reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja mam mieszkanko juz wysprzatane obiadek zjedzony teraz musialabym sie wziac za siebie-kapiel i te sprawy:sorry2::-D:-D:-D:-D
ale poki co pranie mi sie jeszcze pierze, a mi niedobrze-bo sie objadlam...:baffled::baffled:
jak zwykle zresztą:baffled:

reklama
ja już wróciłam z solarki.odprężyłam się i ładnie mnie złapało no ale cały efekt to zawsze widać po paru godzinach więc zobaczy się wieczorkiem :-):-):-)

wróciłam do domu i normalnie sie wkur........ na M.jakiś bezmyślny jest.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie było mnie wdomu 1h i już nabroił.Miał Oliwke połozyć spać,położył ale nie załozył jej pampersai się zlała na kołdrę-normalnie pacan :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że tak powiem bo mnie wnerwił na maksa.siadł sobie pan szanowny przed kompem a o załozenu pampersa to nie myślał i tłumaczy mi się że zapomniał ,jak mozna zapomnieć.rozszarpie go zaraz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jeszcze jakby sciągnął kołdrę i normalnie ja połozył to ok bo na materacu mam ten wkład żeby nie zesikała aon ja połozył na kołdrze żeby jej miekko było :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie nie mam słów :no::no::no::no:

Oliwka jeszcze nie spi,jeczy nie chce spać mimo że noc zarwała,nie wytrzymam dziś :no::no::no::no::no::no:
powiedziałam jej że jka nie usnie do 13.30to jej już dzis nie położe ,mam to gdzieś i od dzis nie dam jej spac dłużej niż 1,5godz w dzień.nauczę gnojka małego :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:bo robi sobie z tym spaniem co chce a ja nerwicy przez nią dostanę bo nawet nie mam czasu odpocząć i jeszcze nie wyspana chodze.

a mój M nie ma dla mnie żadnego zrozumienia.bo on też jest śpiący i on musi odpocząć mimo że przesypia calutkie noce bo nie wstaje w ogóle do Oliwki bo mu sie nie chce do cholerki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no to się wyżaliłam i wykrzyczałam.sorki dziewczyny ale musiałam z sibei to wyrzucić,juz mi trochę lepiej.

a na obiadek mam dziś szaszłyki z młodymi ziemniaczkami i mizeria a Oliwka rybkę z ziemniaczkami.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Agnes-mniaaaaaaaaaaaaam jaki pyszny obiadek:sorry2: ja tez chceeeee!!!:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

mi sie dzisiaj nie chcialo robic- i mialam kluski z miesem-mrożonki:-D:-D:-D:-D

witam :-) chwalę sie :zawstydzona/y:dyplomy ito pierwsze swiadectwo Zuzi a Wojtka tylko swiadectwo na świadectwie Wojtka jest jedno fajne zdanie : "Ma własne przekonania i sposoby postępowania,ktore czasami budzą zastrzeżenia ." nadrobie pózniej bo mnie bardzo boli glowa musze sie połozyc

Załączniki

• dyplomy.jpg
    dyplomy.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 31
  • dyplomy 001.jpg
    dyplomy 001.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 30
  • dyplomy 002.jpg
    dyplomy 002.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 28
  • dyplomy 003.jpg
    dyplomy 003.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
witam :-) chwalę sie :zawstydzona/y:dyplomy ito pierwsze swiadectwo Zuzi a Wojtka tylko swiadectwo na świadectwie Wojtka jest jedno fajne zdanie : "Ma własne przekonania i sposoby postępowania,ktore czasami budzą zastrzeżenia ." nadrobie pózniej bo mnie bardzo boli glowa musze sie połozyc
super:tak::tak::tak:

Patryk tez przyniósł świadectwo... ale nie ma czym się chwalić, ważne ze zdał:-D
i że ma bdb z religii:-D:-D:-D:-D i db z w-f:-D:-D:-D

Moja córka też skończyła 3 klasę z poziomem wysokim:-D:-D:-D
Malinka mam wszystkie sprawdziany i testy Adama ze szkoły do przekazania tobie na pamiątkę .:-D
Właśnie wyprowadzam dzieci do naszej sypialni na lato ,bo ich pokój wynajmujemy,pracy w huk.....:tak:
obiad pyrkocze ,ryż z mięskiem na szybko:-Da ja sobie piwko sączę ,tak w środku dnia ,sama przy pracy...tak żeby m mi zazdrościł:-D:-D:-D:-Dw końcu mam wolne:-D:-D:-D

reklama
Hej Dziewuszki!

Co tam u Was słychać? Ja ostatnio tak zalatana jestem że szkoda słów :no: Na nic czasu znaleść nie mogę, ja nie wiem....

U mnie jakoś leci, żona się nie czuję i bardzo dobrze hehe :-D Radek czeka aż się z wojska odezwą i mam nadzieję że to zrobią przed lipcem bo ileż można w domu siedzieć! Ja już szału dostaję!

Pogoda jakaś taka dziwna, padało w nocy teraz słońce świeci, ale trochę chłodno jest. Dzisiaj może się wybiorę z Kubą na basen. Mamy chlorowaną wodę więc wole iść i zobaczyć czy nie będzie miał uczulenia. Jak nie pójdę spróbować to się nie dowiem :tak:

Idę łazanki robić bo się babci zachciało. A tak mnie plecy bolą że szkoda gadać. Ani stać, ani siedzieć, leżeć nic! Tak mnie bolą! No ale trzeba być twardym a nie miętkim co nie ;-)
bardzo dobrze ze nie czujesz sie zona:-D:-Da z pleckami to do lekarza!!
witam i ja :tak::tak:poczytalam was ale jakos nie mam weny odpisac:no::no::no: mam nadzieje ze mi wybaczycie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:jestem jakas nie wyspana wczoraj siedzielismy z m prawie do 3 a Emily wstala dzis po 8 tak wiec duzo snu nie mialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ciocia no to szaleliscie do ranka:-D
ja mam mieszkanko juz wysprzatane obiadek zjedzony teraz musialabym sie wziac za siebie-kapiel i te sprawy:sorry2::-D:-D:-D:-D
ale poki co pranie mi sie jeszcze pierze, a mi niedobrze-bo sie objadlam...:baffled::baffled:
jak zwykle zresztą:baffled:
a ile juz masz kilogramkow na plusie?
ja już wróciłam z solarki.odprężyłam się i ładnie mnie złapało no ale cały efekt to zawsze widać po paru godzinach więc zobaczy się wieczorkiem :-):-):-)

wróciłam do domu i normalnie sie wkur........ na M.jakiś bezmyślny jest.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie było mnie wdomu 1h i już nabroił.Miał Oliwke połozyć spać,położył ale nie załozył jej pampersai się zlała na kołdrę-normalnie pacan :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że tak powiem bo mnie wnerwił na maksa.siadł sobie pan szanowny przed kompem a o załozenu pampersa to nie myślał i tłumaczy mi się że zapomniał ,jak mozna zapomnieć.rozszarpie go zaraz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jeszcze jakby sciągnął kołdrę i normalnie ja połozył to ok bo na materacu mam ten wkład żeby nie zesikała aon ja połozył na kołdrze żeby jej miekko było :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie nie mam słów :no::no::no::no:

Oliwka jeszcze nie spi,jeczy nie chce spać mimo że noc zarwała,nie wytrzymam dziś :no::no::no::no::no::no:
powiedziałam jej że jka nie usnie do 13.30to jej już dzis nie położe ,mam to gdzieś i od dzis nie dam jej spac dłużej niż 1,5godz w dzień.nauczę gnojka małego :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:bo robi sobie z tym spaniem co chce a ja nerwicy przez nią dostanę bo nawet nie mam czasu odpocząć i jeszcze nie wyspana chodze.

a mój M nie ma dla mnie żadnego zrozumienia.bo on też jest śpiący i on musi odpocząć mimo że przesypia calutkie noce bo nie wstaje w ogóle do Oliwki bo mu sie nie chce do cholerki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no to się wyżaliłam i wykrzyczałam.sorki dziewczyny ale musiałam z sibei to wyrzucić,juz mi trochę lepiej.

a na obiadek mam dziś szaszłyki z młodymi ziemniaczkami i mizeria a Oliwka rybkę z ziemniaczkami.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
fajnie ze sie zrelaksowalas ale widze ze dlugo to nie trwalo.Czasami faceci nie wiedza ze glowe maja takze nie przejmuj sie za bardzo;-)Kolderke wypierzesz i bedzie dobrze a tatusiowi daj nauczke i to jego zagon do prania:-DDobrze ze sie wyzalilas bo po to tu jestesmy:tak:
POŚCIEL 8-el 135x100 z aplikacją + GRATIS (655172598) - Aukcje internetowe Allegro

zakochalam sie w tej pościeli-piękna jest-nie chce zadnej innej dla mojej dzidzi:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
super! ale z doswiadczenia Ci powiem ze na poczatku bedziesz tak stroila te lozeczko a potem a to kurz na baldachinie a to falbanki przeszkadzaja:-D:-D:-DJa mam podobna posciel ale zielono-zolta:-)
Moja córka też skończyła 3 klasę z poziomem wysokim:-D:-D:-D
Malinka mam wszystkie sprawdziany i testy Adama ze szkoły do przekazania tobie na pamiątkę .:-D
Właśnie wyprowadzam dzieci do naszej sypialni na lato ,bo ich pokój wynajmujemy,pracy w huk.....:tak:
obiad pyrkocze ,ryż z mięskiem na szybko:-Da ja sobie piwko sączę ,tak w środku dnia ,sama przy pracy...tak żeby m mi zazdrościł:-D:-D:-D:-Dw końcu mam wolne:-D:-D:-D
a jak dobrze ze se piwko saczysz.Nie ma jak milutko spedzic czas:-)
super:tak::tak::tak:

Patryk tez przyniósł świadectwo... ale nie ma czym się chwalić, ważne ze zdał:-D
i że ma bdb z religii:-D:-D:-D:-D i db z w-f:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
Witajcie.Nie mam czasu teraz poczytac ale wieczorkiem z wami posiedzi m kupił drugiego laptopa bo bieże go tam i bedziemy rozmawiali przez SKYPE.Wiedz on bedzie siedział pewnie na tamtym.A co tam u was
fajnie ze zagladnelas i dobry pomysl ze skypem:tak:

super!!

Do góry