reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jestem tylko na chwile.... przekazac informacje...
wiec moj m jednak przyjechal i pojechal z nami do lekarza...
poszlismy i mowie ze prawdopodobnie doszlo do gardla zapalenie ucha...
i pyta sie mne czy ma goraczke to mowie mu ze dzisiaj nie mial ani raz wiec na sam poczatek wykluczyl zapalenie ucha ale mowie do niego ze boli go to ucho bo nie da sie dotknac i wogole poszedl po sprzet i powiedzial ze to jego blad ze faktycznie zapalenie ucha - bezobjawowe...(no procz bolu)
i przepisal zastrzyki domiesniowe i krople do ucha :tak:
juz jestesmy po jednym zastrzyku jutro na 8 kolejny i potem na 17 znow i tak coedziennie przez 6 dni... a potem obowiazkowa kontrola bo gdyby cos sie nie zmienilo to skierowanie do laryngologa :dry:

ok spadam....
a wiec mialam racje zapalenie ucha lekarze tak sie znaja jak sie nie upomnisz to sami nie wapdna na pomysl badania:baffled:
Fajna ta posciel:tak::tak:

No Ania a kto wie moze tylko glupiego udal i zaczal sprawdzac wszystko zeby nie podpadlo:szok::szok::szok::szok: ty tam lepiej sie przyjrzyj czy on sie tam czesto nie kreci bo to nigdy nic nie wiadomo

witam

Zdrowka dla Sewcia :tak::tak::tak:

My bylismy na zakupach i kupilam Emily pierwsze buciki:tak::tak: chcialam sandalki ale w dwoch sklepach mnie poinformowali ze pierwsze musi miec pelne a sandalki dopiero jak juz bedzie sama chodzila wiec tez tak zrobilam myslalam ze bedzie miala rozmiar 18 a ona juz ma 19:szok::szok::szok: dalam jej oczywiscie fachowca nozke zmierzyc no i taka fajna miare dali mi gratis do domku:tak::tak::tak:

no to fajnie chwal sie bucikami ciocia!!!!

reklama
dowikluś ale twoje szczypiorki mają małe stópki:szok::szok::szok::szok:moja julka ma 5 lat i nr 27-28 a adam 10 latek nosi 37-38 ciekawe jakie antoś będzie miał stopy oby po tatusiu bo piotrek wysoki a stopa 42 a ja 40-41:szok::szok::szok:musze antosiowi kupić jakieś paputki do wózia ale kasy brak:-:)-:)-(
dowikluś ponawiam pytanie jak z netem na nowym mieszkanku?
Moj Dominik nosi buty 25-26
MALINKUS
Nie doczytałam wczesniej pytania
A wiec bede tam miala net od samego poczatku:tak::tak::tak:

musialam do was wpasc na chwile bo moj poszedl do sasaiada:-)
pozniej juz pewnie nie zajrze

jestem tylko na chwile.... przekazac informacje...
wiec moj m jednak przyjechal i pojechal z nami do lekarza...
poszlismy i mowie ze prawdopodobnie doszlo do gardla zapalenie ucha...
i pyta sie mne czy ma goraczke to mowie mu ze dzisiaj nie mial ani raz wiec na sam poczatek wykluczyl zapalenie ucha ale mowie do niego ze boli go to ucho bo nie da sie dotknac i wogole poszedl po sprzet i powiedzial ze to jego blad ze faktycznie zapalenie ucha - bezobjawowe...(no procz bolu)
i przepisal zastrzyki domiesniowe i krople do ucha :tak:
juz jestesmy po jednym zastrzyku jutro na 8 kolejny i potem na 17 znow i tak coedziennie przez 6 dni... a potem obowiazkowa kontrola bo gdyby cos sie nie zmienilo to skierowanie do laryngologa :dry:

ok spadam....

no jednak ucho.moja WEronika miala po trzydniowce zapalenie ucha i u niej najpierw byl spadek temp a potem bol i zadnej gorczki.ale ciagal sie za ucho wiec od razu powedzialm ze sie ciaga za ucho i lekarka od razu jej zajrzala.
co za bedzwal Twoj lekarz ze przyjmuje ze musi byc goraczka?wcale nie musi!tak jak zaplenie krtani czy pluc nie musi miec gorczaki
ale najwazniejsze ze juz odpowiednie leczemnie podjete.juz jutro bedzie lepiej.dawaj mu cos przciwbolowego to nie bedzie go tak bolaalo i w nocy bedzie spokojniej

Anabuba to namiocik dla krasnalków:-D:-D:-D:-D
albo faktycznie nakrycie na piaskownice:baffled:
Patrysia zdrówka dla Sewcia,bo z uszami żartów nie ma:tak:
Oco chodzi ze śledztwem Luny ,co sie tam stało ,że ona sie ukrywa z bytnością na bb,czy ktoś moze mi to wyjaśnić ???
Malinka długo zajmowałaś sie Franiem???

dla kransalkow powiadasz?:confused::-D
tylko nie dla moich:-D:-D:-D
roziwazanie zagadki jutro:-D

anabubka ja wiem co to jest to twój ogródek tylko nakrywasz go przed wścipskim spojrzeniem bratowej z zza płotu:-D:-D:-D
patrysiu zdrówka dla sewcia oj bidulka będą kuli:-:)-(
madziula franiem to tylko we wtorek środę i piątek szkda mógłby być na stałe ja bym miała pracę antek towarzycho :tak::tak:
ania a z tym pedofilem to zer śmiehu do nas na plac przychodził w ubiegłym roku facet siadał na ławeczkę i sie przyglądał potem stukał w piaskownicę siadał na karuzeli wyglądał tk całkiem normalnie a potem się okazało to jakiś zboczek:szok::szok:
meduska ja mam baldachim tiulowy wiem że zdania są podzielone ale ja jestem zadowolona żałuję tylko że nie mam takiego przybornika na łóżeczko bo by mi się przydały kosmatyki młodego i jakiś pampek pod ręką tym bardziej jak on teraz taki ruchliwy i boję się że spadnie z przewijaka:tak::tak:
dowikluś alle ty na tym nowym mieszkaniu to internet będziesz miała kochana???????????????

Malina masz takie porownaia i skojarzenia ze mnie rozkladasz na lopatki
dziwic sie pozniej ze Twoje dzieci takie teksty wala:-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2:
a ja mam 39 rozmiar a p 47-48 :szok::szok::szok::szok:
wiec Paulina ma 9 lat i jako dziewczyna nosi juz 35-36 a Weronika bite 23!

Moj Dominik nosi buty 25-26
MALINKUS
Nie doczytałam wczesniej pytania
A wiec bede tam miala net od samego poczatku:tak::tak::tak:
i cale szczescie :-)
:-):-):-):-):-):-):-)

Ja zmykam pod prysznic:tak::tak::tak:

ANABUBKA
Mi tez to wyglada na jakis namiocik ale taki troszke mały:baffled::-DMoze bedziesz miała tam jakies roslinki:confused:

anabubka pokazałam piotrkowi twój namiocik pytam pietruszka co to????a moje kochanie no jak to co?przykrycie na bajzel podwórkowy:-D:-D:-D
dowikluś ale się cieszę że będziesz miała neta jupi:tak::tak::tak::tak:
a jak dzieciaki reagują na przeprowadzkę????i jakie tam macie warunki? musicie coś remontować malować itp?macie tam meble czy wszystko swoje???ale jam ciekawska:zawstydzona/y::zawstydzona/y:no ale cieszę się razem z tobą:tak::tak:

no jednak ucho.moja WEronika miala po trzydniowce zapalenie ucha i u niej najpierw byl spadek temp a potem bol i zadnej gorczki.ale ciagal sie za ucho wiec od razu powedzialm ze sie ciaga za ucho i lekarka od razu jej zajrzala.
co za bedzwal Twoj lekarz ze przyjmuje ze musi byc goraczka?wcale nie musi!tak jak zaplenie krtani czy pluc nie musi miec gorczaki
ale najwazniejsze ze juz odpowiednie leczemnie podjete.juz jutro bedzie lepiej.dawaj mu cos przciwbolowego to nie bedzie go tak bolaalo i w nocy bedzie spokojniej

no wlasnie on mial teraz trzydniowke dzisiaj bylo caly czas bez temperatury i nagle jeb na wieczor teraz dostal m juz 38,4 :wściekła/y:
wiec daje mu czopek bo bo syropach zyga obojetnie w czym mu dam :baffled: ale co nie dalam mu go bo tak dupe wpinal ze co chwile wychodzil :no: no i musialm mu dac nurofen w zawiesinie co ja sie nameczylam.... potem dalam mu troszke mleka bo zrobilam mu 100 ml zeby zoladka tak nie przeciazac i co wypil dwie kropelki i koniec - mialam sprzatanie poszedl spac bez mleka i wogole bez jedzenia - ja juz nie wiem ... :-(
szkoda mi go jest ... jesc tez bardzo mi nie chce chyba ze widzi jak ja jem to specjalnie mowie mu zeby zobaczyl jakie dobre to troche podgryzie ale tak to bardzo nie chce - no coz na chama mu dawac nie bede :no:
ciekawe jaka dzisiaj noc... pewnie o 24 bede miala pobudke na cos do jedzenia ale zawsze mam przyszykowana wode w nocy albo herbatke.... wiec jak nie mleko to cos innego
Ale sie rozpisalam :sorry2:

reklama
anabubka pokazałam piotrkowi twój namiocik pytam pietruszka co to????a moje kochanie no jak to co?przykrycie na bajzel podwórkowy:-D:-D:-D
dowikluś ale się cieszę że będziesz miała neta jupi:tak::tak::tak::tak:
a jak dzieciaki reagują na przeprowadzkę????i jakie tam macie warunki? musicie coś remontować malować itp?macie tam meble czy wszystko swoje???ale jam ciekawska:zawstydzona/y::zawstydzona/y:no ale cieszę się razem z tobą:tak::tak:
bajzel podworkowy mnie normalnie rozdupil - upssssssss rozwalil znaczy sie :sorry2::zawstydzona/y::-D normalnie usmialam sie...

Do góry