reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Meduska-kup jedna posciel-poduszke i kolderke i na to 2 zmiany poszewek.do wozka jakis maly jasiek wystraczy i kc.jako zeto bedzie jeseien to musisz miec maly kocyk i duzy wiekszy.rozek tez sie moze przydac w domu do noszenia a potem do wozka na spod-bedzie cieplej w plecki,ja tak robilam.
święta prawda a niektóre wózki mają też takie zimowe śpiworki więc to też zawsze jakaś ochrona .Ja antoniego urodziłam w listopadzie i pościeli nie miałam do wózia tylko kocyk mniejszy większy a jeszcze miałam taki ciepły kocyk baranka który ma zameczki i możesz włożyć w niego dziecko jak w śpiworek i pozapinać a możesz też rozpiąć i mieć taki zwykły mega ciepły kocyk super sprwa ja go dostałam więc nie wiem ile takie cudo kosztuje ale jest z drewnexu :tak:w tym roku też pewnie do spacerówki będe go używała:tak:

reklama
Witam sie i ja :-):-):-):-)

Pierwszy raz słysze o takim swięcie ale skoro jest to fajnie,mi sie podoba więc TULĘ WAS WSZYSTKIE MOCNO :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Na razie u mnie nie pada,ale jest tak pochmurno ze na bank będzie lało :tak::tak::tak:

medeuska ja miałam taką pościel do wózka i byłam z niej zadowolona,przydała mi się na zimę.bo na nią dawałam jeszcze gdyby kocyk i Oliwce było cieplusio :tak::tak::tak:

malinka to super ze sie dziś wyspałaś ,ja też :tak::tak::-D:-D:-D:-D od razu inny humor i nastawienie do życia co :-):-):-):-)

Julka jest the best!!!!!!!!!
ale co sie dziiwc jak mamusia taka sama:-)
już się za tymi jej tekstami stęskniłam ale już w niedzielę będzie :tak::tak::tak:ostatnio rozmawiam z nią przez telefon a ona wiesz co mamuś nie mogę z tobą już rozmawiać ja ale czemu???? a ona nie czemu a dlaczego:szok::szok: no wiesz chłopaki patrzą chcą tu mnie do piaskownicy zaprosić a ja tu czas marnuję na czcze gadanie to pa:szok::szok::szok::szok:
no tak czcze gadanie z mamusią:confused::confused::confused:

wiesz jak bym miała więcej kasy to bym wakacje nawet w mieście przy braku pogody mogła lepiej zorganizować bo to teatr to filgoraj to kino to zamek a tak to jak to mawia moja julia jak sie nie ma miedzi to się na dupsku siedzi:-D:-D:-D
ale na szczęście adam lubi gry planszowe julka puzle oboje spacery place zabaw no i pomagają mi w domku w gotowaniu (dla nich to zabawa) zabiera ich też tatuś na wyprawy rowerowe trochę u babci nad morzem może potem pojadą z tatą do drugiej babci na mazury i jakoś to zleci:tak::tak:

ja właśnie nie jestem miastowa od dziecka na wsi mieszkałam hehehhe
a w mieście od roku
szczeże to znam tylko drogę do pracy przedszkola i żłobka hehheheh
nie wiem nawet gdzie tu co bo w domu też potrafoimy cos robić zabawki mamy puzle i gry
a my w domu bo synek choryyyyyyyyyyyyy
jak by był zdrowy pewnie było by inaczej
za 2 tyg jedziemy na wieś w okolice Gdyni-Wejherowa nad Jeziorko Żarnowieckie inaczej

ja właśnie nie jestem miastowa od dziecka na wsi mieszkałam hehehhe
a w mieście od roku
szczeże to znam tylko drogę do pracy przedszkola i żłobka hehheheh
nie wiem nawet gdzie tu co bo w domu też potrafoimy cos robić zabawki mamy puzle i gry
a my w domu bo synek choryyyyyyyyyyyyy
jak by był zdrowy pewnie było by inaczej
za 2 tyg jedziemy na wieś w okolice Gdyni-Wejherowa nad Jeziorko Żarnowieckie inaczej
kochana ja też wsiowa dziewczyna i to z pobierowa nad samym morzem do plaży miałam 50 metrów więc coś takiego jak organizowanie wakacji dieciom nigdy nie było mi potrzebne...no ale od roku mieszczuch więc trzeba:tak::tak::tak:na szczęście moje dzieci nie mają w głowach poprzewracane i nie wymagają bóg wie czego

święta prawda a niektóre wózki mają też takie zimowe śpiworki więc to też zawsze jakaś ochrona .Ja antoniego urodziłam w listopadzie i pościeli nie miałam do wózia tylko kocyk mniejszy większy a jeszcze miałam taki ciepły kocyk baranka który ma zameczki i możesz włożyć w niego dziecko jak w śpiworek i pozapinać a możesz też rozpiąć i mieć taki zwykły mega ciepły kocyk super sprwa ja go dostałam więc nie wiem ile takie cudo kosztuje ale jest z drewnexu :tak:w tym roku też pewnie do spacerówki będe go używała:tak:
tak ten spiworek jest rewelacyjny,mielismy ale dopiero na ubiegłą zimę pomyslałąm o czymś takim.świetna sprawa.:tak::tak::tak::tak:najważniejsze jest bardzo cieplutki.
więc medeuska jak zdecydujesz się na ten spiworek to posciel do wózka będzie Ci niepotrzebna.

dobra laski ja uciekam.moje panny w koncu wstaly:szok:
biore sie za robote.umowilam sie dzis z sasiadka i jade na zkupy do biedronki bo to 20km ode mnie.
jutro Paulina ma komisje wiec mocno trzymajcie kciuki!!!!!!!!
do pozniej.

kochana ja też wsiowa dziewczyna i to z pobierowa nad samym morzem do plaży miałam 50 metrów więc coś takiego jak organizowanie wakacji dieciom nigdy nie było mi potrzebne...no ale od roku mieszczuch więc trzeba:tak::tak::tak:na szczęście moje dzieci nie mają w głowach poprzewracane i nie wymagają bóg wie czego

hehheheh mąz pochodzi z Rewalaaaaaaaaaaaaaa

ta na wsi inaczej my mamy tam działkę basenik
jeziorko mała plaże lasek
więc nudzić sie nie będziemy
tu tylko się zdeczko obijamy ale to choroba i brak pogody

medeuska wózek superrrrrrrr
i cena ładna

reklama
Co do wózka to chce taki i jakos zaden inny juz mi sie nie podoba od kiedy zobaczylam ten:szok::-D:-D:-D
przejralam cale allegro i koni- nic innego mi sie nie podoba, albo jak sie podoba to kosztuje 3 tys:szok::szok::szok::szok::szok:

DESIGN ATLANTIC Wózek dzieciecy wielofunkcyjny (666449754) - Aukcje internetowe Allegro

Jakby któras przypadkiem zejrala gdzies taki żółty w ogloszeniu uywany niedrogi to prosze o info:tak::tak::tak::tak:
medeuska moja dobra znajoma miała ten wózek i była z niego zadowolona i to bardzo :tak::tak::tak::tak: wózek jest rewelacyjny i mi osobiście bardzo sie podoba :tak::tak::tak::tak::tak:dobry wybór :-)

Do góry