reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Klaudia lubi grać jak ją naleci.
Teraz też coś tu brzdąka.

Patrysia ja na Twoim miejscu rozejrzałabym się za wózkiem podwójnym.
Sewi jeszcze mały to jak z nimi razem na spacer pójdziesz?
Tak to jednego w wózio i drugiego i do przodu.:-D:-D

Masz kochana spust.Nie ma co.
A ja nadal szaleję z owocami.
Dziś na obiadek makaron z truskawkami i śmietaną lub kompot z truskawkami (zupa owocowa jak kto woli)
Na podwieczorek koktail truskawkowy z bułeczką.:-D:-D:-D:-D
Na przekąskę czereśnie i arbuz.
To dzisiejsze nasze menu :-D:-D:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Kubuś totalnie niezdrowo zjadł 4 kawałki pizzy z podwójną szynką i serem z Tele pizzy z tej największej :szok::szok::szok::szok::szok::szok:.
Widać ,że chłopak wyzdrowiał.:-D:-D:-D
Teraz sobie śpi,a ja idę po truskawki.:-D:-D:-D
no to super jak zdrowieje apetyt dopisuje wiec fajnie :tak:
a co do wozka on juz slivcznie radzi sobie sam... - a ja tez daleko na psacery nie odchodze... :-)
No to jestem zrobilam na obiadek mielone z mlodymi ziemniaczkami koperkiem i buraczki pyszny byl obiadek Emily jak sie dorwala do taty talerza to zjadla 1,5 mielonego i pare ziemniakow:szok::szok::szok::szok: chyba jej musialo zasmakowac bo obiad jadla 1,5 godziny wczesniej :szok::szok::szok: caly czas wolala mniam mniam i chytala tacie za talerz jeszcze dobrze jednego nie pogryzla a juz chciala zeby jej dalej dawac:szok::szok::szok:
A i pochwale sie wam ze dzis pierwszy raz w koncu powiedziala MAMA bo tak to caly czas byl tylko tata po polsku i niemiecku a mama nie chciala powiedziec:-):-):-):-) no ale dzis jej sie udalo pare razy normalnie ale jestem szczesliwa:-):-):-):-)
no widzisz brawa dla Emily :tak:

reklama
no to super jak zdrowieje apetyt dopisuje wiec fajnie :tak:
a co do wozka on juz slivcznie radzi sobie sam... - a ja tez daleko na psacery nie odchodze... :-)

no widzisz brawa dla Emily :tak:
Patrysia nie chcę krakać ,ale przy tak małej różnicy wieku to dzieciom się mocno zmienia.
Sewi będzie się mocno dopominał Twojej uwagi i różnie może być.:tak::-)
Ja bym wolała 2 mieć w wózku niż jedno w wózku a drugie na rękach,a nie raz widziałam takie scenki.:tak::-):-)

agatulka,ależ Ci zazdroszczę takich wakacji ;-):-D:-D

dawaj z nami :)))

ja mam koniec pracy więc musiałam takie coś wymyślić bo taneij u dziadkó wiadomo niz tu w mieście
tyle co na bilet w 1 strone ot koszt wakacji i normalne zakupy
wiec chyba sie trafiło
a jedyny minus że ja niestety kuronia nie trafiłam wiec trza będzie ciut oszczędzać
i od połowy sierpnia poszukiwania pracy wrrr na razei chce myśleć o małym wypoczynku
cały rok cięzkiej pracy to półtora miesiąca laby będzie

Patrysia nie chcę krakać ,ale przy tak małej różnicy wieku to dzieciom się mocno zmienia.
Sewi będzie się mocno dopominał Twojej uwagi i różnie może być.:tak::-)
Ja bym wolała 2 mieć w wózku niż jedno w wózku a drugie na rękach,a nie raz widziałam takie scenki.:tak::-):-)

Święte słowa :tak::tak::tak:
Moja Helenka Chce do wózka :tak: Dobrze, że mam ja gdzie posadzić ( mamy coś w rodzaju tandemu :tak:)

Ale się rozpadało... Mam nadzieję ze do jutra przejdzie :confused:

No to jestem zrobilam na obiadek mielone z mlodymi ziemniaczkami koperkiem i buraczki pyszny byl obiadek Emily jak sie dorwala do taty talerza to zjadla 1,5 mielonego i pare ziemniakow:szok::szok::szok::szok: chyba jej musialo zasmakowac bo obiad jadla 1,5 godziny wczesniej :szok::szok::szok: caly czas wolala mniam mniam i chytala tacie za talerz jeszcze dobrze jednego nie pogryzla a juz chciala zeby jej dalej dawac:szok::szok::szok:
A i pochwale sie wam ze dzis pierwszy raz w koncu powiedziala MAMA bo tak to caly czas byl tylko tata po polsku i niemiecku a mama nie chciala powiedziec:-):-):-)A no ale dzis jej sie udalo pare razy normalnie ale jestem szczesliwa:-):-):-):-)
oje gratulacje, pamiętam tą radochę

A my wybrałyśmy się na spacer i jak lujnęło z biciogradem,to mało szyb niepowybijało. Schowałyśmy się pod daszkiem na targu. Ale jazda. A mała była taka grzeczna, że aż wszyscy się dziwili. Facet był w szoku, że nie dość, że grzecznie stoi gdzie ja kaze, to jeszcze nie placze, nie ucieka a ni nic, pozniej zauwazyla, ze mam chlebek w torbie i chciala kawalek, to facet juz w ogolepadł jak zobaczyl jak grzecznie jje. Pani z kiosku naprzeciwko w nagrode za grzecznosc dostała ciasteczka. Nie wie o co chodzi, ale smakowalo. No to sie pochwalilam, idę sie byczyc.

oje gratulacje, pamiętam tą radochę

A my wybrałyśmy się na spacer i jak lujnęło z biciogradem,to mało szyb niepowybijało. Schowałyśmy się pod daszkiem na targu. Ale jazda. A mała była taka grzeczna, że aż wszyscy się dziwili. Facet był w szoku, że nie dość, że grzecznie stoi gdzie ja kaze, to jeszcze nie placze, nie ucieka a ni nic, pozniej zauwazyla, ze mam chlebek w torbie i chciala kawalek, to facet juz w ogolepadł jak zobaczyl jak grzecznie jje. Pani z kiosku naprzeciwko w nagrode za grzecznosc dostała ciasteczka. Nie wie o co chodzi, ale smakowalo. No to sie pochwalilam, idę sie byczyc.
Lunka pięknie.
Serce rośnie na takie dzieci.:tak::-)
Brawo mama :tak::-D:-D

reklama
zle sie czuje ale poczytalam co sie tu dzialao jak mnie nie bylo

Sto latek dla Madziulinataszy kolejnych lat w szczesciu i milosci:tak:

Agnieszka widzisz jaka masz zdolna coreczke, brawo dla Emily i prosze jaki pyszny obiadek ugotowalas czas przestac sloiki kupowac bo widze ze Emily smakuje mamusi jedzonko:tak:

As 210zl to spory wydatek:szok:

Patrysia co za szalenstwo z tymi pierogami:szok:

Agatulka zdrowy tryb zycia :) rower fajna sprawa:tak:Moja siostra dietka i rowerek i prosze efekty widac wiec u Ciebie pewnie bedzie to samo:tak:

A ja musze sie wziasc za prasowanie:baffled:
No i pochwale sie bo kupilam te bizuterie:tak:
Bylam z Laura 2h na placu zabaw taki gorac ze m,yslalam ze tam padne oczywiscie przenioslysmy sie do cienia
lali wykapana i po kolacji zasnela:happy2:

Dziekuje za zdrowko wszystkim razem i kazdej z osobna :))

Ostatnia edycja:
Do góry