reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

trąba jestem a gdzie cytaty....:-D:-D
madziula oj do dupy z takimi wczasowiczami a wiadomo początek sezonu ciężko wynająć może dojadą jezcze????super że masz sprawdziany mojego asa hi hi sama jestem ciekawa jak mu szło w pierwszych klasach:-D:-D
mój synuś też ok przytargał 3 dyplomy książkę o dinozaurach jako nagrodę a no i świadectwo ale jak zwykle opisowe a dla mnie to jakoś tak mało świadectwowe ja tam wole czarno na białym mioeć oceny ale to za rok:tak::tak:wszystko pięknie w opisie tylko jedno mnie zdziwiło mało aktywny a na zebraniu mówiła że wiecznie się zgłasza:confused:a kij im w oko zupy na tym nie ugotuje grunt by miał w głowie:tak:
meduska ja mam zdjęcie z 41 tygodnia więc walcz o swoje bo to fajna pamiątka:tak:
as gratuluję klauduśce:tak:
joanna gratuluję zuzi i wojtkowi:tak:
anabuba gratuluję paulince:tak:
a&e wybaczam masz prawo być padnięta:-D
patrysia to sewciu mądry pokaże co boli:tak:ale bidulek nasz kochany zdrówka dużo dla was:tak:
beata niech dzwonią do twojego radka i niech idzie do roboty bo chłop w domu to skaranie:-D
lunka i jak tam śledztwo????
myszunia ale taniutka naprawa auta:tak:

a ja miałam dzisiaj ostatni raz przed wakacjami frania fajnusi chłopczyk aż szkoda się było rozstawać...teraz szukać będe jakiejś pracy na weekendy najlepiej poza domem co by trochę odpocząć od tego kieratu:tak:
antoni w nocy daje czadu dzisiaj po 8 pobudce powiedziałam mu że go sprzedam zaraz na rynku popatrzył na mnie tymi czrnymi ślepkami odwrócił sie na bok i zasnął:-D:-D:-Dale mam posłuch:-D:-D:-D
obiadu nie chce mi się gotować sprzątać mi się nie chce ale jeść mi się chce chyba zabiorę sie za robotę bo inaczej przekopie lodówkę:-D

reklama
My po obiadku
Tatus spi a Laura szaleje na lozku:-D:-D
Bylysmy na placu zabaw wiec Lali troche poszalala.Myslalam ze na placu jest pedofil bo przyszedl starszy facet kolo 60 i usiadl sobie na lawce.Ja wtedy hustalam Laure.Siedzi i sie gapi na nas.Mysle co to pedofil czy jak:confused:
Wstal po jakis 5 minutach i zaczol sprawdzac hustawki i wszystko inne na placu wiec sie rozesmialam w duchu bo pewnie to byl gosciu z miasta i sprawdzal czy czasami cos nie jest do naprawy:-D
Ide kawulca sobie zrobic:happy2:

Moze wkoncu zdjecia zrzuce z aparatu:sorry2:

helo laski!!!!!!!!!!!:-)
dotarlam i ja i patrze i oczom nie wierze 3/4 strony od rana tylko napisalyscie:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
to pewnie dlatego ze mnie nie bylo:cool2:

Wszystko dokładnie powiedzą i omówią za tydzień jak dostanę na piśmie diagnozę SI.
Dzięki Anabuba,że napisałaś Myszuni.

A ja nie chcę zapeszać,ale dziś dostałam ciekawą ofertę pracy.
Pani z Centrum wspomagania rozwoju zaproponowała mi współpracę w dogoterapii z moim Nilkiem i jej dziećmi.
Podstawowy warunek to ukończony kurs dogoterapeutyczny,który jest w lipcu.
I tak się nad tym zastanawiam....:-):-):-);-)

nie ma za co:-)
a jezeli masz mozliwosc zalapania takieuj pracy to czemu nie?przyjemne z pozytecznym:-)

aha, wczoraj dostałam potwierdzenie, idę do pracy 1-go lipca:tak::tak:

to grtaulcaje!!!!!!!!!!!!!!11:tak::tak::tak::tak:

no widzicie co do twgo zdjęcia to chyba po prostu nie jest mi dane miec zdjęcie, hehe.... bo nawet znajoma mi nie zrobiła:sorry2::sorry2::sorry2:

co do zdjecia-to dziewczyny dobrze pisaly.ale ja pmamietam ze na usg polowkowym widzialam pol Weroniki:-):-):-)
tzn. widzialam ja albo do pasa gdzies,albo pupcie i nogi itd. pozniej to juz tylko albo glowa albo pupa,albo brzuch.moza ta gin myslala ze Ty chcesz zdjecie calego dzidziusia na jednym zdjeciu i dlatego Ci powiedziala ze sie nie da.
ehhh

tak, matowe panelei kafeki to straszna sprawa, ja tu na szczescie mam w przedpokoju i kuchni z połyskiem, ale gumolity dupiate w pokojach.... poki co nie ma kasy zeby cos sobie zrobic, nawet kuchni poki co nie bedziemy miec.................

jak masz gumoleo to kup sidolux normalny do leona i zobaczysz jak pieknie bedzie wygladal,nawet taki podniszczony od razu nabiera wygladu:tak:
ja mama panele z polsykiem,ale juz sie wytarlo troche wiec raz na ajkis czas traktuje sidoluxem do paneli:-):-)

Po prostu sobie nie przyjechali,byliśmy w kontakcie meilowym,wpłacili nawet zadatek ,także do głowy nam nie przyszło ,że nie przyjadą ,
teraz sie oczywiście nie odzywają ,jakby ciężko było napisać ,sory nie przyjedziemy...tacy są ludzie:tak:a my mamy w plecy ,a domek stoi pusty:crazy:

co za ludzie.skoro sie nie odezwali to zadatku tez nie oddawaj.zebym miala kase to bym jutro przyjechala....
moze wygram w rmffm;)
hm...chyba dzis ostatni dzien....

Hej dzis u mnie znowu noc do dupy,4 dni było super a dziś znowu pobudka.Oliwka obudziła się po 2.00 i nie spała do 5.00 :no::no::no: nie mam do niej juz sił z tym spaniem.dzwoniłam dziś żeby zarejestrowac do dzieci zdrowych niech jej porobia wyniki to kazała mi dzwonić we wtorek o 7.30 zadzwonić bo tylko w tedy będą rejestrować i to dopiero na 7 lipca :szok::szok::szok::szok::szok: to ja mam się razem znią tyle męczyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jakaś paranoja :no::no::no::no:

dzień u mnie deszczowy,z rana lało,teraz trochę słońce wyszło ale zapowiadali na cały dzień deszcz więc penie będzie pogoda w kratkę.

a ja zaraz ide na solarium to się przynajmniej zrelaksuję :tak::tak::tak::tak: humor mi się poprawi jak sie wygrzeje :-D:-D:-D:-D
dziewczyny mówię Wam jakie super solarium u mnie otworzyli na osiedlu.teraz juz tam będę chodzić :tak::tak::tak::tak:
pełen luksus,kanapy dla oczekujacych jak kabyny zajęte.pani proponuje herbatkę lub kawę lub wode jak czekasz :szok::szok::szok::szok::szok::szok: pierwszy raz się z czymś takim spotkałam :tak::tak::tak::tak: łóżka nowoczesne-super,klimatyzacja wewnątrz jak się wychodzi z łóżka to w ogóe nie czuć że się tam opalało taki fajny chłód a nie jak w niektórych solariach ze można paść z gorąca :tak::tak::tak::tak:

jak tam wchodze to czuję się jak dama :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a jak ta maść sie nazywa??????

Agnes takie solarium fajna sprawa,warto isc wczesniej chociazby po to zeby odpoczac:-)zawsze mozna powiedziec ze kolejka byla:-D:-D
a ta masc to ARCALEN z Herbapolu.
wczoraj jej posmarowlaam w dzien jak szla spac i na noc i sluchajcie dzis juz tylko nieiwelka prega;)
na prawde pomaga.bede musiala uzywac na siniaki bo ja jak sie lekko walne to zaraz mam siniaka.i do tego zaczynaja mi wylazic zylaki w prawej nodze znowu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj powiedziałam Darkowi o tej propozycji.
Na początku nic nie powiedział,ale potem wypalił.
To teraz to już w ogóle muszę kucharkę i sprzątaczkę do domu zatrudnić co?:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Uważam ,więc ,że się zgodził :-D:-D:-D:-D
Dziewczynki ja dziś z Wami nie posiedzę,bo zaraz ruszam z młodą do Warszawy papiery do szkoły złożyć.Potem muszę hutrownię zoologiczną odwiedzić i Dekatlon.
A po powrocie sprzątnąć w domu i zrobić obiadek.
Wieczorkiem z małym zajęcia mnie czekają.:tak::-)
Miłego dnia babeczki.

heheheh to Cie maz docenil:-):-):-):-)

ja tez wole na sloneczku polzec a poza tym mam lekka klaustrofobie:baffled:

Hej Dziewuszki!

Co tam u Was słychać? Ja ostatnio tak zalatana jestem że szkoda słów :no: Na nic czasu znaleść nie mogę, ja nie wiem....

U mnie jakoś leci, żona się nie czuję i bardzo dobrze hehe :-D Radek czeka aż się z wojska odezwą i mam nadzieję że to zrobią przed lipcem bo ileż można w domu siedzieć! Ja już szału dostaję!

Pogoda jakaś taka dziwna, padało w nocy teraz słońce świeci, ale trochę chłodno jest. Dzisiaj może się wybiorę z Kubą na basen. Mamy chlorowaną wodę więc wole iść i zobaczyć czy nie będzie miał uczulenia. Jak nie pójdę spróbować to się nie dowiem :tak:

Idę łazanki robić bo się babci zachciało. A tak mnie plecy bolą że szkoda gadać. Ani stać, ani siedzieć, leżeć nic! Tak mnie bolą! No ale trzeba być twardym a nie miętkim co nie ;-)

hej Beata.to lazanki dla drugiej babci tak?
a Kubus zdrowy?

ja już wróciłam z solarki.odprężyłam się i ładnie mnie złapało no ale cały efekt to zawsze widać po paru godzinach więc zobaczy się wieczorkiem :-):-):-)

wróciłam do domu i normalnie sie wkur........ na M.jakiś bezmyślny jest.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie było mnie wdomu 1h i już nabroił.Miał Oliwke połozyć spać,położył ale nie załozył jej pampersai się zlała na kołdrę-normalnie pacan :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że tak powiem bo mnie wnerwił na maksa.siadł sobie pan szanowny przed kompem a o załozenu pampersa to nie myślał i tłumaczy mi się że zapomniał ,jak mozna zapomnieć.rozszarpie go zaraz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jeszcze jakby sciągnął kołdrę i normalnie ja połozył to ok bo na materacu mam ten wkład żeby nie zesikała aon ja połozył na kołdrze żeby jej miekko było :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie nie mam słów :no::no::no::no:

Oliwka jeszcze nie spi,jeczy nie chce spać mimo że noc zarwała,nie wytrzymam dziś :no::no::no::no::no::no:
powiedziałam jej że jka nie usnie do 13.30to jej już dzis nie położe ,mam to gdzieś i od dzis nie dam jej spac dłużej niż 1,5godz w dzień.nauczę gnojka małego :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:bo robi sobie z tym spaniem co chce a ja nerwicy przez nią dostanę bo nawet nie mam czasu odpocząć i jeszcze nie wyspana chodze.

a mój M nie ma dla mnie żadnego zrozumienia.bo on też jest śpiący i on musi odpocząć mimo że przesypia calutkie noce bo nie wstaje w ogóle do Oliwki bo mu sie nie chce do cholerki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no to się wyżaliłam i wykrzyczałam.sorki dziewczyny ale musiałam z sibei to wyrzucić,juz mi trochę lepiej.

a na obiadek mam dziś szaszłyki z młodymi ziemniaczkami i mizeria a Oliwka rybkę z ziemniaczkami.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Witajcie.Nie mam czasu teraz poczytac ale wieczorkiem z wami posiedzi m kupił drugiego laptopa bo bieże go tam i bedziemy rozmawiali przez SKYPE.Wiedz on bedzie siedział pewnie na tamtym.A co tam u was

faceci.....
trzeba bylo na monitorze wielka kartke przylepic zeby zalozyl malej pampersa:-)
ja Weronike staram sie zeby tak do 15-15.30 usnela.ale jak tak pozno usnie to nie dluzej niz do 17.potem wlaczam glosno muzyke,zaczynam stukac garami itd i sie sama budzi:-):-):-)
moja w nocy juz dobrze spi.juz nie je,z erguly(chociaz osatanio zjadla oszukana kasze).dzis tylko ypila butle picia ale mi tez sie pic chcialo.

Moja córka też skończyła 3 klasę z poziomem wysokim:-D:-D:-D
Malinka mam wszystkie sprawdziany i testy Adama ze szkoły do przekazania tobie na pamiątkę .:-D
Właśnie wyprowadzam dzieci do naszej sypialni na lato ,bo ich pokój wynajmujemy,pracy w huk.....:tak:
obiad pyrkocze ,ryż z mięskiem na szybko:-Da ja sobie piwko sączę ,tak w środku dnia ,sama przy pracy...tak żeby m mi zazdrościł:-D:-D:-D:-Dw końcu mam wolne:-D:-D:-D

no ja bylam na zakonczeniu-apel trwal 2 godz:szok::szok::szok::szok::szok: bo 6 klasy konczyly i wszytskie dyplomy itd.
Weronika wytzrymala 1,5godziny ale potem juz nie szlo jej niczym zabawiac wiec wyszlam i czekalam pod klasa na koniec.swiadectwa rozdane ,pzoniej wkleje.
dziewczyny sie pobawialy na dworzu tak do 13,bo bylo ladnei i cieplo a potem zaczelo popadywac i jest tak nijak.mala usnela po 14,duza sie bawi.
zupka sie konczy gotowac...

zupka zrobiona;) koperkowa z koperkiem z wlasnego ogrodka:-D
serek sie odciska,pozniej dorzuce rzodkiewki,szczypiorku,czosnku,doprawie i bedzie na kanapki;)
ja wcinam sernik i popijam capucinko:-)
Malinka jak /ty to wszytsko pamietasz bez cytatow/??????:baffled:
ja bym wiedziala ze cos piszczy alew ktorej trwaie:confused:

ide zrobic zdjevcie zagadki:-)

no Kochana!
Ja siedzę w domu z trójką i też "nic nie robię".
Mam 4 letniego Kubusia i 2 letnich Patrycję i Patryka.

Nie przejmuj się tym gadaniem my wiemy swoje:)
Pocieszające jest to, ze nasi mężowie po dwóch dniach w naszych warunkach giną!

Tak tak kochana jesteśmy suuper woomen i nikt nie ma prawa mówić, ze jest inaczej!
Pozdrawiam
Karolina

no Kochana!
Ja siedzę w domu z trójką i też "nic nie robię".
Mam 4 letniego Kubusia i 2 letnich Patrycję i Patryka.

Nie przejmuj się tym gadaniem my wiemy swoje:)
Pocieszające jest to, ze nasi mężowie po dwóch dniach w naszych warunkach giną!

Tak tak kochana jesteśmy suuper woomen i nikt nie ma prawa mówić, ze jest inaczej!
Pozdrawiam
Karolina

witaj Karolina
widze ze jestes nowa;)
i odpowiedzialas na pierwszy post w tym watku ktory byl daaaaaaawnooooo temu:-)
ale to nic.kazda tak robi;)
witaj wsrod nas

reklama
CO TO JEST???????????????

2hn2ys3.jpg

2lwaweb.jpg

Do góry