a w porządeczku,było bardzo a to bardzo wesołoA jak imprezka???:-)
reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Mocny mocny a jeszcze dzisiaj jedziemy do rodzinki od m a ja sie tak fatalnie czuje mam nadzieje ze mi szybko przejdzie rosolek zraz bedzie a to dla mnie na kaca najlepsze lekarstwoA&E to zescie sie pobawiły,a jak dzis kac mocny jest?
Madziula82
Zaangażowana w BB
Ja juz częśc upasowałam, no normalnie dumna z siebie jestem
wiki ale ty zeszczuplałaśpięknie wyglądaszWitam was kochane widze że sporo nowych mamusiek do nas dołączyło nie nadrobie bo nie mam szans a pozatym nie czuje sie na siłach chbyba przez tą pogode.
A prosze o głosik do tego zdjecia
Logowanie do nasza-klasa.pl
miałaś nie palić małpo jednaDziekuje dziewczyny za głosik a która jest która bo nie wiem.Dobra ide zapalic
o muszę zobaczyć tą gre
witam nową mamusięDopiero znalazłam ten wątek i witam wszystkie mamy siedzące w domku i juz nie siedzące:-):-):-)
To chyba najbardziej oblegany wąteczek:-)
Pozdrawiam !!!
ale miałaś imprezkę superWitam kochane
Przepraszam ale nie dam rady was poczytac ani poodpisywac na posty bo jeszcze mi sie troche w oczach mieni i zle sie czuje pisalam wam ze ma przyjsc kolezanka i na noc zostac zeby sobie podrinkowac no to zesmy troche za bardzo poszalaly z cinzano asti martini a na koniec nasze ukochane piwka warka strong kolezenka jednak noc nie zostala chlop po nia przyjechal ok 1 po pracy a ja dzis czuje sie fatalnie musze zaraz rosolek zrobic moze mi sie troche polepszy Od kolezanki mala wogole nie spala a moja poszla dopiero o 23 spac za cholere nie chciala usnac i tak ja polozylam 1,5 godziny pozniej niz zwykle ale dziewczyny tak ladnie sie bawily ze Emily nie byla wcale spiaca plakala w lozku od 21 30 do 23 zwymiotowala jak jej posmarowalam dzasla zelem usnela dzis pobudka po 8 ale ja drzemalam do 10 na sofie m byl na nocce wiec odsypia musze sobie jakos sama rady dac
A moj inteligentny malzonek sobie wczoraj reke zwichnal bo nam sie lozko troche rozeszlo i bylo widac kolki no to on chcial lozko naprawic tylko ze reka zaczol tak mocno walic zeby sie zlozylo ze po godzinie reka jak bania nie umial nia ruszac ani nic pojechal na pogotowie ale na szczescie tylko zwichniecie do roboty poszedl wczoraj ale nie wiem jak bedzie dzisiaj bo caly czas marudzi ze boli i ze nie umi tak pracowac
No to tyle raport wam zdalam co u mnie a teraz ide za rosol sie brac
a mą no to wkońcu tylko facet
witam kochane niedzielnie
nocka do bani antoni się budził pojękiwał nie wiem co mu było
chłopaki poszli teraz na spacerek ja zostałam obiadek podszykować dzisiaj wątróbeczka drobiowa jami prysznic mam wziąść bo jeszcze w piżamie siedzę no ale najpierw musiałam zajrzeć co u was
idę bo wrócą ze spacerku a ja nic nie zrobie
My własnie wrocilismy od M ciotki i bedziemy jedli obiadek
Bylismy po drodze na zakupkach i wszedzie sa takie wyprzedaze ze szok
U nas jest duszno jak cholerka i tak jakos zanosi sie na deszcz
Pranie sobie wyprałam i teraz czekam az sie samo powiesi na balkon i moze to co mam sie samo wyprasuje
Pranie sobie wyprałam i teraz czekam az sie samo powiesi na balkon i moze to co mam sie samo wyprasuje
dowikluś ja też od jakiś 2 godzin mobilizuję się do prasowania i tak mi się nie chce że zwlekampietruszka położył się z antoszką i kimają a ja obiecuję sobie zaraz zabrać się za prasowanko ale jakoś tak mi schodziMy własnie wrocilismy od M ciotki i bedziemy jedli obiadek
Ja po cichu licze na to ze M mi wyprasuje;-)dowikluś ja też od jakiś 2 godzin mobilizuję się do prasowania i tak mi się nie chce że zwlekampietruszka położył się z antoszką i kimają a ja obiecuję sobie zaraz zabrać się za prasowanko ale jakoś tak mi schodzi
Ale jak mi nie wyprasuje to pewnie ja bede musiala sie wziasc ale nie wie kiedy
reklama
Podziel się: