reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny, pilne, co zrobic, żeby strona mnie nie pamiętała. Dokłądnie-jak logujesz sie na jakiejs stronce, to pyta, czy cie zapamietac, kurcze zrobilam z przyzwyczajenie, ze tak, a nie ma mnie pamietac, !!!!!!!!!!Piotr sie dowie

reklama
kurcze cytaty zaznczyłam poszłam siusiu i mnie wylogowało:wściekła/y::wściekła/y:
no to teraz z głowy...
lunka-weź ty im zrób drakę z tym rowerkiem i kuniec no i nie pracuj tyle ..a jak ci się małż wytłumaczył z czatu???
agnes-ale ja ci zazdroszczę tego słonka.....a prasowanie kochana ja mam średnio 7 pralek w tygodniu a potem to wszystko prasuje łącznie ze skarpetkami i majtkami:tak:
meduska-ale super żeś tak dzidzie pooglądała i że wsio ok ale ja tam stawiam na chłopaka:-p
ania -miłej zabawy na urodzinkach:tak:
patrysiu-objawy jakie podajesz to zapalenie ucha bo sprawdza się czy dziecko boli ucho właśnie lekko naciskając za uchem albo małżowinkę więc jutro idź z nim do lekarza bo u dzieci to często ucho od kataru albo od gardła bo przecież te przewody słuchowe są takie króciutkie....zdrówka dla sewcia i ty uważaj żebyś się od niego nie zaraziła:tak:

Dziewczyny, pilne, co zrobic, żeby strona mnie nie pamiętała. Dokłądnie-jak logujesz sie na jakiejs stronce, to pyta, czy cie zapamietac, kurcze zrobilam z przyzwyczajenie, ze tak, a nie ma mnie pamietac, !!!!!!!!!!Piotr sie dowie
sprobuj znow sie zalogowac na ta stronke i zmienic ustawienia... :tak:
a o jaka stronke konkretnie chodzi???

patrysiu-objawy jakie podajesz to zapalenie ucha bo sprawdza się czy dziecko boli ucho właśnie lekko naciskając za uchem albo małżowinkę więc jutro idź z nim do lekarza bo u dzieci to często ucho od kataru albo od gardła bo przecież te przewody słuchowe są takie króciutkie....zdrówka dla sewcia i ty uważaj żebyś się od niego nie zaraziła:tak:
dobrze ze sprawdzilam te uszy bo tak bym sie nie skapla :sorry2::zawstydzona/y:
mam nadzieje ze mu szybko przejdzie i jutro lekarz przepisze nam jakies leki ktore szybko pomoga :tak:

wejdź w ustawienia i sie wyloguj i jest zapytanie czy zmienić ustawienia to wpisz że tak nie zapamiętuj przy starcie .....

hahaha no napewno to robimy zawody :-D:-D:-D:-D
ale nie normlanie szok... dla mnie to psychiczne... :sorry2:

heh no to fajnie...
super przezycia no nie :-)

Świetne:tak::tak::tak:

kurcze cytaty zaznczyłam poszłam siusiu i mnie wylogowało:wściekła/y::wściekła/y:
no to teraz z głowy...
lunka-weź ty im zrób drakę z tym rowerkiem i kuniec no i nie pracuj tyle ..a jak ci się małż wytłumaczył z czatu???
agnes-ale ja ci zazdroszczę tego słonka.....a prasowanie kochana ja mam średnio 7 pralek w tygodniu a potem to wszystko prasuje łącznie ze skarpetkami i majtkami:tak:
meduska-ale super żeś tak dzidzie pooglądała i że wsio ok ale ja tam stawiam na chłopaka:-p
ania -miłej zabawy na urodzinkach:tak:
Ty mi nie paplaj z chłopcem-chce diewczynke!!!!:tak::tak:
LUNA jak nie wyszllo tak jak mowily dziewczyny-jeśli to nie o te pamietanie chodzi tylko przeglądarkowe to musisz wejsc w narzedzia-opcje i tam musisz usunac wszystkie pamietane hasla i loginy:tak::tak::tak::tak:

Świetne:tak::tak::tak:

Ty mi nie paplaj z chłopcem-chce diewczynke!!!!:tak::tak:

LUNA jak nie wyszllo tak jak mowily dziewczyny-jeśli to nie o te pamietanie chodzi tylko przeglądarkowe to musisz wejsc w narzedzia-opcje i tam musisz usunac wszystkie pamietane hasla i loginy:tak::tak::tak::tak:
hi hi a co byś tak chciała od razu mieć to co chcesz druga będzie kobitka albo trzecia:-p:-p:-p:-D:-D:-Da tak serio niech będzie kobitka a zresztą byle zdrowe:tak:

reklama
Do góry