reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
ale miałam noc:shocked2: tak z mężem usypialiśmy dzieci że u nich zasneliśmy:szok::-D:-D:-D
koło 3-4 wstaliśmy i poszliśmy do siebe ale ja szybko wróciłam bo Kordian płakał :sorry2: więc do rana u niego :sorry2:
och dziś też zajęty dzień mam:-( goście będę miała więc trza wszystko przygotować :tak::sorry2:

Wszystkim Miłej Niedzieliki życze :tak:

a to na przebudzenie ;-)

acha Witam Nowe Dziołchy:tak:

reklama
Hej Laski, dotarłam na troszkę z rana.DZiś teście spali już w nowym domku, a my sami tutaj, ale różnicy na razie jeszcze nie czuję heheheh:-D:-D:-D
Zaraz idziemy na kawkę do nich :tak: Jak moje chłopaki wstaną :-)
Aha no i witam nowe Mamusie
:-)
Jestem tylko grę obskakuję i NK;-):tak:.

Ja też mam fajną grę, gra w nią mój syn, ale ja też czasem lubię heheheh .:-DGra na logiczne myślenie. Na początku łatwiutka, a potem robi się nieco trudniejsza :-)
http://www.giercownia.pl/gra/13812/ice_breaker/

Dopiero znalazłam ten wątek i witam wszystkie mamy siedzące w domku i juz nie siedzące:-):-)
To chyba najbardziej oblegany wąteczek:-)
Pozdrawiam !!!

Masz rację , produkcja tu masowa heheehe:-D:-D:-D

dobra skoro zadnej nie ma to spdam.
wpadne jutro wieczorem jak znow burzy nie bedzie.
milej niedzieli

Miłej niedzieli Anabubka , do wieczorka ;-):-)

Laski nie wiem jak Wy robicie te cudeńka pod tymi wiadomościami. Mi nie wychodzi. Udało mi się dodać tylko jedno. Następnego nie mogę. Jakiś tłumok jestem:baffled::zawstydzona/y::baffled::zawstydzona/y::baffled:

Spokojnie, każda się musiała najpierw nauczyć.:tak:
A to jest b. proste sama zobaczysz :-)

Ostatnia edycja:
Witam się :-):-):-):-)
zdeczko niewyspana jestem bo poszłam spać przed 1.00 w nocy i tak goście jeszcze siedzieli ale ja juz wymiękłam :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

na szczęście Oliwka spała calutka noc więc nie było pobudek :-):-):-)

u mnie znów ulewa masakryczne,jak by oberwanie chmury było :no::no::no::no:

A jak imprezka???:-)

ale miałam noc:shocked2: tak z mężem usypialiśmy dzieci że u nich zasneliśmy:szok::-D:-D:-D
koło 3-4 wstaliśmy i poszliśmy do siebe ale ja szybko wróciłam bo Kordian płakał :sorry2: więc do rana u niego :sorry2:
och dziś też zajęty dzień mam:-( goście będę miała więc trza wszystko przygotować :tak::sorry2:

a to na przebudzenie ;-)

Chyba taka noc, ja też miałam ciężką , niewyspana jestem :tak: Taka duża kawka by się przydała, a ja nie mogę jej pić buuuuu:-( No ale chociaż popatrzę na nią hehehe.

Dopiero znalazłam ten wątek i witam wszystkie mamy siedzące w domku i juz nie siedzące:-):-):-)
To chyba najbardziej oblegany wąteczek:-)
Pozdrawiam !!!

Witamy nowa mame :))) każdy tu myślę mile widziany

ja też lubię a tą butelkę przechowywałam od roku, tata mi przywiózł z Francji równo rok temu i do dzisiaj się uchowała:-D:-D:-D
widzę, ze ostatnio jesteśmy bardzo oblegane i popularne, my tzn domowe mamusie, spory ruch na naszym wątku

o kurcze rok się uchowała
to chyba dobrze że tu dużo mam o to chodzi
wesoło jest

Witam się wieczornie

Jadzka
a no 3 latek powera ma...ale odkąd pamiętam to Antos zawsze taki aktywny powerowicz był :-)
i fajowy bobasio w podpisie :-)
agatulka, nie z małym jadę a duzy zostaje w domu, ma się rozumiec ślubny :-):-)
...a Ty kobietko tak wieczorem masz powera do ćwiczen...no super...ja chodze na siłownię, tam się zawszewypoce jak niewiem, a potem łeb mi pęka, rety mówię Wam...
Marta no jasne chłopy w domu = bałagan w domu...no ale co, taka konstrukcja męska...
Agnes123 a ja jak na dzisiaj z tym latem DZIĘKUJE...gorąco i parno u nas dzisiaj było że hej...dziecko moje spać nie może budzi się co chwilkę bo gorąco jak niewiem ech...
już do koszulki bezrękawka i majotosków go rozebrałam, może będzie spał ;-)
anka lidla u nas dopiero budują hehe ale robie zakupy w takim ukejowskim sklepie sainsbury :-)
anabuba no wiem znam to ja na innym forum siedze juz ok 4 latka i tam też stronki lecą ze hej...a na jesien jak sie siedzi w domu to juz wogole szal ciał :-)

kurczę może od września uskrobie kilka zł na siłownię a mam blisko
bo jednka na siłowni więcej "potu" się wyciśnie

a to na przebudzenie ;-)

uu co za noc same przeprowadzki z łóżek hehehhe współczuje
u nas nad ranem junior popłakał ale popił i dalej w kimono
jajeczka sie gotują
dzieci juz brykają co jakiś czas biją się o pierdołkę i codzienność idzie

Witam i ja:-)
Jestem jakos niewyspana a wszyscy juz mi od rana szaleja:no:
Pogoda znowu byle jaka-niby cieplo ale slonca jakos brak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nic mi sie nie chce-siedze w kuchni z laptopem i pije sobie herbatke;-)

MAMITA
Witaj:tak::tak::tak:

Dzieńdoberek
Ja od rana męczona przez alergię, retyyy zwatpić można,
muszę dzisiaj w końcu wykupić recepte
bo tak leciałam na kupionych dziadostwach bez recepty,
bo mam tą alergie na te wszystkie kwitnące wrrr :angry:

Dzisiaj musze w końcu poproasować bo pokawanie lada chwila,
trzymajcie kciuki za te moje
prasowanie bo niecierpie :baffled:

to miałaś noc z przygodami :-)
produkcja tu masowa heheehe:-D:-D:-D
no chyba najwięcej jest jednak mamusiek siedzących w domciu, stąd ta masóweczka :-)
agatulka no ja wykupiłam sobie taki abonament na siłownię, ale teral miesiac mnie nie będzie...więc trochę sie zmarnuje ajć :baffled:

No dobra biorę sie za to prasowanie...ech...

No i strzeliłam 31 jeden pościków
trzeba polać...
k035.gif

Witam kochane:tak::tak::tak:
Przepraszam ale nie dam rady was poczytac ani poodpisywac na posty bo jeszcze mi sie troche w oczach mieni i zle sie czuje pisalam wam ze ma przyjsc kolezanka i na noc zostac zeby sobie podrinkowac no to zesmy troche za bardzo poszalaly z cinzano asti martini a na koniec nasze ukochane piwka warka strong kolezenka jednak noc nie zostala chlop po nia przyjechal ok 1 po pracy a ja dzis czuje sie fatalnie musze zaraz rosolek zrobic moze mi sie troche polepszy:baffled::baffled::baffled::baffled: Od kolezanki mala wogole nie spala a moja poszla dopiero o 23 spac:szok::szok::szok::szok: za cholere nie chciala usnac i tak ja polozylam 1,5 godziny pozniej niz zwykle ale dziewczyny tak ladnie sie bawily ze Emily nie byla wcale spiaca plakala w lozku od 21 30 do 23 zwymiotowala jak jej posmarowalam dzasla zelem usnela:szok::szok::szok::szok: dzis pobudka po 8 ale ja drzemalam do 10 na sofie m byl na nocce wiec odsypia musze sobie jakos sama rady dac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A moj inteligentny malzonek sobie wczoraj reke zwichnal bo nam sie lozko troche rozeszlo i bylo widac kolki no to on chcial lozko naprawic tylko ze reka zaczol tak mocno walic zeby sie zlozylo ze po godzinie reka jak bania nie umial nia ruszac ani nic pojechal na pogotowie ale na szczescie tylko zwichniecie do roboty poszedl wczoraj ale nie wiem jak bedzie dzisiaj bo caly czas marudzi ze boli i ze nie umi tak pracowac:baffled::baffled::baffled::baffled:
No to tyle raport wam zdalam co u mnie a teraz ide za rosol sie brac:tak::tak::tak:

reklama
Do góry