reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam was kochane widze że sporo nowych mamusiek do nas dołączyło nie nadrobie bo nie mam szans a pozatym nie czuje sie na siłach chbyba przez tą pogode.
A prosze o głosik do tego zdjecia
Logowanie do nasza-klasa.pl
wiki ale ty zeszczuplałaś:szok::szok::szok::szok:pięknie wyglądasz:tak::tak:
Dziekuje dziewczyny za głosik a która jest która bo nie wiem.Dobra ide zapalic
miałaś nie palić małpo jedna:angry::angry:
o muszę zobaczyć tą gre:tak::tak::tak:
Dopiero znalazłam ten wątek i witam wszystkie mamy siedzące w domku i juz nie siedzące:-):-):-)
To chyba najbardziej oblegany wąteczek:-)
Pozdrawiam !!!
witam nową mamusię:tak:
Witam kochane:tak::tak::tak:
Przepraszam ale nie dam rady was poczytac ani poodpisywac na posty bo jeszcze mi sie troche w oczach mieni i zle sie czuje pisalam wam ze ma przyjsc kolezanka i na noc zostac zeby sobie podrinkowac no to zesmy troche za bardzo poszalaly z cinzano asti martini a na koniec nasze ukochane piwka warka strong kolezenka jednak noc nie zostala chlop po nia przyjechal ok 1 po pracy a ja dzis czuje sie fatalnie musze zaraz rosolek zrobic moze mi sie troche polepszy:baffled::baffled::baffled::baffled: Od kolezanki mala wogole nie spala a moja poszla dopiero o 23 spac:szok::szok::szok::szok: za cholere nie chciala usnac i tak ja polozylam 1,5 godziny pozniej niz zwykle ale dziewczyny tak ladnie sie bawily ze Emily nie byla wcale spiaca plakala w lozku od 21 30 do 23 zwymiotowala jak jej posmarowalam dzasla zelem usnela:szok::szok::szok::szok: dzis pobudka po 8 ale ja drzemalam do 10 na sofie m byl na nocce wiec odsypia musze sobie jakos sama rady dac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A moj inteligentny malzonek sobie wczoraj reke zwichnal bo nam sie lozko troche rozeszlo i bylo widac kolki no to on chcial lozko naprawic tylko ze reka zaczol tak mocno walic zeby sie zlozylo ze po godzinie reka jak bania nie umial nia ruszac ani nic pojechal na pogotowie ale na szczescie tylko zwichniecie do roboty poszedl wczoraj ale nie wiem jak bedzie dzisiaj bo caly czas marudzi ze boli i ze nie umi tak pracowac:baffled::baffled::baffled::baffled:
No to tyle raport wam zdalam co u mnie a teraz ide za rosol sie brac:tak::tak::tak:
ale miałaś imprezkę super:tak::tak::tak:
a mą no to wkońcu tylko facet:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam kochane niedzielnie:happy2:
nocka do bani antoni się budził pojękiwał nie wiem co mu było:no:
chłopaki poszli teraz na spacerek ja zostałam obiadek podszykować dzisiaj wątróbeczka drobiowa jami prysznic mam wziąść bo jeszcze w piżamie siedzę no ale najpierw musiałam zajrzeć co u was:tak::tak::tak::tak:
idę bo wrócą ze spacerku a ja nic nie zrobie:-p

My własnie wrocilismy od M ciotki i bedziemy jedli obiadek:tak::tak::tak:
Bylismy po drodze na zakupkach i wszedzie sa takie wyprzedaze ze szok:szok::szok::szok:
U nas jest duszno jak cholerka i tak jakos zanosi sie na deszcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pranie sobie wyprałam i teraz czekam az sie samo powiesi na balkon i moze to co mam sie samo wyprasuje

My własnie wrocilismy od M ciotki i bedziemy jedli obiadek:tak::tak::tak:
Bylismy po drodze na zakupkach i wszedzie sa takie wyprzedaze ze szok:szok::szok::szok:
U nas jest duszno jak cholerka i tak jakos zanosi sie na deszcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pranie sobie wyprałam i teraz czekam az sie samo powiesi na balkon i moze to co mam sie samo wyprasuje
dowikluś ja też od jakiś 2 godzin mobilizuję się do prasowania i tak mi się nie chce że zwlekam:-D:-D:-D:-D:-Dpietruszka położył się z antoszką i kimają a ja obiecuję sobie zaraz zabrać się za prasowanko ale jakoś tak mi schodzi:baffled::baffled::baffled:

dowikluś ja też od jakiś 2 godzin mobilizuję się do prasowania i tak mi się nie chce że zwlekam:-D:-D:-D:-D:-Dpietruszka położył się z antoszką i kimają a ja obiecuję sobie zaraz zabrać się za prasowanko ale jakoś tak mi schodzi:baffled::baffled::baffled:
Ja po cichu licze na to ze M mi wyprasuje;-):-D:-D:-D
Ale jak mi nie wyprasuje to pewnie ja bede musiala sie wziasc ale nie wie kiedy:baffled::-D

reklama
Do góry