reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja też uciekam, bo jak zasiądę przed bb to już nic innego nie zrobię:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwciągacie jak cholera:tak::tak::tak::-D:-D:-D
do potem albo do jutra bo dzisiaj mam jeszcze angielski i późno wrócę:baffled:

miłego dzionka;-);-);-)

witajcie :-):-):-):-):-):-)

wyspałam się znowu jupppi i mam dobry humorek :-):-):-):-):-)
nie posiedze dziś za duzo z Wami bo zamierzam skończyć dziś prasowanie a zosta~ło mi jeszcze 2 duże pralki wyprasowac ,czyli sporo tego :tak::tak::tak::tak:

Ha... dziisaj przglądalam stare fotki i znalazłam kilka w czarnych włosach to Wam pokaże:tak: Nie che msi ie łądowac na stronke wiec daje tu a nie tam gdzi emiejsce fotek:-p
W jasno zielomej bluzce- ponad 3 lata temu-same poczatki z m... z m to w londynie w październiku 2006, potem w tej w paski przy aucie to chyba w kwietniu 2007:-D:-D:-D:-D
fajnie , ale w blondzie Ci ładniej,juz się do blondu przyzwyczaiłam,więc zostań przy blondzie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dowikluś no mam nadzieję że od września rodzice się zdecydują zostawiać frania u mnie było by super o kasie nie rozmawialiśmy tak konkretnie to się obgada jek się zdecydują bo zależy ile to ma być godzin dziennie:tak::tak:
dowikla to fajnie że możecie sobie chociaż taką godzinkę dopisać:tak:
agunia a co tam salon grunt że wasz i misia może robić to na co jej pozwalasz ty możesz krzyknąć kiedy chcesz zapraszeć gości jakich chcesz i kiedy chcesz chcesz sprzątasz nie chcesz to olewasz i masz w nosie bo jestes u siebie:tak::tak:mieszkałam 10 lat u mamy więc wiem co pisze są plusy wspólnego mieszkania i masa minusów niestety:tak:

hej agnes le masz fajnie z tym wyspaniem:tak::tak:mój dalej daje popalić nockami ale górna prawa jedynka już prawie prawie jest już się bieli tylko jeszcze nie wybiła sie do końca ale mamy teraz taktyę jak się budzi koło 1 to bierzemy go do siebie do łóżka on lepiej śpi a my nie musimy wstawać wybudzać się więc i tak jest lepiej:tak:
u was dzisiaj ładna pogoda ma być nawet 26 stopni a u mnie nie jest co prawda zimno ale ponuro jakoś i ma padać:-(

cześć śpiochy;-);-);-)

ładnie Ci w ciemnych włoskach ale ja się przyzwyczaiłam do Ciebie w blondzie (piszę przyzwyczaiłam jakbym Cię niby kiedykolwiek widziała na żywo:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale oglądałam fotki na nk i stwierdzam, ze w blondzie lepiej:tak::tak::tak:)

Witam czwartkowo.
Dziś moja królewna kończy szkołe.
Na 13 wszyscy w komplecie (nawet tata) idziemy na to zakończenie.:-):-)

As nie gniewaj się ale muszę odpuścić, w tej chwili nie stać mnie, nie zdawałam sobie sprawy, że takie są ceny, nie żeby była wygórowana, nie ale na dzisiaj to dla mnie dużo (rozumiesz dom mi pochłania wszystko) może innym razem bo ja bardzo lubię takie ręcznie robione rzeczy:tak::tak::tak:a na prezent muszę poszukać czegoś innego:baffled:
Ja się wcale nie gniewam,ale jak widzisz to i tak najtaniej.
Dlatego się tak długo zastanawiam nad tym allegro,bo ciężko coś sprzedać.
Coraz więcej osób wystawia a ceny nadal stoją tak samo.
Ja Cię doskonale rozumiem i zdaję sobie sprawę,że cena jest wysoka ,ale jak ktoś siedzi i godzinami dłubie przy tych obrazkach to i tak zawsze wydaje mu się,że za mało się zarobiło.
Dla nas każdy obrazek to bezcenna część siebie samego :-D:-D:-D i każdy jest jak dziecko,z którym ciężko się rozstać;-);-);-)

medeuska dzięki serdeczne za przepis . Na pewno zrobię.:-):-)

Anabuba wiem o tym nowym wątku kulinarnym, ale tam chyba nie było tego przepisu ;-)

Joanna73 zaproszenie wysłane.:-)

agunia-In mnie też niedługo czeka przeprowadzka, ale z góry na cały dom.:-) Szykują nam się wielkie zmiany :tak: Tylko ja nie wiem jak ja sobie poradzę ze sprzątaniem tak dużego domu:no:

Ostatnia edycja:
Ha... dziisaj przglądalam stare fotki i znalazłam kilka w czarnych włosach to Wam pokaże:tak: Nie che msi ie łądowac na stronke wiec daje tu a nie tam gdzi emiejsce fotek:-p
W jasno zielomej bluzce- ponad 3 lata temu-same poczatki z m... z m to w londynie w październiku 2006, potem w tej w paski przy aucie to chyba w kwietniu 2007:-D:-D:-D:-D
ja juz widzialam wczesniej Ciebie w czarnych ale inne fotki :-p :-D i tak ladnie i tak :tak:
anabubka z franiem wypaliło ale to jeszcze tylko do piątku a potem tatuś się nim zajmuje bo jest nauczycielem może po wakacjach:baffled::baffled:
wychowawczy za maj dostanę ale tylko 120 zł bo jestem na wychowawczym od 23 maja więc zapłacą mi tylko za parę dni:-(więc ciężki będzie to czas no ale jakoś tyłki zaciśniemy chleb z masłem i damy radę nie ma innego wyjścia niestety......dobrze że julka jeszcze u babci i antkowi babcia marysia na wiozła warzyw i mam trochę mięska dla niego zamrożone i mleko tak na 2 tygodnie kupione to jakoś damy radę pampersy też jeszcze mam rachunki nm narazie nie ciążą więc jakoś to będzie no musi być:confused:
napewno dacie rade - musicie :tak:
dół ma jakieś 60m2 więc bez porównania:tak::tak::tak:i moja ogromna kuchnia, będzie gdzie poszaleć kulinarnie:-D:-D:-D:-D i nie tylko;-)
heheh no napewno :-D:-D:-D

no a tak poza tym to witam.....
ale dzis od rana juz wkurzona, niewyspana o Boze co to byla za noc.....
masakra :no:
oczy mam jak na zapalkach bo jak bym sie polozyla to mnie juz nie ma :sorry2:

reklama
no a tak poza tym to witam.....
ale dzis od rana juz wkurzona, niewyspana o Boze co to byla za noc.....
masakra :no:
oczy mam jak na zapalkach bo jak bym sie polozyla to mnie juz nie ma :sorry2:
Hej to będziesz dziś cały dzień podsypiać, chyba, że się prześpisz w dzień troszkę:-D

Aha może trochę głupie pyt. Jak się wkleja kilka cytatów na jeden wątek?:sorry2:

Do góry