reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As 76 śliczna rodzinka.:tak: Gratuluję :-)Właśnie obejrzałam galerię na blogu :-)
zapraszam częściej.
Dzięki za pochwały

heh moja muzyczka to teraz nic innego jak wycie Sewiego :sorry2:
teraz odziwo lezy bo jest slaby nawet jesc bardzo nie chce za to pije za dwoch - i dobrze... moze dam mu serka zaraz jak zglodnieje :tak:

o wlansie jak to sie mowi "nie chwal dnia przed zachodem slonca" - zaczyna sie :dry:
serek przy temperaturze to nie zbyt dobre połaczenie.
Przetwory mleczne i mleko podnoszą gorączkę i dłużej ją utrzymują.:-(

reklama
O.k. Ja uciekam bo jadę niedługo po następną porcję truskawek :tak: Znów sobie roboty narobiłam hehe:tak:
A poza tym to jeszcze muszę pomidorki pod folią podlać :-) I małych na dwór wziąć :happy2:
Aha i bym zapomniała kupiłam sobie sadzonki ŻYWYCH KAMIENI bo chorowałam na nie od dawna :-) Wreszcie się wyleczyłam hehehehe:-) Czekają na przesadzenie :-) Trzymajcie się Kobietki ;-)

patrysiu dokładnie tak jak ci as napisała przy gorączce lepiej nabiału nie podawać mi lekarka zawsze to powtarzała jeszcze przy julce że lepiej zrobić kanapeczki np pociąg co by zachęcić dziecko albo owoce np w postaci musu czy kaszkę na wodzie z owocami albo ugotuj mu rosołek to zawsze pomaga ...a ja swoich dzieci do jedzenia jak są chore nie zmuszam jedyne czego pilnuję to by piły i to dużo bo wiem po sobie jak jestem chora to mam zerowy apetyt:tak:

dokładnie moja mama mówi to samo....że swojej pracy godzin i serca w to włożonego nie umie wycenić....ale wiem że jak kiedyś jak jeszcze chodziłam do technikum i mama miała kiesko z kasą to ciocia która prcowała w niemczech sprzedawała tam jej serwety i obrusy wyszywane haftem richelie w polsce by nigdy nikt jej tyle za to nie zapłacił a tam bardzo cenią rękodzieło no i obraz moja mama papieża wyszyła i sprzedała oraz był w rozmiarze 100 na 150 więc duży plus rama i wzieła za niego 2500 zł co i tak jak się potem dowiedziała wcale nie jest dużo....zresztą same materiałay też są drogie nici kanwa oprawienie no i ten czas i serce:tak::tak:
Masz rację malinka.
Niektórzy tak się cenią:
"IRYSY" HAFT KRZYŻYKOWY (654045891) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Ojciec Święty, Haft krzyżykowy unikat (660795532) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Ostatnia Wieczerza - haft krzyżykowy (656121713) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Znajoma sprzedała ostatnio cudną bitwę fakt ,że bardzo duży obraz
ponad metr na 95 cm.dla niemca.
Facet zapłacił prawie 4 .000 zł.:szok::szok::szok:

antoni zasnął to ja też mykam pranko nastawić i ogarnąć mieszkanie okna by wypadało umyć bo już 2 tygodnie nie myte a po tych wiatrach i deszczach mało fajnie wyglądają niestety:tak::tak::tak:

i bardzo dobrze niech odsypia a ty najlepiej razem z nim bo ty teraz to TY+FASOLINKA:tak::tak::tak:
dziekuje :-)
o jej :szok::szok::szok:

Usprawiedliwienie

Ja niżej podpisana, uprzejmie proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności z kilku ostatnich dni. Brak mojej obecności na BB uwarunkowany był dołkiem, zabieganiem i opieką nad osobą starszą leżącą.

Z poważaniem
Luna​

reklama
Usprawiedliwienie

Ja niżej podpisana, uprzejmie proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności z kilku ostatnich dni. Brak mojej obecności na BB uwarunkowany był dołkiem, zabieganiem i opieką nad osobą starszą leżącą.

Z poważaniem
Luna​

Luna usprawiedliwienie przyjęte :-D:-D:-D

Do góry