agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
mama Helenki
czyli wieczór nalesników jak kojarze ???
a co to za grupa ????
a co to za grupa ????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihihihi jesli pytalas sie mnie to pomylily ci sie troszke bo ja nie jestem MAMA Helenki:-):-):-):-):-):-):-)mama Helenki
a co to za grupa ????
No wscipska nie bedziesz my zesmy ciebie wypytaly to i ty masz prawo zapytac i wiedziec co i jakhej to ja na poczatek stawiam kawe
wczoraj was podczytywalam ale burza mi net urwala...
jeszcze nie ejstem w temacie wiec nie bede sie wychylac
tak jak pisalam wczoraj jestem na wychowawczym...zycie mi troche zweryfikowalo plany ale coz porzadek siwta no nie?w sumie to tyle w tym dobrego ze moge sobie z wami pogadac
bede wscibska jesli poprosze tak wskrocie zebyscie sie przedstawily mi tez?tak kilka zdan:-):-):-)
hihihihi jesli pytalas sie mnie to pomylily ci sie troszke bo ja nie jestem MAMA Helenki:-):-):-):-):-):-):-)
tak to ten wieczor z nalesnikami:-):-):-)
a ta grupa to spotykamy sie mamy z dziecmi na duzej sali gdzie mnostwo zabawek dzieci bawia sie miedzy soba a mamusie pija kawke jest tam jedna prowadzaca co bawi sie z dziecmi spiewa z nimi itd bylo naprawde super
No kochana, to grać, póki szczęście Cię trzyma.Ostatnio kupilam 2 losy za 1zl i wygralam 10 zł
o kurczaki pomiliły mi się nicki wybacz proszęęęęęęęęęęęęe
a co to za sala woow fajna sprawa
na wątku mojego miasta niestety wypadu do parku nie udaje się zgrać a tu super pogaduszki a dzieci bezpiecznie się bawią
moje dziś mają takie różki broja i boją sie o każdą zabawkę