reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mama Helenki
czyli wieczór nalesników jak kojarze ???

a co to za grupa ????
hihihihi jesli pytalas sie mnie to pomylily ci sie troszke bo ja nie jestem MAMA Helenki:-):-):-):-):-):-):-)
tak to ten wieczor z nalesnikami:-):-):-)
a ta grupa to spotykamy sie mamy z dziecmi na duzej sali gdzie mnostwo zabawek dzieci bawia sie miedzy soba a mamusie pija kawke:tak::tak::tak: jest tam jedna prowadzaca co bawi sie z dziecmi spiewa z nimi itd bylo naprawde super

hej to ja na poczatek stawiam kawe:)
wczoraj was podczytywalam ale burza mi net urwala...:no:
jeszcze nie ejstem w temacie wiec nie bede sie wychylac:)
tak jak pisalam wczoraj jestem na wychowawczym...zycie mi troche zweryfikowalo plany ale coz porzadek siwta no nie?w sumie to tyle w tym dobrego ze moge sobie z wami pogadac:)
bede wscibska jesli poprosze tak wskrocie zebyscie sie przedstawily mi tez?tak kilka zdan:):-):-):-)

hej to ja na poczatek stawiam kawe:)
wczoraj was podczytywalam ale burza mi net urwala...:no:
jeszcze nie ejstem w temacie wiec nie bede sie wychylac:)
tak jak pisalam wczoraj jestem na wychowawczym...zycie mi troche zweryfikowalo plany ale coz porzadek siwta no nie?w sumie to tyle w tym dobrego ze moge sobie z wami pogadac:)
bede wscibska jesli poprosze tak wskrocie zebyscie sie przedstawily mi tez?tak kilka zdan:):-):-):-)
No wscipska nie bedziesz my zesmy ciebie wypytaly to i ty masz prawo zapytac i wiedziec co i jak:tak::tak:
Tak wiec nazywam sie Agnieszka 23 lata mam 10 miesieczna coreczke Emily no i oczywiscie meza :tak::tak::tak: mieszkam w Niemczech a pochodze z Woj Slaskiego:tak::tak::tak: jesli masz pytania to wal :tak::tak::tak:

hihihihi jesli pytalas sie mnie to pomylily ci sie troszke bo ja nie jestem MAMA Helenki:-):-):-):-):-):-):-)
tak to ten wieczor z nalesnikami:-):-):-)
a ta grupa to spotykamy sie mamy z dziecmi na duzej sali gdzie mnostwo zabawek dzieci bawia sie miedzy soba a mamusie pija kawke:tak::tak::tak: jest tam jedna prowadzaca co bawi sie z dziecmi spiewa z nimi itd bylo naprawde super

o kurczaki pomiliły mi się nicki wybacz proszęęęęęęęęęęęęe

a co to za sala woow fajna sprawa
na wątku mojego miasta niestety wypadu do parku nie udaje się zgrać a tu super pogaduszki a dzieci bezpiecznie się bawią

moje dziś mają takie różki broja i boją sie o każdą zabawkę

Elwira

Agata mieszkam w Kakowie pochodzę z pomorskiego :pP
mama 2 dzieci Zuzi 5 ;lat i Maksa 2 latka

obecnie wakacje heheheh bo umowę mi zkrucili i zawieszają działalnośc a od siepnia poszukiwanie nowej bo stara od pażdziernika dopiero bo to w szkole studenckeij w sklepiku

No i po spacerku. Małej obiecalam, później z Wiktorią trochę na skype, troche na bb z Ania, Medea i As, no i sie wkurzyła, trza było szybko lecieć. Zadowolona wróciła, poszła spać, ja ma chwilke dla siebie, no prawie-obiad trza-naleśnikowy.

Ostatnio kupilam 2 losy za 1zl i wygralam 10 zł:-D:-D:-D:-D
No kochana, to grać, póki szczęście Cię trzyma.

Witaj Marta

Hej Elwira-bardzo proszę-Mam 26 lat, półtora roczna córcię, męża łobuziaka. Mieszkam w Kuj-Pom. Siedze w domciu na wychowawczym. Rozmiar buta 36-38, wzrost 162cm, włosy farbnięte:-D:-D:-D

reklama
o kurczaki pomiliły mi się nicki wybacz proszęęęęęęęęęęęęe

a co to za sala woow fajna sprawa
na wątku mojego miasta niestety wypadu do parku nie udaje się zgrać a tu super pogaduszki a dzieci bezpiecznie się bawią

moje dziś mają takie różki broja i boją sie o każdą zabawkę

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie szkodzi juz wybaczylam:-):-):-):-):-):-)
a sala jest udostepniona przez kosciol u nas no i jest tam wszysciutko dla dzieci stoliki krzeselka zabawki wozki lalki auta no wszysciutko dla dzieci raczkujacych jest specjalna mata rozlorzona itd a my mamusie mamy swoje krzeselka i stol no i oczywiscie expres do kawy ktory non stop jest w ruchu:-D:-D:-D dzieci naprawde swietnie sie miedzy soba bawia a my mamy czas na plotki:-D:-D:-D

Do góry