reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja po powrocie z pracy musiałam sie drzemnąć ,słuchajcie tydzień na rano ,wstawanie o 5 mnie wykańcza
jeszcze byliśmy po południu u sąsiadów posprzątac dla wczasowiczów ,bo to dziadki i trzeba im pomóc ,bo sami nie wyrabiają ...
jak tu obco,aż mi dziwnie, witam oczywiście wszystkie nowe mamuśki,dobra to idę do tego prania:tak:

Witam was kochane widze że sporo nowych mamusiek do nas dołączyło nie nadrobie bo nie mam szans a pozatym nie czuje sie na siłach chbyba przez tą pogode.
A prosze o głosik do tego zdjecia
Logowanie do nasza-klasa.pl
witaj
głosik oddany

AGUNIA
WSZYSTKIEGOO NAJLEPSZEGO,NAJPIEKNIEJSZEGO I NAJCUDOWNIEJSZEGO Z OKAZJI URODZIN:tak::tak::tak:
dołączam się do życzeń również i ja
Wszystkiego najlepszego !!!

Wolę Pazyl - zagadki i łamigłówki. - Start

:-D:-D:-D
Nie tylko rok temu;-):-)Jakies dwa miesiace temu to tez jedna pisala przez druga i bylo tyle nadrabiania ze hej:tak::tak::tak:A jak było wesolo;-):-D
mniej się na dworku siedziało to i czasu było więcej :-D:-D:-D

to gdzie pouciekały te co tak pisały ???
niektóre chorują,niektóre jeszcze nie dotarły :-D:-D:-D:-D

Dopiero znalazłam ten wątek i witam wszystkie mamy siedzące w domku i juz nie siedzące:-):-):-)
To chyba najbardziej oblegany wąteczek:-)
Pozdrawiam !!!
witaj na czacie sabacie :-D:-D:-D:-D

n tak.wiedzialam ze jakja sie pokzae to nikogo nie bedzie.....
As chora tez pewnie nie zajrzy,Myszunia nie ma sily ale co sie dziwic....
Agnieszka hop hop.....jestes?
zgadłaś ,że nie zajrze.
do nowych mam -jakby co to janagminnie przestawiam litery wec prosze sie nie dziwic:-D
Byczyłam się w łózku :-D:-D:-D:-D
Mąż mi kazał :szok::szok::szok::szok: na siłę do łózka mnie wrzucił :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Laski nie wiem jak Wy robicie te cudeńka pod tymi wiadomościami. Mi nie wychodzi. Udało mi się dodać tylko jedno. Następnego nie mogę. Jakiś tłumok jestem:baffled::zawstydzona/y::baffled::zawstydzona/y::baffled:
zaznaczasz plusikiem i po wszystkich zaznaczonych dopiero odpowiedz :-)

A ja dopiero teraz dotarłam,bo wczoraj zbierałam siły na dzisiejszy dzień.
Poczułam się dziś znacznie lepiej więc pojechaliśmy sobie na tor Quadowy.
Było cudnie.
Zaliczyłam wszystkie 5 tras.
Jeździliśmy godzinę po górkach,błocie i piachu :-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Jestem padnięta ze zmęczenia,ale szczęsliwa jak cholera.
Było zajebiście.:tak::-D:-D:-D:-D,nie licząc bąbla na ręku od rączki ,który zresztą zaraz pękł ,bo z takiego powodu to się jeździć nie przestaje to większych szkód nie było.
Kuba jeździł 40 minut z osobą towarzyszącą,a jak miała jechać sam to wjechał w krzaczki i się przestraszył bidulek.
Już potem nie chciał jeździć,a szkoda.:-(,ale też fajne wrażenia ma ,bo po górkach nawet jeździł.:tak::happy2:
Jak prześlą mi fotki to wkleję.
Więcej będę nadrabiać z doskoku.:-D:-D

ja w sumie powinnam się cieszyć, mam to wszystko o czym marzyłam, męża, śliczą córeczkę i w środę przeprowadziliśmu się do własnego domu ale mimo wszystko jakoś mi źle, chyba jestem po prostu zmęczona, cała ta przeprowadzka i sprzątanie, nie moge się jeszcze w tym wszystkim odnaleźć
troszkę czasu trzeba i będzie git :-)

Witam kochane:tak::tak::tak:
Przepraszam ale nie dam rady was poczytac ani poodpisywac na posty bo jeszcze mi sie troche w oczach mieni i zle sie czuje pisalam wam ze ma przyjsc kolezanka i na noc zostac zeby sobie podrinkowac no to zesmy troche za bardzo poszalaly z cinzano asti martini a na koniec nasze ukochane piwka warka strong kolezenka jednak noc nie zostala chlop po nia przyjechal ok 1 po pracy a ja dzis czuje sie fatalnie musze zaraz rosolek zrobic moze mi sie troche polepszy:baffled::baffled::baffled::baffled: Od kolezanki mala wogole nie spala a moja poszla dopiero o 23 spac:szok::szok::szok::szok: za cholere nie chciala usnac i tak ja polozylam 1,5 godziny pozniej niz zwykle ale dziewczyny tak ladnie sie bawily ze Emily nie byla wcale spiaca plakala w lozku od 21 30 do 23 zwymiotowala jak jej posmarowalam dzasla zelem usnela:szok::szok::szok::szok: dzis pobudka po 8 ale ja drzemalam do 10 na sofie m byl na nocce wiec odsypia musze sobie jakos sama rady dac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A moj inteligentny malzonek sobie wczoraj reke zwichnal bo nam sie lozko troche rozeszlo i bylo widac kolki no to on chcial lozko naprawic tylko ze reka zaczol tak mocno walic zeby sie zlozylo ze po godzinie reka jak bania nie umial nia ruszac ani nic pojechal na pogotowie ale na szczescie tylko zwichniecie do roboty poszedl wczoraj ale nie wiem jak bedzie dzisiaj bo caly czas marudzi ze boli i ze nie umi tak pracowac:baffled::baffled::baffled::baffled:
No to tyle raport wam zdalam co u mnie a teraz ide za rosol sie brac:tak::tak::tak:
zdolny ten Twój mąz :-D:-D:-D:-D
A kaca nie zazdroszczę :baffled::baffled:

Nawet nie zauważyłam ,a stuknął mi 100o postów.
Stawiam wszystkim.
Częstujcie się.

Dobra panienki moje kochane czas uciekać,bo nikogo nie ma .
Prasowanie na mnie też czeka.
Może nocką zajrzę
Miłego wieczoru.

As gratki za 1000 posta ,teraz i ty należysz do elity:-D:-D:-D,boziu ,rany ile tu mamusiek:szok:Madziulka przejełaś moj skrócony login:-Dteraz sie laski będą musiały wysilić ,zeby coś do mnie napisać ,bo sobie długie imie wybrałam:-D:-D
Dowikla ,ale masz piękną chatę i przestań z tym bałaganem, mucha nie siada:-D

A ja sobie farbnełam włoski,wygonilam M z dziecmi na spacer i posprzatałam sobie cała chatke no i wyprasowałam chyba z trzy suszarki prania:szok::szok::szok:No ale drugie tyle mi jeszcze zostało:-D:-D:-D
Ale juz mi napiernicza kregosłup wiec na dzisiaj juz wystarczy:tak:

Ja po powrocie z pracy musiałam sie drzemnąć ,słuchajcie tydzień na rano ,wstawanie o 5 mnie wykańcza
jeszcze byliśmy po południu u sąsiadów posprzątac dla wczasowiczów ,bo to dziadki i trzeba im pomóc ,bo sami nie wyrabiają ...
jak tu obco,aż mi dziwnie, witam oczywiście wszystkie nowe mamuśki,dobra to idę do tego prania:tak:
Nie zazdroszcze Tobie tego wstawania do pracy:no:Do tego zapiernicz w domu-oj odpoczynek przydał sie Tobie jak najbardziej:tak::tak::tak:
Fajnie ze masz jeszcze sile pomagac sasiadom:tak::tak:Kochana jestes:-):tak:

moje chłopaki wstali więc chyba na jakiś spacer się wybierzemy tym bardziej że słonko wyszło:tak::tak::tak::tak:a potem julinka wraca:tak::tak::tak:
A u nas duszno jak cholera i juz troszke pokropiło:wściekła/y:
Tez chce wkoncu słonce

Zmykam bo mi sie zaraz laptop wyłaczy bo sie rozładowuje a poza tym nie ma tu nikogo:no:;-)
Włacze mlodym jakas bajke i zrobie jakies pitku:tak::tak::tak:

Do wieczorka:-)

To się naspałam jutro,właśnie była kolezanka z pracy ,ze jutro znowu do pracy na rano :baffled:dwie dziewczyny odchodzą z pracy więc znowu sie nie wyśpie:szok:
Dowikluś to nie jest tak że my charytatywnie ,bo oni nam płacą za to ,ze i sprzątamy ,dla nas to dodatkowy grosz,ale faktycznie robimy to ,bo jak nie my to kto,choć ni w ząb nam nie pasuje,ale głupio by nam było powiedzieć im ,że nie pomożemy,jakoś ja mam taki charakter ,ze by mnie sumienie gryzło:tak:

reklama
To się naspałam jutro,właśnie była kolezanka z pracy ,ze jutro znowu do pracy na rano :baffled:dwie dziewczyny odchodzą z pracy więc znowu sie nie wyśpie:szok:
Dowikluś to nie jest tak że my charytatywnie ,bo oni nam płacą za to ,ze i sprzątamy ,dla nas to dodatkowy grosz,ale faktycznie robimy to ,bo jak nie my to kto,choć ni w ząb nam nie pasuje,ale głupio by nam było powiedzieć im ,że nie pomożemy,jakoś ja mam taki charakter ,ze by mnie sumienie gryzło:tak:
oj bidulko znowu się nie wyspisz,to Ty dobra kobitka jesteś i taka pomocna:-)

Do góry