reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Kraków
a zobacz czy tam coś w twoich okolicach będzie ??? tam nei tylko Kraków jest
a zobacz czy tam coś w twoich okolicach będzie ??? tam nei tylko Kraków jest
a macie jakieś lokalne giełdy lub coś takiego??????????ostatnio na infoludku był tako śliczny podoobny do atlantica za 300 zł i wcle nie zniszczonyz tego co znalazlam infoludka to tylko ze szczecina?
medeuska
październikowa mama'09
ogladalam ogloszenia na miwjskich stronach, nic nie maa macie jakieś lokalne giełdy lub coś takiego??????????ostatnio na infoludku był tako śliczny podoobny do atlantica za 300 zł i wcle nie zniszczony
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Nie wiezialam w takim razie tule was wszystkie mocnoA wiecie, że dziś jest dzień przytulania?
No to ja Was tulam milusio kochane
Ja bym tej poscieli nie kupowala tylko jakis spiworek do wozka tez mialam i bylam bardzo zadowolona dostalam taka posciel od kumpeli i ani razu jej nie uzylam a poduszki nie potrzebujesz do wozka bo dla dzidzi najlepiej na plasko spacNo to mas super synusia, taki mały a taki kumaty Patryk ma prawie 13 lat i nigdy nawet sobie sam nie zrobił jedenia nie mwiąc o nas
Pierwsze co kupie 2 na zmiane jedna wystarczy- bo z kasą nie wyrobię, jak dostane becikowe to sie kupi,
no i nie wiem co z ta pościela do wózka teraz sczerze mówiąc...
wiesz co, poszewki kosztują 25 zł a z wypelnieniem 35 więc chyba kupie od razu z wypełnieniem, bo to tylko 10 zł a za tyle to kocyka nie kupie, a podusia i tak jakaś do wózka musi być chyba
więc kupie jedną pościel z wypełnieniem do wózeczka a jedną samą poszewkę i myślę że będzie ok
Jaaaaa ale fajnie, to ja Was też prytulam mocno
No to super ze noc przespana i humorek superwitam dziewczynki
miałam mega super noc antoni jak zasnął o 21 to obudził się dopiero o 5 dostał piciu i poszedł spać dalej do 8.30 no już nie pamiętam kiedy się tak wyspałam:-):-):-):-)i humor od razu lepszy
słonko za oknem obłędne ale wieje zimny wiatrale zjemy śniadanko zaliczymy spacerek a potem mam w planach sprzątanie generalne łazienki zobaczymy co z tego wyjdzieale plan mam i nawet chęcikuchnie mam już na błysk pokój dzieci też to jeszcze została mi łazienka nasz pokój i korytarz a potem wsio od nowa ale ja tak lubie sprzątać
mój adaś ogląda z antonim bajkę i antoni ogląda normalnie z takim zainteresowaniem że jestem w szoku
fajny wozek ja tez mialam z takimi kulkami tylko ze z ABC DesignCo do wózka to chce taki i jakos zaden inny juz mi sie nie podoba od kiedy zobaczylam ten
przejralam cale allegro i koni- nic innego mi sie nie podoba, albo jak sie podoba to kosztuje 3 tys
DESIGN ATLANTIC Wózek dzieciecy wielofunkcyjny (666449754) - Aukcje internetowe Allegro
Jakby któras przypadkiem zejrala gdzies taki żółty w ogloszeniu uywany niedrogi to prosze o info
Jasne kciuki bede trzymacdobra laski ja uciekam.moje panny w koncu wstaly
biore sie za robote.umowilam sie dzis z sasiadka i jade na zkupy do biedronki bo to 20km ode mnie.
jutro Paulina ma komisje wiec mocno trzymajcie kciuki!!!!!!!!
do pozniej.
witam was kochane my wsatlismy jakos po 9 i od rana sloneczko pieknie sieci i jest upal na dworze wiec trzeba bedzie sie wybrac na jakis spacer bo do glowy dostane z mala ida jej gorne dwojki i normalnie wytrzymac sie z nia nie da taki diabelek sie z niej zrobil
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Agnieszka witaj )))
tacy mają dobrze słonko i upał a u nas pada wrrrrrrrrrr
tacy mają dobrze słonko i upał a u nas pada wrrrrrrrrrr
Natalineczka555
kocham kochać :)
witam i Tulę wszystkie moje piękne panie, nie posiedzę długo bo próbuję instalować firefoxa mam nadzięję że cos to da zobaczymy, póki co odezwę się!!!
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
witam i Tulę wszystkie moje piękne panie, nie posiedzę długo bo próbuję instalować firefoxa mam nadzięję że cos to da zobaczymy, póki co odezwę się!!!
Witajjj
to miłego instalowania
meduska napewno znajdziesz coś za niewielki pieniądze....my też szukaliśmy z piotrem długo wózka a to jak mi się podobał to jemu nie albo odwrotnie....a to koła nie takie a to waga a to ciężar a to cena...już się nawet zaczynaliśmy kłóćić o to i już się zdecydowaliśmy na graco super ja byłam za piotrek tak nie do końca bo kółka jego zdaniem za małe i do tego an woli takie pompowane....zła byłm na niego i tak 2 tygodnie przed porodem jakoś w okolicach wszystkich świętych spać nie mogłam w nocy znalazłam na alegro moją bexe ax 3 obudziłam piotrka i mówie mam mam nasz wózio tylko ten popatrzył na mnie jak na kosmitkę ale wstał i mówi no niezły zobaczę go ranorano obejrzał i mówi jest super bierzemy ja tylko zastrzeżenie jak nie ma zielonego to nie musi być zielony i był zaraz kupiliśmy po 2 dniach go miałam w domku i jestem mega zadowolona zero awari raz coś mi się kółko zablokowało ale wystarczyło parę kropli oliwy i działa czyszczę go tylko szmatką i wszystko z niego schodzi
reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
jestem już zaraz sprawdzimy co się tu narobiło,
może działa??
chyba tak
Hurrra!!!!!!!!1
może działa??
chyba tak
Hurrra!!!!!!!!1
Podziel się: