reklama
Ja bym chętnie obejrzała i zagłosowała, ale masz zablokowaną galerię Może się zaprosimy na NK??? ;-) Pozdrawiam.
jak któraś ma ochote zapoznać moja gromadkę to dajta namiarki na NK na priv ;-)
Witaj kochana.Witam
Kochane,wkoncu do Was dotarłamDzisiaj do pracy przywiezli mi modem :-)
Ale sie ciesze bo strasznie mi Was brakowało i cholernie teskniłam
Nie bede probowała nadrobic tygodniowych zaległosci ale postaram sie od teraz byc na biezaco
Ależ za Tobą wszystkie się stęskniłyśmy:-)
Ja się przeprowadzałam bardzo dawno temu,ale zaprawkę mam ,bo 4 razy w ciągu 3 lat .Hej Kobietki, z góry przepraszam, ze nic więcej nie napisze i nie poodpisuję, ale mam dziś taki huragan w domu, że szok
Teście już się przenoszą, a ja nie wiem co ręce wsadzić...
W dodatku nie wiem co z internetem bo teście biorą telef. stacjonarny i numer...
Jakaś chandra mnie w dodatku przez to wszystko złapała :-( Zamiast się cieszyć to ja mam głowę pełną obaw w tej nowej syt. dla mnie.
Pomyślicie, że dziwna jestem, ze powinnam się cieszyć i niedawno tak myślałam, ale na razie nie wiem na czym stoję i mam mętlik w głowie...
Dziewczynki, które się niedawno przeprowadzałyście jak sobie radzicie w nowej sytuacji???
Hehe, ale ze mnie panikara
anka26, 07 śliczne sandałki;-)
Powiem tak.
Wszędzie jest lepiej niż poprzednio ,kwestia tego by zrobić jeszcze miłe ciepło ogniska domowego i będzie GIT
Super,że Paulinka dostała na 3 lata.hura hura ale się cieszę dowikluś jak ja tęskniłam
będzie dobrz ja będąc w ciąży wyprowadziłam się ponad 100km na swoje bez nikogo znajomego przy boku i mieszkam żyje ba nawet mam się świetnie:-):-):-):-)
asogromne gratki dla klaudi brawo
uwaga uwaga info od anabubki paulinka dostała orzeczenie na 3 lataale superaście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anabubka nie będzie się martwiła.
Wreszcie komisja się postarała.:-)
Toż to sama przyjemnośćmalinka1 bardzo Ci dziękuję za pocieszenie:-):-):-). Od jutra nam się zacznie przenoszenie naszych rzeczy, ale ile rzeczy trzeba będzie jeszcze dokupić... Oj będzie się działo.... Malowanie, sprzątanie, meblowanie itd.
Malinka zazdroszczę,bo u mnie Klaudia siedzi obok na biurku i mnie pogania ,bo na simsy chce usiąśc.antośko z tatuśkiem wcina biszkopty adam poszedł na rower julka u babci no jakja kocham takie chwile gdy nikt nic ode mnie nie chce
Kuba je od 1,5 godz.miskę rosołu i jeszcze połowy nie zjadł a bez przerwy ucieka i pyta czy dużo jeszcze.
Wymiękam przy nich.
niedawno wróciłysmy z dworu,Oliwka sobie maluje kredkami a ja na chwilke zasiadłam przed kompem.:-)
wreszcie jesteś,super bardzo się cieszę.
no to super że Klaudia dostała się do wymarzonej szkoły,rewelacja
no i dziekuję za oddany głos :-):-):-):-)
ok
Witam
Nie bede probowała nadrobic tygodniowych zaległosci ale postaram sie od teraz byc na biezaco
wreszcie jesteś,super bardzo się cieszę.
czekamy na fotkiU nas okMieszka nam sie super
Do jutra chodze do pracki a pozniej robie sobie wolne az do odwołania bo w sumie to siora nie jest tak na 100% pewna czy zostanie mi z mlodymi;-)
Jutro odbieram pierwsza wyplate i wieczorkiem robimy sobie grilla
Pozniej porobie fotki domku i jeszcze dzisiaj wkleje
M juz mi pieje ze od razu zasiadłam do laptopaAle ja musialam
KLAUDIA DOSTAŁA SIĘ DO WYMARZONEJ SZKOŁY .
Władysław IV
Klaudia miała 77 pkt . Taką samą ilość punktów miało jeszcze 4 dzieci.
Powyżej tej punktacji nikt nie miał 77 to górna granica.
Yuppiiii !!!!!Jak ja się cieszę.
głos oddany
no to super że Klaudia dostała się do wymarzonej szkoły,rewelacja
no i dziekuję za oddany głos :-):-):-):-)
a pewnie że tak napisze Ci na priv:-)Ja bym chętnie obejrzała i zagłosowała, ale masz zablokowaną galerię Może się zaprosimy na NK??? ;-) Pozdrawiam.
jak któraś ma ochote zapoznać moja gromadkę to dajta namiarki na NK na priv ;-)
ok
A mnie coś zaczęło pobolewać ucho
chyba mnie dziś w nocy przewiało bo spaliśmy przy otwartym oknie i to ja spałam centralnie właśnie przy tym oknie.
i popołudniu tak dziwnie odczuwałam to ucho a teraz jak by takie ćmienie, i lekkie zatykanie ucha
poleciałąm do apteki i aptekarka dała mi krople do uszu Antotalgin i kazała zatkać watą żeby rozgrzac to ucho.no zobaczymy,mam nadzieję ze w nocy nie złapie mnie ból ucha i nie będę musiała jechac na ostry dyżur.
zawsze coś musi się przyplatać.
chyba mnie dziś w nocy przewiało bo spaliśmy przy otwartym oknie i to ja spałam centralnie właśnie przy tym oknie.
i popołudniu tak dziwnie odczuwałam to ucho a teraz jak by takie ćmienie, i lekkie zatykanie ucha
poleciałąm do apteki i aptekarka dała mi krople do uszu Antotalgin i kazała zatkać watą żeby rozgrzac to ucho.no zobaczymy,mam nadzieję ze w nocy nie złapie mnie ból ucha i nie będę musiała jechac na ostry dyżur.
anka26_x_07
Mama Laury :)
witamy witamy fajnie ze juz jestesWitam
nie panikuj tylko ciesz sie nowym zyciemHej Kobietki, z góry przepraszam, ze nic więcej nie napisze i nie poodpisuję, ale mam dziś taki huragan w domu, że szok
W dodatku nie wiem co z internetem bo teście biorą telef. stacjonarny i numer...
Jakaś chandra mnie w dodatku przez to wszystko złapała :-( Zamiast się cieszyć to ja mam głowę pełną obaw w tej nowej syt. dla mnie.
Pomyślicie, że dziwna jestem, ze powinnam się cieszyć i niedawno tak myślałam, ale na razie nie wiem na czym stoję i mam mętlik w głowie...
Dziewczynki, które się niedawno przeprowadzałyście jak sobie radzicie w nowej sytuacji???
super wiadmoschura hura ale się cieszę dowikluś jak ja tęskniłam
będzie dobrz ja będąc w ciąży wyprowadziłam się ponad 100km na swoje bez nikogo znajomego przy boku i mieszkam żyje ba nawet mam się świetnie:-):-):-):-)
uwaga uwaga info od anabubki paulinka dostała orzeczenie na 3 lataale superaście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oj ja tez lubie hehehantośko z tatuśkiem wcina biszkopty adam poszedł na rower julka u babci no jakja kocham takie chwile gdy nikt nic ode mnie nie chce
Ale moj dal Laurz pasztet i zjadla go placami z puszki bez chleba po czym przyszla zeby jej umyc rece
A mnie coś zaczęło pobolewać ucho
upssss oby kropelki pomogly bo ucho to cos strasznego
madziulanatasza
Fanka BB :)
RANY ile tu nowych mamuś ,aż strach nie wiedziałam czy dobrze trafiłam
jutro bedę miała wolną popołudniówkę to poczytam i popisze ,bo tęsknię okrutnie za wami
,Malinka czemu milczysz i sie nie odzywasz ,cię jak za uszy nie wytargsć to słówka nie piśniesz
Anabuba m mi mówił ,że pisałaś coś do mnie ,ale dziś to czasu brak bo wyobrażcie sobie ,ze z romantycznej randki wróciłam,dostałam od m WIEEEELKI bukiet z 10 czerwonych róż (jutro dam foty)a póki co to mamy w planie jeszcze małe ,romantyczne i dzikie co nie co
jutro bedę miała wolną popołudniówkę to poczytam i popisze ,bo tęsknię okrutnie za wami
,Malinka czemu milczysz i sie nie odzywasz ,cię jak za uszy nie wytargsć to słówka nie piśniesz
Anabuba m mi mówił ,że pisałaś coś do mnie ,ale dziś to czasu brak bo wyobrażcie sobie ,ze z romantycznej randki wróciłam,dostałam od m WIEEEELKI bukiet z 10 czerwonych róż (jutro dam foty)a póki co to mamy w planie jeszcze małe ,romantyczne i dzikie co nie co
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Hej Kobietki, z góry przepraszam, ze nic więcej nie napisze i nie poodpisuję, ale mam dziś taki huragan w domu, że szok
ja się przeprowadziłam w tamtym roku cała Polske bo z nad morza do południe Kraków
i serio pewnie to z braku znajomych do dziś jeszcze sie nie oswoiłam
ale trza czau i będzie dobrze
KLAUDIA DOSTAŁA SIĘ DO WYMARZONEJ SZKOŁY .
Władysław IV
Klaudia miała 77 pkt . Taką samą ilość punktów miało jeszcze 4 dzieci.
Powyżej tej punktacji nikt nie miał 77 to górna granica.
Yuppiiii !!!!!Jak ja się cieszę.
Luna padłam z Twojego opisu.
Ja mam dosłownie 2 km od siebie taki klubik przedszkolaka właśnie.
Dzieciaczki przychodzą z mamami na 2-3 godzinki i się bawią z opiekunką a mamy sobie plotkują w tym czasie.:-):-)
Fajna sprawa.
głos oddany
witaj
witamy na chacie
śliczne butki a Laura powalająca
Gatulacjeeee
hura hura ale się cieszę dowikluś jak ja tęskniłam
super że Paulinka dostałą az na 3 latka
antośko z tatuśkiem wcina biszkopty adam poszedł na rower julka u babci no jakja kocham takie chwile gdy nikt nic ode mnie nie chce
ja tez takie chwile kochammmm
kurczę nie zdązyłam na wszystkie posty
sandałki ekstra
buza idzie i kompa trza wyłaczyć
do miłego babeczkiiiii
anka26_x_07
a u nas na wieczorek pogoda sie zepsula bo juz padalo ehhh ale nadal duszno
As gratuluje Klaudii:-)
Fajnie ze sandalki sie podobaja oby byly wygodne
As gratuluje Klaudii:-)
Fajnie ze sandalki sie podobaja oby byly wygodne
reklama
anka26_x_07
RANY ile tu nowych mamuś ,aż strach nie wiedziałam czy dobrze trafiłam
ale fajnie z tymi kwiatami) milego baraszkowania
Podziel się: