reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

patrysia śliczniutkie to futerko:tak::tak:

i znowu piszę sama po sobie:szok::szok::szok::szok::szok:

to znak żeby już iść bo mi mleko wykipiało:szok::szok::szok::szok::szok:to już drugi raz w tym tygodniu:baffled::baffled::baffled:

aha, wczoraj dostałam potwierdzenie, idę do pracy 1-go lipca:tak::tak:
Agunia,to witaj w kieracie,jak rozumiem od lipca to już będzie praca na stałe?

Wziełabym Ich na dwor ale wiem ze jak wyjde to M nic nie zrobi:no::no::no:
Dlatego musze siedziec, robic i nadzorowac:-D:-D:-D;-)
A najchetniej to bym sie polozyła
Oooo skąd to znam
kobiety są na świecie niezastapione:tak:

Wklejam fotki Żywych Kamieni - Lithopsy :-):-):-) Uwielbiam je :tak::tak::tak:

Zobacz załącznik 141844
Zobacz załącznik 141845
Zobacz załącznik 141846

I jak Wam się podobają???:-)
Makunga są piękne,sama takie chce:tak:

Ha... dziisaj przglądalam stare fotki i znalazłam kilka w czarnych włosach to Wam pokaże:tak: Nie che msi ie łądowac na stronke wiec daje tu a nie tam gdzi emiejsce fotek:-p
W jasno zielomej bluzce- ponad 3 lata temu-same poczatki z m... z m to w londynie w październiku 2006, potem w tej w paski przy aucie to chyba w kwietniu 2007:-D:-D:-D:-D
Medeuska ,śliczna z ciebie dziewczyna i w czarnych i blond:tak:

anabubka z franiem wypaliło ale to jeszcze tylko do piątku a potem tatuś się nim zajmuje bo jest nauczycielem może po wakacjach:baffled::baffled:
wychowawczy za maj dostanę ale tylko 120 zł bo jestem na wychowawczym od 23 maja więc zapłacą mi tylko za parę dni:-(więc ciężki będzie to czas no ale jakoś tyłki zaciśniemy chleb z masłem i damy radę nie ma innego wyjścia niestety......dobrze że julka jeszcze u babci i antkowi babcia marysia na wiozła warzyw i mam trochę mięska dla niego zamrożone i mleko tak na 2 tygodnie kupione to jakoś damy radę pampersy też jeszcze mam rachunki nm narazie nie ciążą więc jakoś to będzie no musi być:confused:
Malinka ,to was przycisnęło,ale na pewno daxcie sobie rade
nas tyez wczasowicze przez których tak charowaliśmy wystawili do wiatru,a rezerwowali na 2 tygodnie,potem ludzie dzwonili,ale się odmawiało ,bo mieli być i co?jesteśmy w plecy:tak:

cos czuje że od wrzesnia mnie to samo czeka.bo ide do pracy a mój M na pewno nie będzie chciał pomóc mi w sprzątaniu itp więc bedę padnięta na maksa,praca,potem zajmowanie sie dzieckie a sprzatanie,prasowanie i gotowanie to chyba będę robić po nocach.
beznadzieja jak mąż w niczym nie pomaga
Agnes to by było -witaj w klubie
Mój m od poniedziałku będzie w domu siedział i dzieci i podwórka pilnował ,to mi chociaż sprzątanie i gotowanie odejdzie ,ale niestety kaskę tylko ja będę zarabiała i jeżeli coś wynajmiemy:baffled:
To nie jest tak ze nie pomaga ,bo robi inne rzeczy na podwórku,ciężko pracuje,ale ja nie potrafię odpoczywać w syfie,a dzieci raz sprzątną pięknie ,a cały tydzień trzeba ich ganiać i palcem pokazywać.....:baffled:
Ja mam dziś wolne jutro idę na 10-17 a w niedzielę wyszarpałam sobie też wolne,bo jeżeli od poniedziałku zaczniemy na miejscu too wolnym można zapomnieć.Postanowiliśmy ,ze niedziela b ędzie dla dzieci i spędzimy ja razem ,możegdzieś pojedziemy na małą wycieczkę:tak:

reklama
MADZIULKA
NO to niezle Was wykiwali Ci wczasowicze:szok::szok::szok::no:
Zazdwonili chociaz ze rezygnuja czy poprostu sobie nie przyjechali:confused:

Ja zmykam kobietki:tak:
Do wieczorka:-)

Zmęczona jestem, więc nie posiedzę. :no: Jutro też pewnie nie dam rady, bo muszę przygotować wałówkę dla mojego ukochanego na weekend. Musi napisać pracę podyplomową, więc postanowiłam mu nie przeszkadzać. :-) Zabieram Piotrusia i jadę w sobotę do siostry do Wawy. Chcę ją jeszcze oglądnąć przed porodem, bo jej lekarz twierdzi, że szyjka jej się już skraca i na pewno na dniach urodzi. :tak::tak::tak:
Auto naprawione i na całe szczęście nie było to nic poważnego - kosztowało tylko 20 zł :tak::tak::tak:
Z moim uchem niestety nie jest lepiej, więc pewnie jutro czeka mnie ostry dyżur laryngologiczny :baffled: Nie fajnie :no::no::no:
A dziś jakaś taka nerwowa jestem. :wściekła/y: Zresztą Piotruś też. Od rana nieźle dał mi czadu - już dawno taki marudny nie był :dry::dry::dry:
Zmykam do łóżeczka, bo oczka mi się kleją. :-)
Dobrej nocy babeczki no i jakbym nie zajrzała jutro to miłego weekendu! :tak::tak::tak:
fajnie ze szkoda taka tania a juz sie martwilas ze ze 200zl bedzie trezba odpalic.Naciesz sie widokiem siostry ale potem do nas wracaj.Milego weekendu
a ja sobie wczoraj darowałam angielski, spakowałam Mikę i zabrałam mamę i pojechałyśmy na działkę, mama mi umyła szafki w kuchni:szok::szok::szok:a ja uczyłam się obsługiwać kuchenkę elektryczną:baffled:gotowałam Misi pierogi, pierwszy posiłek w nowej kuchni zaliczony:tak::tak::tak:

dzisiaj też się zbiorę z małą, pojedziemy ogarnąć salon, umyję podłogę Mika będzie się bawić a ja wezmę się za łazienkę i te zacieki na panelu, matowy panel to był błąd, ciężko go utrzymać w czystości bo wszystko na nim widać:baffled::baffled::baffled:ale co tam, dam radę, dla siebie inaczej się sprząta:tak::tak::tak:
masz racje dla siebie sprzata sie inaczej.A nie mialas wczesniej kuchenki:confused:

to znak żeby już iść bo mi mleko wykipiało:szok::szok::szok::szok::szok:to już drugi raz w tym tygodniu:baffled::baffled::baffled:

no to fajniutko, gratuluje!
no widzicie co do twgo zdjęcia to chyba po prostu nie jest mi dane miec zdjęcie, hehe.... bo nawet znajoma mi nie zrobiła:sorry2::sorry2::sorry2:
kolejnym razem prosze sie uprzec bo to swietna pamiatka:tak:
a dzisiaj ide do lekarza na 13:30 ale mamy nr 4 iwec bedzie kolo 14...
moj m opjechal o 7 zarejestrowac malego... :tak:
teraz maly juz nie ma temp...
nocka byla hmmmmm...
pobudki o 24,3,6,8 :sorry2: troche marudzil w nocy ale dzis juz jest z nim o wiele lepiej bo i sam sie zabawi a wczoraj tylko lezal albo ryczal...
ale do lekarza i tak ide :tak:
ja koncze bo musze cos zjesc malemu dac... i kawe wypic bo dzis tez pitoma jestem :dry:
super ze Sewcio dzis w lepszym stanie ale masz racje lekarza i tak odwiedz:tak:Wypoczywaj babo nie szalej za bardzo;-)

Laura spala 13h ale dzis poloze ja w poludnie bo musze popraswoac dla mojego ciuszki bo jkak wspomnialam wcezsniej wyjezdzac do Polski na weekend:baffled:
Dzis jak popatrzalam na moje okan to sie az przezegnalam:szok::szok:Ludzie malo co przez nie widac:baffled:
W nocy chyba mnie przewialo bo cos migdal mnie boli:baffled:
Bede z dolotu bo trzeba ogarnac mieszkanko:happy2:

MADZIULKA
NO to niezle Was wykiwali Ci wczasowicze:szok::szok::szok::no:
Zazdwonili chociaz ze rezygnuja czy poprostu sobie nie przyjechali:confused:

Ja zmykam kobietki:tak:
Do wieczorka:-)
Po prostu sobie nie przyjechali,byliśmy w kontakcie meilowym,wpłacili nawet zadatek ,także do głowy nam nie przyszło ,że nie przyjadą ,
teraz sie oczywiście nie odzywają ,jakby ciężko było napisać ,sory nie przyjedziemy...tacy są ludzie:tak:a my mamy w plecy ,a domek stoi pusty:crazy:

Hej dzis u mnie znowu noc do dupy,4 dni było super a dziś znowu pobudka.Oliwka obudziła się po 2.00 i nie spała do 5.00 :no::no::no: nie mam do niej juz sił z tym spaniem.dzwoniłam dziś żeby zarejestrowac do dzieci zdrowych niech jej porobia wyniki to kazała mi dzwonić we wtorek o 7.30 zadzwonić bo tylko w tedy będą rejestrować i to dopiero na 7 lipca :szok::szok::szok::szok::szok: to ja mam się razem znią tyle męczyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jakaś paranoja :no::no::no::no:

dzień u mnie deszczowy,z rana lało,teraz trochę słońce wyszło ale zapowiadali na cały dzień deszcz więc penie będzie pogoda w kratkę.

a ja zaraz ide na solarium to się przynajmniej zrelaksuję :tak::tak::tak::tak: humor mi się poprawi jak sie wygrzeje :-D:-D:-D:-D
dziewczyny mówię Wam jakie super solarium u mnie otworzyli na osiedlu.teraz juz tam będę chodzić :tak::tak::tak::tak:
pełen luksus,kanapy dla oczekujacych jak kabyny zajęte.pani proponuje herbatkę lub kawę lub wode jak czekasz :szok::szok::szok::szok::szok::szok: pierwszy raz się z czymś takim spotkałam :tak::tak::tak::tak: łóżka nowoczesne-super,klimatyzacja wewnątrz jak się wychodzi z łóżka to w ogóe nie czuć że się tam opalało taki fajny chłód a nie jak w niektórych solariach ze można paść z gorąca :tak::tak::tak::tak:

jak tam wchodze to czuję się jak dama :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

NIE DOSTALAM, POWIEDZIALA ZE JUZ ZA DUZE DZIECKO I JUZ SIE NIE DA ZROBIC FOTKI:dry::dry::dry::dry::dry::dry:
ale głupot Ci naopowiadała, a jak robią usg pod koniec cąży???ja takie mam :tak::tak::tak::tak: nie mam pojęcia dlaczego nie chciała Ci zrobić ja bym sie upominała,fajnie mieć taką pamiatkę.ja mam wszystkie 3 usg i obraczkę zeszpitala Oliwki :tak::tak::tak::tak::tak::-)

ja Laury juz nie klade spac w poludnie bo w nocy spi mi po 13h wiec klade ja spac najpozniej o 21 i mam spokojnie:-)

Mi Oliwka jeszcze potrzebuje spać w dzień,nie wytrzyma mi cały dzień bez snu :no::no::no::no::no::no:

Zmęczona jestem, więc nie posiedzę. :no: Jutro też pewnie nie dam rady, bo muszę przygotować wałówkę dla mojego ukochanego na weekend. Musi napisać pracę podyplomową, więc postanowiłam mu nie przeszkadzać. :-) Zabieram Piotrusia i jadę w sobotę do siostry do Wawy. Chcę ją jeszcze oglądnąć przed porodem, bo jej lekarz twierdzi, że szyjka jej się już skraca i na pewno na dniach urodzi. :tak::tak::tak:
Auto naprawione i na całe szczęście nie było to nic poważnego - kosztowało tylko 20 zł :tak::tak::tak:
Z moim uchem niestety nie jest lepiej, więc pewnie jutro czeka mnie ostry dyżur laryngologiczny :baffled: Nie fajnie :no::no::no:
A dziś jakaś taka nerwowa jestem. :wściekła/y: Zresztą Piotruś też. Od rana nieźle dał mi czadu - już dawno taki marudny nie był :dry::dry::dry:
Zmykam do łóżeczka, bo oczka mi się kleją. :-)
Dobrej nocy babeczki no i jakbym nie zajrzała jutro to miłego weekendu! :tak::tak::tak:
to dobrze że naprawa kosztowała tylko tyle :tak::tak::tak::tak:
ale niedobrze z tym uchem,to pedź na ten ostry dyżur :tak::tak::tak::tak:
i udanego weekendu :-):-):-):-)

Weronika wczoraj miala bliskei spotkanie z piaskownica.walnela policzkiem i brzeg piaskowniecy(a jest z desek).ale kupila jakis czas temu jakas masc ziolowa na stluczenia ,jakas niedroga i powiem wam ze dzis ma tylko prege a wczoraj miala jeszcze spory sieniec wokol pregi
a jak ta maść sie nazywa??????

A ja nie chcę zapeszać,ale dziś dostałam ciekawą ofertę pracy.
Pani z Centrum wspomagania rozwoju zaproponowała mi współpracę w dogoterapii z moim Nilkiem i jej dziećmi.
Podstawowy warunek to ukończony kurs dogoterapeutyczny,który jest w lipcu.
I tak się nad tym zastanawiam....:-):-):-);-)

no to gratuluję :tak::tak::tak::tak: przyjmiesz ta ofertę???

no to super,gratulacje :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a dzisiaj ide do lekarza na 13:30 ale mamy nr 4 iwec bedzie kolo 14...
moj m opjechal o 7 zarejestrowac malego... :tak:
teraz maly juz nie ma temp...
nocka byla hmmmmm...
pobudki o 24,3,6,8 :sorry2: troche marudzil w nocy ale dzis juz jest z nim o wiele lepiej bo i sam sie zabawi a wczoraj tylko lezal albo ryczal...
ale do lekarza i tak ide :tak:
ja koncze bo musze cos zjesc malemu dac... i kawe wypic bo dzis tez pitoma jestem :dry:

pati daj znac po lekarzu :tak::tak::tak::tak::tak:

Po prostu sobie nie przyjechali,byliśmy w kontakcie meilowym,wpłacili nawet zadatek ,także do głowy nam nie przyszło ,że nie przyjadą ,
teraz sie oczywiście nie odzywają ,jakby ciężko było napisać ,sory nie przyjedziemy...tacy są ludzie:tak:a my mamy w plecy ,a domek stoi pusty:crazy:
no to nieładnie postapili,mogli chociaż uprzedzić że ich nie bedzie a tak dupa.są ludzie i ludziska niestety :tak::tak::tak::tak::tak:

Agnes co do Oliwki to ona Ci nie chce spac w nocy bo w dzien za dlugo spi a potem w nocy chce sie bawic:baffled:
Solarium z kanapami z kilma natryskami i z kawka czy woda w reku to tu normalka ale w Polsce na slasku tez sa takie solaria:tak:Fajnie ze bedziesz mogla sie zerelaksowac w milej atmosferze:tak:

Madziulanatasza faktycznie ludzie jacys dziwni bo przeciez to nic nie kosztuje zeby dac cynk na meila ze niestety nie bedza mogli przyjechac:baffled:Czasami ludzie ze wstydu nie odpisuja:tak:

Ja juz zupke dla Laury mam gotowa tylko makaronik albo ryz ugotuje:happy: Zaraz poodkurzam i wybiore sie z Laura na plac zabaw bo juz wola ze chce do dzieci:tak:

Witam piątkowo.
Dziś najpierw poczytałam,bo tak co chwilę odchodzę i jestem na doskok tylko.

a ja sobie wczoraj darowałam angielski, spakowałam Mikę i zabrałam mamę i pojechałyśmy na działkę, mama mi umyła szafki w kuchni:szok::szok::szok:a ja uczyłam się obsługiwać kuchenkę elektryczną:baffled:gotowałam Misi pierogi, pierwszy posiłek w nowej kuchni zaliczony:tak::tak::tak:

dzisiaj też się zbiorę z małą, pojedziemy ogarnąć salon, umyję podłogę Mika będzie się bawić a ja wezmę się za łazienkę i te zacieki na panelu, matowy panel to był błąd, ciężko go utrzymać w czystości bo wszystko na nim widać:baffled::baffled::baffled:ale co tam, dam radę, dla siebie inaczej się sprząta:tak::tak::tak:
prawda .Dla siebie sprząta się zupełnie inaczej.
A obiad Misi nie smakował inaczej?
Moja miała wtedy 3 latka ,ale do dziś pamiętam jak po zjedzeniu pierwszego obiadu wychwalała.
Mamo ten obiadek jest jakiś inny,taki pyszny,taki swój...:-D:-D:-D:-D

gratuluję

tak, matowe panelei kafeki to straszna sprawa, ja tu na szczescie mam w przedpokoju i kuchni z połyskiem, ale gumolity dupiate w pokojach.... poki co nie ma kasy zeby cos sobie zrobic, nawet kuchni poki co nie bedziemy miec.................
my na początku też bez kuchni byliśmy.
I spaliśmy na materacu ,bo łózka też nie było.
A teraz fajnie się wspomina :-D:-D:-D

Malinka ,to was przycisnęło,ale na pewno daxcie sobie rade
nas tyez wczasowicze przez których tak charowaliśmy wystawili do wiatru,a rezerwowali na 2 tygodnie,potem ludzie dzwonili,ale się odmawiało ,bo mieli być i co?jesteśmy w plecy:tak:
Agnes to by było -witaj w klubie
Mój m od poniedziałku będzie w domu siedział i dzieci i podwórka pilnował ,to mi chociaż sprzątanie i gotowanie odejdzie ,ale niestety kaskę tylko ja będę zarabiała i jeżeli coś wynajmiemy:baffled:
To nie jest tak ze nie pomaga ,bo robi inne rzeczy na podwórku,ciężko pracuje,ale ja nie potrafię odpoczywać w syfie,a dzieci raz sprzątną pięknie ,a cały tydzień trzeba ich ganiać i palcem pokazywać.....:baffled:
Ja mam dziś wolne jutro idę na 10-17 a w niedzielę wyszarpałam sobie też wolne,bo jeżeli od poniedziałku zaczniemy na miejscu too wolnym można zapomnieć.Postanowiliśmy ,ze niedziela b ędzie dla dzieci i spędzimy ja razem ,możegdzieś pojedziemy na małą wycieczkę:tak:
Tak to jest z wczasowiczami....
Kciuki za wycieczkę rodzinną trzymam.:tak::-)

nieodpowiedzialni i tyle :no:

Hej dzis u mnie znowu noc do dupy,4 dni było super a dziś znowu pobudka.Oliwka obudziła się po 2.00 i nie spała do 5.00 :no::no::no: nie mam do niej juz sił z tym spaniem.dzwoniłam dziś żeby zarejestrowac do dzieci zdrowych niech jej porobia wyniki to kazała mi dzwonić we wtorek o 7.30 zadzwonić bo tylko w tedy będą rejestrować i to dopiero na 7 lipca :szok::szok::szok::szok::szok: to ja mam się razem znią tyle męczyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jakaś paranoja :no::no::no::no:

dzień u mnie deszczowy,z rana lało,teraz trochę słońce wyszło ale zapowiadali na cały dzień deszcz więc penie będzie pogoda w kratkę.

a ja zaraz ide na solarium to się przynajmniej zrelaksuję :tak::tak::tak::tak: humor mi się poprawi jak sie wygrzeje :-D:-D:-D:-D
dziewczyny mówię Wam jakie super solarium u mnie otworzyli na osiedlu.teraz juz tam będę chodzić :tak::tak::tak::tak:
pełen luksus,kanapy dla oczekujacych jak kabyny zajęte.pani proponuje herbatkę lub kawę lub wode jak czekasz :szok::szok::szok::szok::szok::szok: pierwszy raz się z czymś takim spotkałam :tak::tak::tak::tak: łóżka nowoczesne-super,klimatyzacja wewnątrz jak się wychodzi z łóżka to w ogóe nie czuć że się tam opalało taki fajny chłód a nie jak w niektórych solariach ze można paść z gorąca :tak::tak::tak::tak:

jak tam wchodze to czuję się jak dama :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale głupot Ci naopowiadała, a jak robią usg pod koniec cąży???ja takie mam :tak::tak::tak::tak: nie mam pojęcia dlaczego nie chciała Ci zrobić ja bym sie upominała,fajnie mieć taką pamiatkę.ja mam wszystkie 3 usg i obraczkę zeszpitala Oliwki :tak::tak::tak::tak::tak::-)
Mi Oliwka jeszcze potrzebuje spać w dzień,nie wytrzyma mi cały dzień bez snu :no::no::no::no::no::no:

no to gratuluję :tak::tak::tak::tak: przyjmiesz ta ofertę???

Agnes ja bym nie panikowała.
To normalny etap.
Niektóre dzieci tak właśnie mają,jak przestawiają się ze snem.
U mnie i jedno i drugie też się w nocy budziło.
Albo wstawali razem ze świtem,albo tak o. 2-3 i do rana nie spali a potem nad ranem usypiali.
Przeżyłam.
Unormowało się czasem.
Teraz co rok na wiosnę mały zanim się przyzwyczai do bardzo wczesnego świtania to też się budzi i usnąć nie może tak 4 z minutami wstaje.
Z czasem to się jednak normuje.

U nas w solariach też tak jest.
A ja nie lubię solki i nie chodzę.Wolę na słoneczku poleżeć choćby na tarasie.:-D:-D:-D
Wczoraj powiedziałam Darkowi o tej propozycji.
Na początku nic nie powiedział,ale potem wypalił.
To teraz to już w ogóle muszę kucharkę i sprzątaczkę do domu zatrudnić co?:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Uważam ,więc ,że się zgodził :-D:-D:-D:-D
Dziewczynki ja dziś z Wami nie posiedzę,bo zaraz ruszam z młodą do Warszawy papiery do szkoły złożyć.Potem muszę hutrownię zoologiczną odwiedzić i Dekatlon.
A po powrocie sprzątnąć w domu i zrobić obiadek.
Wieczorkiem z małym zajęcia mnie czekają.:tak::-)
Miłego dnia babeczki.

Hej Dziewuszki!

Co tam u Was słychać? Ja ostatnio tak zalatana jestem że szkoda słów :no: Na nic czasu znaleść nie mogę, ja nie wiem....

U mnie jakoś leci, żona się nie czuję i bardzo dobrze hehe :-D Radek czeka aż się z wojska odezwą i mam nadzieję że to zrobią przed lipcem bo ileż można w domu siedzieć! Ja już szału dostaję!

Pogoda jakaś taka dziwna, padało w nocy teraz słońce świeci, ale trochę chłodno jest. Dzisiaj może się wybiorę z Kubą na basen. Mamy chlorowaną wodę więc wole iść i zobaczyć czy nie będzie miał uczulenia. Jak nie pójdę spróbować to się nie dowiem :tak:

Idę łazanki robić bo się babci zachciało. A tak mnie plecy bolą że szkoda gadać. Ani stać, ani siedzieć, leżeć nic! Tak mnie bolą! No ale trzeba być twardym a nie miętkim co nie ;-)

reklama
No a ja sie chyba pospieszylam z tym ze z Sewim raczej lepiej zaraz jak odeszlam od kompa to larmo na calego i mowie mu "pokaz mamie paluszkiem gdzie boli Sewerynka" on na ucho i mowi ała no to juz jestem bankowo pewna ze to ucho i wylatuje z niego wosk ale normlanie leci jak woda...
teraz spi mojego m znow nie ma pojechal z dj na wesele a nie oplaca mu sie wracac bo paliwo przepali... :sorry2: wiec znow sami...

wspolczuje nocki ale nie amrtw sie unormuje sie jej to :tak:
i nie spal sie znow na solarce hihih ;-):-)
Hej Dziewuszki!

Co tam u Was słychać? Ja ostatnio tak zalatana jestem że szkoda słów :no: Na nic czasu znaleść nie mogę, ja nie wiem....

U mnie jakoś leci, żona się nie czuję i bardzo dobrze hehe :-D Radek czeka aż się z wojska odezwą i mam nadzieję że to zrobią przed lipcem bo ileż można w domu siedzieć! Ja już szału dostaję!

Pogoda jakaś taka dziwna, padało w nocy teraz słońce świeci, ale trochę chłodno jest. Dzisiaj może się wybiorę z Kubą na basen. Mamy chlorowaną wodę więc wole iść i zobaczyć czy nie będzie miał uczulenia. Jak nie pójdę spróbować to się nie dowiem :tak:

Idę łazanki robić bo się babci zachciało. A tak mnie plecy bolą że szkoda gadać. Ani stać, ani siedzieć, leżeć nic! Tak mnie bolą! No ale trzeba być twardym a nie miętkim co nie ;-)
hej dawno Cie nie bylo milo Cie widziec :-D
udanego wypadu na basen :tak:

Do góry