medeuska cena jak na razie tego wózka jst niska,tylko ja bym na Twoim miejcu napisała o tego sprzedawcy niech Ci wysle realne zdjęcia tego wózka bo był przecież używany i nie wiadomo jak wygląda a na aukcji to ktoś wkleił sklepowe foto więc nie wiadomo co się licytuje.gdyby stan wózka był bardzo dobry to na twoim miejscu ja bym licytowała.
reklama
medeuska
październikowa mama'09
teraz nie mam kaski:-(medeuska cena jak na razie tego wózka jst niska,tylko ja bym na Twoim miejcu napisała o tego sprzedawcy niech Ci wysle realne zdjęcia tego wózka bo był przecież używany i nie wiadomo jak wygląda a na aukcji to ktoś wkleił sklepowe foto więc nie wiadomo co się licytuje.gdyby stan wózka był bardzo dobry to na twoim miejscu ja bym licytowała.
a moje dziewczyny grzecznie się bawią od rana.teraz ich wzięło na przytulanki i stale daja sobie buziaki słodko to wygląda :-):-):-)
wczoraj wieczorem jak Klaudia szła spać to Oliwka zaczęła strasznie płakać i nie chciała jej puścić widzę ze strasznie się już do niej przyzwyczaiła ze są stale ze sobą.coś czuje że jak Klaudia bedzie wracać 1.07 do domu to bedzie ciężko im sie rozstać i wiem na 100% ze Oliwka będzie strasznie płakać
wczoraj wieczorem jak Klaudia szła spać to Oliwka zaczęła strasznie płakać i nie chciała jej puścić widzę ze strasznie się już do niej przyzwyczaiła ze są stale ze sobą.coś czuje że jak Klaudia bedzie wracać 1.07 do domu to bedzie ciężko im sie rozstać i wiem na 100% ze Oliwka będzie strasznie płakać
a nie masz od kogo pożyczyć?????? wiesz później taka okazja może Ci się nie trafićteraz nie mam kaski:-(
ha ha no coś ty???????????????może znam twojego męża bo rewal to 6 km od pobierowa no i 10 lat pracowałam właśnie w rewaluhehheheh mąz pochodzi z Rewalaaaaaaaaaaaaaa
ta na wsi inaczej my mamy tam działkę basenik
jeziorko mała plaże lasek
więc nudzić sie nie będziemy
tu tylko się zdeczko obijamy ale to choroba i brak pogody
medeuska wózek superrrrrrrr
i cena ładna
meduska wózio super moja kuzynka ma go już ponad rok tylko czerwony i jest bardzo zadowolona ...ja też taki chciałam tylko z turkusem ale piotrkowi kółka się nie podobały to że z przodu mniejsze a potem znalazłam moją bexe i oboje stwierdziliśmy ten i żaden inny
medeuska
październikowa mama'09
no wlasnie nie bardzo:----( nwy kosztuje 900 zl wic moze jeszcze do paździrnika sie trafi... chociaż rzadko widzialam żółte.. a ja chce ten żólto-seledynowy, bo jescze jest niebieski i zerwony ale nie chcea nie masz od kogo pożyczyć?????? wiesz później taka okazja może Ci się nie trafić
meduska do października jeszcze nie jedną okazję upolujesz szukaj też na infoludku bo tam lokalnie więc zawsze możesz pojechać i zobaczyćteraz nie mam kaski:-(
wkońcu to dzień tuleniaa moje dziewczyny grzecznie się bawią od rana.teraz ich wzięło na przytulanki i stale daja sobie buziaki słodko to wygląda :-):-):-)
medeuska
październikowa mama'09
infoludku? pierwsze słysze co to? jakas stronka?meduska do października jeszcze nie jedną okazję upolujesz szukaj też na infoludku bo tam lokalnie więc zawsze możesz pojechać i zobaczyć
wkońcu to dzień tulenia
reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
ha ha no coś ty???????????????może znam twojego męża bo rewal to 6 km od pobierowa no i 10 lat pracowałam właśnie w rewalu
meduska wózio super moja kuzynka ma go już ponad rok tylko czerwony i jest bardzo zadowolona ...ja też taki chciałam tylko z turkusem ale piotrkowi kółka się nie podobały to że z przodu mniejsze a potem znalazłam moją bexe i oboje stwierdziliśmy ten i żaden inny
hehehhehehehheh a to traf mój mąz do 14 roku życia tam meiszkał potem tata jego się ponownie ożenił i wyemigrowali do Krakowa
medeuska często się okazja trafia przed porodem ja tak mialam miałam zwykły wózek potem się okazja za groszę trafiła i tylko dlatego że babka myślała ze wózek ma wade a trza było go tylko naoliwić hehheheheh
ale alegro dobra sprawa tam okazje sa często oby się trafił ci w odpowiednim kolorze
Podziel się: