reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

medeuska cena jak na razie tego wózka jst niska,tylko ja bym na Twoim miejcu napisała o tego sprzedawcy niech Ci wysle realne zdjęcia tego wózka bo był przecież używany i nie wiadomo jak wygląda a na aukcji to ktoś wkleił sklepowe foto więc nie wiadomo co się licytuje.gdyby stan wózka był bardzo dobry to na twoim miejscu ja bym licytowała.

reklama
medeuska cena jak na razie tego wózka jst niska,tylko ja bym na Twoim miejcu napisała o tego sprzedawcy niech Ci wysle realne zdjęcia tego wózka bo był przecież używany i nie wiadomo jak wygląda a na aukcji to ktoś wkleił sklepowe foto więc nie wiadomo co się licytuje.gdyby stan wózka był bardzo dobry to na twoim miejscu ja bym licytowała.
teraz nie mam kaski:-(

a moje dziewczyny grzecznie się bawią od rana.teraz ich wzięło na przytulanki i stale daja sobie buziaki :tak::tak::tak::tak: słodko to wygląda :-):-):-)
wczoraj wieczorem jak Klaudia szła spać to Oliwka zaczęła strasznie płakać i nie chciała jej puścić:-D:-D:-D widzę ze strasznie się już do niej przyzwyczaiła ze są stale ze sobą.coś czuje że jak Klaudia bedzie wracać 1.07 do domu to bedzie ciężko im sie rozstać i wiem na 100% ze Oliwka będzie strasznie płakać

hehheheh mąz pochodzi z Rewalaaaaaaaaaaaaaa

ta na wsi inaczej my mamy tam działkę basenik
jeziorko mała plaże lasek
więc nudzić sie nie będziemy
tu tylko się zdeczko obijamy ale to choroba i brak pogody

medeuska wózek superrrrrrrr
i cena ładna
ha ha no coś ty???????????????może znam twojego męża bo rewal to 6 km od pobierowa no i 10 lat pracowałam właśnie w rewalu:tak::tak::tak:
meduska wózio super moja kuzynka ma go już ponad rok tylko czerwony i jest bardzo zadowolona ...ja też taki chciałam tylko z turkusem ale piotrkowi kółka się nie podobały to że z przodu mniejsze a potem znalazłam moją bexe i oboje stwierdziliśmy ten i żaden inny:tak::tak:

a nie masz od kogo pożyczyć?????? wiesz później taka okazja może Ci się nie trafić :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no wlasnie nie bardzo:-:)-:)-:)-( nwy kosztuje 900 zl wic moze jeszcze do paździrnika sie trafi... chociaż rzadko widzialam żółte.. a ja chce ten żólto-seledynowy, bo jescze jest niebieski i zerwony ale nie chce:no:

teraz nie mam kaski:-(
meduska do października jeszcze nie jedną okazję upolujesz szukaj też na infoludku bo tam lokalnie więc zawsze możesz pojechać i zobaczyć:tak::tak:
a moje dziewczyny grzecznie się bawią od rana.teraz ich wzięło na przytulanki i stale daja sobie buziaki :tak::tak::tak::tak: słodko to wygląda :-):-):-)
wczoraj wieczorem jak Klaudia szła spać to Oliwka zaczęła strasznie płakać i nie chciała jej puścić:-D:-D:-D widzę ze strasznie się już do niej przyzwyczaiła ze są stale ze sobą.coś czuje że jak Klaudia bedzie wracać 1.07 do domu to bedzie ciężko im sie rozstać i wiem na 100% ze Oliwka będzie strasznie płakać
wkońcu to dzień tulenia:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ha ha no coś ty???????????????może znam twojego męża bo rewal to 6 km od pobierowa no i 10 lat pracowałam właśnie w rewalu:tak::tak::tak:
meduska wózio super moja kuzynka ma go już ponad rok tylko czerwony i jest bardzo zadowolona ...ja też taki chciałam tylko z turkusem ale piotrkowi kółka się nie podobały to że z przodu mniejsze a potem znalazłam moją bexe i oboje stwierdziliśmy ten i żaden inny:tak::tak:

hehehhehehehheh a to traf mój mąz do 14 roku życia tam meiszkał potem tata jego się ponownie ożenił i wyemigrowali do Krakowa

medeuska często się okazja trafia przed porodem ja tak mialam miałam zwykły wózek potem się okazja za groszę trafiła i tylko dlatego że babka myślała ze wózek ma wade a trza było go tylko naoliwić hehheheheh
ale alegro dobra sprawa tam okazje sa często oby się trafił ci w odpowiednim kolorze

Do góry