reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wszystkiego naj naj naj dla madziulinataszy i jej krzysia w dniu 10 rocznicy ślubu..............

boziu jak ten czas leci 10 lat temu bawiłam się u nich na ślubie a adaśko był taki maleńki miał 4 m-ce:szok::szok::szok::szok:

Emily dzisiaj tez jest marudna caly czas siedzi przy mojej nodze marudzi ciagnie mi za kable wyrywa z reki myszke naciska na klawiature i duzo przy tym marudzi te zaby jej daja niezle popalic nie wiem czy wczoraj wam pisalam jaki cyrk wczoraj odwalila ona zawsze chodzi spac ok 12 wiec tez ja tak polozylam byla zmeczona caly czas ziewala ja ja klade wychodze z sypialni a ona w ryk:szok::szok::szok::szok: normalnie to zawsze odrazu usypia i tak ryczala przez 1,5 godziny m po nocce nie mogl sie wyspac przez ten jej paniczny ryk dawalam jej pic glaskalam po glowie itd nic nie pomoglo dopiero jak szybko kapliwej mamie sie wspomnialo ze moze byc przez zeby posmarowalam jej dziasla zelem i odrazu usnela:szok::szok::szok:

dobrze że żel pomógł

Melduje sie i ja:)

Dzis jestem chora jak byk boli mnie gardlo i mam zapchany nos
ehhh nie mam weny

zdrówkaaaaaaaaaaaa

my juz po przedszkole zaliczone panie zadowolone i zaskoczone dostały po wielkimmmmm słoneczniku modne widziałam ostatnio więc i ja kupiłam
w żłobku tyle rzeczy do zabrania jejkuuuu wracałam jak wielbłąd ale im doniczkowego kupiłam kwiatka
małe zakupy i ledwo doszłam do domu

ale ciepło jest nawet śmiało powiem że parno więc chyba kolejna noc burzowa będzie wrrrrrrrrrrrrrr

hej dziewczyny:)
wpadlam sie przywitac:)
nazywam sie elwira mam o zgrozo 32 lata i 3 letniego synka Kubusia.Siedze w domu na wychowawczym i robie to co kazda:)jak macie pytania to zapraszm:)
pozdrawiam serdecznie:)

Aniu zdrówka życze

Madziula-duzo miłości i samych radości

elwira151
-witaj

A u mnie nudy, pogoda troszkę się poprawiła, akurat wpadła moja mama, więc poszłyśmy wszytskie na spacerek. Piotr dzis do 18 w pracy, a ja sama, ale kicha. Dobrze i nie dobrze-nadgodziny dobra rzecz, ale nie może być i nadgodzin i mąż w domu???:-D

wszystkiego naj naj naj dla madziulinataszy i jej krzysia w dniu 10 rocznicy ślubu..............

boziu jak ten czas leci 10 lat temu bawiłam się u nich na ślubie a adaśko był taki maleńki miał 4 m-ce:szok::szok::szok::szok:
Dolanczam sie do zyczen:tak::tak::tak:
hej dziewczyny:)
wpadlam sie przywitac:)
nazywam sie elwira mam o zgrozo 32 lata i 3 letniego synka Kubusia.Siedze w domu na wychowawczym i robie to co kazda:)jak macie pytania to zapraszm:)
pozdrawiam serdecznie:)
witam nowa mamusie:tak::tak:
Poprosimy fotki twojej rodzinki u nas to taki zwyczaj zebysmy wiedzialy z kim piszemy:tak::tak::tak::tak:

reklama
Aniu zdrówka życze

Madziula-duzo miłości i samych radości

elwira151-witaj

A u mnie nudy, pogoda troszkę się poprawiła, akurat wpadła moja mama, więc poszłyśmy wszytskie na spacerek. Piotr dzis do 18 w pracy, a ja sama, ale kicha. Dobrze i nie dobrze-nadgodziny dobra rzecz, ale nie może być i nadgodzin i mąż w domu???:-D
No chyba raczej kochana tak sie nie da:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jak to sie mowi albo rybki albo akwarium ;-);-):-):-):-)

Do góry