reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

puscilam dzisiaj multi multi i trafila, całą 4:-D:-D:-D:-D:-D:-D a w drugiej koolumne całe 1:-D:-D:-D

ale 2 zl za 4 jest:sorry2: phi :-D:-D:-D puszcze sobie filmik i klade sie spac, nrwy mam jak ch.....:angry:

reklama
wklejam fotki tego śpiworka i tego dresiku który ostatnio kupilam, że nie umie robic zdjęc to wysly jakie wysly, na żywo t wsystko wygląda lepiej.....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
ciuszki sliczne i takie malutkie,już zapomniałam jak to było :tak::tak::tak::tak:

malinka avatarek śliczny,bardzo mi sie podoba :-):-):-)

I już po burzy na szczęście.ale sie bałam,Oliwka nie chciałą mi usnąć bo waliło i dudniło tymi piorunami więc musiałąm wyjątkowo wziąść ja na kolana i uśpić spiewając kołysankę.wtuliła się i szybko usnęła.chyba to ja bałam się bardziej niż ona :tak::tak::tak::tak:
ale najwazniejsze ze jest już po :tak::tak::tak::tak:

dziękuję mi też się awatarek podoba:tak::tak::tak:
mykam pod prysznic i lulu:tak::tak::tak:
oglądałam plecaki szkolne na allegro dla adama nawet synuś mi potowarzyszył i obojgu nam się spodobał czerwony plecak pumy tylko mówię adacho 69 zł + przesyłka troszku drogo......a mój synek ponamawiam bunię i dziadziusia niech coś rzucą za primo świadectwo to zamówimy ok mamuś:-D:-D:-D:-D:-D
to papatki kochane do jutra:happy2::happy2::happy2:
łłłłłłłłłoooooooooo matko ale luneło:szok::szok::szok::szok::szok:

a ja jak młody spał doprowadziłam na błysk przedpokój wyprasowałam pralki prania ugotowałam ogórkową i zaczełam nasz pokój sprzątać ale szczęście wstało wyspane to narazie odpuszczam:tak::tak::tak:u nas pada cały czas była chwila przerwy to adaś pognał do sklepu po chlebek :tak::tak:ale ciepło jest wręcz parno:tak::tak::tak:
a co z naszo joasią też jej dawno nie było:confused::confused::confused:pewnie ją dzieciaki wykańczają:baffled::baffled::baffled:no joanna może telepatycznie ciebie ściągnę:-D:-D:-D:-Dmadziula to pracuje mlenka wypoczywa no ale joanna musi się zameldować:-D:-D:-Dno i na dowiklusię czekam:tak::tak:
MELDUJĘ SIĘ :-D:-D:-D:-D:-D Reszta pózniej tzn jutro bo zajrzalam na chwilkę :tak: tęsknię za Wami bardzo i cieszę sie że nie zapomnialyście o mnie ;-) duzo spraw zalatwialismy z męzem dopłata do mieszkani rozne zaświadczenia ksiazki dzieciom no i kaske na ksiązki bo jak bysmy mieli wszystko naraz kupowac to by brakło a tak to jakos musimy dac rade na razie na Wojtka ksiąki zapłaciliścmy 300 zl jutro kupujemy Zuzi drugie 300 zl -to z upustem 13% :szok: bo tak wyszlo by ok 700 zl :szok::szok::szok::szok: na razie bo padam na pysk DOBRANOC ODMELDOWUJĘ SIĘ :-D:-D:-D:-D

Wstałam wcześnie, żeby śledztwo troszkę pociągnąć. W rowie kamień zrzuciłam.

As zdrówka życzymy.

Agnes, no jesteś, jak fajnie. A burza ewnie ta ode mnie poszła do Ciebie-z gradem? My akurat na spacerku bylyśmy.

Medeuska ubranka sliczne a śpiworek fajniusi. Powinien wystarczyć. No i gratuluje wygranej, jakby nie ylo cos sie ( moze szczerbato ale zawsze ) uśmiechnęlo.

Joasiu, tak w biegu... Musisz do nas wrócić.

Malinka,avatarek słodzizna

Witam:tak:

Dziewczynki żegnam się z Wami na dzisiaj.
Bierze mnie coś.
Mam potworny ból głowy i uszu.
Temp w uchu lewym 37.9 w prawym 37.4
Edytuję
Ogólna temp 38.2 i zajebiście szybko rośnie.
Coś się pewnie rozwija.
Idę do łóżka ,bo mnie telepie zimnem ,mam dreszcze i gęsią skórkę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobrej nocki życzę.:-)

Zdrowiej szybciutko :tak::tak::tak:

Witam,
dzisiaj byłam u Patrysi, potem w Plazie i kupilam dla uzi śpiworek w 5-10-15 i rajstpki bo w promocji spiworek tylko 20 l i rajstopki tylko z a3zl, ale ostatnie 2 pry byly niestety, a śpiworek kupilam na 68 bo wieksych nie bylo, ale na zime powinien wystarczyc:tak::tak::tak::tak::tak:
po popludniu blam u wujka na urodzinach, m mnie dzisiaj wnerwil i tera sie do niego nie odzywam mam go gdzieś

wklejam fotki tego śpiworka i tego dresiku który ostatnio kupilam, że nie umie robic zdjęc to wysly jakie wysly, na żywo t wsystko wygląda lepiej.....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Super zakupy :tak::tak::tak:

MELDUJĘ SIĘ :-D:-D:-D:-D:-D Reszta pózniej tzn jutro bo zajrzalam na chwilkę :tak: tęsknię za Wami bardzo i cieszę sie że nie zapomnialyście o mnie ;-) duzo spraw zalatwialismy z męzem dopłata do mieszkani rozne zaświadczenia ksiazki dzieciom no i kaske na ksiązki bo jak bysmy mieli wszystko naraz kupowac to by brakło a tak to jakos musimy dac rade na razie na Wojtka ksiąki zapłaciliścmy 300 zl jutro kupujemy Zuzi drugie 300 zl -to z upustem 13% :szok: bo tak wyszlo by ok 700 zl :szok::szok::szok::szok: na razie bo padam na pysk DOBRANOC ODMELDOWUJĘ SIĘ :-D:-D:-D:-D

No nareszcie, już się martwiłyśmy:sorry2:

Wczoraj to chyba wszystkie powyłączały komopy z powodu buzy, bo nie wiedzę inaczej :sorry2: Takie pustki... My wczoraj z M mieliliśmy troszkę czasu dla siebie, dziewczyny poszły spać o 20 :tak:

Witam się z rana :-):-):-):-)

wstałam i jakoś nic mi się nie chce,a dzis mnie czeka prasowanie :baffled: muszę się zmusić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie mam na razie weny do pisania może później dołączę do Was :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
hej laski
sorki ze mnie wczoraj nie bylo.rano komisja,pozniej troche roboty,a ok.17 pzyszla burza i trwala przez pol nocy w niewielkich odstepach iwec nie mialam netu.
dzis bedzie decyzja w sparwie Pauliny.ide nadrabiac

Do góry