reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

widocznie wina tego explorera była
wczesniej też miałam firefoxa, ale kolega mi wgrywał windowsa od nowa i zainstalował explorera!:sorry2::sorry2::sorry2:

ale już mogę cieszyć sie normalnym życiem forumowiczek

HIP HIP HURA!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Widzę dzis bedzie dzień porządków u każdej :)))
taka pogoda ze tylko takie rzeczy robić
ale najbardziej cierpia dzieci mają wakacje i co wali żabami z nieba wrrrrrrrrr

ja do wózka miałam zapinany śpiworek a świeżynka leżała na podusi takiej płaskiej i kocykiem nakryta
ale ja rodziłam na wiosnę więc to inaczej jest ale myślę ze pościel to chyba za dużó bo w końcu to tylko na spacerki staryczy kocyk lub śpiworek

ja do wózia mialam śpiworek i płaską poduszeczkę no i tą przykrywke co do każdego wózia dają, na zimniejsze dni jeszcze kocyk do tego, a rodziłam we wrześniu:cool2::cool2::cool2:

też zaraz trza sie za robotę wziąsc dziś mężulek wraca, akurat w dzień przytulania no to bedziemy sie przytulać;-);-);-)

ja właśnie nie jestem miastowa od dziecka na wsi mieszkałam hehehhe
a w mieście od roku
szczeże to znam tylko drogę do pracy przedszkola i żłobka hehheheh
nie wiem nawet gdzie tu co bo w domu też potrafoimy cos robić zabawki mamy puzle i gry
a my w domu bo synek choryyyyyyyyyyyyy
jak by był zdrowy pewnie było by inaczej

Ja też od urodzenia na wsi, i teraz też na wsi całe zycie, do najblizszego miasta mam 9 km, i to takie miasteczko że niewiele wieksze od wsi :-):-)

współczuję choroby, niech szybko wraca do zdrowia:tak::tak::tak::tak:

jutro Paulina ma komisje wiec mocno trzymajcie kciuki!!!!!!!!
do pozniej.

ok mocno bedziem trzymać:tak::tak::tak:

medeuska moja dobra znajoma miała ten wózek i była z niego zadowolona i to bardzo :tak::tak::tak::tak: wózek jest rewelacyjny i mi osobiście bardzo sie podoba :tak::tak::tak::tak::tak:dobry wybór :-)

moja "ciocia" miała podobny nie pamiętam z jakiej firmy, ale tez jest zadowolona póki co jeździ w niej Jula a za jakieś 7 mies bedzie następne wiec wózek trafiony :-D:-D:-D:-D:-D

infoludku? pierwsze słysze co to? jakas stronka?

a czy jest cos z moich stron???

wiesz tu prawie kresy tyle że pd-zach:-D:-D

Agnieszka witaj :))))
tacy mają dobrze słonko i upał a u nas pada wrrrrrrrrrr

u nas też pogodas jak pod psem normalnie życ sie nie chce, :no::no::no::no::no:

Witam,

Niki śpi, a Helenka chwilowo ma dobry humorek :tak:
Zaczęła Niki podtykać pod nos zabawki, bo sie nudzi i szuka towarzystwa, ale mam ubaw :-D:-D:-D

...
opalilam sie ladnie.

To ja się pisze na następne koszenie trawy, bo strasznie blada jestem :-D:-D:-D

Co do wózka to chce taki i jakos zaden inny juz mi sie nie podoba od kiedy zobaczylam ten:szok::-D:-D:-D
przejralam cale allegro i koni- nic innego mi sie nie podoba, albo jak sie podoba to kosztuje 3 tys:szok::szok::szok::szok::szok:

DESIGN ATLANTIC Wózek dzieciecy wielofunkcyjny (666449754) - Aukcje internetowe Allegro

Jakby któras przypadkiem zejrala gdzies taki żółty w ogloszeniu uywany niedrogi to prosze o info:tak::tak::tak::tak:

Jakiś miesiąc temu oglądałam wózek cooper, na żywo, jakbym nie miała powozu, to bym sie nie zastanawiała, nowy kosztuje 600zł, a jest naprawdę ładnie zrobiony i stosunkowo lekki :tak::tak::tak: A ja jestem wybredna :-D

www.dobrewozki.pl

To stronka firmowa, czasami mają coś na allegro, a kolorów sprzedawca pokazał mi całą książkę...

Ostatnia edycja:
Ok kochana zrobie tak jak mmowisz:tak::tak::tak:

Mnie wkurza jakis ciula na gg najpierw sie pyta czy jestem sama i co robie a potem na drinka mnie zaprasza ja mu mowie ze ma sie odwalic a on dalej swoje normalnie jakis kretyn:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cichy wielbiciel:confused::-D
to sie zrob niewidoczna i udawaj ze nic nie dostalas:-)

u nas dzis maly sykces
jakies 3 dni temu Weronika przyszla z podworka do domu i krzyczy mama i lapie sie za pieluche,wiec ja ja na nocnik a tak kupa.:baffled:
kolejnego dnia to samo
a dzis -przyszla i wola mama i sie lapie,ja sie pytam czy chce siusiu a ona kiwa glowa ze tak,wiec ja na nocnik i czuje ze baki byly.i zrobila kupe na nocnik tym razem:-):-):-):-):-):-):-):-)
super!! swietny poczatek!!
na 26lipca zawsze jest upal!!!!!!!!!!!!
ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
zgadza sie:tak:
A wiecie, że dziś jest dzień przytulania?

No to ja Was tulam milusio kochane

ja tez przytulam wszystkie
witam dziewczynki:happy2::happy2::happy2:
miałam mega super noc antoni jak zasnął o 21 to obudził się dopiero o 5 dostał piciu i poszedł spać dalej do 8.30 no już nie pamiętam kiedy się tak wyspałam:-):-):-):-)i humor od razu lepszy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
słonko za oknem obłędne ale wieje zimny wiatr:baffled::baffled::baffled::baffled:ale zjemy śniadanko zaliczymy spacerek a potem mam w planach sprzątanie generalne łazienki zobaczymy co z tego wyjdzie:confused::confused:ale plan mam i nawet chęci:tak::tak::tak::tak:kuchnie mam już na błysk pokój dzieci też to jeszcze została mi łazienka nasz pokój i korytarz a potem wsio od nowa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale ja tak lubie sprzątać:tak::tak::tak::tak::tak:
mój adaś ogląda z antonim bajkę i antoni ogląda normalnie z takim zainteresowaniem że jestem w szoku:szok::-D:-D:-D
swietnie ze masz extra nastroj i co najwazniejsze wyspana jestes:tak:
widocznie wina tego explorera była
wczesniej też miałam firefoxa, ale kolega mi wgrywał windowsa od nowa i zainstalował explorera!:sorry2::sorry2::sorry2:

ale już mogę cieszyć sie normalnym życiem forumowiczek

HIP HIP HURA!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
hurra!!!
muszę się chyba zabrać za jakąś robotę i farsz na ruskie pierogi zrobić:tak::tak:ale z doskoku będę ;-);-);-);-);-)

podrzuc no troche tych pierogow:-)

My juz po sniadanku Laura oglada liste gosci weselnych z ulotka z restauracji:-D:-DChlopaki pojechali z Bogdanem na budowy:-)
Ja wstawialam rooslek i mam juz umyte wloski i nozki doprowadzonedo stanu :))
Pogoda fajna wiec tzreba sie ruszyc z domku:tak:
Mam jeszcze pranie do powieszenia

reklama
Do góry