reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agnes123 sadzonki :
Sadzonki LITHOPS ŻYWE KAMIENIE SZCZĘŚCIA! (656095706) - Aukcje internetowe Allegro
Na razie znalazłam aktualnie te i chyba zamówię jeszcze jako następne .
A ja brałam z tej aukcji :
Litopsy - Żywe Kamienie- Różne Gatunki - OKAZJA (642421343) - Aukcje internetowe Allegro

A w kwiaciarniach niestety nie wiem, bo nie znalazłam.

A nasionka:

Zywe kamienie szczęśćia. ROŚLINA-Kamień!!!HIT (662856772) - Aukcje internetowe Allegro

i dużo tego sobie kupiłaś???

Na razie kupiłam 5 doniczek, po 2, 3 podwójne sadzonki w każdej doniczce:tak:
A nasionka paczkę , w której było ok. 100 nasionek, ale to już na jesieni zamawiałam te nasionka.
Aha i muszę dodać, że jest ich pełno różnych gatunków.
dowikla dobranoc, udanej nocki;-);-);-)

Ostatnia edycja:
usprawiedliwiam:-D

Byłam dzisiaj u znajomej ginekolog- nie poznała mnie:-D
chyba z pol godziny gadałyśmy- potem usg- baaaaardzo dokładnie mi zrobiła i mnie wyzwala czemu od poczatku ciąży do niej nie chodziłam:-D:-D:-D:-D
"Zuzia" msie ukrywała, zasłaniała nóżkami
i rączkami, chyba sie wstydzila:-Dale Pani Ela powiedziala na początku, że raczej dziewczynka, ale nie da sobie głowy uciąć:sorry2:

2 lipca ide znów bo za tydzien mam wizyte u starego gina-mam do odebrania wyniki krwi i czegoś tam jeszcze no i powiedziala że może spróbuje mi znów zrobić usg-ale tak po ciichaczu bo niby tyle nie można-bo tylko 3 w czasie ciąży aja juz mialam z 6:-D:-D:-D

Moja zuzia waży już pól kilo:tak:
dzisiaj wariowała jak głupia -pielegniarka nie umiała jej tetna znaleźć bo uciakała z jednego boku brzucha na drugi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D w końcu n lewym ją dorwała żeby jej zmierzyc:-D:-D

dziisja widzialam jak wkładała nóżke do buzi i raczkę śliczną dokłądnie widziałam i wogóle cudnie:-D:-D:-D
M był ze mną i tez widział:tak::tak::tak::tak:
super!!!! fajne sa takie wspolne wizyty.Mam nadzieje ze kolejnym razem fasolinka da sie podgladnac :))
Mi Lali kiedys tez nie dala sie zbadac na ktg i musial gin mi zrobic usg bo pigula tentna nie umiala znalezc:szok:ale sie wystraszylam wtedy:szok:
dla dzidziusia - wiem ze sie nie kupuje wczesniej zeby nie zapeszac ale to jedyna rzecz jaka mam zamiar narazie kupic ale najwazniejsza rzecz to to ze bylo naprawde tanie:tak:
MARKS&SPENCER super futerko dla damy /r. 0-1 m (653538944) - Aukcje internetowe Allegro
Laura tez miala futereczko:tak:sliczne
Witam babeczki wieczornie
Oj chwalę się :-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziś totalne urwanie głowy
Na 13 zakończenie roku i Klaudia zgarnęła niezła pulę nagród :szok::szok::szok:

Nagroda główna od burmistrza za najlepsze wyniki w nauce na terenie Marek-
Polaków dzieje malowane -cudnie wydany album.:biggrin2:

Nagroda od Mareckiego Stowarzyszenia Gospodarczego-
dyplom i 350 zł :szok::szok:

Nagroda za celujące wyniki w nauce-
Encyklopedia Szkolna -Język polski -zakres gimnazjum

Nagroda za album w konkursie historycznym "krąg"
książka -Multimedialna historia Polski

stypendium naukowe semestralne -128 zł.

To tyle o Klaudii.
Mam w ogóle nagraną calutką akademię ,bo byłam z kamerką,a lada dzień będę miała jeszcze fotki z uroczystości.

Kubuś miał dziś tę diagnozę,ale nie zdązyliśmy zrobić jej do końca.
Na dzień dzisiejszy na pewno wiadomo że:
Kubuś musi mieć kamizelkę obciążeniową,bo ma nadwrażliwość powierzchniową całego ciała.
Potrzebne będą 2 tygodniowe masaże ,które będą robione co 2 godziny przeze mnie z domu specjalnymi szczotkami
potrzebne jest wyciszenie emocjonalne
poprawa snu mocno wskazana(Kuba śpi 6-7 godzin na dobę)
resztę wskazówek dostanę za tydzień i wtedy zostanie ustalona terapia zajęciowa w ośrodku.

Dziś byliśmy też po siodło dla Ori.
Klaudia uzbierała sobie już 1300 zł .i musiała od razu wydać.:-D:-D:-D:-D
Siodło zostało zakupione.

Tyle o nas na dziś
pozdrawiam.
gratulacje dla Klaudi sporo tych nagrod a filmowanie to fajna sprawa kiedys bedziecie mieli co wspominac:tak:
Wklejam fotki Żywych Kamieni - Lithopsy :-):-):-) Uwielbiam je :tak::tak::tak:

Zobacz załącznik 141844
Zobacz załącznik 141845
Zobacz załącznik 141846

I jak Wam się podobają???:-)
piekne:-)
Mi sie podobasz w czarnych wlosach:tak::tak:

wspolczuje nie przespanej nocki

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tak kochana mialas racje nie bylo mnie bo mialam robote przez te urodziny:tak::tak:

AS dzieukuje jeszcze raz za przepis na ta salatke z koperkiem byla pyszna:tak::tak:

No to jestem juz po urodzinach goscie juz sie zmyli m wszystko poznosil i posprzatal kuchnie wiec ja moglam sobie usiasc na bb i was poczytac:tak::tak:
a Ty szczesciara chlop poogarnia i prosze jak milutko heheh Bodzio juz w domku zmeczony jak byk i sie mnie pyta czy mam jakies skrzydelka zeby mu zrobic a ja do niego ze skrzyudelka to byly ale u Agi i Davida:-D:-D
Ja zmykam
Dobranoc:-)

Dobranoc

Laura mi padla w drodze do domku z urodzinek:sorry2:
Pewnie bedzie spala do rana bo strasznie byla zmeczona:happy2:
Ja popijam sobie drineczka z kolega Bogdana bo nas wlasnie nawiedzil No coz nie zalapal sie juz na kolacje bo akurat B zjadl:happy2:
Musialam zagladanac

Oliwka właśnie usnęła,coś mi ostatnio zasypia stale o 22.00 :tak::tak::tak: chciałabym aby szła spać wcześniej ,i dziś ja położyłam przed 21.00 spać i nic to nie dało ,usnęła punkt 22.00.kurcze :-D:-D:-D:-D:-D:-D

super!!!! fajne sa takie wspolne wizyty.Mam nadzieje ze kolejnym razem fasolinka da sie podgladnac :))
Mi Lali kiedys tez nie dala sie zbadac na ktg i musial gin mi zrobic usg bo pigula tentna nie umiala znalezc:szok:ale sie wystraszylam wtedy:szok:

Laura tez miala futereczko:tak:sliczne

gratulacje dla Klaudi sporo tych nagrod a filmowanie to fajna sprawa kiedys bedziecie mieli co wspominac:tak:

piekne:-)

a Ty szczesciara chlop poogarnia i prosze jak milutko heheh Bodzio juz w domku zmeczony jak byk i sie mnie pyta czy mam jakies skrzydelka zeby mu zrobic a ja do niego ze skrzyudelka to byly ale u Agi i Davida:-D:-D

Dobranoc

Laura mi padla w drodze do domku z urodzinek:sorry2:
Pewnie bedzie spala do rana bo strasznie byla zmeczona:happy2:
Ja popijam sobie drineczka z kolega Bogdana bo nas wlasnie nawiedzil No coz nie zalapal sie juz na kolacje bo akurat B zjadl:happy2:
Musialam zagladanac

No skrzydelka byly byly a biedak sie nie zalapal:no::no::no:
No to ladnie robisz a ze mna Martini wypic nie chcialas ja to sobie zapamietam:-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry