reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a muszę wam pochwalić się adam olimpiade z anglika zaliczył na 3 miejscu na 80 możliwych punktów miał 71:tak:po wakacjach kolejny szczebel go czeka:tak:

no to Gratulacje dla Adama :tak::tak::tak::tak::tak::tak: zdolny z niego chłopak :-)

bylam w szpitalu w poniedzialek wieczorem bo cos mi sie dzialo maz poszedl ze mna tracilam świadomosc i lewa strona byla jak sparalizowana robili mi EKg mialma ponoc kiedys stan przedzawalowy :szok: lekarz mi dla na wzmocnienie jakies leki i kazal odpoczywac a najlepiej zeby ktos inny zajal sie dzicmi a ja zmezem powinnam jechac na wczasy Taki smieszny lekarz kroplowe dostalam i przyszlam do domu Tem stan przedzawałowy mnie robroił całkowicie powiem Wam ze patrzylam na lekarza jak na wariata ale mowi ze to moaliwe jak sam jestem z dziecmi i jak u mnei w rodzinie byli sercowce niezle co ?
Asiu :szok::szok::szok::szok::szok::szok: no to nie mozesz sie denerwować,wiem że łatwo jest mówić ale z tym nie ma żartów.moze możesz komus z rodziny podesłać dzieciaki na pare dni,bys podładowała akumulatory.:tak::tak::tak::tak:

reklama
Malinka nie pierwszy i nie ostatni podejrzewam Kiedys juz tak mialm w nocy tylko jeszcze gorzej bo wogole zimno mi sie zrobiilo nic nie moglam powiedziec lezalam kolo meza i nawet nie moglam sturchnąc go ze cos sie dziej widzialm siebie ja leze bezradna tak jakbym nad soba byla rozumiesz?czesto mnie lewa reka boli drętwije nic nie moge utrzymac no i tchu czasmi brak a czasmi to serce mi tak wali jak by mialo za chwile wyskoczyc

no to Gratulacje dla Adama :tak::tak::tak::tak::tak::tak: zdolny z niego chłopak :-)

Asiu :szok::szok::szok::szok::szok::szok: no to nie mozesz sie denerwować,wiem że łatwo jest mówić ale z tym nie ma żartów.moze możesz komus z rodziny podesłać dzieciaki na pare dni,bys podładowała akumulatory.:tak::tak::tak::tak:
teraz dzieci czesciej rchodza na weekend do moich rodzicow bo niedaleko mieszakja ale jak chore to widomo ze musza byc w domu aja glupia i sie bardzo wszystkim przejmuje a juz jak choruja dzieci czy maz to warjaci dostaje

oj kochana znam to za dobrze...trzymaj się jakoś i pomyśl sobie że coraz blirzej ich wyzdrowienia:tak::tak::tak::tak:

mi mój synek dziś znów uświadomił że jeszcze 3 dni i wakacje........jakoś mnie to nie cieszy:sorry::sorry::sorry:
a muszę wam pochwalić się adam olimpiade z anglika zaliczył na 3 miejscu na 80 możliwych punktów miał 71:tak:po wakacjach kolejny szczebel go czeka:tak:

to pogartulowac!!!!!!!!:-)

bylam w szpitalu w poniedzialek wieczorem bo cos mi sie dzialo maz poszedl ze mna tracilam świadomosc i lewa strona byla jak sparalizowana robili mi EKg mialma ponoc kiedys stan przedzawalowy :szok: lekarz mi dla na wzmocnienie jakies leki i kazal odpoczywac a najlepiej zeby ktos inny zajal sie dzicmi a ja zmezem powinnam jechac na wczasy Taki smieszny lekarz kroplowe dostalam i przyszlam do domu Tem stan przedzawałowy mnie robroił całkowicie powiem Wam ze patrzylam na lekarza jak na wariata ale mowi ze to moaliwe jak sam jestem z dziecmi i jak u mnei w rodzinie byli sercowce niezle co ?

oj Asiu to nieciekawie:no:
mniej stresu kobieto

Asia to nie są żarty,zadbaj o siebie i się nie denerwuj tylko musisz teraz więcej odpoczywać :tak::tak::tak::tak:
tak robie wiecej sobie odpuszczam a ciezsze parce robi mąz jak jest w domu bo wie ze ja nie moge i nie czepia si e tak jak wczesniej a lekarz mi jeszcze mowil ze 3 cesarki tez swoje zrobilo bo zauwazyl ze utykam na prawa noge bo do tego ze z lewym biodrem cos mi sie dziej to sie nie przyznalam takze jak tylko dzieci dojda do siebie zebym je mogla zawiezc do dziadkow wybieram sie do ortopedy musze zrobic rentgen i prawgo i lewego biodra Prwae juz mialam operowane jako dziecko bo mialbym krotsza noge o 3cm wszysko jest fajnie jak czlowiek jest zdrowy

dzieki dziewczyny za wsparcie dobrze ze mam komu sie wyzalic :zawstydzona/y::tak: wiem ze czasami grzeszę narzekajac na dzieci bo wiem ze mogloby ich wcale nie byc tyklo czasmi jest mi tak cholernie ciezko ze ma dosc ale to chyba kazda z nas tak ma
ide powiesic pranie i ogarnac chtke moze dogonie Wojtka zeby troche zrobil matmy a nie dokuczal Gabi :wściekła/y:

reklama
Do góry