reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam babeczki wieczornie
Oj chwalę się :-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziś totalne urwanie głowy
Na 13 zakończenie roku i Klaudia zgarnęła niezła pulę nagród :szok::szok::szok:

Nagroda główna od burmistrza za najlepsze wyniki w nauce na terenie Marek-
Polaków dzieje malowane -cudnie wydany album.:biggrin2:

Nagroda od Mareckiego Stowarzyszenia Gospodarczego-
dyplom i 350 zł :szok::szok:

Nagroda za celujące wyniki w nauce-
Encyklopedia Szkolna -Język polski -zakres gimnazjum

Nagroda za album w konkursie historycznym "krąg"
książka -Multimedialna historia Polski

stypendium naukowe semestralne -128 zł.

To tyle o Klaudii.
Mam w ogóle nagraną calutką akademię ,bo byłam z kamerką,a lada dzień będę miała jeszcze fotki z uroczystości.

Kubuś miał dziś tę diagnozę,ale nie zdązyliśmy zrobić jej do końca.
Na dzień dzisiejszy na pewno wiadomo że:
Kubuś musi mieć kamizelkę obciążeniową,bo ma nadwrażliwość powierzchniową całego ciała.
Potrzebne będą 2 tygodniowe masaże ,które będą robione co 2 godziny przeze mnie z domu specjalnymi szczotkami
potrzebne jest wyciszenie emocjonalne
poprawa snu mocno wskazana(Kuba śpi 6-7 godzin na dobę)
resztę wskazówek dostanę za tydzień i wtedy zostanie ustalona terapia zajęciowa w ośrodku.

Dziś byliśmy też po siodło dla Ori.
Klaudia uzbierała sobie już 1300 zł .i musiała od razu wydać.:-D:-D:-D:-D
Siodło zostało zakupione.

Tyle o nas na dziś
pozdrawiam.

reklama
Wklejam fotki Żywych Kamieni - Lithopsy :-):-):-) Uwielbiam je :tak::tak::tak:

zywe kamienie.jpg
L_salicola1.jpg
sl15.jpg

I jak Wam się podobają???:-)

Ostatnia edycja:
AS
Gratulacje dla Klaudi:tak::tak::tak:

Ja jestem juz wykapana i Dominik tez:tak:Zaraz M bedzie kapal dziewczynki,a ja troszke tu ogarne i ogladam Moment prawdy:-):tak:

Agnes123 właśnie to jest super, ze nie są bardzo wymagające bo są z rodziny kaktusów:-) Podlewa się je jak kaktusy, trzyma w domku cały rok, a na zimę przechodzą w stan spoczynku po czym na wiosnę znów wyrastają:-) :-)Ja kupiłam je na Allegro bo w żadnej kwiaciarni, w której byłam ich nie było. Panie w sklepach mówiły, że nie zamawiają, ale dlaczego ??? :baffled::baffled::baffled:
Ja mam teraz już sadzonki, ale wysiałam też nasiona. Dużo mi wzeszło, ale niestety bardzo, bardzo, bardzo powoli rosną. Kwitną hodowane z nasion w 2 lub 3 roku uprawy. Z tego co wiem to 2 razy do roku, ale wg. mnie sam ich wygląd nawet bez kwiatów jest suuuuuuper :-)

Witam babeczki wieczornie
Oj chwalę się :-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziś totalne urwanie głowy
Na 13 zakończenie roku i Klaudia zgarnęła niezła pulę nagród :szok::szok::szok:

Nagroda główna od burmistrza za najlepsze wyniki w nauce na terenie Marek-
Polaków dzieje malowane -cudnie wydany album.:biggrin2:

Nagroda od Mareckiego Stowarzyszenia Gospodarczego-
dyplom i 350 zł :szok::szok:

Nagroda za celujące wyniki w nauce-
Encyklopedia Szkolna -Język polski -zakres gimnazjum

Nagroda za album w konkursie historycznym "krąg"
książka -Multimedialna historia Polski

stypendium naukowe semestralne -128 zł.

To tyle o Klaudii.
Mam w ogóle nagraną calutką akademię ,bo byłam z kamerką,a lada dzień będę miała jeszcze fotki z uroczystości.

Tyle o nas na dziś
pozdrawiam.
Gratulacje. Same sukcesy :tak::-):-):-)

Agnes123 właśnie to jest super, ze nie są bardzo wymagające bo są z rodziny kaktusów:-) Podlewa się je jak kaktusy, trzyma w domku cały rok, a na zimę przechodzą w stan spoczynku po czym na wiosnę znów wyrastają:-) :-)Ja kupiłam je na Allegro bo w żadnej kwiaciarni, w której byłam ich nie było. Panie w sklepach mówiły, że nie zamawiają, ale dlaczego ??? :baffled::baffled::baffled:
Ja mam teraz już sadzonki, ale wysiałam też nasiona. Dużo mi wzeszło, ale niestety bardzo, bardzo, bardzo powoli rosną. Kwitną hodowane z nasion w 2 lub 3 roku uprawy. Z tego co wiem to 2 razy do roku, ale wg. mnie sam ich wygląd nawet bez kwiatów jest suuuuuuper :-)
a ile za nie zapłaciłaś?drogie są?bo kurcze też bym sobie takie sprawiła :tak::tak::tak::tak:

Ha... dziisaj przglądalam stare fotki i znalazłam kilka w czarnych włosach to Wam pokaże:tak: Nie che msi ie łądowac na stronke wiec daje tu a nie tam gdzi emiejsce fotek:-p
W jasno zielomej bluzce- ponad 3 lata temu-same poczatki z m... z m to w londynie w październiku 2006, potem w tej w paski przy aucie to chyba w kwietniu 2007:-D:-D:-D:-D
Mi sie podobasz w czarnych wlosach:tak::tak:

no a tak poza tym to witam.....
ale dzis od rana juz wkurzona, niewyspana o Boze co to byla za noc.....
masakra :no:
oczy mam jak na zapalkach bo jak bym sie polozyla to mnie juz nie ma :sorry2:
wspolczuje nie przespanej nocki

Usprawiedliwienie​

Ja niżej podpisana, uprzejmie proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności z kilku ostatnich dni. Brak mojej obecności na BB uwarunkowany był dołkiem, zabieganiem i opieką nad osobą starszą leżącą.​

Z poważaniem

Luna​
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

antoni tak ładnie spał że udało mi się odgruzować pokój dzieci wywalić im worek śmiecia różnistego umyć okno u dzieci w kuchni i w łazience pozmieniać firanki wyprać ręcznie sterte białych ubrań więc jestem mega zadowolona teraz tylko czekam na dasia to go poślę do sklepu po ziemniaczki i pekinkę to zrobie obiadek:tak::tak:
ja tu z kawusią a nikogo nie ma:no::no::no:
a&e rozumiem bo pewnie szykuje urodzinki anabubka po paulinę do szkoły poszła luna napisała ussprawiedliwienie dowikla i madziula tyrają a reszta???????????????
Tak kochana mialas racje nie bylo mnie bo mialam robote przez te urodziny:tak::tak:

AS dzieukuje jeszcze raz za przepis na ta salatke z koperkiem byla pyszna:tak::tak:

No to jestem juz po urodzinach goscie juz sie zmyli m wszystko poznosil i posprzatal kuchnie wiec ja moglam sobie usiasc na bb i was poczytac:tak::tak:

reklama
Do góry