reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Mało nas malo nas do pieczenia chleba wiec spadam Dobranoc |-)
ciuszki sliczne i takie malutkie,już zapomniałam jak to byłowklejam fotki tego śpiworka i tego dresiku który ostatnio kupilam, że nie umie robic zdjęc to wysly jakie wysly, na żywo t wsystko wygląda lepiej.....
malinka avatarek śliczny,bardzo mi sie podoba :-):-):-)
I już po burzy na szczęście.ale sie bałam,Oliwka nie chciałą mi usnąć bo waliło i dudniło tymi piorunami więc musiałąm wyjątkowo wziąść ja na kolana i uśpić spiewając kołysankę.wtuliła się i szybko usnęła.chyba to ja bałam się bardziej niż ona
ale najwazniejsze ze jest już po
dziękuję mi też się awatarek podoba
mykam pod prysznic i lulu
oglądałam plecaki szkolne na allegro dla adama nawet synuś mi potowarzyszył i obojgu nam się spodobał czerwony plecak pumy tylko mówię adacho 69 zł + przesyłka troszku drogo......a mój synek ponamawiam bunię i dziadziusia niech coś rzucą za primo świadectwo to zamówimy ok mamuś
to papatki kochane do jutra
łłłłłłłłłoooooooooo matko ale luneło
mykam pod prysznic i lulu
oglądałam plecaki szkolne na allegro dla adama nawet synuś mi potowarzyszył i obojgu nam się spodobał czerwony plecak pumy tylko mówię adacho 69 zł + przesyłka troszku drogo......a mój synek ponamawiam bunię i dziadziusia niech coś rzucą za primo świadectwo to zamówimy ok mamuś
to papatki kochane do jutra
łłłłłłłłłoooooooooo matko ale luneło
Joanna73
uzależniona od BB
MELDUJĘ SIĘ Reszta pózniej tzn jutro bo zajrzalam na chwilkę tęsknię za Wami bardzo i cieszę sie że nie zapomnialyście o mnie ;-) duzo spraw zalatwialismy z męzem dopłata do mieszkani rozne zaświadczenia ksiazki dzieciom no i kaske na ksiązki bo jak bysmy mieli wszystko naraz kupowac to by brakło a tak to jakos musimy dac rade na razie na Wojtka ksiąki zapłaciliścmy 300 zl jutro kupujemy Zuzi drugie 300 zl -to z upustem 13% bo tak wyszlo by ok 700 zl na razie bo padam na pysk DOBRANOC ODMELDOWUJĘ SIĘa ja jak młody spał doprowadziłam na błysk przedpokój wyprasowałam pralki prania ugotowałam ogórkową i zaczełam nasz pokój sprzątać ale szczęście wstało wyspane to narazie odpuszczamu nas pada cały czas była chwila przerwy to adaś pognał do sklepu po chlebek ale ciepło jest wręcz parno
a co z naszo joasią też jej dawno nie byłopewnie ją dzieciaki wykańczająno joanna może telepatycznie ciebie ściągnęmadziula to pracuje mlenka wypoczywa no ale joanna musi się zameldowaćno i na dowiklusię czekam
luna665
Mama grudniowa 2007
Wstałam wcześnie, żeby śledztwo troszkę pociągnąć. W rowie kamień zrzuciłam.
As zdrówka życzymy.
Agnes, no jesteś, jak fajnie. A burza ewnie ta ode mnie poszła do Ciebie-z gradem? My akurat na spacerku bylyśmy.
Medeuska ubranka sliczne a śpiworek fajniusi. Powinien wystarczyć. No i gratuluje wygranej, jakby nie ylo cos sie ( moze szczerbato ale zawsze ) uśmiechnęlo.
Joasiu, tak w biegu... Musisz do nas wrócić.
Malinka,avatarek słodzizna
As zdrówka życzymy.
Agnes, no jesteś, jak fajnie. A burza ewnie ta ode mnie poszła do Ciebie-z gradem? My akurat na spacerku bylyśmy.
Medeuska ubranka sliczne a śpiworek fajniusi. Powinien wystarczyć. No i gratuluje wygranej, jakby nie ylo cos sie ( moze szczerbato ale zawsze ) uśmiechnęlo.
Joasiu, tak w biegu... Musisz do nas wrócić.
Malinka,avatarek słodzizna
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam
Zdrowiej szybciutko
Super zakupy
No nareszcie, już się martwiłyśmy
Wczoraj to chyba wszystkie powyłączały komopy z powodu buzy, bo nie wiedzę inaczej Takie pustki... My wczoraj z M mieliliśmy troszkę czasu dla siebie, dziewczyny poszły spać o 20
Dziewczynki żegnam się z Wami na dzisiaj.
Bierze mnie coś.
Mam potworny ból głowy i uszu.
Temp w uchu lewym 37.9 w prawym 37.4
Edytuję
Ogólna temp 38.2 i zajebiście szybko rośnie.
Coś się pewnie rozwija.
Idę do łóżka ,bo mnie telepie zimnem ,mam dreszcze i gęsią skórkę.
Dobrej nocki życzę.:-)
Zdrowiej szybciutko
Witam,
dzisiaj byłam u Patrysi, potem w Plazie i kupilam dla uzi śpiworek w 5-10-15 i rajstpki bo w promocji spiworek tylko 20 l i rajstopki tylko z a3zl, ale ostatnie 2 pry byly niestety, a śpiworek kupilam na 68 bo wieksych nie bylo, ale na zime powinien wystarczyc
po popludniu blam u wujka na urodzinach, m mnie dzisiaj wnerwil i tera sie do niego nie odzywam mam go gdzieś
wklejam fotki tego śpiworka i tego dresiku który ostatnio kupilam, że nie umie robic zdjęc to wysly jakie wysly, na żywo t wsystko wygląda lepiej.....
Super zakupy
MELDUJĘ SIĘ Reszta pózniej tzn jutro bo zajrzalam na chwilkę tęsknię za Wami bardzo i cieszę sie że nie zapomnialyście o mnie ;-) duzo spraw zalatwialismy z męzem dopłata do mieszkani rozne zaświadczenia ksiazki dzieciom no i kaske na ksiązki bo jak bysmy mieli wszystko naraz kupowac to by brakło a tak to jakos musimy dac rade na razie na Wojtka ksiąki zapłaciliścmy 300 zl jutro kupujemy Zuzi drugie 300 zl -to z upustem 13% bo tak wyszlo by ok 700 zl na razie bo padam na pysk DOBRANOC ODMELDOWUJĘ SIĘ
No nareszcie, już się martwiłyśmy
Wczoraj to chyba wszystkie powyłączały komopy z powodu buzy, bo nie wiedzę inaczej Takie pustki... My wczoraj z M mieliliśmy troszkę czasu dla siebie, dziewczyny poszły spać o 20
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
hej laski
sorki ze mnie wczoraj nie bylo.rano komisja,pozniej troche roboty,a ok.17 pzyszla burza i trwala przez pol nocy w niewielkich odstepach iwec nie mialam netu.
dzis bedzie decyzja w sparwie Pauliny.ide nadrabiac
sorki ze mnie wczoraj nie bylo.rano komisja,pozniej troche roboty,a ok.17 pzyszla burza i trwala przez pol nocy w niewielkich odstepach iwec nie mialam netu.
dzis bedzie decyzja w sparwie Pauliny.ide nadrabiac
Podziel się: