reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania-no moja tez tak wtedy chodzi spac,ale teraz juz wakacje i dzien dluzszy.
a ja nieraz z plotek czy od mamy po 21 wracam wiec jakby chodzila o 20 spac to bym miala przerabane
dokladnie :)) dzien dluzszy to i my dluzej poza domem
CO TO JEST???????????????

2hn2ys3.jpg

2lwaweb.jpg

przykryta piaskownica:confused:

reklama
Witam,

wpadłam na chwilke :tak:

Niki jeszcze śpi, ale zaraz wstanie...

Czasu ostatnio mi brakuje, ciekawe czemu :confused::confused::-p:-D

Helena, zaczęła mi sikać po nocach w majtki :no: to pewnie stres i zazdrość, mam nadzieje ze szybko przejdzie :confused::no: A niedobra jest...

No ale chodzimy już na spacerki :tak: Niki czuje się dobrze i ładnie wygląda... Tak przynajmniej stwierdziła położna, która mnie wczoraj nawiedziła :-p Ale miała papierów, ach ta biurokracja... No ale najważniejsze, że mała zapisana do przychodni :tak:

Buziaczki :tak:

Witam,

wpadłam na chwilke :tak:

Niki jeszcze śpi, ale zaraz wstanie...

Czasu ostatnio mi brakuje, ciekawe czemu :confused::confused::-p:-D

Helena, zaczęła mi sikać po nocach w majtki :no: to pewnie stres i zazdrość, mam nadzieje ze szybko przejdzie :confused::no: A niedobra jest...

No ale chodzimy już na spacerki :tak: Niki czuje się dobrze i ładnie wygląda... Tak przynajmniej stwierdziła położna, która mnie wczoraj nawiedziła :-p Ale miała papierów, ach ta biurokracja... No ale najważniejsze, że mała zapisana do przychodni :tak:

Buziaczki :tak:

a nie Nika?;)
najwazniejsze ze mala zdrowa.
a co do Heleny-ona tez jest jeszcze malutka musi miec wiecej czasu.zatrudnic babcie,tate i dziadkow zeby ja czesto przytulali i zabieali na fajne wycieczki tylko dla niej bo ona duza a Nika za mala;)

reklama
jestem tylko na chwile.... przekazac informacje...
wiec moj m jednak przyjechal i pojechal z nami do lekarza...
poszlismy i mowie ze prawdopodobnie doszlo do gardla zapalenie ucha...
i pyta sie mne czy ma goraczke to mowie mu ze dzisiaj nie mial ani raz wiec na sam poczatek wykluczyl zapalenie ucha ale mowie do niego ze boli go to ucho bo nie da sie dotknac i wogole poszedl po sprzet i powiedzial ze to jego blad ze faktycznie zapalenie ucha - bezobjawowe...(no procz bolu)
i przepisal zastrzyki domiesniowe i krople do ucha :tak:
juz jestesmy po jednym zastrzyku jutro na 8 kolejny i potem na 17 znow i tak coedziennie przez 6 dni... a potem obowiazkowa kontrola bo gdyby cos sie nie zmienilo to skierowanie do laryngologa :dry:

ok spadam....

Do góry