madziulanatasza
Fanka BB :)
Agunia,to witaj w kieracie,jak rozumiem od lipca to już będzie praca na stałe?patrysia śliczniutkie to futerko
i znowu piszę sama po sobie
to znak żeby już iść bo mi mleko wykipiałoto już drugi raz w tym tygodniu
aha, wczoraj dostałam potwierdzenie, idę do pracy 1-go lipca
Oooo skąd to znamWziełabym Ich na dwor ale wiem ze jak wyjde to M nic nie zrobi
Dlatego musze siedziec, robic i nadzorowac;-)
A najchetniej to bym sie polozyła
kobiety są na świecie niezastapione
Makunga są piękne,sama takie chceWklejam fotki Żywych Kamieni - Lithopsy :-):-):-) Uwielbiam je
Zobacz załącznik 141844
Zobacz załącznik 141845
Zobacz załącznik 141846
I jak Wam się podobają???:-)
Medeuska ,śliczna z ciebie dziewczyna i w czarnych i blondHa... dziisaj przglądalam stare fotki i znalazłam kilka w czarnych włosach to Wam pokaże Nie che msi ie łądowac na stronke wiec daje tu a nie tam gdzi emiejsce fotek
W jasno zielomej bluzce- ponad 3 lata temu-same poczatki z m... z m to w londynie w październiku 2006, potem w tej w paski przy aucie to chyba w kwietniu 2007
Malinka ,to was przycisnęło,ale na pewno daxcie sobie radeanabubka z franiem wypaliło ale to jeszcze tylko do piątku a potem tatuś się nim zajmuje bo jest nauczycielem może po wakacjach
wychowawczy za maj dostanę ale tylko 120 zł bo jestem na wychowawczym od 23 maja więc zapłacą mi tylko za parę dni:-(więc ciężki będzie to czas no ale jakoś tyłki zaciśniemy chleb z masłem i damy radę nie ma innego wyjścia niestety......dobrze że julka jeszcze u babci i antkowi babcia marysia na wiozła warzyw i mam trochę mięska dla niego zamrożone i mleko tak na 2 tygodnie kupione to jakoś damy radę pampersy też jeszcze mam rachunki nm narazie nie ciążą więc jakoś to będzie no musi być
nas tyez wczasowicze przez których tak charowaliśmy wystawili do wiatru,a rezerwowali na 2 tygodnie,potem ludzie dzwonili,ale się odmawiało ,bo mieli być i co?jesteśmy w plecy
Agnes to by było -witaj w klubiecos czuje że od wrzesnia mnie to samo czeka.bo ide do pracy a mój M na pewno nie będzie chciał pomóc mi w sprzątaniu itp więc bedę padnięta na maksa,praca,potem zajmowanie sie dzieckie a sprzatanie,prasowanie i gotowanie to chyba będę robić po nocach.
beznadzieja jak mąż w niczym nie pomaga
Mój m od poniedziałku będzie w domu siedział i dzieci i podwórka pilnował ,to mi chociaż sprzątanie i gotowanie odejdzie ,ale niestety kaskę tylko ja będę zarabiała i jeżeli coś wynajmiemy
To nie jest tak ze nie pomaga ,bo robi inne rzeczy na podwórku,ciężko pracuje,ale ja nie potrafię odpoczywać w syfie,a dzieci raz sprzątną pięknie ,a cały tydzień trzeba ich ganiać i palcem pokazywać.....
Ja mam dziś wolne jutro idę na 10-17 a w niedzielę wyszarpałam sobie też wolne,bo jeżeli od poniedziałku zaczniemy na miejscu too wolnym można zapomnieć.Postanowiliśmy ,ze niedziela b ędzie dla dzieci i spędzimy ja razem ,możegdzieś pojedziemy na małą wycieczkę