no kochana nareszcie wywołałam cię jakośa jakie wojtek ma książki??????MELDUJĘ SIĘ Reszta pózniej tzn jutro bo zajrzalam na chwilkę tęsknię za Wami bardzo i cieszę sie że nie zapomnialyście o mnie ;-) duzo spraw zalatwialismy z męzem dopłata do mieszkani rozne zaświadczenia ksiazki dzieciom no i kaske na ksiązki bo jak bysmy mieli wszystko naraz kupowac to by brakło a tak to jakos musimy dac rade na razie na Wojtka ksiąki zapłaciliścmy 300 zl jutro kupujemy Zuzi drugie 300 zl -to z upustem 13% bo tak wyszlo by ok 700 zl na razie bo padam na pysk DOBRANOC ODMELDOWUJĘ SIĘ
to zaraz idę do rowu mam nadzieję na same dobre wieściWstałam wcześnie, żeby śledztwo troszkę pociągnąć. W rowie kamień zrzuciłam.
As zdrówka życzymy.
Agnes, no jesteś, jak fajnie. A burza ewnie ta ode mnie poszła do Ciebie-z gradem? My akurat na spacerku bylyśmy.
Medeuska ubranka sliczne a śpiworek fajniusi. Powinien wystarczyć. No i gratuluje wygranej, jakby nie ylo cos sie ( moze szczerbato ale zawsze ) uśmiechnęlo.
Joasiu, tak w biegu... Musisz do nas wrócić.
Malinka,avatarek słodzizna
ale wam dziewczyny niespodziankę zrobiłyi bardzo dobrze bo czas spędzony razem jest bezcennyWitam
Zdrowiej szybciutko
Super zakupy
No nareszcie, już się martwiłyśmy
Wczoraj to chyba wszystkie powyłączały komopy z powodu buzy, bo nie wiedzę inaczej Takie pustki... My wczoraj z M mieliliśmy troszkę czasu dla siebie, dziewczyny poszły spać o 20
tak myślałam kochana że burzę miałaś to daj potem znać co i jak z komisjąhej laski
sorki ze mnie wczoraj nie bylo.rano komisja,pozniej troche roboty,a ok.17 pzyszla burza i trwala przez pol nocy w niewielkich odstepach iwec nie mialam netu.
dzis bedzie decyzja w sparwie Pauliny.ide nadrabiac
a u mnie nocka standart 7 pobudekza oknem szaro buro choć ciepło ale zaraz będzie deszcz a ja muszę sklepu a buuuu adasia muszę dzisiaj spakować bo o 13 jutro jedzie a jak znam siebie i zacznę go pakować na ostatnia chwilę to nie spakuję mu pewnie czegoś jak ostatnio np majtek
jak to dobrze że jutro weekend pietruszka domku :-):-):-)
to zmykam do rowu