reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aniu,buciki cudne:tak:.
A co do zakupoholiczek to ja też ostatnio na Allegro szaleję.A co kupiłam to na właściwy wątek wrzucę;-):tak:.
Joasiu,a zwrot za podręczniki nie należy Ci się:eek:?
Ludu:szok::shocked2:,za naszych czasów to było po 1 książce na przedmiot i ćwiczenia i z roku na rok można było odkupić lub sprzedać:tak:.
Julu właśnie pochłania dokładkę kluchów a'la boloniese:szok:.A Olek mała porcję męczy.

Hej hej witam

Dzięki za miłe przywitanie, lecicie ze stronkami cio? ;-)
ale fajnie, ja uwielbiam gadać hihi
malinka1 a no rzeczywiście mamy cos wspólnego...
a co do tego domu starców...to praca nie dla mnie, jestem za wrażliwa...jak wracałam z pracy to ryczałam...i nie mogłam nic zrobić, byłam wykończona, dołowało mnie to tak bardzo psychicznie....
wiedziałam ze Ci ludzie umierają, tu jest ich ostatnia przystań, nie mogłam sobie z tym poradzić...
i tyle...zrezygnowałam...ale powiem WAM że do tej pory jak zamknę oczy to widze twarze tych ludzi...

Ja juz we wtorek mam wyprawę samolotem...bo lecę do Polski na miesiąc...na szczescie moje dziecko dobrze znosi podróże...hihi

Pozdrawiam.

Witam
Kochane,wkoncu do Was dotarłam:tak::tak::tak:Dzisiaj do pracy przywiezli mi modem :-):tak:
Ale sie ciesze bo strasznie mi Was brakowało i cholernie teskniłam
Nie bede probowała nadrobic tygodniowych zaległosci ale postaram sie od teraz byc na biezaco:tak::tak::tak:

reklama
Hej Kobietki, z góry przepraszam, ze nic więcej nie napisze i nie poodpisuję, ale mam dziś taki huragan w domu, że szok :szok::szok::szok:
Teście już się przenoszą, a ja nie wiem co ręce wsadzić...:baffled:
W dodatku nie wiem co z internetem bo teście biorą telef. stacjonarny i numer...
Jakaś chandra mnie w dodatku przez to wszystko złapała :-( Zamiast się cieszyć to ja mam głowę pełną obaw w tej nowej syt. dla mnie.
Pomyślicie, że dziwna jestem, ze powinnam się cieszyć i niedawno tak myślałam, ale na razie nie wiem na czym stoję i mam mętlik w głowie...:baffled:

Dziewczynki, które się niedawno przeprowadzałyście jak sobie radzicie w nowej sytuacji???

Hehe, ale ze mnie panikara :tak:

anka26, 07 śliczne sandałki;-)

Do góry