reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrysia nie chcę krakać ,ale przy tak małej różnicy wieku to dzieciom się mocno zmienia.
Sewi będzie się mocno dopominał Twojej uwagi i różnie może być.:tak::-)
Ja bym wolała 2 mieć w wózku niż jedno w wózku a drugie na rękach,a nie raz widziałam takie scenki.:tak::-):-)
ja mam do niego jak byla malutki wozek piccolino taki tylko ze bez fotelika i kolor czerwono bezowy
LEKKI PICCOLINO+FOTELIK SAM max WYPOSAŻONY OKAZJA (667080357) - Aukcje internetowe Allegro
a jak skonczyl pol roku to zakupilam mu takie czerwone
Flash Coneco NAJTANIEJ NA ALLEGRO! :) (661612142) - Aukcje internetowe Allegro
wiec wozek ma ten spacerowy :tak:
Dziewczynki żegnam się z Wami na dzisiaj.
Bierze mnie coś.
Mam potworny ból głowy i uszu.
Temp w uchu lewym 37.9 w prawym 37.4
Edytuję
Ogólna temp 38.2 i zajebiście szybko rośnie.
Coś się pewnie rozwija.
Idę do łóżka ,bo mnie telepie zimnem ,mam dreszcze i gęsią skórkę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobrej nocki życzę.:-)
oj to kuruj sie dziolszko :tak:
Witam,
dzisiaj byłam u Patrysi, potem w Plazie i kupilam dla uzi śpiworek w 5-10-15 i rajstpki bo w promocji spiworek tylko 20 l i rajstopki tylko z a3zl, ale ostatnie 2 pry byly niestety, a śpiworek kupilam na 68 bo wieksych nie bylo, ale na zime powinien wystarczyc:tak::tak::tak::tak::tak:
po popludniu blam u wujka na urodzinach, m mnie dzisiaj wnerwil i tera sie do niego nie odzywam mam go gdzieś

wklejam fotki tego śpiworka i tego dresiku który ostatnio kupilam, że nie umie robic zdjęc to wysly jakie wysly, na żywo t wsystko wygląda lepiej.....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
ty malpo jedna moglasm mi dac znac bo ja bym chciala tez taki spiworek :dry: ehhh
:-p:-p:-p:-p
ale zakupki fajne ale ten spiworek i dresiki najabardziej mi sie podobaja :tak:
MELDUJĘ SIĘ :-D:-D:-D:-D:-D Reszta pózniej tzn jutro bo zajrzalam na chwilkę :tak: tęsknię za Wami bardzo i cieszę sie że nie zapomnialyście o mnie ;-) duzo spraw zalatwialismy z męzem dopłata do mieszkani rozne zaświadczenia ksiazki dzieciom no i kaske na ksiązki bo jak bysmy mieli wszystko naraz kupowac to by brakło a tak to jakos musimy dac rade na razie na Wojtka ksiąki zapłaciliścmy 300 zl jutro kupujemy Zuzi drugie 300 zl -to z upustem 13% :szok: bo tak wyszlo by ok 700 zl :szok::szok::szok::szok: na razie bo padam na pysk DOBRANOC ODMELDOWUJĘ SIĘ :-D:-D:-D:-D
hehehe ale szybka jestes :tak:

reklama
MELDUJĘ SIĘ :-D:-D:-D:-D:-D Reszta pózniej tzn jutro bo zajrzalam na chwilkę :tak: tęsknię za Wami bardzo i cieszę sie że nie zapomnialyście o mnie ;-) duzo spraw zalatwialismy z męzem dopłata do mieszkani rozne zaświadczenia ksiazki dzieciom no i kaske na ksiązki bo jak bysmy mieli wszystko naraz kupowac to by brakło a tak to jakos musimy dac rade na razie na Wojtka ksiąki zapłaciliścmy 300 zl jutro kupujemy Zuzi drugie 300 zl -to z upustem 13% :szok: bo tak wyszlo by ok 700 zl :szok::szok::szok::szok: na razie bo padam na pysk DOBRANOC ODMELDOWUJĘ SIĘ :-D:-D:-D:-D
witamy po przerwie

Witam:tak:

Zdrowiej szybciutko :tak::tak::tak:

Super zakupy :tak::tak::tak:

No nareszcie, już się martwiłyśmy:sorry2:

Wczoraj to chyba wszystkie powyłączały komopy z powodu buzy, bo nie wiedzę inaczej :sorry2: Takie pustki... My wczoraj z M mieliliśmy troszkę czasu dla siebie, dziewczyny poszły spać o 20 :tak:
fajny prezent zrobiły Wam dziewczynki :tak::-):-)

hej laski
sorki ze mnie wczoraj nie bylo.rano komisja,pozniej troche roboty,a ok.17 pzyszla burza i trwala przez pol nocy w niewielkich odstepach iwec nie mialam netu.
dzis bedzie decyzja w sparwie Pauliny.ide nadrabiac
trzymam kciuki

no kochana nareszcie wywołałam cię jakoś:-D:-D:-Da jakie wojtek ma książki??????

to zaraz idę do rowu mam nadzieję na same dobre wieści :tak::tak::tak:

ale wam dziewczyny niespodziankę zrobiły:szok::szok::szok::szok:i bardzo dobrze bo czas spędzony razem jest bezcenny:tak::tak:

tak myślałam kochana że burzę miałaś to daj potem znać co i jak z komisją :tak::tak:

a u mnie nocka standart 7 pobudek:wściekła/y:za oknem szaro buro choć ciepło ale zaraz będzie deszcz a ja muszę sklepu a buuuu:no::no::no::no: adasia muszę dzisiaj spakować bo o 13 jutro jedzie a jak znam siebie i zacznę go pakować na ostatnia chwilę to nie spakuję mu pewnie czegoś jak ostatnio np majtek:-p
jak to dobrze że jutro weekend pietruszka domku :tak::tak::-):-):-)
to zmykam do rowu:-D
ja też zawsze na ostatnią chwilę pakuję,ale na ogół wszystko spakowane.:-D:-D

wiecie że M.JACKSON nie żyje:-:)-:)-:)-( dziwak był z niego i różne dziwne rzeczy pisali ale muzykę jego lubiłam może nie wszystkie kawałki ale wiele tak:tak::tak:
zaraz anabubka poszukam książek dla adama w tej księgarni co ty brałaś bo jeszcze nie znalazłam takiej księgarni gdzie mieli by dla adacha wszystkie książki i to jets ból bo jak zamawia się u kilku to za przesyłkę doliczają wszyscy a wtedy to już się średnio opłaca:confused:
ciekawa jaka była rzeczywista przyczyna zgonu :confused:

To ty garaj jak najwięcej, może jakaś 6 ci się trafi :tak::tak::tak:

Anabuba, Helena ma się coraz lepiej, natomiast ospa coraz gorzej :-D Nie zauważyłam nowych krost od 2 dni :tak: No ale jeszcze mogą się pojawić :baffled: Najważniejsze, że ma już dobry humor i apetyt wraca :tak::tak:
A z ospy jeden pożytek, Helenka się strasznie roztyła na wikcie babci :baffled: Ale wróciła już do normy, przez choróbsko :sorry2:
po takim czasie raczej nowe krostki się już nie pojawią.

ja mam do niego jak byla malutki wozek piccolino taki tylko ze bez fotelika i kolor czerwono bezowy
LEKKI PICCOLINO+FOTELIK SAM max WYPOSAŻONY OKAZJA (667080357) - Aukcje internetowe Allegro

ty malpo jedna moglasm mi dac znac bo ja bym chciala tez taki spiworek :dry: ehhh

Patrysia masz fajny wózek,a w zasadzie dwa wózki.
Ja już bym nie kupowała nowego,ale jak ktoś nie ma co z kasą robić ;-) :-D:-D:-D:-D:-D
Tak jak mówię,ewentualnie zastanowiłabym się nad podwójnym.

Witam koleżanki,przez rok nie miałam neta :no::-(ale czasem coś z doskoku napisałam:tak:.Ale widzę znajome osoby:Anię26,07,Agatulkę.
To może ja troszkę o sobie:mama 2 urwisów,prawie agrobioinżynier:zawstydzona/y:(nie mam natchnienia :no: i wiadomo czego;-)żeby pracę złożyć i obronić,bo napisana:tak:),mąż pracuje na wyjeździe ale na weekendy zjeżdża.Pisać co chcecie wiedzieć,pytać się śmiało - ja nie gryzę:no:;-):-D:-D:-D.

As, trzymam kciuki :tak:
Patrysia, kupuj nowy, a co :-D:-D:-D
Marta witaj :-)

Muszę sie wam pochwalić , naprawiłam sobie odkurzacz :tak::tak::tak: Bo mojemu M się wszystko w rękach pali... :no: Wyrwał kabel jak odkurzał :dry:

Witam koleżanki,przez rok nie miałam neta :no::-(ale czasem coś z doskoku napisałam:tak:.Ale widzę znajome osoby:Anię26,07,Agatulkę.
To może ja troszkę o sobie:mama 2 urwisów,prawie agrobioinżynier:zawstydzona/y:(nie mam natchnienia :no: i wiadomo czego;-)żeby pracę złożyć i obronić,bo napisana:tak:),mąż pracuje na wyjeździe ale na weekendy zjeżdża.Pisać co chcecie wiedzieć,pytać się śmiało - ja nie gryzę:no:;-):-D:-D:-D.
witam nowa mamusie:tak::tak:

Ja bym tez kupila wozek ale jak juz pisalam nie taki co kiedys wyslalas linka bo sama zobaczysz ze spacerowka jest do dupy:baffled::baffled::baffled::baffled: sama sie przekonalam i potem szybko kupowalam inny´a tamten sprzedalam a teraz mam taki

Esprit-Kinderwagen-Alu-King-Teleskop-Buggy Neu/OVP/Girl bei eBay.de: Sportwagen Buggys (endet 16.07.09 22:45:06 MESZ)
mam do niego orginalna torbe spiworek na zime i folie przeciwdeszczowa i jak narazie jestem z niego baaaardzo zadowolona

Witam sie i ja :tak::tak:my bylismy w tej grupie gdzie dzieci sie bawia i musze wam powiedziec ze moja corka nie dopoznania byla sama szla do dzieci sie bawic :szok::szok::szok::szok:nikogo sie nie bala nie wiem jak by bylo jak by ja ktos na rece wziol ale tak to super sie zachowywala i bawila:tak::tak:
Dzis o 17 jade z kolezankami do tej restauracji wiec napewno bede dopiero wieczorem bo teraz ide posprzatac:tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry