reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla laury mleny córki
czerwone_mysz.gif

ode mnie tez wszytskiego najlepszego;)zeby szybko wyszla z cielecego wieku:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

moja julia jest u mojej mamy i dzisiaj też były u lekarza bo jula strasznie kasłała dostała leki coś na katar chyba atekortin i mama mówi że doktor powiedział że coś jest w powietrzu bo dużo dzieci chorych:eek:

no wlasnie!a co jest w powietrzu????????? zmiany pogdy co chwile.!jednego dnia upal a drugiego 10stoni i jak ludzie maja nie chorowac:sorry:

reklama
asia jak ospowe dzieci???????
patrysia idzie z sewim na szczepienie??????czegoś nie doczytałam:sorry:niech nie szczepi dziecka po gorączce:no:u nas po antybiotyku pani doktor przekłada szczepienie o miesiąc a po przeziębieniu gorączkowaniu o 10 dni mówi że to dla bezpieczeńbstwa dziecka:tak:

totalny dom wariatów :wściekła/y:Wojtek jest nieznosny nudzi sie Gabi mi gorączkowala jedna nocke mmialma z glowy dzis znowu beczy nie wiadomo o co jej chodzi tzn ja wiem o co chodzi to wina Wojtka bo sie z nia drazni:wściekła/y::wściekła/y: Bardzo zsypane Gabi na buzi musze pilnowac zeby sie nie drapala z jedzeniem tez nie najlepiej widomo ale mysle ze juz ok piatku powinno byc lepiej Jak mnie nie zamkna u czubków to bedzie cud boski :-(

moja julia jest u mojej mamy i dzisiaj też były u lekarza bo jula strasznie kasłała dostała leki coś na katar chyba atekortin i mama mówi że doktor powiedział że coś jest w powietrzu bo dużo dzieci chorych:eek:
bo to wszystko przez tą beznadzieją pogodę :tak::tak::tak::tak: jest ciepło a przez pare minut robi sie zimno,deszcz leje,wiatr i znów za chwile ciepło.i jak tu nie chorować.nie wiadomo jak się ubierać bo co chwila inaczej na dworze.masakra jakaś.

totalny dom wariatów :wściekła/y:Wojtek jest nieznosny nudzi sie Gabi mi gorączkowala jedna nocke mmialma z glowy dzis znowu beczy nie wiadomo o co jej chodzi tzn ja wiem o co chodzi to wina Wojtka bo sie z nia drazni:wściekła/y::wściekła/y: Bardzo zsypane Gabi na buzi musze pilnowac zeby sie nie drapala z jedzeniem tez nie najlepiej widomo ale mysle ze juz ok piatku powinno byc lepiej Jak mnie nie zamkna u czubków to bedzie cud boski :-(
Asiu wytrzymasz :tak::tak::tak::tak: jeszcze troszkę i bedzie po wszystkim :tak::tak::tak::tak: dasz radę :-)

oj kochana znam to za dobrze...trzymaj się jakoś i pomyśl sobie że coraz blirzej ich wyzdrowienia:tak::tak::tak::tak:

mi mój synek dziś znów uświadomił że jeszcze 3 dni i wakacje........jakoś mnie to nie cieszy:sorry::sorry::sorry:
a muszę wam pochwalić się adam olimpiade z anglika zaliczył na 3 miejscu na 80 możliwych punktów miał 71:tak:po wakacjach kolejny szczebel go czeka:tak:

bylam w szpitalu w poniedzialek wieczorem bo cos mi sie dzialo maz poszedl ze mna tracilam świadomosc i lewa strona byla jak sparalizowana robili mi EKg mialma ponoc kiedys stan przedzawalowy :szok: lekarz mi dla na wzmocnienie jakies leki i kazal odpoczywac a najlepiej zeby ktos inny zajal sie dzicmi a ja zmezem powinnam jechac na wczasy Taki smieszny lekarz kroplowe dostalam i przyszlam do domu Tem stan przedzawałowy mnie robroił całkowicie powiem Wam ze patrzylam na lekarza jak na wariata ale mowi ze to moaliwe jak sam jestem z dziecmi i jak u mnei w rodzinie byli sercowce niezle co ?

oj kochana znam to za dobrze...trzymaj się jakoś i pomyśl sobie że coraz blirzej ich wyzdrowienia:tak::tak::tak::tak:

mi mój synek dziś znów uświadomił że jeszcze 3 dni i wakacje........jakoś mnie to nie cieszy:sorry::sorry::sorry:
a muszę wam pochwalić się adam olimpiade z anglika zaliczył na 3 miejscu na 80 możliwych punktów miał 71:tak:po wakacjach kolejny szczebel go czeka:tak:
Gratulacje dla Adama :tak:
ja mysle wywiez swoje starszak ina jakis czas do tesciow tym bardziej ze mam klopoty z sercem i nie moge sie denerwowac :tak:;-)

reklama
bylam w szpitalu w poniedzialek wieczorem bo cos mi sie dzialo maz poszedl ze mna tracilam świadomosc i lewa strona byla jak sparalizowana robili mi EKg mialma ponoc kiedys stan przedzawalowy :szok: lekarz mi dla na wzmocnienie jakies leki i kazal odpoczywac a najlepiej zeby ktos inny zajal sie dzicmi a ja zmezem powinnam jechac na wczasy Taki smieszny lekarz kroplowe dostalam i przyszlam do domu Tem stan przedzawałowy mnie robroił całkowicie powiem Wam ze patrzylam na lekarza jak na wariata ale mowi ze to moaliwe jak sam jestem z dziecmi i jak u mnei w rodzinie byli sercowce niezle co ?
o kurcze asia co ty piszesz:szok::szok::szok::szok:kochana to uważaj na siebie trochę odpuść mniej nerwów........i może uda wam się choć na weekend załatwić opiekę nad dziećmi i nodpocząć:tak::tak:moja ciocia miała kiedyś lekki zawał o który7m nie wiedziała nawet:tak:

Do góry