reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

CO TO JEST???????????????

2hn2ys3.jpg

2lwaweb.jpg
Anabuba to namiocik dla krasnalków:-D:-D:-D:-D
albo faktycznie nakrycie na piaskownice:baffled:
Patrysia zdrówka dla Sewcia,bo z uszami żartów nie ma:tak:
Oco chodzi ze śledztwem Luny ,co sie tam stało ,że ona sie ukrywa z bytnością na bb,czy ktoś moze mi to wyjaśnić ???
Malinka długo zajmowałaś sie Franiem???

reklama
witam :-) chwalę sie :zawstydzona/y:dyplomy ito pierwsze swiadectwo Zuzi a Wojtka tylko swiadectwo na świadectwie Wojtka jest jedno fajne zdanie : "Ma własne przekonania i sposoby postępowania,ktore czasami budzą zastrzeżenia ." nadrobie pózniej bo mnie bardzo boli glowa musze sie połozyc
Gratuluje:tak::tak::tak:

no Kochana!
Ja siedzę w domu z trójką i też "nic nie robię".
Mam 4 letniego Kubusia i 2 letnich Patrycję i Patryka.

Nie przejmuj się tym gadaniem my wiemy swoje:)
Pocieszające jest to, ze nasi mężowie po dwóch dniach w naszych warunkach giną!

Tak tak kochana jesteśmy suuper woomen i nikt nie ma prawa mówić, ze jest inaczej!
Pozdrawiam
Karolina
Witaj:-)

Ja juz po pracy i po solce:tak:Dzisiaj był taki zapierdal ze szok:szok::szok::szok:Prawie cały czas na nogach:no:Jak sie polozyłam na solce to myslałąm ze nie wstane tak było przyjemnie:tak::-)

Zaraz bede jadla obiadek bo jestem mega głodna

ja już wróciłam z solarki.odprężyłam się i ładnie mnie złapało no ale cały efekt to zawsze widać po paru godzinach więc zobaczy się wieczorkiem :-):-):-)

wróciłam do domu i normalnie sie wkur........ na M.jakiś bezmyślny jest.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie było mnie wdomu 1h i już nabroił.Miał Oliwke połozyć spać,położył ale nie załozył jej pampersai się zlała na kołdrę-normalnie pacan :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że tak powiem bo mnie wnerwił na maksa.siadł sobie pan szanowny przed kompem a o załozenu pampersa to nie myślał i tłumaczy mi się że zapomniał ,jak mozna zapomnieć.rozszarpie go zaraz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jeszcze jakby sciągnął kołdrę i normalnie ja połozył to ok bo na materacu mam ten wkład żeby nie zesikała aon ja połozył na kołdrze żeby jej miekko było :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie nie mam słów :no::no::no::no:

Oliwka jeszcze nie spi,jeczy nie chce spać mimo że noc zarwała,nie wytrzymam dziś :no::no::no::no::no::no:
powiedziałam jej że jka nie usnie do 13.30to jej już dzis nie położe ,mam to gdzieś i od dzis nie dam jej spac dłużej niż 1,5godz w dzień.nauczę gnojka małego :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:bo robi sobie z tym spaniem co chce a ja nerwicy przez nią dostanę bo nawet nie mam czasu odpocząć i jeszcze nie wyspana chodze.

a mój M nie ma dla mnie żadnego zrozumienia.bo on też jest śpiący i on musi odpocząć mimo że przesypia calutkie noce bo nie wstaje w ogóle do Oliwki bo mu sie nie chce do cholerki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no to się wyżaliłam i wykrzyczałam.sorki dziewczyny ale musiałam z sibei to wyrzucić,juz mi trochę lepiej.

a na obiadek mam dziś szaszłyki z młodymi ziemniaczkami i mizeria a Oliwka rybkę z ziemniaczkami.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
kochana nie denerwuj sie bo zlosc pieknosci szkodzi :-p:-p;-);-)
ale skads to znam... :sorry2:
POŚCIEL 8-el 135x100 z aplikacją + GRATIS (655172598) - Aukcje internetowe Allegro

zakochalam sie w tej pościeli-piękna jest-nie chce zadnej innej dla mojej dzidzi:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
tez juz zagladalam na nia....
ale teraz juz wiem ze napewno bede brala poscieli z baldachimem...
chyba ze cos sie zmieni :confused:
witam :-) chwalę sie :zawstydzona/y:dyplomy ito pierwsze swiadectwo Zuzi a Wojtka tylko swiadectwo na świadectwie Wojtka jest jedno fajne zdanie : "Ma własne przekonania i sposoby postępowania,ktore czasami budzą zastrzeżenia ." nadrobie pózniej bo mnie bardzo boli glowa musze sie połozyc
wow no super
gratki :-D:-D
Witajcie.Nie mam czasu teraz poczytac ale wieczorkiem z wami posiedzi m kupił drugiego laptopa bo bieże go tam i bedziemy rozmawiali przez SKYPE.Wiedz on bedzie siedział pewnie na tamtym.A co tam u was
o masz skype podaj mi :-D:-D
trąba jestem a gdzie cytaty....:-D:-D
madziula oj do dupy z takimi wczasowiczami a wiadomo początek sezonu ciężko wynająć może dojadą jezcze????super że masz sprawdziany mojego asa hi hi sama jestem ciekawa jak mu szło w pierwszych klasach:-D:-D
mój synuś też ok przytargał 3 dyplomy książkę o dinozaurach jako nagrodę a no i świadectwo ale jak zwykle opisowe a dla mnie to jakoś tak mało świadectwowe ja tam wole czarno na białym mioeć oceny ale to za rok:tak::tak:wszystko pięknie w opisie tylko jedno mnie zdziwiło mało aktywny a na zebraniu mówiła że wiecznie się zgłasza:confused:a kij im w oko zupy na tym nie ugotuje grunt by miał w głowie:tak:
meduska ja mam zdjęcie z 41 tygodnia więc walcz o swoje bo to fajna pamiątka:tak:
as gratuluję klauduśce:tak:
joanna gratuluję zuzi i wojtkowi:tak:
anabuba gratuluję paulince:tak:
a&e wybaczam masz prawo być padnięta:-D
patrysia to sewciu mądry pokaże co boli:tak:ale bidulek nasz kochany zdrówka dużo dla was:tak:
beata niech dzwonią do twojego radka i niech idzie do roboty bo chłop w domu to skaranie:-D
lunka i jak tam śledztwo????
myszunia ale taniutka naprawa auta:tak:

a ja miałam dzisiaj ostatni raz przed wakacjami frania fajnusi chłopczyk aż szkoda się było rozstawać...teraz szukać będe jakiejś pracy na weekendy najlepiej poza domem co by trochę odpocząć od tego kieratu:tak:
antoni w nocy daje czadu dzisiaj po 8 pobudce powiedziałam mu że go sprzedam zaraz na rynku popatrzył na mnie tymi czrnymi ślepkami odwrócił sie na bok i zasnął:-D:-D:-Dale mam posłuch:-D:-D:-D
obiadu nie chce mi się gotować sprzątać mi się nie chce ale jeść mi się chce chyba zabiorę sie za robotę bo inaczej przekopie lodówkę:-D
heh tos go matka postraszylo i borok myslal sobie za naprawde tak zrobisz .... hehe chyba tez musze czasem zastosowac takie metody :baffled:
My po obiadku
Tatus spi a Laura szaleje na lozku:-D:-D
Bylysmy na placu zabaw wiec Lali troche poszalala.Myslalam ze na placu jest pedofil bo przyszedl starszy facet kolo 60 i usiadl sobie na lawce.Ja wtedy hustalam Laure.Siedzi i sie gapi na nas.Mysle co to pedofil czy jak:confused:
Wstal po jakis 5 minutach i zaczol sprawdzac hustawki i wszystko inne na placu wiec sie rozesmialam w duchu bo pewnie to byl gosciu z miasta i sprawdzal czy czasami cos nie jest do naprawy:-D
Ide kawulca sobie zrobic:happy2:

Moze wkoncu zdjecia zrzuce z aparatu:sorry2:
hehe dobra jestes,
no Kochana!

Tak tak kochana jesteśmy suuper woomen i nikt nie ma prawa mówić, ze jest inaczej!
Pozdrawiam
Karolina
witaj....
CO TO JEST???????????????

2hn2ys3.jpg

2lwaweb.jpg
hmmmmmm
mnie to cos wyglada jak a'la szklarnia tyko jakas dziwna albo cos do kwiatkow hmmm nie mam pojecia a co to :sorry2:

anabubka ja wiem co to jest to twój ogródek tylko nakrywasz go przed wścipskim spojrzeniem bratowej z zza płotu:-D:-D:-D
patrysiu zdrówka dla sewcia oj bidulka będą kuli:-:)-(
madziula franiem to tylko we wtorek środę i piątek szkda mógłby być na stałe ja bym miała pracę antek towarzycho :tak::tak:
ania a z tym pedofilem to zer śmiehu do nas na plac przychodził w ubiegłym roku facet siadał na ławeczkę i sie przyglądał potem stukał w piaskownicę siadał na karuzeli wyglądał tk całkiem normalnie a potem się okazało to jakiś zboczek:szok::szok:
meduska ja mam baldachim tiulowy wiem że zdania są podzielone ale ja jestem zadowolona żałuję tylko że nie mam takiego przybornika na łóżeczko bo by mi się przydały kosmatyki młodego i jakiś pampek pod ręką tym bardziej jak on teraz taki ruchliwy i boję się że spadnie z przewijaka:tak::tak:
dowikluś alle ty na tym nowym mieszkaniu to internet będziesz miała kochana???????????????

anabubka ja wiem co to jest to twój ogródek tylko nakrywasz go przed wścipskim spojrzeniem bratowej z zza płotu:-D:-D:-D
patrysiu zdrówka dla sewcia oj bidulka będą kuli:-:)-(
madziula franiem to tylko we wtorek środę i piątek szkda mógłby być na stałe ja bym miała pracę antek towarzycho :tak::tak:
ania a z tym pedofilem to zer śmiehu do nas na plac przychodził w ubiegłym roku facet siadał na ławeczkę i sie przyglądał potem stukał w piaskownicę siadał na karuzeli wyglądał tk całkiem normalnie a potem się okazało to jakiś zboczek:szok::szok:
meduska ja mam baldachim tiulowy wiem że zdania są podzielone ale ja jestem zadowolona żałuję tylko że nie mam takiego przybornika na łóżeczko bo by mi się przydały kosmatyki młodego i jakiś pampek pod ręką tym bardziej jak on teraz taki ruchliwy i boję się że spadnie z przewijaka:tak::tak:
dowikluś alle ty na tym nowym mieszkaniu to internet będziesz miała kochana???????????????
no tez mi go szkoda :-( ale jego zdrowko wazniejsze...
a ja mialam z takim przybornikiem na lozeczko i dokladnie to mailam taka posciel dla malego - niebieska dobranocka
11-el pościel*BABY-RAJ*120x90 PROMOCJA!!+Gratis (658856329) - Aukcje internetowe Allegro

POŚCIEL 8-el 135x100 z aplikacją + GRATIS (655172598) - Aukcje internetowe Allegro

zakochalam sie w tej pościeli-piękna jest-nie chce zadnej innej dla mojej dzidzi:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Fajna ta posciel:tak::tak:

My po obiadku
Tatus spi a Laura szaleje na lozku:-D:-D
Bylysmy na placu zabaw wiec Lali troche poszalala.Myslalam ze na placu jest pedofil bo przyszedl starszy facet kolo 60 i usiadl sobie na lawce.Ja wtedy hustalam Laure.Siedzi i sie gapi na nas.Mysle co to pedofil czy jak:confused:
Wstal po jakis 5 minutach i zaczol sprawdzac hustawki i wszystko inne na placu wiec sie rozesmialam w duchu bo pewnie to byl gosciu z miasta i sprawdzal czy czasami cos nie jest do naprawy:-D
Ide kawulca sobie zrobic:happy2:

Moze wkoncu zdjecia zrzuce z aparatu:sorry2:
No Ania a kto wie moze tylko glupiego udal i zaczal sprawdzac wszystko zeby nie podpadlo:szok::szok::szok::szok: ty tam lepiej sie przyjrzyj czy on sie tam czesto nie kreci bo to nigdy nic nie wiadomo

no Kochana!

Pozdrawiam
Karolina
witam

jestem tylko na chwile.... przekazac informacje...
wiec moj m jednak przyjechal i pojechal z nami do lekarza...
poszlismy i mowie ze prawdopodobnie doszlo do gardla zapalenie ucha...
i pyta sie mne czy ma goraczke to mowie mu ze dzisiaj nie mial ani raz wiec na sam poczatek wykluczyl zapalenie ucha ale mowie do niego ze boli go to ucho bo nie da sie dotknac i wogole poszedl po sprzet i powiedzial ze to jego blad ze faktycznie zapalenie ucha - bezobjawowe...(no procz bolu)
i przepisal zastrzyki domiesniowe i krople do ucha :tak:
juz jestesmy po jednym zastrzyku jutro na 8 kolejny i potem na 17 znow i tak coedziennie przez 6 dni... a potem obowiazkowa kontrola bo gdyby cos sie nie zmienilo to skierowanie do laryngologa :dry:

ok spadam....
Zdrowka dla Sewcia :tak::tak::tak:

My bylismy na zakupach i kupilam Emily pierwsze buciki:tak::tak: chcialam sandalki ale w dwoch sklepach mnie poinformowali ze pierwsze musi miec pelne a sandalki dopiero jak juz bedzie sama chodzila wiec tez tak zrobilam myslalam ze bedzie miala rozmiar 18 a ona juz ma 19:szok::szok::szok: dalam jej oczywiscie fachowca nozke zmierzyc no i taka fajna miare dali mi gratis do domku:tak::tak::tak:

A&E
Ja tez mam taka miare w domu i tez dostałam chyba w jakims sklepie:tak::tak::tak:
Pochwal sie bucikami:-)

NIby pierwsze buciki powinny miec pelna piete ale ja moim kupilam pierwsze sandałki nike bo tylko z nich był rozmiar 17 a i tak byly Im w zeszlym roku za duze:tak::tak::tak:

Agnieszka&emily a jakie to sa buciki... :confused: Sewek nawet teraz kiedy potrafi chodzic to jak zaloze mu sandaly odkryte to normlanie katastrofa - palce ida mu do przodu wiec kupilam ostatnio w H&M :tak: d wzorku ze spodenek :-D:tak:

reklama
A&E
Ja tez mam taka miare w domu i tez dostałam chyba w jakims sklepie:tak::tak::tak:
Pochwal sie bucikami:-)

NIby pierwsze buciki powinny miec pelna piete ale ja moim kupilam pierwsze sandałki nike bo tylko z nich był rozmiar 17 a i tak byly Im w zeszlym roku za duze:tak::tak::tak:
dowikluś ale twoje szczypiorki mają małe stópki:szok::szok::szok::szok:moja julka ma 5 lat i nr 27-28 a adam 10 latek nosi 37-38 ciekawe jakie antoś będzie miał stopy oby po tatusiu bo piotrek wysoki a stopa 42 a ja 40-41:szok::szok::szok:musze antosiowi kupić jakieś paputki do wózia ale kasy brak:-:)-:)-(
dowikluś ponawiam pytanie jak z netem na nowym mieszkanku?

Do góry