reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobranoc agnes.
a to mala namistak amojej opalznizny tylko sie nie smijeciez mojej miny bo zdjecie w locie robione:-)
super.....

ja się już żegnam dziś bo M chce siąść na kompa.dobranoc.:-)
dobranoc

Agnieszka hop hop!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiem ze tu jestes!!!!!!!!!!!!!!!1
i znow nikogo nie ma.
chyb bde odpadac bo musze wziac prysznic,umyc glowe i jutro o 7 pobuda zeby sie spokojnie napic kawy i wyszykowac n komsje
jestem jestem tylko bylam na innym watku i sie zaczytalam:-D:-D

reklama
a ja jeszcze Was nawiedzilam:-)
Posty przeczytalam ale wybaczcie jest pozno wiec nie bede odpisywala bo troche tych postow bylo
Napisze oglolnie ze w sprawioe wozkow to moge dac jedna rade patrzec na wage wozka i szybkie i latwe skladanie i rozkladanie:tak: roaz mozliwosc przekladania raczki:tak:
Fajnie ze Dowikla dolaczy do nas, pierogi bede miala wkrotce wiec malinka nie skorzystam ale sie narobilas i to sporo, Aga gratuluje wygranej:tak:
My mielismy gosci i dopiero pojechali wiec ja dopiero tez zasiadlam.Przeziebilam sie bo kicham non stop:baffled:
Dobranoc

Mam wieści od naszej dowikli :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)

OTO CO NAPISAŁA:

hej.Dopiero jutro będę miała internet bo jednak zrezygnowałam ze stacjonarnego i zamówiłam sobie w playu i najprawdopodobniej jutro kurier mi przywiezie modem.Przeprowadzka ok.Już w niedzielę bylismy urządzeni i robiliśmy parapetówę.ja też strasznie za Wami tęsknie.Cholernie mi Was brakuje.Buziaki i uściski dla wszystkich ciotek i dzieciaczków od całej mojej ferajny.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
fajnie,że już po wszystkim.
My też za Tobą tęsknimy :-D:-D:-D:-D

taka cena za wozek nie jest duza.
ja sie o swoim nie wypowiadam.jest po Paulinie czyli ma 9 lat ale uzywany jakso ze 2 potem lzejsza sacerowke mialam.
ale wozek nei ma sobie rownych-pod zaden tyle kg zakupow nie ladujecei zeby jecahl dalej:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a jednak maiala racje:-)
explorer od razu sie instaluje z windowsem automatycznie

spo spoko za jekies 2 tyg moze byc???????????:-D:-D:-D:-D:-D
a nawet mniej:-):-):-)
po tych deszczach trawa rosnie jak glupuia

Pati a Ty nie masz wozka po SEwciu?
czy poprostupotrzebujesz drigiego?

bo my wciagamy i nie da sie tak latwo uciec:-):-):-)
BB nalog

hehheeh
to co za praca?

moja tylko zobaczy kaluze to celowo do niej biegnie,wiec mysle ze uwas to tez nie byl przypadek:-D:-D:-D:-D:-D

ja chce ja che!!!!!!!!!!!!!!!!
podobno od piatku ma byc juz lato.dzis u mnie padalo tak gdzies do 14 potem juz nie,bylo 24 w cieniu ale wiatr lekko chlodny.
jutro z nowma padac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

biedny Kubus:-(

Agunia super!!!!!!!!!!!!1
widze ze jestes przesadna i sie w srode przeprowadzials:-)
to teraz -nowy dom,nowe dziecko:-D:-D:-D:-D

jak chcesz miec duza rodzinke:-):-):-):-)

no ja nie mam,ale jak chcesz cos na kulinarny to prosby albo tu albo tam i zawsze sie cos znajdzie:-)

moja mala pospala dzis w dzen 1,5 godz i dopiero o 22 usnela.a o 8 robie im jutro pobudkebo na ta komisje 9.30jedziemy

w biedronce wydalam 132zł:szok::szok::szok::szok::szok:
kupilam same duperele,ale tak z sapasem.
normlanie u mnie w sklepie pewnie bym za to z 50zl wiecej zaplacila.
ale co najlpesze nie liczylam dokladnei ile kasy wydam tylko zrobilam liste zakupow.i wzielam ze soba 130zł i jakies drobne
ma sie to oko:-):-):-):-):-):-):-)
niezłe zakupy :-D:-D:-D

wiem co milam napisac.
wczoraj dzieciak mojej szwagierki zza plotu spal na dworzu w wozku.ja siadlam na krzesle i sie opalam slysze ze maly marudzi(ma 1rok i 8 m).mysle pewnie przestanie.za chwiel slysze łup!a to dzieciak wypadł z wozka!cale szczescie na trawe!!!!!!!!!!!

ona ma ten z nowych wozkow co maja pasy jak w samochodzie.
te pasy moze sa i fajen jak dziecko ladnie siedzi ale jak ma spac,przeciez nie da sie spac w takich pasach!!!!!!!
to mi sie w nowych wozkach nie podoba.i ona go wlasnie nie przypielatymi pasami bo goraco i niewygodnie.a jakby maly trafil na kamien?on polecial glowa w dol!
dlatego ja kupilam szelki do wozka.mala jest przypieta i nie wypadnie ale jednoczesnie moze sie w miare swobodnie krecc czy siedziec i spac
:szok::szok::szok::szok::szok:

Hej dziewczyny

Pogoda zrypana, dzis ponoć ma byc burza z gradobiciem. Poki co pada bezprzerwy i jest ciemno i smutno i do dupy generalnie.

Ponadrabiam sobie dzien wczorajszy.

No nadrobiłam

Agnes, gratuluje obydwu córeczek, taki pomocnik to skarb, no i mała się tez popisała.

Natalineczka, daj znać jak dzis poszło z sadystą. Mój niestety rozpocząłsezon urlopowy i lipa.

Medeuska, pójdę wślad za Toba i też dziś rozmrożę lodówkę, wymyję, niech czeka na jakieswkłady po wypłacie, hihi

Malinka, ależeś poleciała, 210 sztuk to nie lada wyczyn, roboty, że chocho.

As, jak Kuba, troszke lepiej?

Anabuba, dziękujemy za info promocyjne, jak te pieluchy jeszcze będą na wypłate zaraz polece je kupić.

Agunia, burdel mniej przeszkadza,jak wiesz, ze to Twój burdel. Cieszę się razem z Wami.Bądźcie tam szczęśliwi.

Coś mi się omkęło o uszy że lipiec ma być bardzo upalny a sierpień ma być cały deszczowy i beznadziejny :tak::tak::tak::tak::tak:
Liczę na ten lipiec, bo wyjeżdżam, wiem, mówiłam juz pińcet :-Drazy, ale cieszę sie na ten wyjazd.

Makunga i tak trzymać. Nowa dzidzia nowy dom.

no Oliwka już usnęła,az się zdziwiłam że tak szybko dziś :tak::tak::tak: ale w sumie nie ma co sie dziwic bo dzis to sie wybiegała i wyszalała za wszystkie czasy :tak::tak::tak:
A moja ostatnio zamiast wołać aaa (spać)to woła dada. Taka pogoda, że wyjść nie można, a jej się piaskownica marzy.

A&E gratuluje wygranej, tylko pamietaj, że z tych pieniędzy musisz choć troche wydać na kolejny kupon.
Sprawdzę, czy mam ten przepis, chyba gdzies go zapisywałam

OTO CO NAPISAŁA:

hej.Dopiero jutro będę miała internet bo jednak zrezygnowałam ze stacjonarnego i zamówiłam sobie w playu i najprawdopodobniej jutro kurier mi przywiezie modem.Przeprowadzka ok.Już w niedzielę bylismy urządzeni i robiliśmy parapetówę.ja też strasznie za Wami tęsknie.Cholernie mi Was brakuje.Buziaki i uściski dla wszystkich ciotek i dzieciaczków od całej mojej ferajny.

No to juz za moment nam sie Dowikla pojawi,tez tęsknimy kochana.

wiem co milam napisac.
wczoraj dzieciak mojej szwagierki zza plotu spal na dworzu w wozku.ja siadlam na krzesle i sie opalam slysze ze maly marudzi(ma 1rok i 8 m).mysle pewnie przestanie.za chwiel slysze łup!a to dzieciak wypadł z wozka!cale szczescie na trawe!!!!!!!!!!!
te pasy moze sa i fajen jak dziecko ladnie siedzi ale jak ma spac,przeciez nie da sie spac w takich pasach!!!!!!!
to mi sie w nowych wozkach nie podoba.i ona go wlasnie nie przypielatymi pasami bo goraco i niewygodnie.a jakby maly trafil na kamien?on polecial glowa w dol!
dlatego ja kupilam szelki do wozka.mala jest przypieta i nie wypadnie ale jednoczesnie moze sie w miare swobodnie krecc czy siedziec i spac
Szczęście w nieszczęsciu.Ja nie wyobrażam sobie dzieca nie przypiąć.
Opalenizna super, ale mina groźna:-)
Trzymam kciuki za komisssję. Oby było jak trza.

Witam :tak:

U mnie piękan pogoda, a musimy w domu siedzieć :baffled:

Ale Helenka się lepiej czuje :tak: No i jak zarazie nie ma nowych kropek :tak: Oby Niki nie dopadało...

wiem co milam napisac.

A nie powiedzieli Ci jeszcze, że to twoja wina w końcu byłaś na podwórku...:confused: ;-)
A swoją droga, żeby pozwalać sobie na nie przypinanie dziecka pasami to trzeba siedzieć i się na nie gapić... Pewnie to taka nowoczesna płytka spacerówka, z porządnej dziecko by nie wypadło :tak: Ja mam duży wózek po Helenie podobny do Twojego, nie ma szans na wylecenie podczas snu :sorry2:

Nie mogę doczekać się soboty, bo wybieram się na działkę, już mam dosyć tych czterech ścian... Mam tylko nadzieje, że pogoda się nie popsuje...:baffled:

reklama
Fajnie :tak: Ja uwielbiam takie wieczorki. U mnie synuś gra na gitarce i też chce żebym z nim coś śpiewała, mówi, że zostanie gwiazdą rocka :-):-):-)
Ja też gram na gitarze i mój M,. też, więc u nas to rodzinne hehehe.
Uwielbiam dźwięki gitary i to chyba mnie na samym początku pociągnęło do mojego M.:-D:-D:-D

malinka1 sorki :sorry2:, ale ja ciężko kapliwa czasem jestem. o jakie Kochana foteczki Ci chodzi ? Z parapetówki jak będzie, czy domku ?
kochana foteczki domku:tak::tak::tak:

OTO CO NAPISAŁA:

ale super niech wraca bo tęsknię na maxa i za nią i za kochanymi szczypiorkami:tak::tak::tak::tak:
wiem co milam napisac.
:szok::szok::szok::szok::szok:mój antoś ma niby nowoczesną spacerówkę ale jest głębok to raz dwa ja go przypinam pasami zawsze a jak śpi to odpinam mu górne szelki i jest przypięty w pasie i tym pasem między nogami .antoni ma 7 m-cy i bałabym się go zostawić nieprzypiętego a co dopiero dziecko które ma prawie 2 latka:no::no:ale ty masz tą szwagierkę świetną:-p:-p:-p
dobranoc agnes.
a to mala namistak amojej opalznizny tylko sie nie smijeciez mojej miny bo zdjecie w locie robione:-)
ale ładnie zazdroszczam ci tej oplalenizny:-D:-D:-D
dobranoc!:-:)-:)-:)-(

jakbym sie rano nie odezwala to pamietajcie trzyac kciuki
zaciskam mocno będzie dobrze:tak::tak::tak:mam nadzieję że wam nie leje deszcz:tak::tak:
Witam :tak:

U mnie piękan pogoda, a musimy w domu siedzieć :baffled:

Ale Helenka się lepiej czuje :tak: No i jak zarazie nie ma nowych kropek :tak: Oby Niki nie dopadało...

A nie powiedzieli Ci jeszcze, że to twoja wina w końcu byłaś na podwórku...:confused: ;-)
A swoją droga, żeby pozwalać sobie na nie przypinanie dziecka pasami to trzeba siedzieć i się na nie gapić... Pewnie to taka nowoczesna płytka spacerówka, z porządnej dziecko by nie wypadło :tak: Ja mam duży wózek po Helenie podobny do Twojego, nie ma szans na wylecenie podczas snu :sorry2:

Nie mogę doczekać się soboty, bo wybieram się na działkę, już mam dosyć tych czterech ścian... Mam tylko nadzieje, że pogoda się nie popsuje...:baffled:
to dobrze że z Helenką już lepiej :tak::tak::tak:a działeczka pewnie zawsze to wyjście z domowego kieratu:tak::tak:byleby pogoda dopisała:tak::tak:

a u nas nocka bez rewelacji tzn 4 pobudki w nocy lało a mój kochny pietruszka wieczorem otworzył w nocy okno dachowe w łazience i w ten sposób po oknie deszcz leciał do mieszkania :angry:jak rano weszłam i zobaczyłam tyle wody to myślałam że rura jakaś poszła a potem spojrzałam na okno i wszystko wiadomo:tak::tak:miał chłop co z rana robić:-p:-p:-p
z kompem nadal coś nie ok ale wczoraj nie miał już siły tego rozgryzać wiec zrobi to dzisiaj a rano tylko mi go musiał odpalić no bo jak ja bez kompa:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
za oknem ponuro szaro ale może się przejaśni:confused::confused:jak antoni zaśnie to zrobię zupkę i zabiorę się za odgruzowanie przedpokoju a potem może nasz doprowadzę do stanu idealnego:tak::tak:

Do góry