reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam

MALInka no to sobie chlop roboty narobil:-D:-D:-D:-D

LUNA jak kupuje zawsze lotka na caly miesiac wiec jest jeszcze wazny jakies 2 tygodnie moze jeszcze raz wygram ale potem napewno kupie nastepny za ta wygrana:-D:-D:-D

ANIA no to goscie u was dosc dlugo posiedzieli:tak::tak:

Ja ide jutro z Emily do tej grypy dzieci gdzie sie beda bawic itd pisalam wam kiedy o tym potem kolezanka zaprosila mnie do restauracji otworzyli gdzies u nas nowa restauracje gdzie maja nalesniki roznego rodzaju z miesem na slodko itd no to jedziemy wyprubowac podobno bardzo smaczne maja te nalesniki i ponad 300 mozliwosci :szok::szok::szok: :tak::tak::tak: szkoda tylko ze musze najpozniej byc o 20 30 w domu bo m musi do pracy a tak to bysmy napewno dluzej posiedzialy baz dzieci ale dobre i to przynajmniej sobie troche dychne:tak::tak: a na sobote zaprosila sie nastepna kolezanka na drineczka i na noc tak wiec prawie caly weekend zaplanowany:tak::tak:Bo jak znam zycie w niedziele bede zdychac

Ostatnia edycja:
ja właśnie pozmywałam
uff
młody niestety upierdliwy od choroby z nóg mi nie schodzi lep jest straszny
a ja zaraz wyjśc muszę i mini szwagierka przychodzi bo ona ma 15 lat a mus dziś iśc do przedszkola i żłobka kwiatki zanieści się ze tak powiem pożegnać i podziękować za opiekę
Zuza juz wystrojona i bede szła z mała damąąąąąąą hehhehehehh

zupkę mam z wczoraj tylko szaszłyki potem zrobimy bo wszystko się marynuje od wczoraj

Emily dzisiaj tez jest marudna caly czas siedzi przy mojej nodze marudzi ciagnie mi za kable wyrywa z reki myszke naciska na klawiature i duzo przy tym marudzi te zaby jej daja niezle popalic nie wiem czy wczoraj wam pisalam jaki cyrk wczoraj odwalila ona zawsze chodzi spac ok 12 wiec tez ja tak polozylam byla zmeczona caly czas ziewala ja ja klade wychodze z sypialni a ona w ryk:szok::szok::szok::szok: normalnie to zawsze odrazu usypia i tak ryczala przez 1,5 godziny m po nocce nie mogl sie wyspac przez ten jej paniczny ryk dawalam jej pic glaskalam po glowie itd nic nie pomoglo dopiero jak szybko kapliwej mamie sie wspomnialo ze moze byc przez zeby posmarowalam jej dziasla zelem i odrazu usnela:szok::szok::szok:

reklama
witam czwartkowo.
Wpadłam i od razu poczytałam nieco.
Za 2 godzinki mamy dokończenie diagnozy SI z Kubusiem,więc w sumie cały dzień rozpitolony.
Wrócimy pewnie gdzieś ok 16 ,bo trzeba zakupy jakieś zrobić .
Potem obiadek podszykować i z małym może wreszcie jakieś konkretne zajęcia.
Kubuś od wczoraj południa już nie wymiotuje.
Boi się tylko jeśc w obawie,że będzie wymiotował,więc daję mu zapobiegawczo połowę dawki Lokomotiv z rana i jest spokój.:-D:-D:-D

Witam :tak:

U mnie piękan pogoda, a musimy w domu siedzieć :baffled:

Ale Helenka się lepiej czuje :tak: No i jak zarazie nie ma nowych kropek :tak: Oby Niki nie dopadało...

A nie powiedzieli Ci jeszcze, że to twoja wina w końcu byłaś na podwórku...:confused: ;-)
A swoją droga, żeby pozwalać sobie na nie przypinanie dziecka pasami to trzeba siedzieć i się na nie gapić... Pewnie to taka nowoczesna płytka spacerówka, z porządnej dziecko by nie wypadło :tak: Ja mam duży wózek po Helenie podobny do Twojego, nie ma szans na wylecenie podczas snu :sorry2:

Nie mogę doczekać się soboty, bo wybieram się na działkę, już mam dosyć tych czterech ścian... Mam tylko nadzieje, że pogoda się nie popsuje...:baffled:
miłego weekendu i porządnie naładuj akumulatory

kochana foteczki domku:tak::tak::tak:

ale super niech wraca bo tęsknię na maxa i za nią i za kochanymi szczypiorkami:tak::tak::tak::tak:

:szok::szok::szok::szok::szok:mój antoś ma niby nowoczesną spacerówkę ale jest głębok to raz dwa ja go przypinam pasami zawsze a jak śpi to odpinam mu górne szelki i jest przypięty w pasie i tym pasem między nogami .antoni ma 7 m-cy i bałabym się go zostawić nieprzypiętego a co dopiero dziecko które ma prawie 2 latka:no::no:ale ty masz tą szwagierkę świetną:-p:-p:-p

ale ładnie zazdroszczam ci tej oplalenizny:-D:-D:-D

zaciskam mocno będzie dobrze:tak::tak::tak:mam nadzieję że wam nie leje deszcz:tak::tak:

to dobrze że z Helenką już lepiej :tak::tak::tak:a działeczka pewnie zawsze to wyjście z domowego kieratu:tak::tak:byleby pogoda dopisała:tak::tak:

a u nas nocka bez rewelacji tzn 4 pobudki w nocy lało a mój kochny pietruszka wieczorem otworzył w nocy okno dachowe w łazience i w ten sposób po oknie deszcz leciał do mieszkania :angry:jak rano weszłam i zobaczyłam tyle wody to myślałam że rura jakaś poszła a potem spojrzałam na okno i wszystko wiadomo:tak::tak:miał chłop co z rana robić:-p:-p:-p
z kompem nadal coś nie ok ale wczoraj nie miał już siły tego rozgryzać wiec zrobi to dzisiaj a rano tylko mi go musiał odpalić no bo jak ja bez kompa:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
za oknem ponuro szaro ale może się przejaśni:confused::confused:jak antoni zaśnie to zrobię zupkę i zabiorę się za odgruzowanie przedpokoju a potem może nasz doprowadzę do stanu idealnego:tak::tak:
no niezłe ma pomysły ten Twój m.:tak::tak::-D:-D:-D

Witam

MALInka no to sobie chlop roboty narobil:-D:-D:-D:-D

LUNA jak kupuje zawsze lotka na caly miesiac wiec jest jeszcze wazny jakies 2 tygodnie moze jeszcze raz wygram ale potem napewno kupie nastepny za ta wygrana:-D:-D:-D

ANIA no to goscie u was dosc dlugo posiedzieli:tak::tak:

Ja ide jutro z Emily do tej grypy dzieci gdzie sie beda bawic itd pisalam wam kiedy o tym potem kolezanka zaprosila mnie do restauracji otworzyli gdzies u nas nowa restauracje gdzie maja nalesniki roznego rodzaju z miesem na slodko itd no to jedziemy wyprubowac podobno bardzo smaczne maja te nalesniki i ponad 300 mozliwosci :szok::szok::szok: :tak::tak::tak: szkoda tylko ze musze najpozniej byc o 20 30 w domu bo m musi do pracy a tak to bysmy napewno dluzej posiedzialy baz dzieci ale dobre i to przynajmniej sobie troche dychne:tak::tak: a na sobote zaprosila sie nastepna kolezanka na drineczka i na noc tak wiec prawie caly weekend zaplanowany:tak::tak:Bo jak znam zycie w niedziele bede zdychac
no to niezły weekend się szykuje :tak::tak::-)

moje chłopaki na kocyku autami się bawią tzn adam się bawi antoni podgryza:-D:-D:-D:-Da ja zupkę nastawie i z kawusią zaraz zasiąde:tak::tak:
no widzę,że zabawa na całego

Do góry