ja mam do niego jak byla malutki wozek piccolino taki tylko ze bez fotelika i kolor czerwono bezowyPatrysia nie chcę krakać ,ale przy tak małej różnicy wieku to dzieciom się mocno zmienia.
Sewi będzie się mocno dopominał Twojej uwagi i różnie może być.:-)
Ja bym wolała 2 mieć w wózku niż jedno w wózku a drugie na rękach,a nie raz widziałam takie scenki.:-):-)
LEKKI PICCOLINO+FOTELIK SAM max WYPOSAŻONY OKAZJA (667080357) - Aukcje internetowe Allegro
a jak skonczyl pol roku to zakupilam mu takie czerwone
Flash Coneco NAJTANIEJ NA ALLEGRO! (661612142) - Aukcje internetowe Allegro
wiec wozek ma ten spacerowy
oj to kuruj sie dziolszkoDziewczynki żegnam się z Wami na dzisiaj.
Bierze mnie coś.
Mam potworny ból głowy i uszu.
Temp w uchu lewym 37.9 w prawym 37.4
Edytuję
Ogólna temp 38.2 i zajebiście szybko rośnie.
Coś się pewnie rozwija.
Idę do łóżka ,bo mnie telepie zimnem ,mam dreszcze i gęsią skórkę.
Dobrej nocki życzę.:-)
ty malpo jedna moglasm mi dac znac bo ja bym chciala tez taki spiworek ehhhWitam,
dzisiaj byłam u Patrysi, potem w Plazie i kupilam dla uzi śpiworek w 5-10-15 i rajstpki bo w promocji spiworek tylko 20 l i rajstopki tylko z a3zl, ale ostatnie 2 pry byly niestety, a śpiworek kupilam na 68 bo wieksych nie bylo, ale na zime powinien wystarczyc
po popludniu blam u wujka na urodzinach, m mnie dzisiaj wnerwil i tera sie do niego nie odzywam mam go gdzieś
wklejam fotki tego śpiworka i tego dresiku który ostatnio kupilam, że nie umie robic zdjęc to wysly jakie wysly, na żywo t wsystko wygląda lepiej.....
ale zakupki fajne ale ten spiworek i dresiki najabardziej mi sie podobaja
hehehe ale szybka jestesMELDUJĘ SIĘ Reszta pózniej tzn jutro bo zajrzalam na chwilkę tęsknię za Wami bardzo i cieszę sie że nie zapomnialyście o mnie ;-) duzo spraw zalatwialismy z męzem dopłata do mieszkani rozne zaświadczenia ksiazki dzieciom no i kaske na ksiązki bo jak bysmy mieli wszystko naraz kupowac to by brakło a tak to jakos musimy dac rade na razie na Wojtka ksiąki zapłaciliścmy 300 zl jutro kupujemy Zuzi drugie 300 zl -to z upustem 13% bo tak wyszlo by ok 700 zl na razie bo padam na pysk DOBRANOC ODMELDOWUJĘ SIĘ