reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hellow , ja tylko na chwilkę, bo zaraz jadę po mojego bo znów na próbie. Nie bardzo mi się chce bo burza u nas .... A ja przed laptopem hehe:-D
Małe śpią jak aniołki:-)
A rano Synuś z okazji Dnia Ojca postanowił zrobić nam ŚNIADANIE DO ŁÓŻKA :tak::tak::tak: Mój Skarbek:-)

P.s. Co do zaległych postów to zszokowała mnie dziś ich liczba heheeh, ale może potem nadrobię jak się uda.

O.k. Ja zmykam Kobietki :-) Trzymajcie kciuki, bo nie lubię w burzę jeździć. Raz już naprawdę bardzo mało brakowało żeby strzelił piorun w nasz samochód, a wracaliśmy w czwórkę z jeziorka... Nieciekawe przeżycie.
Trzymajcie się :-) Papapapa. Może do później...:-)
No to mas super synusia, taki mały a taki kumaty:tak: Patryk ma prawie 13 lat i nigdy nawet sobie sam nie zrobił jedenia nie mwiąc o nas:szok::szok::szok::-D:-D:-D

elo elo

posciel do wozka??????????????
pierwsze slysze.kocyk albo 2 jeden grubszy jeden cienszy.spiworek dla malucha Ci sie przyda bo bedziesz rodzic jak ja rodzialm.

pamietaj o wanience:-)
ja mam jedna poduszke i kolderke a poszewek to ze 3zmiany bo zawsze jakas niepsozianka:-) i ze 3 przescieradla
Pierwsze co kupie 2 na zmiane jedna wystarczy- bo z kasą nie wyrobię, jak dostane becikowe to sie kupi,
no i nie wiem co z ta pościela do wózka teraz sczerze mówiąc...

Proszę jaka piękna zmotoryzowana, oby mandatów do domu nie naznośiła:-D

Medeuska, daj spokój tej pościeli wózeczkowej, kup ładne poszewki ze 2,3 i kocyk, rożki tez zrobią swoje,zobaczysz, zbędny zwydatek. Ja wiem, że to wszytsko takie pięne teraz, samam nakupowałabym różności, ale czy jest sens?
wiesz co, poszewki kosztują 25 zł a z wypelnieniem 35 więc chyba kupie od razu z wypełnieniem, bo to tylko 10 zł a za tyle to kocyka nie kupie, a podusia i tak jakaś do wózka musi być chyba:confused:
więc kupie jedną pościel z wypełnieniem do wózeczka a jedną samą poszewkę i myślę że będzie ok:tak::tak::tak:

A wiecie, że dziś jest dzień przytulania?

No to ja Was tulam milusio kochane

Jaaaaa ale fajnie, to ja Was też prytulam mocno:tak::tak::tak::tak:

helo helo.
moje panny nadla spia,prze ta pogode.caly czas pada.:-(

A wiecie, że dziś jest dzień przytulania?

No to ja Was tulam milusio kochane

jakby to piwedzialy teletubisie TUUUUULLLLLIIIIMYYYYYYYY

Makunga witaj

u nas pogoda znowu pod zdechlym Azorem
ale porządki w szafach i zabawkach dziś zrobimy

te burze by sie już mogły pokończyć jak i okropna pogoda
ja chce słonka
ja tez sie wezme za porzadki w szpargalach i mam troche prasowania

witam dziewczynki:happy2::happy2::happy2:
miałam mega super noc antoni jak zasnął o 21 to obudził się dopiero o 5 dostał piciu i poszedł spać dalej do 8.30 no już nie pamiętam kiedy się tak wyspałam:-):-):-):-)i humor od razu lepszy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
słonko za oknem obłędne ale wieje zimny wiatr:baffled::baffled::baffled::baffled:ale zjemy śniadanko zaliczymy spacerek a potem mam w planach sprzątanie generalne łazienki zobaczymy co z tego wyjdzie:confused::confused:ale plan mam i nawet chęci:tak::tak::tak::tak:kuchnie mam już na błysk pokój dzieci też to jeszcze została mi łazienka nasz pokój i korytarz a potem wsio od nowa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale ja tak lubie sprzątać:tak::tak::tak::tak::tak:
mój adaś ogląda z antonim bajkę i antoni ogląda normalnie z takim zainteresowaniem że jestem w szoku:szok::-D:-D:-D

Widzę dzis bedzie dzień porządków u każdej :)))
taka pogoda ze tylko takie rzeczy robić
ale najbardziej cierpia dzieci mają wakacje i co wali żabami z nieba wrrrrrrrrr

ja do wózka miałam zapinany śpiworek a świeżynka leżała na podusi takiej płaskiej i kocykiem nakryta
ale ja rodziłam na wiosnę więc to inaczej jest ale myślę ze pościel to chyba za dużó bo w końcu to tylko na spacerki staryczy kocyk lub śpiworek

śniadanko zjadły maluchy i teraz zabawa nistety chorowitek na kolankach chce się tulić do MAMIJI wiec spowalniam w pisaniu hehehehhe

meduska a wózio masz już upatrzony??????
a za kocykiem popatrz też w lumpku ja kiedyś julci kupiłam piękny różowy kocyk w kwiatuszki z takiego miękiego polarku za 4 zł jest śliczny i do dzisiaj z niego korzysta nawet antoniemu go nie oddała bo to jej ulubiony:-D i wiesz teraz zaczęły się duże wyprzedaże w 5-10-15 np body są za 4.99 a jakościowo fajne super też widziałam pajacyki w cocodrillo za 11 zł a te są nie do zdarcia antoni nosi jeszcze po julce dla mnie do spania są niezastąpione:tak:a w tesco jest promocja na chusteczki bambino są świetne jakościowo i za 4-pak płacisz na promocji 13.99:tak:

Meduska-kup jedna posciel-poduszke i kolderke i na to 2 zmiany poszewek.do wozka jakis maly jasiek wystraczy i kc.jako zeto bedzie jeseien to musisz miec maly kocyk i duzy wiekszy.rozek tez sie moze przydac w domu do noszenia a potem do wozka na spod-bedzie cieplej w plecki,ja tak robilam.

witam dziewczynki:happy2::happy2::happy2:
miałam mega super noc antoni jak zasnął o 21 to obudził się dopiero o 5 dostał piciu i poszedł spać dalej do 8.30 no już nie pamiętam kiedy się tak wyspałam:-):-):-):-)i humor od razu lepszy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
słonko za oknem obłędne ale wieje zimny wiatr:baffled::baffled::baffled::baffled:ale zjemy śniadanko zaliczymy spacerek a potem mam w planach sprzątanie generalne łazienki zobaczymy co z tego wyjdzie:confused::confused:ale plan mam i nawet chęci:tak::tak::tak::tak:kuchnie mam już na błysk pokój dzieci też to jeszcze została mi łazienka nasz pokój i korytarz a potem wsio od nowa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale ja tak lubie sprzątać:tak::tak::tak::tak::tak:
mój adaś ogląda z antonim bajkę i antoni ogląda normalnie z takim zainteresowaniem że jestem w szoku:szok::-D:-D:-D

to dobrze ze sie wyspalas.i znow u Ciebie slonce a u mnie na wschodzie pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja do wózka miałam zapinany śpiworek a świeżynka leżała na podusi takiej płaskiej i kocykiem nakryta
ale ja rodziłam na wiosnę więc to inaczej jest ale myślę ze pościel to chyba za dużó bo w końcu to tylko na spacerki staryczy kocyk lub śpiworek

śniadanko zjadły maluchy i teraz zabawa nistety chorowitek na kolankach chce się tulić do MAMIJI wiec spowalniam w pisaniu hehehehhe

a czemu Ty sie ukrywasz co?nie pali Ci sie zielona lampka:cool2:

wiesz jak bym miała więcej kasy to bym wakacje nawet w mieście przy braku pogody mogła lepiej zorganizować bo to teatr to filgoraj to kino to zamek a tak to jak to mawia moja julia jak sie nie ma miedzi to się na dupsku siedzi:-D:-D:-D
ale na szczęście adam lubi gry planszowe julka puzle oboje spacery place zabaw no i pomagają mi w domku w gotowaniu (dla nich to zabawa) zabiera ich też tatuś na wyprawy rowerowe trochę u babci nad morzem może potem pojadą z tatą do drugiej babci na mazury i jakoś to zleci:tak::tak:

reklama
wiesz jak bym miała więcej kasy to bym wakacje nawet w mieście przy braku pogody mogła lepiej zorganizować bo to teatr to filgoraj to kino to zamek a tak to jak to mawia moja julia jak sie nie ma miedzi to się na dupsku siedzi:-D:-D:-D
ale na szczęście adam lubi gry planszowe julka puzle oboje spacery place zabaw no i pomagają mi w domku w gotowaniu (dla nich to zabawa) zabiera ich też tatuś na wyprawy rowerowe trochę u babci nad morzem może potem pojadą z tatą do drugiej babci na mazury i jakoś to zleci:tak::tak:

Julka jest the best!!!!!!!!!
ale co sie dziiwc jak mamusia taka sama:-)

Do góry