Anabuba
czarownica mroźnego lądu
mlenko ja też tak się buntowałam ty pewnie też więc trzeba tylko czekać aż ich dzieci też im będą pyszczyć
agnes mój antocha też zasypia więc wreszcie spokojnie wypiję kawusie
adam przyniusł listę podreczników do klasy 4 sprawdziłam w necie ceny jak narazie naliczyłam 227 zł bez anglika techniki i przyrody
ja kupilam w necie na stronie Wesoła szkoła Box Komplet klasa 1 2 3 Już w szkole Box Komplet dla klasy I II III Przygoda z klasa i przyjaciele zestaw dla klasy Podręczniki maja sporo taniej i powyzej 200zl przesylka gartis przy wplacie na konto.moje pewnie dzis przyjda,ale jeszcze bede miala kilka dokupic.wyjdzie mi 200zl a na kiermaszu u nas po 230zl byly
Słuchajcie, obdzwoniłam chyba z 15 poradni laryngologicznych w Łodzi - w większości chcieli mnie zapisać na przełom czerwca i lipca, w pozostałych najwcześniej w przyszłym tygodniu i tylko w jednej pani mi powiedziała, że jutro przyjmuje laryngolog, ale ma już full pacjentów, więc muszę przyjść między 9.00 a 11.00 i czekać, to może mnie przyjmie
No kurna, na co my te pieniądze dajemy?
to pozostaje Ci isc prywatnie
Podobno kobiety w ciąży wszędzie powinny mieć przywileje i co z tego. Ludzie są tak znieczuleni, że jak widzą kobietę w ciąży to wzrok odwracają, żeby przypadkiem czegoś od nich nie chciała. A jak kiedyś w supermarkecie przepuściłam w kolejce do kasy kobietę w bardzo zaawansowanej ciąży to myślałam, że zostanę zlinczowana.
ja jak bylam w ciazy i cos trzeba bylo dlugo stac to sie upominalam ze kobiety w ciazy maja pierszenstwo-mowilm na glos i ludziom sie glupio robilo i mnie przepuszczali
masakra z mlodym to ja juz nie wytrzymuje jeszcze jakos nerwowa sie zrobilam... teraz wtulony do mnie jak nie wiem a grzeje mnie niesamowice ma juz 38,4 dostal znow nurofen.... a na noc dam mu chyba pyralgin w czopku... a jaki marudny dzisiaj....
a jeszcze ta pogoda do bani......
oj Pati,czy to na pewno nie gardlo?