reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczynki żegnam się z Wami na dzisiaj.
Bierze mnie coś.
Mam potworny ból głowy i uszu.
Temp w uchu lewym 37.9 w prawym 37.4
Edytuję
Ogólna temp 38.2 i zajebiście szybko rośnie.
Coś się pewnie rozwija.
Idę do łóżka ,bo mnie telepie zimnem ,mam dreszcze i gęsią skórkę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobrej nocki życzę.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ojjjjj dziewczyny widze ze sie opuszczacie z obecnoscia na BB bo znowu nikogo nie ma:szok::szok::szok::szok::szok: zreszta caly dzien malutko nas bylo:szok::szok::szok:
Ide poprasowac w takim razie bo sama ze soba pisac nie bede;-);-);-)
Bede z doskoku moze sie ktoras z was pojawi:tak::tak::tak::tak:

zle sie czuje ale poczytalam co sie tu dzialao jak mnie nie bylo

Sto latek dla Madziulinataszy kolejnych lat w szczesciu i milosci:tak:

Agnieszka widzisz jaka masz zdolna coreczke, brawo dla Emily i prosze jaki pyszny obiadek ugotowalas czas przestac sloiki kupowac bo widze ze Emily smakuje mamusi jedzonko:tak:

As 210zl to spory wydatek:szok:

Patrysia co za szalenstwo z tymi pierogami:szok:

Agatulka zdrowy tryb zycia :) rower fajna sprawa:tak:Moja siostra dietka i rowerek i prosze efekty widac wiec u Ciebie pewnie bedzie to samo:tak:

A ja musze sie wziasc za prasowanie:baffled:
No i pochwale sie bo kupilam te bizuterie:tak:
Bylam z Laura 2h na placu zabaw taki gorac ze m,yslalam ze tam padne oczywiscie przenioslysmy sie do cienia
lali wykapana i po kolacji zasnela:happy2:

Dziekuje za zdrowko wszystkim razem i kazdej z osobna :))

Gratuluje zakupu ciocia:tak::tak::tak:
No i oszczedzaj sie troche jak sie zle czujesz bo jak tak kipniesz na placu zabaw to Laura ci raczej nie pomoze:-:)-:)-( dbaj o siebie i nie przemeczaj sie tak bo organizm i tak masz oslabiony przez chorobsko

Dziewczynki żegnam się z Wami na dzisiaj.
Bierze mnie coś.
Mam potworny ból głowy i uszu.
Temp w uchu lewym 37.9 w prawym 37.4
Ogólna temp 38.2 i zajebiście szybko rośnie.
Coś się pewnie rozwija.
Idę do łóżka ,bo mnie telepie zimnem ,mam dreszcze i gęsią skórkę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobrej nocki życzę.:-)
Nastepny chorowitek:-:)-(
Zdrowka zycze mam nadzieje ze nic powaznego sie nie rozwinie
Dobranoc

wszystkiego naj naj naj dla madziulinataszy i jej krzysia w dniu 10 rocznicy ślubu..............

boziu jak ten czas leci 10 lat temu bawiłam się u nich na ślubie a adaśko był taki maleńki miał 4 m-ce:szok::szok::szok::szok:

dołanczam sie również do zyczeń :tak::tak::tak::tak:

hej dziewczyny:)
wpadlam sie przywitac:)
nazywam sie elwira mam o zgrozo 32 lata i 3 letniego synka Kubusia.Siedze w domu na wychowawczym i robie to co kazda:)jak macie pytania to zapraszm:)
pozdrawiam serdecznie:)

witam nową mamuskę :tak::tak::tak::tak:

witam wszystkich,wreszcie tu dotarła.jak pisała Wam pati komp mi dzis padł i nie mozna było wejść na neta.wezwaliśmy pogotowie komputerowe i chłopaczek naprawił,mozilla całkowicie padła,wyczyścił wszystko i teraz chula ładnie.skasował nas 40zł a robił to 20min,zdzierstwo, a chciał 60zł ale się z nim wytargowaliśmy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no a potem mnóstwo czasu zajeło mi odzyskiwanie chaseł z poczty ,z bb własnie,nk,allegro i tych wszystkich innych rzeczy.i miałąm wejść do was na chwilke ale kumpela wpadła i wybyliśmy z dzieciakami na dwór i wrócilismy 19.30,potem kapiel,kolacja i Oliwka lezy w łóżeczku a ja siadłam wreszcie do kompa.

stęskniłam się za wami,tak sie dziwnie czułam ze nie mogę nic napisac przez cały dzien :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale długo raczej nie posiedze bo idzie u mnie burza.błyska się jak cholera.już się boję,jak zwykle najgorsze burze w nocy.a parno jest okropnie,nie ma czym oddychac więc będzie ostro walić piuorunami.

No i zaczęło lać i słychać coraz blizej grzmoty więc ja wyłanczam kompa.długo tu nie zabawiłam :-D:-D:-D:-D ale to nie z mojej winy :tak::tak::tak::tak:

dobranoc wszystkim

Witam,
dzisiaj byłam u Patrysi, potem w Plazie i kupilam dla uzi śpiworek w 5-10-15 i rajstpki bo w promocji spiworek tylko 20 l i rajstopki tylko z a3zl, ale ostatnie 2 pry byly niestety, a śpiworek kupilam na 68 bo wieksych nie bylo, ale na zime powinien wystarczyc:tak::tak::tak::tak::tak:
po popludniu blam u wujka na urodzinach, m mnie dzisiaj wnerwil i tera sie do niego nie odzywam mam go gdzieś

wklejam fotki tego śpiworka i tego dresiku który ostatnio kupilam, że nie umie robic zdjęc to wysly jakie wysly, na żywo t wsystko wygląda lepiej.....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Załączniki

• IMGP4261.jpg
    IMGP4261.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 23
  • IMGP4265.jpg
    IMGP4265.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 23
  • IMGP4268.jpg
    IMGP4268.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 27
  • IMGP4269.jpg
    IMGP4269.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 21
no kobitki co jest już po 21 a tu takie pustki:szok::szok::szok::szok:
as i ania zdrówka kochane:tak::tak::tak::tak:
mój antoszka już śpi adam buduje coś z klocków i szykuje się do czytania książki o napoleonie pietruszka czyta poradnik jak być idealnym rodzicem ja tu chciałam z wami poplotkować a tu taka cisza:szok:

reklama
Witam,
dzisiaj byłam u Patrysi, potem w Plazie i kupilam dla uzi śpiworek w 5-10-15 i rajstpki bo w promocji spiworek tylko 20 l i rajstopki tylko z a3zl, ale ostatnie 2 pry byly niestety, a śpiworek kupilam na 68 bo wieksych nie bylo, ale na zime powinien wystarczyc:tak::tak::tak::tak::tak:
po popludniu blam u wujka na urodzinach, m mnie dzisiaj wnerwil i tera sie do niego nie odzywam mam go gdzieś

wklejam fotki tego śpiworka i tego dresiku który ostatnio kupilam, że nie umie robic zdjęc to wysly jakie wysly, na żywo t wsystko wygląda lepiej.....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
meduska jakie to śliczne wszystko mi się podoba :tak::tak::tak:a ten śpiworek napewno na zimę ci wystarczy a jest super wygodny i ciepły julia miała podobny jak była malutka i byłam bardzo zadowolona:tak::tak::tak::tak:

Do góry