Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
LUNA a ty jak zawsze czlowieka rozbawisz:-):-):-):-) moze jeszcze rozmar stanika podasz jak juz sie tak rozpisalas:-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie szkodzi juz wybaczylam:-):-):-):-):-):-)
a sala jest udostepniona przez kosciol u nas no i jest tam wszysciutko dla dzieci stoliki krzeselka zabawki wozki lalki auta no wszysciutko dla dzieci raczkujacych jest specjalna mata rozlorzona itd a my mamusie mamy swoje krzeselka i stol no i oczywiscie expres do kawy ktory non stop jest w ruchu dzieci naprawde swietnie sie miedzy soba bawia a my mamy czas na plotki
a moze tobie sie wydawalo ze wypucowals salon????????:-)Kurcze,dopiero co wypucowałam salon a Julu drożdżówkę z serem rozkruszył na dywanie,wziął szczotę na długim kiju i HAM-HAM (sam-sam) krzyczy i rozciera okruchy po dywnie i mozaice.
O a teraz mniejszą bo lżejsza.
No wiesz,podłoga była myta ze 2 tyg.temu a odkurzam nawet 2 razy dziennie,bo mnie paprochy wkurzają.A i meble Fornitem przetarte.a moze tobie sie wydawalo ze wypucowals salon????????:-)
e tam kaz mu teraz na drugie sniadanie ejsc z podlogi skoro czysta to i tak bez zarazkow heh zje drozdzowke a wypierze dywan
DziekujeAgnieszka&Emily
fajna masz corcie
ja troche znam marte z wczesniejszych plotek
e tam pytania wiesz jak to jest ciezko sie rpzebic jak nie kojarzy sie imion,dzieci,i troszke chrakterystykiale obiecuje nadrobic solennie
\jesuuuuuuuuuuuuuu jaka ja stara jestemja mam 32 lata heheh
fajnie masz z ta mozliwoscia tego spotkania z innymi mauskami na kawusi kiedy dzieci sie bawia super sprawa...pewnie fajnei sie bawi corcia a ty odpoczywasz co na plotach??????
No ja juz chyba godzine temu napisalam ze ide sprzatac i co?????? dalej tutaj siedze i nie umie od kompa odejscTo ja się zmywam sprzątać na nowo.Do później
cześć elwira :-)hej to ja na początek stawiam kawe
wczoraj was podczytywalam ale burza mi net urwala...
bede wscibska jesli poprosze tak wskrocie zebyscie sie przedstawily mi tez?tak kilka zdan:-):-):-)