reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Usprawiedliwienie​

Ja niżej podpisana, uprzejmie proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności z kilku ostatnich dni. Brak mojej obecności na BB uwarunkowany był dołkiem, zabieganiem i opieką nad osobą starszą leżącą.​

Z poważaniem

Luna​
Usprawiedliwiona:-D:-D:-D:-D

Ja jestem wkoncu na chwilke przed laptopem:tak:
Odkad wrociłam z pracy cały czas cos robie-a tego pakowania jest tyle ze szok:szok::szok::szok::szok::szok:
Juz nic mi sie nie chce:no:

PATRYSIU
Zdrowka dla Sewika

patrysiu śliczniutkie takie dziewczęce:tak::tak::tak::tak:
a ja uważam że kupuje sie od początku po troszkę bo kupić potem wszystko na raz to bardzo bardzo ciężko...ja kupowałam antośkowi wszystko po troszku od początku najpierw w neutralnych kolorkach a potem już typowo chłopięce troszkę dla dziewuszki miałam śliczności po mojej julinie ale jak się już urodził facet to piotr wydał wszystko kolegi siostrze na co jestem zła bo niektóre ubranka chciałam sobie zostawić z sentymentu taie były ślicznunie:tak:

patrysiu śliczniutkie takie dziewczęce:tak::tak::tak::tak:
a ja uważam że kupuje sie od początku po troszkę bo kupić potem wszystko na raz to bardzo bardzo ciężko...ja kupowałam antośkowi wszystko po troszku od początku najpierw w neutralnych kolorkach a potem już typowo chłopięce troszkę dla dziewuszki miałam śliczności po mojej julinie ale jak się już urodził facet to piotr wydał wszystko kolegi siostrze na co jestem zła bo niektóre ubranka chciałam sobie zostawić z sentymentu taie były ślicznunie:tak:
ja przy Sewku tez tak robilam... i powoli zbieralam cos dla niego i wiem ze tak lepiej...
no a mojemu tez sie podobalo wiec powiedzial ze mam kupic :cool2:

Wziełabym Ich na dwor ale wiem ze jak wyjde to M nic nie zrobi:no::no::no:
Dlatego musze siedziec, robic i nadzorowac:-D:-D:-D;-)
A najchetniej to bym sie polozyła

reklama
Przyszliśmy z dworu pół godziny temu :tak::tak::tak::tak:Oliwka sie wyszalała az tak szalała że nie zdążyłam ją złapać i wpadła mi pod huśtawkę i oberwała w głowę.Ryczała jak szalona ale na szczęście nic się nie stało :tak::tak::tak::tak:
i super ciepło na dworze ale od jutra do końca tyg ma znowu lać,normalnie idzie się załamac z tą pogodą :no::no::no::no:

Przyjechały dziś kalosze dla Oliwki z allegro,sliczne Fifi :tak::tak::tak::tak: Oliwka jest nimi zachwycona,nie chciała mi ich zdjąćz nóg :-D:-D:-D:-D:-D:-D musiałam sciągać siłą :-D:-D:-D:-D:-D

a teraz oglądamy "Bawy Szczęścia" :tak::tak::tak::tak::-)

usprawiedliwiam:-D

Byłam dzisiaj u znajomej ginekolog- nie poznała mnie:-D
chyba z pol godziny gadałyśmy- potem usg- baaaaardzo dokładnie mi zrobiła i mnie wyzwala czemu od poczatku ciąży do niej nie chodziłam:-D:-D:-D:-D
"Zuzia" msie ukrywała, zasłaniała nóżkami
i rączkami, chyba sie wstydzila:-Dale Pani Ela powiedziala na początku, że raczej dziewczynka, ale nie da sobie głowy uciąć:sorry2:

2 lipca ide znów bo za tydzien mam wizyte u starego gina-mam do odebrania wyniki krwi i czegoś tam jeszcze no i powiedziala że może spróbuje mi znów zrobić usg-ale tak po ciichaczu bo niby tyle nie można-bo tylko 3 w czasie ciąży aja juz mialam z 6:-D:-D:-D

Moja zuzia waży już pól kilo:tak:
dzisiaj wariowała jak głupia -pielegniarka nie umiała jej tetna znaleźć bo uciakała z jednego boku brzucha na drugi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D w końcu n lewym ją dorwała żeby jej zmierzyc:-D:-D

dziisja widzialam jak wkładała nóżke do buzi i raczkę śliczną dokłądnie widziałam i wogóle cudnie:-D:-D:-D
M był ze mną i tez widział:tak::tak::tak::tak:

super przezycia co?? :-):-):-) zazdroszczę :tak::tak::tak:

Dziewczyny, pilne, co zrobic, żeby strona mnie nie pamiętała. Dokłądnie-jak logujesz sie na jakiejs stronce, to pyta, czy cie zapamietac, kurcze zrobilam z przyzwyczajenie, ze tak, a nie ma mnie pamietac, !!!!!!!!!!Piotr sie dowie

wejdź w ustawienia i zmień :-)
i cos wyczaiłaś z tą stronką???? mąż jak się domyślam to nic nadal nie wie????

dla dzidziusia - wiem ze sie nie kupuje wczesniej zeby nie zapeszac ale to jedyna rzecz jaka mam zamiar narazie kupic ale najwazniejsza rzecz to to ze bylo naprawde tanie:tak:
MARKS&SPENCER super futerko dla damy /r. 0-1 m (653538944) - Aukcje internetowe Allegro

śliczne to futerko i cena hmmm taniutkie :-)

No niby segreguje,ale i tak jest masakra:szok:A do tego moja trojca szaleje a tesciowa zamknela sie u siebie w pokoju i nawet nie zaproponowała jakiejkolwiek pomocy franca jedna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no to nie zazdroszcze takiej tesciowej,dobrze że moja jest inna :-):-):-):-)

Do góry