reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kurcze:angry:,dopiero co wypucowałam salon :tak:a Julu drożdżówkę z serem rozkruszył na dywanie:wściekła/y:,wziął szczotę na długim kiju :szok:i HAM-HAM (sam-sam) krzyczy i rozciera okruchy po dywnie i mozaice:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.
O a teraz mniejszą bo lżejsza:shocked2:.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie szkodzi juz wybaczylam:-):-):-):-):-):-)
a sala jest udostepniona przez kosciol u nas no i jest tam wszysciutko dla dzieci stoliki krzeselka zabawki wozki lalki auta no wszysciutko dla dzieci raczkujacych jest specjalna mata rozlorzona itd a my mamusie mamy swoje krzeselka i stol no i oczywiscie expres do kawy ktory non stop jest w ruchu:-D:-D:-D dzieci naprawde swietnie sie miedzy soba bawia a my mamy czas na plotki:-D:-D:-D

o kurcze to super sprawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale widać ze to nie Polska
bo ja tu przyjezdna jestem i brak znajomych
mamy poszukuje tu na BB ale nie udało się jeszcze z którąś umóić moze po wakacjch jak wrócimy z wakacji bo dziwnei tak bez znajomych
wyjśc choć na plac zabaw
a na nieszczęscie w pobliskim placu same babcie z wnukami przychodze wiec neima do kogo zagadać

Agnieszka&Emily
fajna masz corcie:)
ja troche znam marte z wczesniejszych plotek :)
e tam pytania wiesz jak to jest ciezko sie rpzebic jak nie kojarzy sie imion,dzieci,i troszke chrakterystyki:)ale obiecuje nadrobic solennie:)
\jesuuuuuuuuuuuuuu jaka ja stara jestem:)ja mam 32 lata heheh:szok:
fajnie masz z ta mozliwoscia tego spotkania z innymi mauskami na kawusi kiedy dzieci sie bawia super sprawa...pewnie fajnei sie bawi corcia a ty odpoczywasz co na plotach??????

luna mozemy wyeminaic sie butami:)ja mam 36-37:)

marta o Tobie wiem... ze lubisz zakupy hehe zwlaszcza u mnie:)

Kurcze:angry:,dopiero co wypucowałam salon :tak:a Julu drożdżówkę z serem rozkruszył na dywanie:wściekła/y:,wziął szczotę na długim kiju :szok:i HAM-HAM (sam-sam) krzyczy i rozciera okruchy po dywnie i mozaice:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.
O a teraz mniejszą bo lżejsza:shocked2:.
a moze tobie sie wydawalo ze wypucowals salon????????:-)
e tam kaz mu teraz na drugie sniadanie ejsc z podlogi skoro czysta to i tak bez zarazkow heh zje drozdzowke a wypierze dywan:):tak:

Agnieszka&Emily
fajna masz corcie:)
ja troche znam marte z wczesniejszych plotek :)
e tam pytania wiesz jak to jest ciezko sie rpzebic jak nie kojarzy sie imion,dzieci,i troszke chrakterystyki:)ale obiecuje nadrobic solennie:)
\jesuuuuuuuuuuuuuu jaka ja stara jestem:)ja mam 32 lata heheh:szok:
fajnie masz z ta mozliwoscia tego spotkania z innymi mauskami na kawusi kiedy dzieci sie bawia super sprawa...pewnie fajnei sie bawi corcia a ty odpoczywasz co na plotach??????

:)
Dziekuje
no dokladnie dzis bylam tam pierwszy raz ale brakowalo mi tego zeby wwyjsc do ludzi mala zeby sie zabawila z dziecmi a ja moge poplotkowac szkoda ze to tylko raz w tygodniu bo ja bym mogla dziennie tam chodzic:tak::tak::tak:
A ty juz tak nie przesadzaj az taka stara nie jestes co to sa 32 lata nic:tak::tak::tak:

reklama
jestem już po spacerze,zrobiło się bardzo ciepło i to nagle,znowu straszna duchota czyli spodziewam się dziś znowu burzy niestety :tak::tak::tak::tak::tak:

hej to ja na początek stawiam kawe:)
wczoraj was podczytywalam ale burza mi net urwala...:no:
bede wscibska jesli poprosze tak wskrocie zebyscie sie przedstawily mi tez?tak kilka zdan:):-):-):-)
cześć elwira :-)
a więc tak mam na imie Agnieszka,mam 27lat.Moja córeczka ma na imię Oliwia i ma skończone 21mies i jest straszna łobuziarą.Mieszkam we Wrocławiu.Mąż oczywiście tez jest :-D:-D:-D:-D:-D siedzę w domku na wychowawczym ale od wrzesnia planuje iść do pracy.to tyle w telegraficznym skrucie.:-D:-D:-D:-D

Do góry