reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u nas pogoda cięgle ładna aż dziw :szok::szok: bo ostatnio non stop leje

Junior sobie spał wiec opiekunka-szwagiereczka miała spokój bo jej padł
teraz podziubał Zupkę i chyba ma dobry humor bo starają sie razem bawić klockami

ja sie chyba zacznę brać za te szaszłyki
zrobię na jutro rosół by małego wzmocnić i moze z mięska galaretki bym zrobiła dawnooo nie było a to coś innego na śniadanko czy kolacje

reklama
A reszta to pewnie albo ma ładna pogodę i na spacer wybyła, albo paskudna i za porządki się wzięła.

Miałam w planie wyskoczyć cichaczem po chleb,ale nie zapowiada się na deszcz, więc poczekam az mala wstanie i pojdziemy razem. Poki co biore sie za podłogi poki spi, to nie bede miala stópek po umyciu:-D

hej hej
ja tlyko na moment
doslownie zaraz spadam
byla u mnie dzisiaj medeuska
pogadalysmy...
maly jeszzce spi wiec ide konczyc pierogi z kapusta i grzybami... malinka to przez Ciebie robie pierogi takiego mi smaka narobilas :-p:-p:-p:-D:-D

dobra lece .... :cool2:

a ja jak młody spał doprowadziłam na błysk przedpokój wyprasowałam pralki prania ugotowałam ogórkową i zaczełam nasz pokój sprzątać ale szczęście wstało wyspane to narazie odpuszczam:tak::tak::tak:u nas pada cały czas była chwila przerwy to adaś pognał do sklepu po chlebek :tak::tak:ale ciepło jest wręcz parno:tak::tak::tak:
a co z naszo joasią też jej dawno nie było:confused::confused::confused:pewnie ją dzieciaki wykańczają:baffled::baffled::baffled:no joanna może telepatycznie ciebie ściągnę:-D:-D:-D:-Dmadziula to pracuje mlenka wypoczywa no ale joanna musi się zameldować:-D:-D:-Dno i na dowiklusię czekam:tak::tak:

hej hej
ja tlyko na moment
doslownie zaraz spadam
byla u mnie dzisiaj medeuska
pogadalysmy...
maly jeszzce spi wiec ide konczyc pierogi z kapusta i grzybami... malinka to przez Ciebie robie pierogi takiego mi smaka narobilas :-p:-p:-p:-D:-D

dobra lece .... :cool2:
hi hi zrób jak ja ponad 200 i będziesz mieć z bani taki szybki obiad potem:tak::tak::tak:a później to rób tak jak ja ja miałam termin na 3 listopada to tak mniej więcej od początku października robiłam sobie zapasy zamrażarkowe tzn robiłam pyzy i do zamrażary pierogi,kopytka ,zrazy a jak mi miejsca zabrakło w zamrażarce to do słoików bigosik klopsiki i zawekowałam potem przez pierwsze 2 tygodnie tylko wyciągałam a ja jadłam ziemniaki i marchewkę tylko to mi smakowało a i ser biały i biszkopty:szok::-D:-D

hej dziewczyny:)
wpadlam sie przywitac:)
nazywam sie elwira mam o zgrozo 32 lata i 3 letniego synka Kubusia.Siedze w domu na wychowawczym i robie to co kazda:)jak macie pytania to zapraszm:)
pozdrawiam serdecznie:)
witamy nawą mamę na naszym czacie sabacie :-D:-D:-D

Aniu zdrówka życze

Madziula-duzo miłości i samych radości

elwira151
-witaj

A u mnie nudy, pogoda troszkę się poprawiła, akurat wpadła moja mama, więc poszłyśmy wszytskie na spacerek. Piotr dzis do 18 w pracy, a ja sama, ale kicha. Dobrze i nie dobrze-nadgodziny dobra rzecz, ale nie może być i nadgodzin i mąż w domu???:-D
2 grzybki w jednym barszczu to o 1 za dużo :-D:-D:-D:-D

u nas pogoda cięgle ładna aż dziw :szok::szok: bo ostatnio non stop leje

Junior sobie spał wiec opiekunka-szwagiereczka miała spokój bo jej padł
teraz podziubał Zupkę i chyba ma dobry humor bo starają sie razem bawić klockami

ja sie chyba zacznę brać za te szaszłyki
zrobię na jutro rosół by małego wzmocnić i moze z mięska galaretki bym zrobiła dawnooo nie było a to coś innego na śniadanko czy kolacje
oj ja też lubię taką galaretkę:-D

nasze migają w podpisie więc nas widać bardzoooooooooooo
widać,widać...

hi hi zrób jak ja ponad 200 i będziesz mieć z bani taki szybki obiad potem:tak::tak::tak:a później to rób tak jak ja ja miałam termin na 3 listopada to tak mniej więcej od początku października robiłam sobie zapasy zamrażarkowe tzn robiłam pyzy i do zamrażary pierogi,kopytka ,zrazy a jak mi miejsca zabrakło w zamrażarce to do słoików bigosik klopsiki i zawekowałam potem przez pierwsze 2 tygodnie tylko wyciągałam a ja jadłam ziemniaki i marchewkę tylko to mi smakowało a i ser biały i biszkopty:szok::-D:-D
no to niezłe zapasy porobiłaś :szok::szok::szok::szok:
A my wróciliśmy właśnie z SI.
Diagnoza i omówienie będzie 30 lipca.
Mam wtedy iśc sama to mi wszystko powie.
Jakie zajęcia ,przez ile czasu u nich w centrum i jak długo w domu.
Na pewno będą zajęcia z zaburzeń społecznych i SI 2x w tygodniu przez co najmniej 4 miesiące. zaburzenia ogólno rozwojowe na podłożu przedsionkowym

zaburzony cały system równowagi

naśladownictwo

powtarzalność ruchów

przewidywalność

interpretacja własna

czucie własnego ciała a w zasadzie prawie całkowity jego brak.

W sumie 210 zł tygodniowo wyparuje z portfela na początek,a potem więcej.:szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Malinka na NFZ to on ma na ostatni kwartał 2010 roku ,pod warunkiem,że mu się za dużo nie polepszy.
Jak mu się polepszy to go wykreślą z listy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie czekam więc,tylko idę prywatnie.
Oni mają wszystkie certyfikaty ,bo ta babeczka osobiście od ministra zdrowia odbierała papiery.Jestem przynajmniej spokojna o jakość usług.
Najważniejsze,że Kubusiowi się podoba i chętnie ćwiczy.
A wszystkie zaświadczenia i skierowania są honorowane przez NFZ i komisję.

Do góry