wiki kochana wpadaj do nas choć na troszkęi jak mijają pierwsze dni bez męża?????????pewnie smutno i tęskno i dlatego brak wenyWitam dziewczyny przepraszam ze z wami nie pisze ale ostatnio jakoś nie mam weny do pisania.Witam nowe mamusie no i MADZIULKAWSZYSTKIEGO NAJ
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
śliczne ubrankaWitam,
dzisiaj byłam u Patrysi, potem w Plazie i kupilam dla uzi śpiworek w 5-10-15 i rajstpki bo w promocji spiworek tylko 20 l i rajstopki tylko z a3zl, ale ostatnie 2 pry byly niestety, a śpiworek kupilam na 68 bo wieksych nie bylo, ale na zime powinien wystarczyc
po popludniu blam u wujka na urodzinach, m mnie dzisiaj wnerwil i tera sie do niego nie odzywam mam go gdzieś
wklejam fotki tego śpiworka i tego dresiku który ostatnio kupilam, że nie umie robic zdjęc to wysly jakie wysly, na żywo t wsystko wygląda lepiej.....
wiktoria12
No troche tak dziwnie bez niego własnie czekam bo może zadzwoni jak z pracy wruci to przez Skype pogadamywiki kochana wpadaj do nas choć na troszkęi jak mijają pierwsze dni bez męża?????????pewnie smutno i tęskno i dlatego brak weny
wiktoria12
o własnie moje kochanie jest na Skype
wiktoria12
No i wszystkich wystraszyłam gdzie jetescie
Ostatnia edycja:
taki skayp to świetna rzecz w waszej sytuacjio własnie moje kochanie jest na Skype
wiktoria12
No fajna widze że znowu avartek zmieniłaśtaki skayp to świetna rzecz w waszej sytuacji
wiktoria12
O tej porze i takie pustki
reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Ja juz poprasowalam a teraz ide sie kompac i wlosy umyc bo rano nie bedzie czasu bo kolezanka ma juz po mnie o 9 przyjechac zeby jechac do tej grupy a o 9 to my dopiero normalnie wstajemy takze jutro wszesna pobudka nas czeka
Podziel się: