reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam
Kochane,wkoncu do Was dotarłam:tak::tak::tak:Dzisiaj do pracy przywiezli mi modem :-):tak:
Ale sie ciesze bo strasznie mi Was brakowało i cholernie teskniłam
Nie bede probowała nadrobic tygodniowych zaległosci ale postaram sie od teraz byc na biezaco:tak::tak::tak:
Witaj kochana.
Ależ za Tobą wszystkie się stęskniłyśmy:-)

Hej Kobietki, z góry przepraszam, ze nic więcej nie napisze i nie poodpisuję, ale mam dziś taki huragan w domu, że szok :szok::szok::szok:
Teście już się przenoszą, a ja nie wiem co ręce wsadzić...:baffled:
W dodatku nie wiem co z internetem bo teście biorą telef. stacjonarny i numer...
Jakaś chandra mnie w dodatku przez to wszystko złapała :-( Zamiast się cieszyć to ja mam głowę pełną obaw w tej nowej syt. dla mnie.
Pomyślicie, że dziwna jestem, ze powinnam się cieszyć i niedawno tak myślałam, ale na razie nie wiem na czym stoję i mam mętlik w głowie...:baffled:

Dziewczynki, które się niedawno przeprowadzałyście jak sobie radzicie w nowej sytuacji???

Hehe, ale ze mnie panikara :tak:

anka26, 07 śliczne sandałki;-)
Ja się przeprowadzałam bardzo dawno temu,ale zaprawkę mam ,bo 4 razy w ciągu 3 lat :-D:-D:-D:-D:-D.
Powiem tak.
Wszędzie jest lepiej niż poprzednio ,kwestia tego by zrobić jeszcze miłe ciepło ogniska domowego i będzie GIT

hura hura ale się cieszę dowikluś jak ja tęskniłam:tak::tak::tak::tak:

będzie dobrz ja będąc w ciąży wyprowadziłam się ponad 100km na swoje bez nikogo znajomego przy boku i mieszkam żyje ba nawet mam się świetnie:-):-):-):-)
asogromne gratki dla klaudi brawo:tak::tak::tak::tak:

uwaga uwaga info od anabubki paulinka dostała orzeczenie na 3 lata:tak::tak::tak:ale superaście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super,że Paulinka dostała na 3 lata.
Anabubka nie będzie się martwiła.
Wreszcie komisja się postarała.:tak::-)

malinka1 bardzo Ci dziękuję za pocieszenie:-):-):-). Od jutra nam się zacznie przenoszenie naszych rzeczy, ale ile rzeczy trzeba będzie jeszcze dokupić...:baffled: Oj będzie się działo.... Malowanie, sprzątanie, meblowanie itd.:tak:
Toż to sama przyjemność :-D:-D:-D

antośko z tatuśkiem wcina biszkopty adam poszedł na rower julka u babci no jakja kocham takie chwile gdy nikt nic ode mnie nie chce:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Malinka zazdroszczę,bo u mnie Klaudia siedzi obok na biurku i mnie pogania ,bo na simsy chce usiąśc.
Kuba je od 1,5 godz.miskę rosołu i jeszcze połowy nie zjadł :-D:-D:-Da bez przerwy ucieka i pyta czy dużo jeszcze.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wymiękam przy nich.

niedawno wróciłysmy z dworu,Oliwka sobie maluje kredkami a ja na chwilke zasiadłam przed kompem.:-)

Witam
Kochane,wkoncu do Was dotarłam:tak::tak::tak:Dzisiaj do pracy przywiezli mi modem :-):tak:
Nie bede probowała nadrobic tygodniowych zaległosci ale postaram sie od teraz byc na biezaco:tak::tak::tak:

wreszcie jesteś,super bardzo się cieszę.:tak::tak::tak:

U nas ok:tak::tak::tak:Mieszka nam sie super:tak:
Do jutra chodze do pracki a pozniej robie sobie wolne az do odwołania bo w sumie to siora nie jest tak na 100% pewna czy zostanie mi z mlodymi;-)
Jutro odbieram pierwsza wyplate i wieczorkiem robimy sobie grilla:tak::tak::tak:

Pozniej porobie fotki domku i jeszcze dzisiaj wkleje:tak::tak::tak:
M juz mi pieje ze od razu zasiadłam do laptopa:-D:-D:-DAle ja musialam
czekamy na fotki :tak::tak::tak::tak:

KLAUDIA DOSTAŁA SIĘ DO WYMARZONEJ SZKOŁY .
Władysław IV
Klaudia miała 77 pkt . Taką samą ilość punktów miało jeszcze 4 dzieci.
Powyżej tej punktacji nikt nie miał 77 to górna granica.
Yuppiiii !!!!!Jak ja się cieszę.

głos oddany

no to super że Klaudia dostała się do wymarzonej szkoły,rewelacja:tak::tak::tak::tak:

no i dziekuję za oddany głos :-):-):-):-)

Ja bym chętnie obejrzała i zagłosowała, ale masz zablokowaną galerię :tak: Może się zaprosimy na NK??? ;-) Pozdrawiam.
a pewnie że tak :tak::tak::tak::tak::tak::tak: napisze Ci na priv:-)

jak któraś ma ochote zapoznać moja gromadkę to dajta namiarki na NK na priv ;-)

ok

A mnie coś zaczęło pobolewać ucho :tak::tak::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba mnie dziś w nocy przewiało bo spaliśmy przy otwartym oknie i to ja spałam centralnie właśnie przy tym oknie.
i popołudniu tak dziwnie odczuwałam to ucho a teraz jak by takie ćmienie, i lekkie zatykanie ucha :tak::tak::tak::tak:
poleciałąm do apteki i aptekarka dała mi krople do uszu Antotalgin i kazała zatkać watą żeby rozgrzac to ucho.no zobaczymy,mam nadzieję ze w nocy nie złapie mnie ból ucha i nie będę musiała jechac na ostry dyżur.
zawsze coś musi się przyplatać.:no::no::no::no:

Witam
witamy witamy fajnie ze juz jestes
Hej Kobietki, z góry przepraszam, ze nic więcej nie napisze i nie poodpisuję, ale mam dziś taki huragan w domu, że szok :szok::szok::szok:
W dodatku nie wiem co z internetem bo teście biorą telef. stacjonarny i numer...
Jakaś chandra mnie w dodatku przez to wszystko złapała :-( Zamiast się cieszyć to ja mam głowę pełną obaw w tej nowej syt. dla mnie.
Pomyślicie, że dziwna jestem, ze powinnam się cieszyć i niedawno tak myślałam, ale na razie nie wiem na czym stoję i mam mętlik w głowie...:baffled:

Dziewczynki, które się niedawno przeprowadzałyście jak sobie radzicie w nowej sytuacji???

nie panikuj tylko ciesz sie nowym zyciem:tak:

będzie dobrz ja będąc w ciąży wyprowadziłam się ponad 100km na swoje bez nikogo znajomego przy boku i mieszkam żyje ba nawet mam się świetnie:-):-):-):-)

uwaga uwaga info od anabubki paulinka dostała orzeczenie na 3 lata:tak::tak::tak:ale superaście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
super wiadmosc
antośko z tatuśkiem wcina biszkopty adam poszedł na rower julka u babci no jakja kocham takie chwile gdy nikt nic ode mnie nie chce:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oj ja tez lubie heheh
Ale moj dal Laurz pasztet i zjadla go placami z puszki bez chleba po czym przyszla zeby jej umyc rece:baffled:
A mnie coś zaczęło pobolewać ucho :tak::tak::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba mnie dziś w nocy przewiało bo spaliśmy przy otwartym oknie i to ja spałam centralnie właśnie przy tym oknie.
i popołudniu tak dziwnie odczuwałam to ucho a teraz jak by takie ćmienie, i lekkie zatykanie ucha :tak::tak::tak::tak:
poleciałąm do apteki i aptekarka dała mi krople do uszu Antotalgin i kazała zatkać watą żeby rozgrzac to ucho.no zobaczymy,mam nadzieję ze w nocy nie złapie mnie ból ucha i nie będę musiała jechac na ostry dyżur.
zawsze coś musi się przyplatać.:no::no::no::no:

upssss oby kropelki pomogly bo ucho to cos strasznego:baffled:

RANY ile tu nowych mamuś ,aż strach nie wiedziałam czy dobrze trafiłam:-D
jutro bedę miała wolną popołudniówkę to poczytam i popisze ,bo tęsknię okrutnie za wami
,Malinka czemu milczysz i sie nie odzywasz ,cię jak za uszy nie wytargsć to słówka nie piśniesz
Anabuba m mi mówił ,że pisałaś coś do mnie ,ale dziś to czasu brak bo wyobrażcie sobie ,ze z romantycznej randki wróciłam,dostałam od m WIEEEELKI bukiet z 10 czerwonych róż (jutro dam foty)a póki co to mamy w planie jeszcze małe ,romantyczne i dzikie :szok:co nie co:tak:

ja się przeprowadziłam w tamtym roku cała Polske bo z nad morza do południe Kraków
i serio pewnie to z braku znajomych do dziś jeszcze sie nie oswoiłam
ale trza czau i będzie dobrze

KLAUDIA DOSTAŁA SIĘ DO WYMARZONEJ SZKOŁY .
Władysław IV
Klaudia miała 77 pkt . Taką samą ilość punktów miało jeszcze 4 dzieci.
Powyżej tej punktacji nikt nie miał 77 to górna granica.
Yuppiiii !!!!!Jak ja się cieszę.

Luna padłam z Twojego opisu.:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja mam dosłownie 2 km od siebie taki klubik przedszkolaka właśnie.
Dzieciaczki przychodzą z mamami na 2-3 godzinki i się bawią z opiekunką a mamy sobie plotkują w tym czasie.:-):-)
Fajna sprawa.

głos oddany

witaj

witamy na chacie :-D:-D:-D

śliczne butki a Laura powalająca :-D:-D:-D

Gatulacjeeee

super że Paulinka dostałą az na 3 latka

ja tez takie chwile kochammmm

kurczę nie zdązyłam na wszystkie posty

sandałki ekstra

buza idzie i kompa trza wyłaczyć
do miłego babeczkiiiii

reklama
RANY ile tu nowych mamuś ,aż strach nie wiedziałam czy dobrze trafiłam:-D
jutro bedę miała wolną popołudniówkę to poczytam i popisze ,bo tęsknię okrutnie za wami
,Malinka czemu milczysz i sie nie odzywasz ,cię jak za uszy nie wytargsć to słówka nie piśniesz
Anabuba m mi mówił ,że pisałaś coś do mnie ,ale dziś to czasu brak bo wyobrażcie sobie ,ze z romantycznej randki wróciłam,dostałam od m WIEEEELKI bukiet z 10 czerwonych róż (jutro dam foty)a póki co to mamy w planie jeszcze małe ,romantyczne i dzikie :szok:co nie co:tak:

ale fajnie z tymi kwiatami:)) milego baraszkowania:)

Do góry