patrysia jakie futerko??????????ja nic nie wiema ja juz dostalam te futerko jupi ale one sliczne
reklama
dla dzidziusia - wiem ze sie nie kupuje wczesniej zeby nie zapeszac ale to jedyna rzecz jaka mam zamiar narazie kupic ale najwazniejsza rzecz to to ze bylo naprawde taniepatrysia jakie futerko??????????ja nic nie wiem
MARKS&SPENCER super futerko dla damy /r. 0-1 m (653538944) - Aukcje internetowe Allegro
UsprawiedliwionaUsprawiedliwienie
Ja niżej podpisana, uprzejmie proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności z kilku ostatnich dni. Brak mojej obecności na BB uwarunkowany był dołkiem, zabieganiem i opieką nad osobą starszą leżącą.
Z poważaniem
Luna
Ja jestem wkoncu na chwilke przed laptopem
Odkad wrociłam z pracy cały czas cos robie-a tego pakowania jest tyle ze szok
Juz nic mi sie nie chce
PATRYSIU
Zdrowka dla Sewika
patrysiu śliczniutkie takie dziewczęce
a ja uważam że kupuje sie od początku po troszkę bo kupić potem wszystko na raz to bardzo bardzo ciężko...ja kupowałam antośkowi wszystko po troszku od początku najpierw w neutralnych kolorkach a potem już typowo chłopięce troszkę dla dziewuszki miałam śliczności po mojej julinie ale jak się już urodził facet to piotr wydał wszystko kolegi siostrze na co jestem zła bo niektóre ubranka chciałam sobie zostawić z sentymentu taie były ślicznunie
a ja uważam że kupuje sie od początku po troszkę bo kupić potem wszystko na raz to bardzo bardzo ciężko...ja kupowałam antośkowi wszystko po troszku od początku najpierw w neutralnych kolorkach a potem już typowo chłopięce troszkę dla dziewuszki miałam śliczności po mojej julinie ale jak się już urodził facet to piotr wydał wszystko kolegi siostrze na co jestem zła bo niektóre ubranka chciałam sobie zostawić z sentymentu taie były ślicznunie
dowikluś to segreguj od razu potrzebne zbyteczne od razu mniej pakowaniaUsprawiedliwiona
Ja jestem wkoncu na chwilke przed laptopem
Odkad wrociłam z pracy cały czas cos robie-a tego pakowania jest tyle ze szok
Juz nic mi sie nie chce
PATRYSIU
Zdrowka dla Sewika
ja przy Sewku tez tak robilam... i powoli zbieralam cos dla niego i wiem ze tak lepiej...patrysiu śliczniutkie takie dziewczęce
no a mojemu tez sie podobalo wiec powiedzial ze mam kupic
No niby segreguje,ale i tak jest masakraA do tego moja trojca szaleje a tesciowa zamknela sie u siebie w pokoju i nawet nie zaproponowała jakiejkolwiek pomocy franca jednadowikluś to segreguj od razu potrzebne zbyteczne od razu mniej pakowania
kochana ja tak miałam rok temuWziełabym Ich na dwor ale wiem ze jak wyjde to M nic nie zrobi
Dlatego musze siedziec, robic i nadzorowac;-)
A najchetniej to bym sie polozyła
reklama
Przyszliśmy z dworu pół godziny temu Oliwka sie wyszalała az tak szalała że nie zdążyłam ją złapać i wpadła mi pod huśtawkę i oberwała w głowę.Ryczała jak szalona ale na szczęście nic się nie stało
i super ciepło na dworze ale od jutra do końca tyg ma znowu lać,normalnie idzie się załamac z tą pogodą
Przyjechały dziś kalosze dla Oliwki z allegro,sliczne Fifi Oliwka jest nimi zachwycona,nie chciała mi ich zdjąćz nóg musiałam sciągać siłą
a teraz oglądamy "Bawy Szczęścia" :-)
super przezycia co?? :-):-):-) zazdroszczę
wejdź w ustawienia i zmień :-)
i cos wyczaiłaś z tą stronką???? mąż jak się domyślam to nic nadal nie wie????
śliczne to futerko i cena hmmm taniutkie :-)
no to nie zazdroszcze takiej tesciowej,dobrze że moja jest inna :-):-):-):-)
i super ciepło na dworze ale od jutra do końca tyg ma znowu lać,normalnie idzie się załamac z tą pogodą
Przyjechały dziś kalosze dla Oliwki z allegro,sliczne Fifi Oliwka jest nimi zachwycona,nie chciała mi ich zdjąćz nóg musiałam sciągać siłą
a teraz oglądamy "Bawy Szczęścia" :-)
usprawiedliwiam
Byłam dzisiaj u znajomej ginekolog- nie poznała mnie
chyba z pol godziny gadałyśmy- potem usg- baaaaardzo dokładnie mi zrobiła i mnie wyzwala czemu od poczatku ciąży do niej nie chodziłam
"Zuzia" msie ukrywała, zasłaniała nóżkami
i rączkami, chyba sie wstydzilaale Pani Ela powiedziala na początku, że raczej dziewczynka, ale nie da sobie głowy uciąć
2 lipca ide znów bo za tydzien mam wizyte u starego gina-mam do odebrania wyniki krwi i czegoś tam jeszcze no i powiedziala że może spróbuje mi znów zrobić usg-ale tak po ciichaczu bo niby tyle nie można-bo tylko 3 w czasie ciąży aja juz mialam z 6
Moja zuzia waży już pól kilo
dzisiaj wariowała jak głupia -pielegniarka nie umiała jej tetna znaleźć bo uciakała z jednego boku brzucha na drugi w końcu n lewym ją dorwała żeby jej zmierzyc
dziisja widzialam jak wkładała nóżke do buzi i raczkę śliczną dokłądnie widziałam i wogóle cudnie
M był ze mną i tez widział
super przezycia co?? :-):-):-) zazdroszczę
Dziewczyny, pilne, co zrobic, żeby strona mnie nie pamiętała. Dokłądnie-jak logujesz sie na jakiejs stronce, to pyta, czy cie zapamietac, kurcze zrobilam z przyzwyczajenie, ze tak, a nie ma mnie pamietac, !!!!!!!!!!Piotr sie dowie
wejdź w ustawienia i zmień :-)
i cos wyczaiłaś z tą stronką???? mąż jak się domyślam to nic nadal nie wie????
dla dzidziusia - wiem ze sie nie kupuje wczesniej zeby nie zapeszac ale to jedyna rzecz jaka mam zamiar narazie kupic ale najwazniejsza rzecz to to ze bylo naprawde tanie
MARKS&SPENCER super futerko dla damy /r. 0-1 m (653538944) - Aukcje internetowe Allegro
śliczne to futerko i cena hmmm taniutkie :-)
No niby segreguje,ale i tak jest masakraA do tego moja trojca szaleje a tesciowa zamknela sie u siebie w pokoju i nawet nie zaproponowała jakiejkolwiek pomocy franca jedna
no to nie zazdroszcze takiej tesciowej,dobrze że moja jest inna :-):-):-):-)
Podziel się: