reklama
ja już wróciłam z solarki.odprężyłam się i ładnie mnie złapało no ale cały efekt to zawsze widać po paru godzinach więc zobaczy się wieczorkiem :-):-):-)
wróciłam do domu i normalnie sie wkur........ na M.jakiś bezmyślny jest.
nie było mnie wdomu 1h i już nabroił.Miał Oliwke połozyć spać,położył ale nie załozył jej pampersai się zlała na kołdrę-normalnie pacan że tak powiem bo mnie wnerwił na maksa.siadł sobie pan szanowny przed kompem a o załozenu pampersa to nie myślał i tłumaczy mi się że zapomniał ,jak mozna zapomnieć.rozszarpie go zaraz
jeszcze jakby sciągnął kołdrę i normalnie ja połozył to ok bo na materacu mam ten wkład żeby nie zesikała aon ja połozył na kołdrze żeby jej miekko było normalnie nie mam słów
Oliwka jeszcze nie spi,jeczy nie chce spać mimo że noc zarwała,nie wytrzymam dziś
powiedziałam jej że jka nie usnie do 13.30to jej już dzis nie położe ,mam to gdzieś i od dzis nie dam jej spac dłużej niż 1,5godz w dzień.nauczę gnojka małego bo robi sobie z tym spaniem co chce a ja nerwicy przez nią dostanę bo nawet nie mam czasu odpocząć i jeszcze nie wyspana chodze.
a mój M nie ma dla mnie żadnego zrozumienia.bo on też jest śpiący i on musi odpocząć mimo że przesypia calutkie noce bo nie wstaje w ogóle do Oliwki bo mu sie nie chce do cholerki
no to się wyżaliłam i wykrzyczałam.sorki dziewczyny ale musiałam z sibei to wyrzucić,juz mi trochę lepiej.
a na obiadek mam dziś szaszłyki z młodymi ziemniaczkami i mizeria a Oliwka rybkę z ziemniaczkami.:-):-):-):-):-):-)
nie było mnie wdomu 1h i już nabroił.Miał Oliwke połozyć spać,położył ale nie załozył jej pampersai się zlała na kołdrę-normalnie pacan że tak powiem bo mnie wnerwił na maksa.siadł sobie pan szanowny przed kompem a o załozenu pampersa to nie myślał i tłumaczy mi się że zapomniał ,jak mozna zapomnieć.rozszarpie go zaraz
jeszcze jakby sciągnął kołdrę i normalnie ja połozył to ok bo na materacu mam ten wkład żeby nie zesikała aon ja połozył na kołdrze żeby jej miekko było normalnie nie mam słów
Oliwka jeszcze nie spi,jeczy nie chce spać mimo że noc zarwała,nie wytrzymam dziś
powiedziałam jej że jka nie usnie do 13.30to jej już dzis nie położe ,mam to gdzieś i od dzis nie dam jej spac dłużej niż 1,5godz w dzień.nauczę gnojka małego bo robi sobie z tym spaniem co chce a ja nerwicy przez nią dostanę bo nawet nie mam czasu odpocząć i jeszcze nie wyspana chodze.
a mój M nie ma dla mnie żadnego zrozumienia.bo on też jest śpiący i on musi odpocząć mimo że przesypia calutkie noce bo nie wstaje w ogóle do Oliwki bo mu sie nie chce do cholerki
no to się wyżaliłam i wykrzyczałam.sorki dziewczyny ale musiałam z sibei to wyrzucić,juz mi trochę lepiej.
a na obiadek mam dziś szaszłyki z młodymi ziemniaczkami i mizeria a Oliwka rybkę z ziemniaczkami.:-):-):-):-):-):-)
medeuska
październikowa mama'09
POŚCIEL 8-el 135x100 z aplikacją + GRATIS (655172598) - Aukcje internetowe Allegro
zakochalam sie w tej pościeli-piękna jest-nie chce zadnej innej dla mojej dzidzi
zakochalam sie w tej pościeli-piękna jest-nie chce zadnej innej dla mojej dzidzi
Joanna73
uzależniona od BB
witam :-) chwalę sie dyplomy ito pierwsze swiadectwo Zuzi a Wojtka tylko swiadectwo na świadectwie Wojtka jest jedno fajne zdanie : "Ma własne przekonania i sposoby postępowania,ktore czasami budzą zastrzeżenia ." nadrobie pózniej bo mnie bardzo boli glowa musze sie połozyc
Załączniki
Ostatnia edycja:
wiktoria12
Mama i żona :)
Witajcie.Nie mam czasu teraz poczytac ale wieczorkiem z wami posiedzi m kupił drugiego laptopa bo bieże go tam i bedziemy rozmawiali przez SKYPE.Wiedz on bedzie siedział pewnie na tamtym.A co tam u was
medeuska
październikowa mama'09
superwitam :-) chwalę sie dyplomy ito pierwsze swiadectwo Zuzi a Wojtka tylko swiadectwo na świadectwie Wojtka jest jedno fajne zdanie : "Ma własne przekonania i sposoby postępowania,ktore czasami budzą zastrzeżenia ." nadrobie pózniej bo mnie bardzo boli glowa musze sie połozyc
Patryk tez przyniósł świadectwo... ale nie ma czym się chwalić, ważne ze zdał
i że ma bdb z religii i db z w-f
madziulanatasza
Fanka BB :)
Moja córka też skończyła 3 klasę z poziomem wysokim
Malinka mam wszystkie sprawdziany i testy Adama ze szkoły do przekazania tobie na pamiątkę .
Właśnie wyprowadzam dzieci do naszej sypialni na lato ,bo ich pokój wynajmujemy,pracy w huk.....
obiad pyrkocze ,ryż z mięskiem na szybkoa ja sobie piwko sączę ,tak w środku dnia ,sama przy pracy...tak żeby m mi zazdrościłw końcu mam wolne
Malinka mam wszystkie sprawdziany i testy Adama ze szkoły do przekazania tobie na pamiątkę .
Właśnie wyprowadzam dzieci do naszej sypialni na lato ,bo ich pokój wynajmujemy,pracy w huk.....
obiad pyrkocze ,ryż z mięskiem na szybkoa ja sobie piwko sączę ,tak w środku dnia ,sama przy pracy...tak żeby m mi zazdrościłw końcu mam wolne
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
bardzo dobrze ze nie czujesz sie zonaa z pleckami to do lekarza!!Hej Dziewuszki!
Co tam u Was słychać? Ja ostatnio tak zalatana jestem że szkoda słów Na nic czasu znaleść nie mogę, ja nie wiem....
U mnie jakoś leci, żona się nie czuję i bardzo dobrze hehe Radek czeka aż się z wojska odezwą i mam nadzieję że to zrobią przed lipcem bo ileż można w domu siedzieć! Ja już szału dostaję!
Pogoda jakaś taka dziwna, padało w nocy teraz słońce świeci, ale trochę chłodno jest. Dzisiaj może się wybiorę z Kubą na basen. Mamy chlorowaną wodę więc wole iść i zobaczyć czy nie będzie miał uczulenia. Jak nie pójdę spróbować to się nie dowiem
Idę łazanki robić bo się babci zachciało. A tak mnie plecy bolą że szkoda gadać. Ani stać, ani siedzieć, leżeć nic! Tak mnie bolą! No ale trzeba być twardym a nie miętkim co nie ;-)
ciocia no to szaleliscie do rankawitam i ja poczytalam was ale jakos nie mam weny odpisac mam nadzieje ze mi wybaczyciejestem jakas nie wyspana wczoraj siedzielismy z m prawie do 3 a Emily wstala dzis po 8 tak wiec duzo snu nie mialam
a ile juz masz kilogramkow na plusie?ja mam mieszkanko juz wysprzatane obiadek zjedzony teraz musialabym sie wziac za siebie-kapiel i te sprawy
ale poki co pranie mi sie jeszcze pierze, a mi niedobrze-bo sie objadlam...
jak zwykle zresztą
fajnie ze sie zrelaksowalas ale widze ze dlugo to nie trwalo.Czasami faceci nie wiedza ze glowe maja takze nie przejmuj sie za bardzo;-)Kolderke wypierzesz i bedzie dobrze a tatusiowi daj nauczke i to jego zagon do praniaDobrze ze sie wyzalilas bo po to tu jestesmyja już wróciłam z solarki.odprężyłam się i ładnie mnie złapało no ale cały efekt to zawsze widać po paru godzinach więc zobaczy się wieczorkiem :-):-):-)
super! ale z doswiadczenia Ci powiem ze na poczatku bedziesz tak stroila te lozeczko a potem a to kurz na baldachinie a to falbanki przeszkadzajaJa mam podobna posciel ale zielono-zolta:-)POŚCIEL 8-el 135x100 z aplikacją + GRATIS (655172598) - Aukcje internetowe Allegro
a jak dobrze ze se piwko saczysz.Nie ma jak milutko spedzic czas:-)Moja córka też skończyła 3 klasę z poziomem wysokim
super
Patryk tez przyniósł świadectwo... ale nie ma czym się chwalić, ważne ze zdał
i że ma bdb z religii i db z w-f
fajnie ze zagladnelas i dobry pomysl ze skypemWitajcie.Nie mam czasu teraz poczytac ale wieczorkiem z wami posiedzi m kupił drugiego laptopa bo bieże go tam i bedziemy rozmawiali przez SKYPE.Wiedz on bedzie siedział pewnie na tamtym.A co tam u was
witam :-) chwalę sie dyplomy ito pierwsze swiadectwo Zuzi a Wojtka tylko swiadectwo na świadectwie Wojtka jest jedno fajne zdanie : "Ma własne przekonania i sposoby postępowania,ktore czasami budzą zastrzeżenia ." nadrobie pózniej bo mnie bardzo boli glowa musze sie połozyc
super!!
Podziel się: