reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja kochane moje odpadam ...
boziu jak ja sie boje spac bo wiekm ze za niedlugo wstane i to takie bezsensu.....

wiec wyspijcie sie za mnie i fasolke... :tak::-);-)
no za Sewcia tez bo borok niczemu winny :blink:

papapappapapappapapapapapapa buziakow 102 :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
a u mnie leci Władca Pierścieni-Powrót Króla,M sie uparł że chce ogladać mimo że oglądaliśmy juz to parę razy,znam już ten film na pamięć :tak::tak::tak::tak:

Wiecie co dziewczyny jak tak Was czytam, to mi przykro. I widze jakie szczescie mnie spotkalo. Moj maz jest naprawde cudowny, pomaga mi bardzo, jak tylko wraca z pracy i w weekendy, robi wszystko sam z nieprzymuszonej woli i czesto nieproszony, malo tego ostatnio wstawal w nocy do malego (synek ma problemy ze snem, budzi sie nawet kilkanascie razy w nocy) bo ja juz jestem tak wyczerpana, i malo tego sam to zaproponowal, a przeciez tez jest zmeczony i pracuje ciezko. I docenia moja prace w domu, no, jest po prostu cudowny
Mam WSPANIALEGO MEZA, musze sie nim pochwalic i go docenic, bo widze, ze to rzadkosc, a jak sie ma taka rzadkosc na codzien to czesto sie o tym zapomina i sie nie docenia. Wiec KOCHANY MEZU BARDZO CIE KOCHAM I DOCENIAM to co robisz dla nas...
milosc03.gif

Moj maz tez jest kochany i naprawed doceniam wszystko co robi dla Nas!!!
Jest boski od samego poczatku jak urodzil sie synek! pedził do domku, aby pomoc!i tak jest do dzis :-)
Troche mi czasem ciezko bo jestem sama.Mieszkam na nowym osiedlu.Najblizsza rodzinka moja mieszka ok.35km wiec w dzien nikt do mnie nie wejdzie :( jedynie mozna liczyc na sasiadow :tak: ale wiadomo,ze oni w pracy,a nie zawsze mamusie fajna na spacerze sie spotka ;-) wiec tak jak dzis mam doła! czasami czuje sie taka samotnaaaa!!! ale wiem,wiem mam wspanialego męża i synusia ale kurde brak mi towarzystwa! buuu...straszny dzis dzien...

jutro jedziemy do teściów,ciesze się bo nie muszę gotować,teściowa będzie :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale Tobie zazdroszcze :tak::tak::tak:Bo moja tesciowa to taka franca ze szok:szok::szok::szok:
a ja kochane moje odpadam ...
boziu jak ja sie boje spac bo wiekm ze za niedlugo wstane i to takie bezsensu.....

wiec wyspijcie sie za mnie i fasolke... :tak::-);-)
no za Sewcia tez bo borok niczemu winny :blink:

papapappapapappapapapapapapa buziakow 102 :-D:-D:-D:-D:-D
Dobranoc PATRYSIU:-)
a u mnie leci Władca Pierścieni-Powrót Króla,M sie uparł że chce ogladać mimo że oglądaliśmy juz to parę razy,znam już ten film na pamięć :tak::tak::tak::tak:
Moj tez to oglada

hej tak z partyzanta napisalam...
jestem mamusia siedzaca z synkiem w domku... tak samo jak Wy kochane :)
Pozdrawiam i chętnie poklikam ;)

reklama
No to mlode juz pija mleko a Dominik jest u siebie:tak::tak::tak:M wygnalam do salonu na ten durny film a ja właczyłam sobie tvn style i posiedze sobie troszke przed laptopem:tak::tak::tak::-)

Do góry