reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
po pierwsze prostestuje dlaczego zadna nie mieszka w promieniu do 100 km ode mnie zebym mogla wpasc na kawe z winkiem???????:angry::angry::angry:
marta to nie myj teraz i fornir oszczedzaj zpobacz jak syn stra sie ci pomagac a ty nie doceniasz:)jak juz pochwalilas sie ze masz miotle,srodki czytsoci to ja zapraszm do mnie bo tez nie lubie paprochow a jka tak bede tu siedziec to zaraz dywanu spod paprochow czyt.wyciannek nie bedzie wogole widac ze mam wykladzine:)

no walsnei tak to jest z tym kompem ze magnes:)ja to przewaznie z laskami umawiam sie ze jakby coto kazda daje na gg sygnal i zlatujemy sie na ploty na forum przynajmniej tak bylo tam wczesniej gdzie bylam ale wybylam...:wściekła/y:

po pierwsze prostestuje dlaczego zadna nie mieszka w promieniu do 100 km ode mnie zebym mogla wpasc na kawe z winkiem???????:angry::angry::angry:
marta to nie myj teraz i fornir oszczedzaj zpobacz jak syn stra sie ci pomagac a ty nie doceniasz:)jak juz pochwalilas sie ze masz miotle,srodki czytsoci to ja zapraszm do mnie bo tez nie lubie paprochow a jka tak bede tu siedziec to zaraz dywanu spod paprochow czyt.wyciannek nie bedzie wogole widac ze mam wykladzine:)

no walsnei tak to jest z tym kompem ze magnes:)ja to przewaznie z laskami umawiam sie ze jakby coto kazda daje na gg sygnal i zlatujemy sie na ploty na forum przynajmniej tak bylo tam wczesniej gdzie bylam ale wybylam...:wściekła/y:
A to dlaczego wybylas z tamtego forum??

Witam koleżanki,przez rok nie miałam neta :no::-(ale czasem coś z doskoku napisałam:tak:.Ale widzę znajome osoby:Anię26,07,Agatulkę.
To może ja troszkę o sobie:mama 2 urwisów,prawie agrobioinżynier:zawstydzona/y:(nie mam natchnienia :no: i wiadomo czego;-)żeby pracę złożyć i obronić,bo napisana:tak:),mąż pracuje na wyjeździe ale na weekendy zjeżdża.Pisać co chcecie wiedzieć,pytać się śmiało - ja nie gryzę:no:;-):-D:-D:-D.
witaj... :-D:-D:-D
witam nowa mamusie:tak::tak:

Ja bym tez kupila wozek ale jak juz pisalam nie taki co kiedys wyslalas linka bo sama zobaczysz ze spacerowka jest do dupy:baffled::baffled::baffled::baffled: sama sie przekonalam i potem szybko kupowalam inny´a tamten sprzedalam a teraz mam taki

Esprit-Kinderwagen-Alu-King-Teleskop-Buggy Neu/OVP/Girl bei eBay.de: Sportwagen Buggys (endet 16.07.09 22:45:06 MESZ)
mam do niego orginalna torbe spiworek na zime i folie przeciwdeszczowa i jak narazie jestem z niego baaaardzo zadowolona

Witam sie i ja :tak::tak:my bylismy w tej grupie gdzie dzieci sie bawia i musze wam powiedziec ze moja corka nie dopoznania byla sama szla do dzieci sie bawic :szok::szok::szok::szok:nikogo sie nie bala nie wiem jak by bylo jak by ja ktos na rece wziol ale tak to super sie zachowywala i bawila:tak::tak:
Dzis o 17 jade z kolezankami do tej restauracji wiec napewno bede dopiero wieczorem bo teraz ide posprzatac:tak::tak::tak::tak:
fajniusi wozio
no i super ze Emily taka grzeczna :tak:
hej to ja na poczatek stawiam kawe:)
wczoraj was podczytywalam ale burza mi net urwala...:no:
jeszcze nie ejstem w temacie wiec nie bede sie wychylac:)
tak jak pisalam wczoraj jestem na wychowawczym...zycie mi troche zweryfikowalo plany ale coz porzadek siwta no nie?w sumie to tyle w tym dobrego ze moge sobie z wami pogadac:)
bede wscibska jesli poprosze tak wskrocie zebyscie sie przedstawily mi tez?tak kilka zdan:):-):-):-)
heh o nas wszystko jest w watku "o nas" ale jak chcesz to masz :-D
Patrycja lat 22 (w sierpniu) mam juz jednego syneczka ma rok i 5 m-cy, a drugie w drodze :-):-) hmmm cos jescze :confused::-D
Kurcze:angry:,dopiero co wypucowałam salon :tak:a Julu drożdżówkę z serem rozkruszył na dywanie:wściekła/y:,wziął szczotę na długim kiju :szok:i HAM-HAM (sam-sam) krzyczy i rozciera okruchy po dywnie i mozaice:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.
O a teraz mniejszą bo lżejsza:shocked2:.
hehehe usmialam sie to masz teraz sprzatania :cool2::-)

ello

wlecialam jak narazie sie tylko przywitac
Nadal choruje ale dzis zaliczylam z Laura 2h na placu zabaw i zakupy.
Laura teraz w basenie siedzi wiec musze wykorzystac czas i posprzatc
Jak ogarne mieszkanie odpisze na posty :)

Witam koleżanki,przez rok nie miałam neta :no::-(ale czasem coś z doskoku napisałam:tak:.Ale widzę znajome osoby:Anię26,07,Agatulkę.
To może ja troszkę o sobie:mama 2 urwisów,prawie agrobioinżynier:zawstydzona/y:(nie mam natchnienia :no: i wiadomo czego;-)żeby pracę złożyć i obronić,bo napisana:tak:),mąż pracuje na wyjeździe ale na weekendy zjeżdża.Pisać co chcecie wiedzieć,pytać się śmiało - ja nie gryzę:no:;-):-D:-D:-D.
witam nową mamusie na naszym chacie-sabacie:tak:
witam nowa mamusie:tak::tak:

Ja bym tez kupila wozek ale jak juz pisalam nie taki co kiedys wyslalas linka bo sama zobaczysz ze spacerowka jest do dupy:baffled::baffled::baffled::baffled: sama sie przekonalam i potem szybko kupowalam inny´a tamten sprzedalam a teraz mam taki

Esprit-Kinderwagen-Alu-King-Teleskop-Buggy Neu/OVP/Girl bei eBay.de: Sportwagen Buggys (endet 16.07.09 22:45:06 MESZ)
mam do niego orginalna torbe spiworek na zime i folie przeciwdeszczowa i jak narazie jestem z niego baaaardzo zadowolona

Witam sie i ja :tak::tak:my bylismy w tej grupie gdzie dzieci sie bawia i musze wam powiedziec ze moja corka nie dopoznania byla sama szla do dzieci sie bawic :szok::szok::szok::szok:nikogo sie nie bala nie wiem jak by bylo jak by ja ktos na rece wziol ale tak to super sie zachowywala i bawila:tak::tak:
Dzis o 17 jade z kolezankami do tej restauracji wiec napewno bede dopiero wieczorem bo teraz ide posprzatac:tak::tak::tak::tak:
aga wózio świetny moja koleżanka ma taki i jest mega zadowolona:tak::tak:
hej to ja na poczatek stawiam kawe:)
wczoraj was podczytywalam ale burza mi net urwala...:no:
jeszcze nie ejstem w temacie wiec nie bede sie wychylac:)
tak jak pisalam wczoraj jestem na wychowawczym...zycie mi troche zweryfikowalo plany ale coz porzadek siwta no nie?w sumie to tyle w tym dobrego ze moge sobie z wami pogadac:)
bede wscibska jesli poprosze tak wskrocie zebyscie sie przedstawily mi tez?tak kilka zdan:):-):-):-)
witam ja jestem ania latek 31 zodiakalny byk.prawie rozwódka:-pi prawie mężatka:-Dmam 3 dzieci filozofa adasia 10 lat kokietkę julie 5 lat i urwipołcia antoniego 7m-cy.mój nieślubny to piotri to miłość mojego życia..jestem teraz na wychowawczym 30 lat mieszkałam w pobierowie 50m od plaży a od roku mieszkam w szczecinie...jestem forumową wróżką:-D:-D:-D
Kurcze:angry:,dopiero co wypucowałam salon :tak:a Julu drożdżówkę z serem rozkruszył na dywanie:wściekła/y:,wziął szczotę na długim kiju :szok:i HAM-HAM (sam-sam) krzyczy i rozciera okruchy po dywnie i mozaice:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.
O a teraz mniejszą bo lżejsza:shocked2:.
ham-ham mnie powaliło no wyje:-D:-D:-D:-D
ello

wlecialam jak narazie sie tylko przywitac
Nadal choruje ale dzis zaliczylam z Laura 2h na placu zabaw i zakupy.
Laura teraz w basenie siedzi wiec musze wykorzystac czas i posprzatc
Jak ogarne mieszkanie odpisze na posty :)
anula to u was tak ciepło że lali w basenie:szok::szok::szok::szok:

a my zaliczyliśmy spacerek i małe zakupy...pogoda dziwna na termometrze 24 stopnie jest parno i ponuro i cały czas mam wrażenie że zaraz będzie padał deszcz:cool2: dziś mam luzik kulinarny bo tylko zupkę dogrzać ,sprzątać mi się nie chce jutro pietruszka w domu to co się będe wysilała nie może się chłopak przecież nudzić:-pa zresztą tylko odkurzyć trzeba i podłogi umyć :tak::tak: mam zamiar iść adama pakować na wyjazd ale jak antoszka usnoł to zrobiłam sobie kawusie i mi sie 4 liter nie chce podnieść:cool2::cool2:

reklama
Do góry