reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mlenko ja też tak się buntowałam ty pewnie też więc trzeba tylko czekać aż ich dzieci też im będą pyszczyć:-D:-D:-D
agnes mój antocha też zasypia więc wreszcie spokojnie wypiję kawusie:tak:
adam przyniusł listę podreczników do klasy 4 sprawdziłam w necie ceny jak narazie naliczyłam 227 zł bez anglika techniki i przyrody:szok:

ja kupilam w necie na stronie Wesoła szkoła Box Komplet klasa 1 2 3 Już w szkole Box Komplet dla klasy I II III Przygoda z klasa i przyjaciele zestaw dla klasy Podręczniki maja sporo taniej i powyzej 200zl przesylka gartis przy wplacie na konto.moje pewnie dzis przyjda,ale jeszcze bede miala kilka dokupic.wyjdzie mi 200zl a na kiermaszu u nas po 230zl byly

Słuchajcie, obdzwoniłam chyba z 15 poradni laryngologicznych w Łodzi - w większości chcieli mnie zapisać na przełom czerwca i lipca, w pozostałych najwcześniej w przyszłym tygodniu i tylko w jednej pani mi powiedziała, że jutro przyjmuje laryngolog, ale ma już full pacjentów, więc muszę przyjść między 9.00 a 11.00 i czekać, to może mnie przyjmie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No kurna, na co my te pieniądze dajemy? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to pozostaje Ci isc prywatnie

Podobno kobiety w ciąży wszędzie powinny mieć przywileje i co z tego. Ludzie są tak znieczuleni, że jak widzą kobietę w ciąży to wzrok odwracają, żeby przypadkiem czegoś od nich nie chciała. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A jak kiedyś w supermarkecie przepuściłam w kolejce do kasy kobietę w bardzo zaawansowanej ciąży to myślałam, że zostanę zlinczowana. :no::no::no:

ja jak bylam w ciazy i cos trzeba bylo dlugo stac to sie upominalam ze kobiety w ciazy maja pierszenstwo-mowilm na glos i ludziom sie glupio robilo i mnie przepuszczali

masakra z mlodym to ja juz nie wytrzymuje jeszcze jakos nerwowa sie zrobilam... teraz wtulony do mnie jak nie wiem a grzeje mnie niesamowice ma juz 38,4 dostal znow nurofen.... a na noc dam mu chyba pyralgin w czopku... a jaki marudny dzisiaj.... :confused2:
a jeszcze ta pogoda do bani...... :confused2:

oj Pati,czy to na pewno nie gardlo?

reklama
witam

My bezpiecznie i szczesliwie dotarlismy do domku:-)
Podroz byla spokojna i jechalismy 10h:sorry:
W Polsce wszystko podopinane na moj przyjazd
Jutro czeka mnie sprzatnko i prasowanie ale napeno tu zagladne z ranca:-D tzn jak wstane:-D
Fajnie ze znow bede tutaj z Wami:rofl2:
Oczywiscie musze troche nadrobic zeby byc w temacie ale luzik podczytaywalam z teloefonu wiec nie jest zle:laugh2:

witaj z powrotem:-)

Please podaj przepis na tą sałatkę. My uwielbiamy sałatki !!!:tak::tak::tak:

O.k. Ja też lecę bo Dzidziuś chce spać.;-) Dobranoc:-):-D:laugh2:

Makunga mamy gdzies watek wlasnie kulinarny nasz domowkowy:-)

witajcie
dziewczyny ja tak na szybko....
my juz pobudka maly wstal po 6 i stwierdzil ze juz spac nie pojdzie:confused2:
wypil mleko - choc nie do konca :confused2:
teraz pije kawke bo zaraz zbieramy sie na szczepienie :sorry2:
jestem nie wyspaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaa :no::no::no::no:

Pati on mial wczoraj wysoka gorcazke i Ty z nim na szczepienie????????
nie rob tego!
nie szczepi sie dziecka zaraz po chorobie bo jszcze jest oslabiony.
Medeuska wez pusc Pati smska zeby nie szla dzis.niech poczeka z tydzien.mi ostatnio pielegniarka od szczepien powiedzial zeby np.po antybiotyku poczekac 3tyg ze szczepiniem, a Sewi mial wczoraj wysoka goraczke.zeby potem nie zalowala:no::no::no:

PRZEPIS NA SAŁATKĘ TORTELLINI
prosty:tak:
kupujesz makaron tortellini z szynką lub mięsem mielonym-jaki wolisz
gotujesz:cool2:
do paczki makaronu ja zawsze kupuje 2-3 ogórki
3-4 pomidory
i jeśli chcesz mozesz dac do tego szynke- ja daje tylko jak robie dla gości- do domu spokojnie mi wystarcza bez szynki:tak:
Wszystko (oprócz makaronu:-D) kroisz w kostkę większą do tego wyciskam duuuuuuuuuuuuuuuużo czosnku świeżego-ale jak kt woli-mniejwiecej wg uznania-sól,pieprz
i do tego śmietana-też wg uznania-ja czasem daję samą śmietanę, a czasem troszeczkę do tego mieszam majonezu-np na małą śmietanę daje 1-1,5 łyżki majonezu:tak::tak:

SMACZNEGO:tak::tak:

wrzuc to na watke kulinarny

Weronika zjalda o 7 kasze i dalej spi.
ja wczoraj skonczylam sprztanie strychu(czytaj poddasza chwilowo robiacego za strych:-))
teraz moge gosci zapraszac na ogladanie:-)

asia jak ospowe dzieci???????
patrysia idzie z sewim na szczepienie??????czegoś nie doczytałam:sorry:niech nie szczepi dziecka po gorączce:no:u nas po antybiotyku pani doktor przekłada szczepienie o miesiąc a po przeziębieniu gorączkowaniu o 10 dni mówi że to dla bezpieczeńbstwa dziecka:tak:

asia jak ospowe dzieci???????
patrysia idzie z sewim na szczepienie??????czegoś nie doczytałam:sorry:niech nie szczepi dziecka po gorączce:no:u nas po antybiotyku pani doktor przekłada szczepienie o miesiąc a po przeziębieniu gorączkowaniu o 10 dni mówi że to dla bezpieczeńbstwa dziecka:tak:

no wlasnie o tym samym pisalam!
tylko moze mu zaszkodzic.a taka wysoka goraczke moze miec od gardla bo przez taka pogode dzieci na gardlo choruja.

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla laury mleny córki
czerwone_mysz.gif

reklama
no wlasnie o tym samym pisalam!
tylko moze mu zaszkodzic.a taka wysoka goraczke moze miec od gardla bo przez taka pogode dzieci na gardlo choruja.
moja julia jest u mojej mamy i dzisiaj też były u lekarza bo jula strasznie kasłała dostała leki coś na katar chyba atekortin i mama mówi że doktor powiedział że coś jest w powietrzu bo dużo dzieci chorych:eek:

Do góry