reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dobranoc agnes
no i zostalysmy same
As jak zwykle nad ranem wskoczy:blink:

ja mam dla swojej tez troche letnich ciuchow wlasnie poza spodenkami.naramiaczka nie mam zbyt duzo bo latwo poparzyc delikatne rzamionka

Hej dziewczyny, melduje, że nadal żyję.
Wczoraj poszłam do Moni, najpierw mała zaliczyła spacer po parku, później wizyta w lumpiku ( teściowa kupiła mi nówki botki za 10 zł i kilka fajnych rzeczy do małej ).Później odebrałam w końcu ten kubek dla Piotrka ze zdjęciem małej ( wstawie zdjęcie ) , na plac zabaw-wariactwo. No i przyszła Monia, poszłyśmy do niej, dzieciaki wyszalały sie jak trzeba. Nawet Adaś był grzeczny, mała pokazywała mu, ze wszystkie zabawki odkłada się na miejsce, no szkoda, że w domu tak nie robi. Później z Piotrem wrócilismy do domu. Małasała do 9.30 rano, więc jej nie kładłam popołudniu, wymeczona poszła spać o 20.00 i padła jak kawka. Upalnie wczoraj było, fakt-wiatrzysko, że głowe urywało, ale upał. A ja jak zwykle ubrałam mała jak na mróz, hihi, dobrze, ze na cebulkę. No sobie to już nic nie wzięłam-szkoda.

Nadrabam wczorajsze zaległości
zw

No to wam pokarze ten motorek
Proszę jaka piękna zmotoryzowana, oby mandatów do domu nie naznośiła:-D

Medeuska, daj spokój tej pościeli wózeczkowej, kup ładne poszewki ze 2,3 i kocyk, rożki tez zrobią swoje,zobaczysz, zbędny zwydatek. Ja wiem, że to wszytsko takie pięne teraz, samam nakupowałabym różności, ale czy jest sens?

powiem nawet wiecej teraz robi sie taka moda na szmateksy, zawsze jak ide to pełno młodych dziewczyn:O
Swinto prowda.Wczoraj jak weszłam do tej znajomej teściowej, to się zdziwiłam, same paniusie i eleganckie damy-szukać tylko trzeba umiec.

dokładnie ostatnio byłam u nas otwarli nowy jakiś, jak zobaczyłam to mi szczena opadła, za spódnicę cena był 55 zł, chyba w sklepie kupiłabym taniej, albo za bluzke 3 dyszki, normalnie przesada za używkę??? nigdy, no chyba żeby to był dior albo channel
Tez mam taki pod nosem, co z tego, że ładne-drogie- a ja szukam ładnych i tanich:-D

Niki waży 3122:tak::tak::tak:

To najlepsza wiadomośc w ostatnim czasie, tydzień temu było 2800.A jeszcze tydzień temu2780 Więc may poważny sukces na koncie :tak::tak::tak:
Duży sukces,zakrawa na conajmniej 340 g:-D:-D:-D

Raz już naprawdę bardzo mało brakowało żeby strzelił piorun w nasz samochód, a wracaliśmy w czwórkę z jeziorka... Nieciekawe przeżycie.
Ale kochana, samochód, to jedno z najbezpieczniejszych miejscwburzę, no chyba, że opon nie ma:-D

No to opuchlizny juz nie ma a po antybiotykach rozwolnienia dostalam:-:)-:)-( czyli nie ciekawie:-:)-(
Czyli według zasady-jak nie urok to sraczka:-D:-D:-D
A tak poważnie, to współczuje oczywiście kochana,pij co nadworna czarownica nakazała i bedzie lepiej.

Mnie wkurza jakis ciula na gg najpierw sie pyta czy jestem sama i co robie a potem na drinka mnie zaprasza ja mu mowie ze ma sie odwalic a on dalej swoje normalnie jakis kretyn:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zablokuj gnoja:tak:

a dzis -przyszla i wola mama i sie lapie,ja sie pytam czy chce siusiu a ona kiwa glowa ze tak,wiec ja na nocnik i czuje ze baki byly.i zrobila kupe na nocnik tym razem:-):-):-):-):-):-):-):-)
Nooo, spory sukces, widzisz jaka masz mądrą córę? Nim się obejrzysz bedzie lać jak ta lala, do nocnika rzecz jasna:-D:-D

moze w koncu zrobi sie konkretne lato i zaloze jej majtki i niech sika po nogach
I ja na to czekam.Licze, ze jak pojedziemy na wieś, to bedzie pięknie i cieplo, to nie bede miala stresa, ze podłogi trza myś, puszcze na ogrod i sprawa zalatwiona:-D

na 26lipca zawsze jest upal!!!!!!!!!!!!
ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
A w moje imieniny zawsze jest zimno, ZAWSZE!!!:-D

jeszcze jedno-Makubga a w jakim zespole gra Twoj małż????????:-)
i JA JESTEM CIEKAWA:tak::tak:

A wiecie, że dziś jest dzień przytulania?

No to ja Was tulam milusio kochane

Załączniki

• przytulanie.jpg
    przytulanie.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 20
reklama
Witam z rana...Dojechałam i wróciłam jakoś z ej nocnej przejażdżki :-)
luna665 możliwe, że samochód to najbezpieczniejsze miejsce w czasie burzy :tak::tak::tak:, ale nie wtedy gdy piorun strzela w drzewo i kładzie je kilkanaście metrów przed jadącym samochodem, a u nas tak właśnie było jak wracaliśmy z jeziorka :baffled:

Dzień przytulania ??? Ja jestem w 100 % za tym świętem hehehe:-):-) I też Was mocno tulę:-D:-D:-D

agatulka25 witaj z rana :-)

JA zmykam bo maluchy wstały i głodne !!!!!!!!!:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry