reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anabubka pokazałam piotrkowi twój namiocik pytam pietruszka co to????a moje kochanie no jak to co?przykrycie na bajzel podwórkowy:-D:-D:-D
dowikluś ale się cieszę że będziesz miała neta jupi:tak::tak::tak::tak:
a jak dzieciaki reagują na przeprowadzkę????i jakie tam macie warunki? musicie coś remontować malować itp?macie tam meble czy wszystko swoje???ale jam ciekawska:zawstydzona/y::zawstydzona/y:no ale cieszę się razem z tobą:tak::tak:
MALINKUS ciekawizno Ty moja:-D
A wiec mieszkanie jest swiezo pomalowane,umyte,wysprzatane i odnowione:tak::tak::tak:Wchodzimy ze swoimi meblami praktycznie na nowke:tak::tak::tak:W ubikacji jest juz kibelek i umywalka a w łazience prysznic i miejsce na pralke z taka jakby poleczka:tak::tak::tak:
Dominik sie niby cieszy a dziewczynki sa raczej nieswiadome co sie dzieje

reklama
no wlasnie on mial teraz trzydniowke dzisiaj bylo caly czas bez temperatury i nagle jeb na wieczor teraz dostal m juz 38,4 :wściekła/y:
wiec daje mu czopek bo bo syropach zyga obojetnie w czym mu dam :baffled: ale co nie dalam mu go bo tak dupe wpinal ze co chwile wychodzil :no: no i musialm mu dac nurofen w zawiesinie co ja sie nameczylam.... potem dalam mu troszke mleka bo zrobilam mu 100 ml zeby zoladka tak nie przeciazac i co wypil dwie kropelki i koniec - mialam sprzatanie poszedl spac bez mleka i wogole bez jedzenia - ja juz nie wiem ... :-(
szkoda mi go jest ... jesc tez bardzo mi nie chce chyba ze widzi jak ja jem to specjalnie mowie mu zeby zobaczyl jakie dobre to troche podgryzie ale tak to bardzo nie chce - no coz na chama mu dawac nie bede :no:
ciekawe jaka dzisiaj noc... pewnie o 24 bede miala pobudke na cos do jedzenia ale zawsze mam przyszykowana wode w nocy albo herbatke.... wiec jak nie mleko to cos innego
Ale sie rozpisalam :sorry2:
Oj biedaczek:no::no::no:
Zobaczysz ze jak wyzdrowieje to apetyt szybciutko Jemu wroci:tak::tak::tak:
Ja jak moim maja temp tylko do 39 to daje zawsze syropki:tak:Dopiero jak maja wysoka ok 40 to jak syropki nie pomagaja to daje dopiero pyralgine:tak:

Ja juz sie wykapałam i niedługo umyje moje potworki i moze mi wczesniej usna bo M powiedzial ze w dzien spały tylko godzinke

wreszcie dotarłam.wczesniej nie miałam jak,Oliwka dała dzis popalić,była strasznie marudna,już miałąm jej ość.bylismy w carfurze na zakupach ,jak wracaliśmy to zmoklismy bo lac zaczęło.dobrze że dla Oliwki miałm folię przeciwdeszczową,tylko że ona nie lubi pod nia siedziec i mi ja porwała paskuda jedna.dobrze że mam zapasową.

Oliwka wykapana,najedzona i juz spi grzecznie,oby całą noc :tak::tak::tak::tak::tak:

pati a jednak ucho :baffled: biedny Sewi dobrze ze zostało wykrute i bierze lekarstwa,oby szybko przeszło :tak::tak::tak::tak:

kurcze nie pozaznaczałam postów i zapomniałm co chciałam napisać :-D:-D:-D

AGNES
No to czytaj jeszcze raz i zaznaczaj;-):-D
Moje lubia siedziec pod foliami-ciesza sie jak szalone:tak::tak::tak::-D
Co kupilas na zakupkach-pochwal sie:-)

reklama
Do góry