reklama
Mam wieści od naszej dowikli :-):-):-)
OTO CO NAPISAŁA:
hej.Dopiero jutro będę miała internet bo jednak zrezygnowałam ze stacjonarnego i zamówiłam sobie w playu i najprawdopodobniej jutro kurier mi przywiezie modem.Przeprowadzka ok.Już w niedzielę bylismy urządzeni i robiliśmy parapetówę.ja też strasznie za Wami tęsknie.Cholernie mi Was brakuje.Buziaki i uściski dla wszystkich ciotek i dzieciaczków od całej mojej ferajny.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
OTO CO NAPISAŁA:
hej.Dopiero jutro będę miała internet bo jednak zrezygnowałam ze stacjonarnego i zamówiłam sobie w playu i najprawdopodobniej jutro kurier mi przywiezie modem.Przeprowadzka ok.Już w niedzielę bylismy urządzeni i robiliśmy parapetówę.ja też strasznie za Wami tęsknie.Cholernie mi Was brakuje.Buziaki i uściski dla wszystkich ciotek i dzieciaczków od całej mojej ferajny.
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Co do wózka to chce taki i jakos zaden inny juz mi sie nie podoba od kiedy zobaczylam ten
przejralam cale allegro i koni- nic innego mi sie nie podoba, albo jak sie podoba to kosztuje 3 tys
DESIGN ATLANTIC Wózek dzieciecy wielofunkcyjny (666449754) - Aukcje internetowe Allegro
Jakby któras przypadkiem zejrala gdzies taki żółty w ogloszeniu uywany niedrogi to prosze o info
taka cena za wozek nie jest duza.
ja sie o swoim nie wypowiadam.jest po Paulinie czyli ma 9 lat ale uzywany jakso ze 2 potem lzejsza sacerowke mialam.
ale wozek nei ma sobie rownych-pod zaden tyle kg zakupow nie ladujecei zeby jecahl dalej
widocznie wina tego explorera była
wczesniej też miałam firefoxa, ale kolega mi wgrywał windowsa od nowa i zainstalował explorera!
ale już mogę cieszyć sie normalnym życiem forumowiczek
HIP HIP HURA!!
a jednak maiala racje:-)
explorer od razu sie instaluje z windowsem automatycznie
Witam,
Niki śpi, a Helenka chwilowo ma dobry humorek
Zaczęła Niki podtykać pod nos zabawki, bo sie nudzi i szuka towarzystwa, ale mam ubaw
To ja się pisze na następne koszenie trawy, bo strasznie blada jestem
spo spoko za jekies 2 tyg moze byc???????????
a nawet mniej:-):-):-)
po tych deszczach trawa rosnie jak glupuia
no i teraz juz nie dam rady odpisac mialam pozaznaczane cytaty to mi net odcieli (...) skurczybyk...
no to jest moj wybor... napewno na ktorys sie zdecyduja a do stycznia to stanieja ...
medeuska wybierasz sie juz ????????
Pati a Ty nie masz wozka po SEwciu?
czy poprostupotrzebujesz drigiego?
patysia mój ma w mierę normalny koniec pracy czyli fachowo o 14 30 bo od 6 pracuje ale zanim dotrze to najwczesneij o 15 jest wiec za szybko na kolacje hehehhe
miałam dziś porządki robić ale mi się tu tak dobrze siedzie że jakoś chyba dziś nei bedzie no chyba ze pod wieczór bo mam takie napady nagłego PPD ( Perfekcyjna Pani Domu)
bo my wciagamy i nie da sie tak latwo uciec:-):-):-)
BB nalog
hehheeho kurczę ja mam wakacjce mogę paznokcie pomalowac hehehheheh
musze tylko je zapuścic bo ze względu na wykonywaną prace nie mogę miec pomalowanych
ależ mi przypomniałyście hehehehhe
to co za praca?
Wróciliśmy ze spaceru i z zakupów jejku jaka ta moja Oliwka to sierota,ledwo zdążyłam ją z wózka wysadzić żeby sobie pobiegała a ona od razu wpadła jak długa w kałużę i tyle żeśmy się naspacerowali po zakupach bo cała przemocona,spodnie to jak ścierki,jak przyszlismy do domu to nogi zimne,mam nadzieję ze mi się nie przeziebi bo mdziś wiatr jest
jejku jak owoce strasznie podrożały,masakra.
Oliwka uwielbia jabłka Ligole,jeszcze nie tak dawno płaciłam za nie 3,90-4,00 a dziś przychodzę i cena tych jabłek wacha się od 4,50-5,00
a najgorsze jabłka 3,20co kiedys takie jabłka kosztowały 1,50
morele prawie 10zł za kg- i skąd tu na wszystko brac kase jak tak wszystko drożeje z dnia na dzień a dziecku trzeba owoców kupić.potem niestety na inne rzeczy nie starcza,no to się wyżaliłam
zjedlismy z Oliwka już zupkę i moja maruda usypia.
moja tylko zobaczy kaluze to celowo do niej biegnie,wiec mysle ze uwas to tez nie byl przypadek
dziewczyny to która chętna na pierogi zapraszam wyszło mi 210
ale co tam pomrożę a potem szybki obiad
spacereek zaliczyliśmy fajniusi pogoda trochę dziwna słonko grzeje i to tak fest na termometrze 24 ale wieje jak diabli i niebo takie przymglone zapowiadają na wieczór burze i deszcz :--(jak już ma padać to niech leje w nocy a ajk znam urok pogody to jak się zaciągnie to potem bite 2 dni deszczu
z dowiklusią nie mam kontaktu puściłabym jej eska ale mam 30 gr na koncie i czekam na przypływ gotówki co by doładować konto a to do niej niepodobne tyle czasu milczeć może się jeszcze rozpakowujemoże telepatycznie ją ściągnę bo już się za nią stęskniłam
ja chce ja che!!!!!!!!!!!!!!!!
podobno od piatku ma byc juz lato.dzis u mnie padalo tak gdzies do 14 potem juz nie,bylo 24 w cieniu ale wiatr lekko chlodny.
jutro z nowma padac
malinka on jest za słaby na rehabilitacje.
Prawie cały czas leży i bajki ogląda.
Jak tylko się podniesie to do wymiotów go podrywa.
Troszkę w książeczce porysował,ale to dosłownie z 5-10 minut.
Kurcze,on nawet na zabawę nie ma ochoty.:-(
biedny Kubus:-(
cześćprzepraszam, że się tak wcinam i nic nie czytałam od kilku dni
wszystkim chorym dużo zdrówka, szczególnie dla Kubusia (tyle przeczytałam)
dziewczyny piszę do Was z nowego domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzisiaj się przeprowadziliśmy, jestem padnięta ale szczęśliwa i nawet ten bajzel mi nie przeszkadza, nie wiem co gdzie jest, cała sterta pudeł i worów
wpadnę może jutro wieczorkiem jak się nieco ogarnę
pozdrawiam wszystkich i witam nowe mamusie;-)
Agunia super!!!!!!!!!!!!1
widze ze jestes przesadna i sie w srode przeprowadzials:-)
to teraz -nowy dom,nowe dziecko
Fajnie już masz swój kącik:-)
A ja właśnie się dowiedziałam, że niebawem będziemy i my robić PARAPETÓWĘ, bo teście już na dniach mają się przeprowadzić.
Ale ile remontów nas jeszcze czeka....
No i robimy prawidłowo - nowa dzidzia na nowy (odnowiony) domek
jak chcesz miec duza rodzinke:-):-):-):-)
A mialam sie zapytac zanim zapomne czy ktoras moze ma przepis na klopsy w sosie koperkowym ??? bylam na naszym watku ale tam takiego przepisu jeszcze nie ma a kupilam dzisiaj tyle mielonego i koperku ze chetnie bym jutro na obiad zrobila
no ja nie mam,ale jak chcesz cos na kulinarny to prosby albo tu albo tam i zawsze sie cos znajdzie:-)
Hej Anabubka :-)
A ja już uciekam bo maluchy jeszcze nie śpią, a same nie zasną na dole... Trzymajcie się Kobietki :-)Pewnie do jutra :-)
moja mala pospala dzis w dzen 1,5 godz i dopiero o 22 usnela.a o 8 robie im jutro pobudkebo na ta komisje 9.30jedziemy
w biedronce wydalam 132zł
kupilam same duperele,ale tak z sapasem.
normlanie u mnie w sklepie pewnie bym za to z 50zl wiecej zaplacila.
ale co najlpesze nie liczylam dokladnei ile kasy wydam tylko zrobilam liste zakupow.i wzielam ze soba 130zł i jakies drobne
ma sie to oko:-):-):-):-):-):-):-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Mam wieści od naszej dowikli :-):-):-)
OTO CO NAPISAŁA:
najwazniejsze ze wszytsko jest ok.
tez ja ucaluj i wysciskaj
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
wiem co milam napisac.
wczoraj dzieciak mojej szwagierki zza plotu spal na dworzu w wozku.ja siadlam na krzesle i sie opalam slysze ze maly marudzi(ma 1rok i 8 m).mysle pewnie przestanie.za chwiel slysze łup!a to dzieciak wypadł z wozka!cale szczescie na trawe!!!!!!!!!!!
ona ma ten z nowych wozkow co maja pasy jak w samochodzie.
te pasy moze sa i fajen jak dziecko ladnie siedzi ale jak ma spac,przeciez nie da sie spac w takich pasach!!!!!!!
to mi sie w nowych wozkach nie podoba.i ona go wlasnie nie przypielatymi pasami bo goraco i niewygodnie.a jakby maly trafil na kamien?on polecial glowa w dol!
dlatego ja kupilam szelki do wozka.mala jest przypieta i nie wypadnie ale jednoczesnie moze sie w miare swobodnie krecc czy siedziec i spac
wczoraj dzieciak mojej szwagierki zza plotu spal na dworzu w wozku.ja siadlam na krzesle i sie opalam slysze ze maly marudzi(ma 1rok i 8 m).mysle pewnie przestanie.za chwiel slysze łup!a to dzieciak wypadł z wozka!cale szczescie na trawe!!!!!!!!!!!
te pasy moze sa i fajen jak dziecko ladnie siedzi ale jak ma spac,przeciez nie da sie spac w takich pasach!!!!!!!
to mi sie w nowych wozkach nie podoba.i ona go wlasnie nie przypielatymi pasami bo goraco i niewygodnie.a jakby maly trafil na kamien?on polecial glowa w dol!
dlatego ja kupilam szelki do wozka.mala jest przypieta i nie wypadnie ale jednoczesnie moze sie w miare swobodnie krecc czy siedziec i spac
wiem co milam napisac.
to dobrze ze temu małemu nic się nie stało.ja nigdy bym śpiącego samego dziecka nie zostawiła nie przypiętego pasami.z nieuwagi i niemyślenia może stać się nieszczęście
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Dlatego ja za kazdym razem zapinam Emily jak spi w wozku wazniejsze jest mi jej bezpieczenstwo niz to ze moze jej byc troszke nie wygodnie bo jak by mi tak wypadla i by jej sie cos powaznego stalo to bym sobie tego nie wybaczyla ze jej nie zapielam a z niewygody krzywda jej sie nie staniewiem co milam napisac.
Dobrze ze temu malemu nic sie nie stalo
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
to dobrze ze temu małemu nic się nie stało.ja nigdy bym śpiącego samego dziecka nie zostawiła nie przypiętego pasami.z nieuwagi i niemyślenia może stać się nieszczęście
ja tez swoja zapinam,no akurat szelkami alenie ma opcji zeby wypadla z wozka
a tak z niej ponoc madra kobieta
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Agnieszka hop hop!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiem ze tu jestes!!!!!!!!!!!!!!!1
i znow nikogo nie ma.
chyb bde odpadac bo musze wziac prysznic,umyc glowe i jutro o 7 pobuda zeby sie spokojnie napic kawy i wyszykowac n komsje
wiem ze tu jestes!!!!!!!!!!!!!!!1
i znow nikogo nie ma.
chyb bde odpadac bo musze wziac prysznic,umyc glowe i jutro o 7 pobuda zeby sie spokojnie napic kawy i wyszykowac n komsje
Podziel się: