reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurcze a nie wiem czy go jeszcze zcasem uszy nie bola.... :wściekła/y:
ja dotykam go za uszami to nie rwie sie tak jak dotkne lekko w uszku (nie w srodku tylko zaraz na wierzchu) no masakra chyba jutro czeka mnie lekarz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak nie urok to sraczka :angry:

reklama
no to pati lepiej idź z Sewim do lekarza niech obejrzy mu te uszy :tak::tak::tak:może rzeczywiście go boli i dlatego tak marudzi :tak:

ja wreszcie już poprasowałam,myslałam że padnę przy tym żelazku :tak::tak::tak: gorąco że szok.ale udało mi się dobrnąć do końca i już mam z głowy :tak::tak::tak::-) na jakis czas spokój z prasowaniem :happy2::happy2::happy2:

anka26,07 a jaka pogoda dziś u Was ???:-)
patrysia wytrzymasz ;-) A może jak go weźmiesz na dwór to będzie lepiej:tak:
cieplutko :))
O.k. Ja uciekam bo jadę niedługo po następną porcję truskawek :tak: Znów sobie roboty narobiłam hehe:tak:
A poza tym to jeszcze muszę pomidorki pod folią podlać :-) I małych na dwór wziąć :happy2:
Aha i bym zapomniała kupiłam sobie sadzonki ŻYWYCH KAMIENI bo chorowałam na nie od dawna :-) Wreszcie się wyleczyłam hehehehe:-) Czekają na przesadzenie :-) Trzymajcie się Kobietki ;-)
z truskawkami to sporo roboty mi kumpela przyniosla cala reklamowke i troche mi zeszlo:baffled:
zahcecilam go do chlepbka z szynka i pomidorem :tak: tak wiec serek lezy :tak: ale on non stop sie kladzie chyba spac pojdzie :baffled:
no prosze jak zglodnieje to sam zawola:-)
ladna cena:szok::szok: ale co do serwetek to tu sa tansze bo moja siostra sobie kupowala:sorry2:
Usprawiedliwienie

Ja niżej podpisana, uprzejmie proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności z kilku ostatnich dni. Brak mojej obecności na BB uwarunkowany był dołkiem, zabieganiem i opieką nad osobą starszą leżącą.

Z poważaniem
Luna​
usprawiedliwiona:-)
antoni tak ładnie spał że udało mi się odgruzować pokój dzieci wywalić im worek śmiecia różnistego umyć okno u dzieci w kuchni i w łazience pozmieniać firanki wyprać ręcznie sterte białych ubrań więc jestem mega zadowolona teraz tylko czekam na dasia to go poślę do sklepu po ziemniaczki i pekinkę to zrobie obiadek:tak::tak:
ja tu z kawusią a nikogo nie ma:no::no::no:
a&e rozumiem bo pewnie szykuje urodzinki anabubka po paulinę do szkoły poszła luna napisała ussprawiedliwienie dowikla i madziula tyrają a reszta???????????????
a ja bylam po prezent
Juz jestem :-)
przyszliśmy z Oliwką niedawno z zakupów i spaceru.pogoda super się zrobiła,upał dosłownie jest 26C,strasznie parno,mam nadzieję ze nie zacznie padać.
Oliwka wpyliła mi całą nektarynkę i dużo arbuza :tak::tak::tak: ja też wpałaszowałam arbuza,taki słodziutki był że aż się rozpuszczał w buzi ,pycha mniam mniam

co to są żywe kamienie????? pierwsze słyszę :baffled: może wkleisz jakąś fotkę abysmy wiedziały o co chodzi :tak::tak::tak::tak:

kupa kasy,widze że mozna na tym zarobić :tak::tak::tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D usprawiedliwienie przyjęte po głebokim zastanowieniu się :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ostatnio mowilas ze Oliwka nie chce owocow:-D:-D
Posadziłam tyłek na chwilkę, choc cos mi się zdaje, że pranie się skończyło, ech, w biegu d rana. Ostatnio to mnie w domu prawie w ogóle nie było, a jak byłam to tylko ciałem ( czytaj posprzatać i spać ). A i tak dziś jak się wzięłam za robotę, to się okazało, że sprzatanie po łępkach było do bani i trza wszystko raz 2 zrobić. Do tego kupa prania się już nazbieała i obiad jakiś i jeszcze pomoc w kwesti akwarystycznej, a bardziej w sumie Kubusiowej. Teściowa zajechała mnie jak tylko mogła, no ale trudno, było, jezcze co prawda wróci, ale nie dziś.

Mała drzemie, obiecałam sobie, że jak zaśnie to siądę z kawką, a tu dupa, obiad trza szykować, pranie rozwiesić, kilka maili napisac, mały pokuj jeszcze posprzątać i podłogi na koniec pomyć. A już mi się nie chce. Ktoś ma zbędne chęci> To ja poprosze. W dodatku wkurzyłm sie z samego rana. Mała jeszcze sapała, to pomyśłałam sobie mam chwilkę, wsiadam na rowerek, dopiero z naprawy mi go przywieźli ( a nie mówiłam, że oddali porysowany jak cholera, teraz wiem, czemu gościu tak się spieszył), no to wsiadam, pedałuje, a ten kuźwa trze, coś mu puka i hałasuje, no jak się wkurwiłam, to napisałam do serwisanta ( do sklepu juz nie dzwonie, bo coś nam się wydaje, że oni wadiwy towar sprzedali i teraz nie wysylaja do serwisanta/serwisu tylko sami cos próbuja naprawiac, bo ani zadnej notki w katcie gwarancyjnej, ani nic) czy w ogóle byl u nich ten rower w naprawie. Podałam wszystkie dane, ciekawe czy skusza sie na jakąś odpowiedź. OCHO mała sie kręci, chociaz zdązyć pranie rozwiesić... Dobrze, że chociaz PIotr jak będzie wracał z pracy to zakupy zrobi, łazanków mu się na jutro zachciało, ciekawe czy mi się udadza, niby żadna filozofia...zaobaczymy.
no to Ci naprawili rowerek:baffled:
kurcze a nie wiem czy go jeszcze zcasem uszy nie bola.... :wściekła/y:
ja dotykam go za uszami to nie rwie sie tak jak dotkne lekko w uszku (nie w srodku tylko zaraz na wierzchu) no masakra chyba jutro czeka mnie lekarz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak nie urok to sraczka :angry:

jak to zapalenie ucha to ty babo lec dzis bo do jutra Sewcio nie wytrzyma:no:

Ja sie zbiera powolutku na urodzinki wiec usprawiedliwiam swoja nieobecnosc:-D
Dzis na placu zabaw Laura spedzila 15 minut na hustawce:szok:myslalam ze oszaleje:-D
Uciekam milego popoludnia

W wieku 44 lat po raz osiemnasty została mamą

W ciągu 21 lat 44-letnia obecnie Izraelka urodziła 18 dzieci - donoszą izraelskie gazety. Najmłodszym dzieckiem tej bardzo religijnej kobiety jest chłopiec. Szczęśliwa mama dwunastu już chłopców i sześciu dziewczynek zapowiada, że na tym nie koniec - wkrótce chce znów zajść w ciążę.

53-letni ojciec tej gromadki zapewnia, że pod względem materialnym rodzina dobrze sobie radzi. Dzieci wiedzą, że w relacjach między rodzeństwem obowiązuje "skromność, miłość i szacunek".

Matka mówi, że czuje się "cudownie" i że między pierwszym, a osiemnastym dzieckiem nie było dla niej żadnej różnicy.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

kobieta chyba chce ustanowić jakiś rekord w rodzeniu dzieci :-D:-D:-D:-D:-D:-D

mamuski może któraś z Was chce ja pobić???????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Usprawiedliwienie

Ja niżej podpisana, uprzejmie proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności z kilku ostatnich dni. Brak mojej obecności na BB uwarunkowany był dołkiem, zabieganiem i opieką nad osobą starszą leżącą.

Z poważaniem
Luna​
usprawiedliwiam:-D

Byłam dzisiaj u znajomej ginekolog- nie poznała mnie:-D
chyba z pol godziny gadałyśmy- potem usg- baaaaardzo dokładnie mi zrobiła i mnie wyzwala czemu od poczatku ciąży do niej nie chodziłam:-D:-D:-D:-D
"Zuzia" msie ukrywała, zasłaniała nóżkami
i rączkami, chyba sie wstydzila:-Dale Pani Ela powiedziala na początku, że raczej dziewczynka, ale nie da sobie głowy uciąć:sorry2:

2 lipca ide znów bo za tydzien mam wizyte u starego gina-mam do odebrania wyniki krwi i czegoś tam jeszcze no i powiedziala że może spróbuje mi znów zrobić usg-ale tak po ciichaczu bo niby tyle nie można-bo tylko 3 w czasie ciąży aja juz mialam z 6:-D:-D:-D

Moja zuzia waży już pól kilo:tak:
dzisiaj wariowała jak głupia -pielegniarka nie umiała jej tetna znaleźć bo uciakała z jednego boku brzucha na drugi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D w końcu n lewym ją dorwała żeby jej zmierzyc:-D:-D

dziisja widzialam jak wkładała nóżke do buzi i raczkę śliczną dokłądnie widziałam i wogóle cudnie:-D:-D:-D
M był ze mną i tez widział:tak::tak::tak::tak:

reklama
W wieku 44 lat po raz osiemnasty została mamą

W ciągu 21 lat 44-letnia obecnie Izraelka urodziła 18 dzieci - donoszą izraelskie gazety. Najmłodszym dzieckiem tej bardzo religijnej kobiety jest chłopiec. Szczęśliwa mama dwunastu już chłopców i sześciu dziewczynek zapowiada, że na tym nie koniec - wkrótce chce znów zajść w ciążę.

53-letni ojciec tej gromadki zapewnia, że pod względem materialnym rodzina dobrze sobie radzi. Dzieci wiedzą, że w relacjach między rodzeństwem obowiązuje "skromność, miłość i szacunek".

Matka mówi, że czuje się "cudownie" i że między pierwszym, a osiemnastym dzieckiem nie było dla niej żadnej różnicy.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

kobieta chyba chce ustanowić jakiś rekord w rodzeniu dzieci :-D:-D:-D:-D:-D:-D

mamuski może któraś z Was chce ja pobić???????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
hahaha no napewno to robimy zawody :-D:-D:-D:-D
ale nie normlanie szok... dla mnie to psychiczne... :sorry2:
usprawiedliwiam:-D

Byłam dzisiaj u znajomej ginekolog- nie poznała mnie:-D
chyba z pol godziny gadałyśmy- potem usg- baaaaardzo dokładnie mi zrobiła i mnie wyzwala czemu od poczatku ciąży do niej nie chodziłam:-D:-D:-D:-D
"Zuzia" msie ukrywała, zasłaniała nóżkami
i rączkami, chyba sie wstydzila:-Dale Pani Ela powiedziala na początku, że raczej dziewczynka, ale nie da sobie głowy uciąć:sorry2:

2 lipca ide znów bo za tydzien mam wizyte u starego gina-mam do odebrania wyniki krwi i czegoś tam jeszcze no i powiedziala że może spróbuje mi znów zrobić usg-ale tak po ciichaczu bo niby tyle nie można-bo tylko 3 w czasie ciąży aja juz mialam z 6:-D:-D:-D

Moja zuzia waży już pól kilo:tak:
dzisiaj wariowała jak głupia -pielegniarka nie umiała jej tetna znaleźć bo uciakała z jednego boku brzucha na drugi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D w końcu n lewym ją dorwała żeby jej zmierzyc:-D:-D

dziisja widzialam jak wkładała nóżke do buzi i raczkę śliczną dokłądnie widziałam i wogóle cudnie:-D:-D:-D
M był ze mną i tez widział:tak::tak::tak::tak:
heh no to fajnie...
super przezycia no nie :-)

Do góry