reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-)
Dawnoooooooooooooo tu nie zaglądałam:zawstydzona/y:
ale myslę że jestem przez niektóre rozpoznawana;-)
jestem na bezrobotnym :shocked2: żona pewnego samca :-p i matka 3 urwisów:-)
częstoo cierpię na brak czasu ale wiecie dzieci dają popalic :sorry2:
i jestem nałogowiczką BB:-p:-D:-D:-D

reklama
wreszcie Oliwka usnęła więc ja uciekam obiad robić,puścić pranie i ogarnąć wszystko.myślałam że już nie uśnie,usypiała 1,5godz :szok::szok::szok::szok: ,już sobie w myślach powiedziałam że jak do 14.15 nie uśnie to jej nie pozwolę spać do wieczora a ona usnęła 14.13 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to do usłyszenia później i liczę na Wasze głosy :tak::tak::tak::tak::tak:

Marta1981 bylam na tym linku mama czy tata no i oddalam glosy moim zdaniem mlodszy syn do ciebie podobny a straszny do taty:tak::tak::tak::tak:
Dzięki,a na NK możesz zobaczyć Jula sprzed 26lat;-):-p:tak::-D.W albumie "te chwile..."

jestem forumową wróżką:-D:-D:-D

ham-ham mnie powaliło no wyje:-D:-D:-D:-D
A jaką kabałę to postawisz na priv:eek:;-):happy2:?

mam fajne nowe focie na nk,zapraszam do obejrzenia :-p:-p:-p:-p:tak::tak::tak::-)

dziewczyny biorę udział w konkursie Tesco.bardzo proszę o głosy,oczywiście te najwyższe :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

to link do mojego zdjęcia :tak::tak::tak:

Logowanie do nasza-klasa.pl
Chciałam zagłosować ale nie ma ocen:no:.
Posprzątane,Julu turla się do spania a mnie lenistwo dopadło:-p i z dziećmi na dwór nie chce się wyjść:sorry2:,bo kałuże po wczorajszym Końcu świata:szok:.
Krzymciu,witaj.;-):tak:

Witam,
dzisiaj byłam u Patrysi, potem w Plazie i kupilam dla uzi śpiworek w 5-10-15 i rajstpki bo w promocji spiworek tylko 20 l i rajstopki tylko z a3zl, ale ostatnie 2 pry byly niestety, a śpiworek kupilam na 68 bo wieksych nie bylo, ale na zime powinien wystarczyc:tak::tak::tak::tak::tak:
po popludniu blam u wujka na urodzinach, m mnie dzisiaj wnerwil i tera sie do niego nie odzywam mam go gdzieś

wklejam fotki tego śpiworka i tego dresiku który ostatnio kupilam, że nie umie robic zdjęc to wysly jakie wysly, na żywo t wsystko wygląda lepiej.....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
ale sliczne zakupki kochasna nie rozpedzaj sie tak:-D
Ja juz poprasowalam a teraz ide sie kompac i wlosy umyc bo rano nie bedzie czasu bo kolezanka ma juz po mnie o 9 przyjechac zeby jechac do tej grupy a o 9 to my dopiero normalnie wstajemy takze jutro wszesna pobudka nas czeka:tak::tak::tak:
ja tez prasowalama i potem padlam jak kawka bylam umowiona na telefon z kumplem i przespalam go:baffled:
puscilam dzisiaj multi multi i trafila, całą 4:-D:-D:-D:-D:-D:-D a w drugiej koolumne całe 1:-D:-D:-D

ale 2 zl za 4 jest:sorry2: phi :-D:-D:-D puszcze sobie filmik i klade sie spac, nrwy mam jak ch.....:angry:
spryciula i szczesciara
MELDUJĘ SIĘ :-D:-D:-D:-D:-D Reszta pózniej tzn jutro bo zajrzalam na chwilkę :tak: tęsknię za Wami bardzo i cieszę sie że nie zapomnialyście o mnie ;-) duzo spraw zalatwialismy z męzem dopłata do mieszkani rozne zaświadczenia ksiazki dzieciom no i kaske na ksiązki bo jak bysmy mieli wszystko naraz kupowac to by brakło a tak to jakos musimy dac rade na razie na Wojtka ksiąki zapłaciliścmy 300 zl jutro kupujemy Zuzi drugie 300 zl -to z upustem 13% :szok: bo tak wyszlo by ok 700 zl :szok::szok::szok::szok: na razie bo padam na pysk DOBRANOC ODMELDOWUJĘ SIĘ :-D:-D:-D:-D
fajnie ze napislaas widze ze zakupki spore portfelik niezle wyszczuplony:baffled:
Witam:tak:

Zdrowiej szybciutko :tak::tak::tak:

Super zakupy :tak::tak::tak:

No nareszcie, już się martwiłyśmy:sorry2:

Wczoraj to chyba wszystkie powyłączały komopy z powodu buzy, bo nie wiedzę inaczej :sorry2: Takie pustki... My wczoraj z M mieliliśmy troszkę czasu dla siebie, dziewczyny poszły spać o 20 :tak:
fajnowo :))
hej laski
sorki ze mnie wczoraj nie bylo.rano komisja,pozniej troche roboty,a ok.17 pzyszla burza i trwala przez pol nocy w niewielkich odstepach iwec nie mialam netu.
dzis bedzie decyzja w sparwie Pauliny.ide nadrabiac
czekam na info odnosnie decyzji
Ostatnio kupilam 2 losy za 1zl i wygralam 10 zł:-D:-D:-D:-D
powalasz mnie z tymi wygranymi
Witam koleżanki,przez rok nie miałam neta :no::-(ale czasem coś z doskoku napisałam:tak:.Ale widzę znajome osoby:Anię26,07,Agatulkę.
To może ja troszkę o sobie:mama 2 urwisów,prawie agrobioinżynier:zawstydzona/y:(nie mam natchnienia :no: i wiadomo czego;-)żeby pracę złożyć i obronić,bo napisana:tak:),mąż pracuje na wyjeździe ale na weekendy zjeżdża.Pisać co chcecie wiedzieć,pytać się śmiało - ja nie gryzę:no:;-):-D:-D:-D.
witaj!!
Mamo Helenki,ja to swojego tylko do mopa dopuszczam;-):tak: i to tylko jak spod łoża trzeba koty zebrać:-p:tak::-D:-D.
:szok::-D:-D:-D:-D
witam nowa mamusie:tak::tak:

Ja bym tez kupila wozek ale jak juz pisalam nie taki co kiedys wyslalas linka bo sama zobaczysz ze spacerowka jest do dupy:baffled::baffled::baffled::baffled: sama sie przekonalam i potem szybko kupowalam inny´a tamten sprzedalam a teraz mam taki

Witam sie i ja :tak::tak:my bylismy w tej grupie gdzie dzieci sie bawia i musze wam powiedziec ze moja corka nie dopoznania byla sama szla do dzieci sie bawic :szok::szok::szok::szok:nikogo sie nie bala nie wiem jak by bylo jak by ja ktos na rece wziol ale tak to super sie zachowywala i bawila:tak::tak:
Dzis o 17 jade z kolezankami do tej restauracji wiec napewno bede dopiero wieczorem bo teraz ide posprzatac:tak::tak::tak::tak:
ciocia daj cyn czy dobre nalesniczki maja i gdzie to jest sama bym sie tam wybrala:tak: Fajnie ze Emily sie odnazlala wsrod dzieciaczkow:-)
hej to ja na poczatek stawiam kawe:)
wczoraj was podczytywalam ale burza mi net urwala...:no:
jeszcze nie ejstem w temacie wiec nie bede sie wychylac:)
tak jak pisalam wczoraj jestem na wychowawczym...zycie mi troche zweryfikowalo plany ale coz porzadek siwta no nie?w sumie to tyle w tym dobrego ze moge sobie z wami pogadac:)
bede wscibska jesli poprosze tak wskrocie zebyscie sie przedstawily mi tez?tak kilka zdan:):-):-):-)
Ania mama Laury mam 29 lat mieszkam w Niemczech a pochodze ze slaska
Dziekuje
no dokladnie dzis bylam tam pierwszy raz ale brakowalo mi tego zeby wwyjsc do ludzi mala zeby sie zabawila z dziecmi a ja moge poplotkowac szkoda ze to tylko raz w tygodniu bo ja bym mogla dziennie tam chodzic:tak::tak::tak:
A ty juz tak nie przesadzaj az taka stara nie jestes co to sa 32 lata nic:tak::tak::tak:
a propo zabawy Wiolka mi gadala zebysmy sie ugadaly w jakis dzien i spotkaly:happy2:
witam nową mamusie na naszym chacie-sabacie:tak:

aga wózio świetny moja koleżanka ma taki i jest mega zadowolona:tak::tak:

witam ja jestem ania latek 31 zodiakalny byk.prawie rozwódka:-pi prawie mężatka:-Dmam 3 dzieci filozofa adasia 10 lat kokietkę julie 5 lat i urwipołcia antoniego 7m-cy.mój nieślubny to piotri to miłość mojego życia..jestem teraz na wychowawczym 30 lat mieszkałam w pobierowie 50m od plaży a od roku mieszkam w szczecinie...jestem forumową wróżką:-D:-D:-D

ham-ham mnie powaliło no wyje:-D:-D:-D:-D

anula to u was tak ciepło że lali w basenie:szok::szok::szok::szok:

a my zaliczyliśmy spacerek i małe zakupy...pogoda dziwna na termometrze 24 stopnie jest parno i ponuro i cały czas mam wrażenie że zaraz będzie padał deszcz:cool2: dziś mam luzik kulinarny bo tylko zupkę dogrzać ,sprzątać mi się nie chce jutro pietruszka w domu to co się będe wysilała nie może się chłopak przecież nudzić:-pa zresztą tylko odkurzyć trzeba i podłogi umyć :tak::tak: mam zamiar iść adama pakować na wyjazd ale jak antoszka usnoł to zrobiłam sobie kawusie i mi sie 4 liter nie chce podnieść:cool2::cool2:
u nas ciepluko Kochana nie da sie wysiedziec na sloneczku Dlatego sie przenieslimy z palcu na balkon:-)
Witam :-)
Dawnoooooooooooooo tu nie zaglądałam:zawstydzona/y:
ale myslę że jestem przez niektóre rozpoznawana;-)
jestem na bezrobotnym :shocked2: żona pewnego samca :-p i matka 3 urwisów:-)
częstoo cierpię na brak czasu ale wiecie dzieci dają popalic :sorry2:
i jestem nałogowiczką BB:-p:-D:-D:-D

witam Cie oj dawno cie nie bylo:szok:

reklama
Do góry