reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dobranoc agnes
no i zostalysmy same
As jak zwykle nad ranem wskoczy
ja mam dla swojej tez troche letnich ciuchow wlasnie poza spodenkami.naramiaczka nie mam zbyt duzo bo latwo poparzyc delikatne rzamionka
no i zostalysmy same
As jak zwykle nad ranem wskoczy
ja mam dla swojej tez troche letnich ciuchow wlasnie poza spodenkami.naramiaczka nie mam zbyt duzo bo latwo poparzyc delikatne rzamionka
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Dobranoc ja tez uciekam bo mialam i tak najdluzej do 22 posiedziec bo dzisiaj caly dzien chodzilam spiaca a tu jak zawsze sie przedluzylodobra dziewczyny ja uciekam już do łóżeczka ,bo coś mi się już spać mocno chce.dobranoc wszystkim:-):-):-):-):-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no coz ide i ja
jeszcze musze prysznic zaliczyc.
dobranoc paniom
jeszcze musze prysznic zaliczyc.
dobranoc paniom
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
jeszcze jedno-Makubga a w jakim zespole gra Twoj małż????????:-)
luna665
Mama grudniowa 2007
Hej dziewczyny, melduje, że nadal żyję.
Wczoraj poszłam do Moni, najpierw mała zaliczyła spacer po parku, później wizyta w lumpiku ( teściowa kupiła mi nówki botki za 10 zł i kilka fajnych rzeczy do małej ).Później odebrałam w końcu ten kubek dla Piotrka ze zdjęciem małej ( wstawie zdjęcie ) , na plac zabaw-wariactwo. No i przyszła Monia, poszłyśmy do niej, dzieciaki wyszalały sie jak trzeba. Nawet Adaś był grzeczny, mała pokazywała mu, ze wszystkie zabawki odkłada się na miejsce, no szkoda, że w domu tak nie robi. Później z Piotrem wrócilismy do domu. Małasała do 9.30 rano, więc jej nie kładłam popołudniu, wymeczona poszła spać o 20.00 i padła jak kawka. Upalnie wczoraj było, fakt-wiatrzysko, że głowe urywało, ale upał. A ja jak zwykle ubrałam mała jak na mróz, hihi, dobrze, ze na cebulkę. No sobie to już nic nie wzięłam-szkoda.
Nadrabam wczorajsze zaległości
zw
Wczoraj poszłam do Moni, najpierw mała zaliczyła spacer po parku, później wizyta w lumpiku ( teściowa kupiła mi nówki botki za 10 zł i kilka fajnych rzeczy do małej ).Później odebrałam w końcu ten kubek dla Piotrka ze zdjęciem małej ( wstawie zdjęcie ) , na plac zabaw-wariactwo. No i przyszła Monia, poszłyśmy do niej, dzieciaki wyszalały sie jak trzeba. Nawet Adaś był grzeczny, mała pokazywała mu, ze wszystkie zabawki odkłada się na miejsce, no szkoda, że w domu tak nie robi. Później z Piotrem wrócilismy do domu. Małasała do 9.30 rano, więc jej nie kładłam popołudniu, wymeczona poszła spać o 20.00 i padła jak kawka. Upalnie wczoraj było, fakt-wiatrzysko, że głowe urywało, ale upał. A ja jak zwykle ubrałam mała jak na mróz, hihi, dobrze, ze na cebulkę. No sobie to już nic nie wzięłam-szkoda.
Nadrabam wczorajsze zaległości
zw
luna665
Mama grudniowa 2007
Proszę jaka piękna zmotoryzowana, oby mandatów do domu nie naznośiłaNo to wam pokarze ten motorek
Medeuska, daj spokój tej pościeli wózeczkowej, kup ładne poszewki ze 2,3 i kocyk, rożki tez zrobią swoje,zobaczysz, zbędny zwydatek. Ja wiem, że to wszytsko takie pięne teraz, samam nakupowałabym różności, ale czy jest sens?
Swinto prowda.Wczoraj jak weszłam do tej znajomej teściowej, to się zdziwiłam, same paniusie i eleganckie damy-szukać tylko trzeba umiec.powiem nawet wiecej teraz robi sie taka moda na szmateksy, zawsze jak ide to pełno młodych dziewczyn:O
Tez mam taki pod nosem, co z tego, że ładne-drogie- a ja szukam ładnych i tanichdokładnie ostatnio byłam u nas otwarli nowy jakiś, jak zobaczyłam to mi szczena opadła, za spódnicę cena był 55 zł, chyba w sklepie kupiłabym taniej, albo za bluzke 3 dyszki, normalnie przesada za używkę??? nigdy, no chyba żeby to był dior albo channel
Duży sukces,zakrawa na conajmniej 340 gNiki waży 3122
To najlepsza wiadomośc w ostatnim czasie, tydzień temu było 2800.A jeszcze tydzień temu2780 Więc may poważny sukces na koncie
Ale kochana, samochód, to jedno z najbezpieczniejszych miejscwburzę, no chyba, że opon nie maRaz już naprawdę bardzo mało brakowało żeby strzelił piorun w nasz samochód, a wracaliśmy w czwórkę z jeziorka... Nieciekawe przeżycie.
Czyli według zasady-jak nie urok to sraczkaNo to opuchlizny juz nie ma a po antybiotykach rozwolnienia dostalam:---( czyli nie ciekawie:--(
A tak poważnie, to współczuje oczywiście kochana,pij co nadworna czarownica nakazała i bedzie lepiej.
Zablokuj gnojaMnie wkurza jakis ciula na gg najpierw sie pyta czy jestem sama i co robie a potem na drinka mnie zaprasza ja mu mowie ze ma sie odwalic a on dalej swoje normalnie jakis kretyn
Nooo, spory sukces, widzisz jaka masz mądrą córę? Nim się obejrzysz bedzie lać jak ta lala, do nocnika rzecz jasnaa dzis -przyszla i wola mama i sie lapie,ja sie pytam czy chce siusiu a ona kiwa glowa ze tak,wiec ja na nocnik i czuje ze baki byly.i zrobila kupe na nocnik tym razem:-):-):-):-):-):-):-):-)
I ja na to czekam.Licze, ze jak pojedziemy na wieś, to bedzie pięknie i cieplo, to nie bede miala stresa, ze podłogi trza myś, puszcze na ogrod i sprawa zalatwionamoze w koncu zrobi sie konkretne lato i zaloze jej majtki i niech sika po nogach
A w moje imieniny zawsze jest zimno, ZAWSZE!!!na 26lipca zawsze jest upal!!!!!!!!!!!!
ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
i JA JESTEM CIEKAWAjeszcze jedno-Makubga a w jakim zespole gra Twoj małż????????:-)
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
dzień doby )))
reklama
Makunga
Fanka BB :)
Witam z rana...Dojechałam i wróciłam jakoś z ej nocnej przejażdżki :-)
luna665 możliwe, że samochód to najbezpieczniejsze miejsce w czasie burzy , ale nie wtedy gdy piorun strzela w drzewo i kładzie je kilkanaście metrów przed jadącym samochodem, a u nas tak właśnie było jak wracaliśmy z jeziorka
Dzień przytulania ??? Ja jestem w 100 % za tym świętem hehehe:-):-) I też Was mocno tulę
agatulka25 witaj z rana :-)
JA zmykam bo maluchy wstały i głodne !!!!!!!!!:-):-):-)
luna665 możliwe, że samochód to najbezpieczniejsze miejsce w czasie burzy , ale nie wtedy gdy piorun strzela w drzewo i kładzie je kilkanaście metrów przed jadącym samochodem, a u nas tak właśnie było jak wracaliśmy z jeziorka
Dzień przytulania ??? Ja jestem w 100 % za tym świętem hehehe:-):-) I też Was mocno tulę
agatulka25 witaj z rana :-)
JA zmykam bo maluchy wstały i głodne !!!!!!!!!:-):-):-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: