reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zazdroszczę tego martini. Też bardzo lubię, ale na razie nie mogę. Karmie Sebka
ja też lubię a tą butelkę przechowywałam od roku, tata mi przywiózł z Francji równo rok temu i do dzisiaj się uchowała:-D:-D:-D
widzę, ze ostatnio jesteśmy bardzo oblegane i popularne, my tzn domowe mamusie, spory ruch na naszym wątku

Nie pękaj ja miałam gorzej. Nikt nie pamiętał, tylko mąż ale się niel iczy bo trochu mu przypomniałam. Ryczałam wieczorem jak bóbr :baffled:
ja w sumie powinnam się cieszyć, mam to wszystko o czym marzyłam, męża, śliczą córeczkę i w środę przeprowadziliśmu się do własnego domu ale mimo wszystko jakoś mi źle, chyba jestem po prostu zmęczona, cała ta przeprowadzka i sprzątanie, nie moge się jeszcze w tym wszystkim odnaleźć

ja w sumie powinnam się cieszyć, mam to wszystko o czym marzyłam, męża, śliczą córeczkę i w środę przeprowadziliśmu się do własnego domu ale mimo wszystko jakoś mi źle, chyba jestem po prostu zmęczona, cała ta przeprowadzka i sprzątanie, nie moge się jeszcze w tym wszystkim odnaleźć

Brakuje Ci tylko czasu dla relaksu?

Witam się wieczornie

Jadzka
a no 3 latek powera ma...ale odkąd pamiętam to Antos zawsze taki aktywny powerowicz był :-)
i fajowy bobasio w podpisie :-)
agatulka, nie z małym jadę a duzy zostaje w domu, ma się rozumiec ślubny :-):-)
...a Ty kobietko tak wieczorem masz powera do ćwiczen...no super...ja chodze na siłownię, tam się zawszewypoce jak niewiem, a potem łeb mi pęka, rety mówię Wam...
Marta no jasne chłopy w domu = bałagan w domu...no ale co, taka konstrukcja męska...
Agnes123 a ja jak na dzisiaj z tym latem DZIĘKUJE...gorąco i parno u nas dzisiaj było że hej...dziecko moje spać nie może budzi się co chwilkę bo gorąco jak niewiem ech...
już do koszulki bezrękawka i majotosków go rozebrałam, może będzie spał ;-)
anka lidla u nas dopiero budują hehe ale robie zakupy w takim ukejowskim sklepie sainsbury :-)
anabuba no wiem znam to ja na innym forum siedze juz ok 4 latka i tam też stronki lecą ze hej...a na jesien jak sie siedzi w domu to juz wogole szal ciał :-)

reklama
Witam się :-):-):-):-)
zdeczko niewyspana jestem bo poszłam spać przed 1.00 w nocy i tak goście jeszcze siedzieli ale ja juz wymiękłam :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

na szczęście Oliwka spała calutka noc więc nie było pobudek :-):-):-)

u mnie znów ulewa masakryczne,jak by oberwanie chmury było :no::no::no::no:

Prosisz - masz;-):tak:.

nie zagłosowałaś :no::no::no::no::no::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Laski nie wiem jak Wy robicie te cudeńka pod tymi wiadomościami. Mi nie wychodzi. Udało mi się dodać tylko jedno. Następnego nie mogę. Jakiś tłumok jestem:baffled::zawstydzona/y::baffled::zawstydzona/y::baffled:

słodki synuś :tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry