reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
no dokladnie masz racjeA&E bo ten komp to działa na nas jak magnes nie sposób sie oderwać
po pierwsze prostestuje dlaczego zadna nie mieszka w promieniu do 100 km ode mnie zebym mogla wpasc na kawe z winkiem???????
marta to nie myj teraz i fornir oszczedzaj zpobacz jak syn stra sie ci pomagac a ty nie doceniaszjak juz pochwalilas sie ze masz miotle,srodki czytsoci to ja zapraszm do mnie bo tez nie lubie paprochow a jka tak bede tu siedziec to zaraz dywanu spod paprochow czyt.wyciannek nie bedzie wogole widac ze mam wykladzine
no walsnei tak to jest z tym kompem ze magnesja to przewaznie z laskami umawiam sie ze jakby coto kazda daje na gg sygnal i zlatujemy sie na ploty na forum przynajmniej tak bylo tam wczesniej gdzie bylam ale wybylam...
marta to nie myj teraz i fornir oszczedzaj zpobacz jak syn stra sie ci pomagac a ty nie doceniaszjak juz pochwalilas sie ze masz miotle,srodki czytsoci to ja zapraszm do mnie bo tez nie lubie paprochow a jka tak bede tu siedziec to zaraz dywanu spod paprochow czyt.wyciannek nie bedzie wogole widac ze mam wykladzine
no walsnei tak to jest z tym kompem ze magnesja to przewaznie z laskami umawiam sie ze jakby coto kazda daje na gg sygnal i zlatujemy sie na ploty na forum przynajmniej tak bylo tam wczesniej gdzie bylam ale wybylam...
Agnieszka&Emily
Marta1981 bylam na tym linku mama czy tata no i oddalam glosy moim zdaniem mlodszy syn do ciebie podobny a straszny do taty
Agnieszka&Emily
A to dlaczego wybylas z tamtego forum??po pierwsze prostestuje dlaczego zadna nie mieszka w promieniu do 100 km ode mnie zebym mogla wpasc na kawe z winkiem???????
witaj...Witam koleżanki,przez rok nie miałam neta :-(ale czasem coś z doskoku napisałam.Ale widzę znajome osoby:Anię26,07,Agatulkę.
To może ja troszkę o sobie:mama 2 urwisów,prawie agrobioinżynier(nie mam natchnienia i wiadomo czego;-)żeby pracę złożyć i obronić,bo napisana),mąż pracuje na wyjeździe ale na weekendy zjeżdża.Pisać co chcecie wiedzieć,pytać się śmiało - ja nie gryzę;-).
fajniusi woziowitam nowa mamusie
Ja bym tez kupila wozek ale jak juz pisalam nie taki co kiedys wyslalas linka bo sama zobaczysz ze spacerowka jest do dupy sama sie przekonalam i potem szybko kupowalam inny´a tamten sprzedalam a teraz mam taki
Esprit-Kinderwagen-Alu-King-Teleskop-Buggy Neu/OVP/Girl bei eBay.de: Sportwagen Buggys (endet 16.07.09 22:45:06 MESZ)
mam do niego orginalna torbe spiworek na zime i folie przeciwdeszczowa i jak narazie jestem z niego baaaardzo zadowolona
Witam sie i ja my bylismy w tej grupie gdzie dzieci sie bawia i musze wam powiedziec ze moja corka nie dopoznania byla sama szla do dzieci sie bawic nikogo sie nie bala nie wiem jak by bylo jak by ja ktos na rece wziol ale tak to super sie zachowywala i bawila
Dzis o 17 jade z kolezankami do tej restauracji wiec napewno bede dopiero wieczorem bo teraz ide posprzatac
no i super ze Emily taka grzeczna
heh o nas wszystko jest w watku "o nas" ale jak chcesz to maszhej to ja na poczatek stawiam kawe
wczoraj was podczytywalam ale burza mi net urwala...
jeszcze nie ejstem w temacie wiec nie bede sie wychylac
tak jak pisalam wczoraj jestem na wychowawczym...zycie mi troche zweryfikowalo plany ale coz porzadek siwta no nie?w sumie to tyle w tym dobrego ze moge sobie z wami pogadac
bede wscibska jesli poprosze tak wskrocie zebyscie sie przedstawily mi tez?tak kilka zdan:-):-):-)
Patrycja lat 22 (w sierpniu) mam juz jednego syneczka ma rok i 5 m-cy, a drugie w drodze :-):-) hmmm cos jescze
hehehe usmialam sie to masz teraz sprzatania :-)Kurcze,dopiero co wypucowałam salon a Julu drożdżówkę z serem rozkruszył na dywanie,wziął szczotę na długim kiju i HAM-HAM (sam-sam) krzyczy i rozciera okruchy po dywnie i mozaice.
O a teraz mniejszą bo lżejsza.
anka26_x_07
Mama Laury :)
ello
wlecialam jak narazie sie tylko przywitac
Nadal choruje ale dzis zaliczylam z Laura 2h na placu zabaw i zakupy.
Laura teraz w basenie siedzi wiec musze wykorzystac czas i posprzatc
Jak ogarne mieszkanie odpisze na posty
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
rosołek podany może wzmocni mojego chorowitka
teraz czas coś sprzatać w domu
odkleić się nie moge wrrrrrrrrrrrrrrr
teraz czas coś sprzatać w domu
odkleić się nie moge wrrrrrrrrrrrrrrr
witam nową mamusie na naszym chacie-sabacieWitam koleżanki,przez rok nie miałam neta :-(ale czasem coś z doskoku napisałam.Ale widzę znajome osoby:Anię26,07,Agatulkę.
To może ja troszkę o sobie:mama 2 urwisów,prawie agrobioinżynier(nie mam natchnienia i wiadomo czego;-)żeby pracę złożyć i obronić,bo napisana),mąż pracuje na wyjeździe ale na weekendy zjeżdża.Pisać co chcecie wiedzieć,pytać się śmiało - ja nie gryzę;-).
aga wózio świetny moja koleżanka ma taki i jest mega zadowolonawitam nowa mamusie
Ja bym tez kupila wozek ale jak juz pisalam nie taki co kiedys wyslalas linka bo sama zobaczysz ze spacerowka jest do dupy sama sie przekonalam i potem szybko kupowalam inny´a tamten sprzedalam a teraz mam taki
Esprit-Kinderwagen-Alu-King-Teleskop-Buggy Neu/OVP/Girl bei eBay.de: Sportwagen Buggys (endet 16.07.09 22:45:06 MESZ)
mam do niego orginalna torbe spiworek na zime i folie przeciwdeszczowa i jak narazie jestem z niego baaaardzo zadowolona
Witam sie i ja my bylismy w tej grupie gdzie dzieci sie bawia i musze wam powiedziec ze moja corka nie dopoznania byla sama szla do dzieci sie bawic nikogo sie nie bala nie wiem jak by bylo jak by ja ktos na rece wziol ale tak to super sie zachowywala i bawila
Dzis o 17 jade z kolezankami do tej restauracji wiec napewno bede dopiero wieczorem bo teraz ide posprzatac
witam ja jestem ania latek 31 zodiakalny byk.prawie rozwódkai prawie mężatkamam 3 dzieci filozofa adasia 10 lat kokietkę julie 5 lat i urwipołcia antoniego 7m-cy.mój nieślubny to piotri to miłość mojego życia..jestem teraz na wychowawczym 30 lat mieszkałam w pobierowie 50m od plaży a od roku mieszkam w szczecinie...jestem forumową wróżkąhej to ja na poczatek stawiam kawe
wczoraj was podczytywalam ale burza mi net urwala...
jeszcze nie ejstem w temacie wiec nie bede sie wychylac
tak jak pisalam wczoraj jestem na wychowawczym...zycie mi troche zweryfikowalo plany ale coz porzadek siwta no nie?w sumie to tyle w tym dobrego ze moge sobie z wami pogadac
bede wscibska jesli poprosze tak wskrocie zebyscie sie przedstawily mi tez?tak kilka zdan:-):-):-)
ham-ham mnie powaliło no wyjeKurcze,dopiero co wypucowałam salon a Julu drożdżówkę z serem rozkruszył na dywanie,wziął szczotę na długim kiju i HAM-HAM (sam-sam) krzyczy i rozciera okruchy po dywnie i mozaice.
O a teraz mniejszą bo lżejsza.
anula to u was tak ciepło że lali w basenieello
a my zaliczyliśmy spacerek i małe zakupy...pogoda dziwna na termometrze 24 stopnie jest parno i ponuro i cały czas mam wrażenie że zaraz będzie padał deszcz dziś mam luzik kulinarny bo tylko zupkę dogrzać ,sprzątać mi się nie chce jutro pietruszka w domu to co się będe wysilała nie może się chłopak przecież nudzića zresztą tylko odkurzyć trzeba i podłogi umyć mam zamiar iść adama pakować na wyjazd ale jak antoszka usnoł to zrobiłam sobie kawusie i mi sie 4 liter nie chce podnieść
reklama
Podziel się: