reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam

My bezpiecznie i szczesliwie dotarlismy do domku:-)
Podroz byla spokojna i jechalismy 10h:sorry:
W Polsce wszystko podopinane na moj przyjazd
Jutro czeka mnie sprzatnko i prasowanie ale napeno tu zagladne z ranca:-D tzn jak wstane:-D
Fajnie ze znow bede tutaj z Wami:rofl2:
Oczywiscie musze troche nadrobic zeby byc w temacie ale luzik podczytaywalam z teloefonu wiec nie jest zle:laugh2:
To super, że mieliście szczęśliwą podróż :tak::tak: Fajnie z tym netem w telefonach :-):tak:
Agnes123 dobranoc, do jutra :tak:

reklama
a ja dzisiaj zaszalalam i zrobilam sałatketortellini na kolacje:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jakoś mnie ochota naszła:sorry: z frnfauterkami:tak::tak::tak:

własnie siedze obżarta i nie moge sie ruszac:sorry::sorry:
Please podaj przepis na tą sałatkę. My uwielbiamy sałatki !!!:tak::tak::tak:

O.k. Ja też lecę bo Dzidziuś chce spać.;-) Dobranoc:-):-D:laugh2:

Ostatnia edycja:
witajcie
dziewczyny ja tak na szybko....
my juz pobudka maly wstal po 6 i stwierdzil ze juz spac nie pojdzie:confused2:
wypil mleko - choc nie do konca :confused2:
teraz pije kawke bo zaraz zbieramy sie na szczepienie :sorry2:
jestem nie wyspaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaa :no::no::no::no:

witam witam :-):-):-):-):-)
a ja dziś znowu wyspana,złe noce na razie odeszły od nas,Oliwka znowu przespała slicznie noc bez pobudek :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

słońce swieci od rana moze będzie ładnie ,no ale jak wiadomo nic nie wiadomo co z ta pogodą będzie :-D:-D:-D:-D:-D

Ania fajnie że już jestes z Nami :tak::tak::tak::tak::tak::tak:czy moze planujesz jeszcze wyjazd do Polski za 3 dni????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

pati na jakie szczepienie idziecie?????to trzymam kciuki aby Sewi zniósł je dobrze i był dzielny :tak::tak::tak::tak::tak:

Cze kobitki :tak:

Dzieki za kciukasy :tak:

Bilirubina spadła :tak::tak::tak: Mała jeszcze żółta, ale ponoć u wcześniaka to może potrwać... Niestety za mało przybiera na wadze i mam zacząć dokarmiać :no: Na razie próbuje swoim mlekiem, za 3 dni na wagę i zobaczymy czy nie będę musiała przejść na sztuczne...

W szpitalu spędziłam ponad 2 godziny na izbie przyjęć :wściekła/y: A i tak poleciałam z awanturą to mnie bez kolejki wpuścili, a musiałam czekać na wyniki badania, normalnie porażka :no:

Partysia, duuuuużo zdrówka dla Sewcia :tak::tak::tak:
kochana to dobrze że z nikusią wszystko ok:tak:moja julka wcześniak była żółta przez 3 tygodnie:tak:
Witam wieczornie :tak::tak::tak:
Ja dzis prawie caly dzien spedzilam na zakupach i jakos nic mi sie nie chce:no::no::no: M ma w czwartek urodziny ale szczerze to mi sie ich nawet robic nie chce musze zrobic przynajmniej jakies 2 salatki juz pytalam Anie o przepis ma mi jutro podac tylko wlasnie w tym problem ze u mnie weny brak jak tak dalej bedzie to kupie gotowe;-);-):no::no:
no ale coz pocieszam sie ta mysla ze robie to dla m;-);-);-)
no kochana mąż będzie szczęśliwy jak mu coś przygotujesz
moja słodycz :-):-):-):-):-):-)
słodzizna:tak:
Takie jestesmy grzeczniutkie;-)
oj następne słodkości:tak:
witam

My bezpiecznie i szczesliwie dotarlismy do domku:-)
Podroz byla spokojna i jechalismy 10h:sorry:
W Polsce wszystko podopinane na moj przyjazd
Jutro czeka mnie sprzatnko i prasowanie ale napeno tu zagladne z ranca:-D tzn jak wstane:-D
Fajnie ze znow bede tutaj z Wami:rofl2:
Oczywiscie musze troche nadrobic zeby byc w temacie ale luzik podczytaywalam z teloefonu wiec nie jest zle:laugh2:
no kochana nareszcie :tak:ale z nami pisałaś z tej polski:-p:-p

idę karmić synusia bo się obudził i potem trzeba jakoś ogarnąć bo franio dziś będ zie koło 12 do 16.15 a potem do szkoły do adama na przedstawienie a potem to będzie już wieczór ale mam nadzieję że wreszcie nie padnę o 22 i posiedzę z wami wieczorkiem:tak:

reklama
Please podaj przepis na tą sałatkę. My uwielbiamy sałatki !!!:tak::tak::tak:

O.k. Ja też lecę bo Dzidziuś chce spać.;-) Dobranoc:-):-D:laugh2:
PRZEPIS NA SAŁATKĘ TORTELLINI
prosty:tak:
kupujesz makaron tortellini z szynką lub mięsem mielonym-jaki wolisz
gotujesz:cool2:
do paczki makaronu ja zawsze kupuje 2-3 ogórki
3-4 pomidory
i jeśli chcesz mozesz dac do tego szynke- ja daje tylko jak robie dla gości- do domu spokojnie mi wystarcza bez szynki:tak:
Wszystko (oprócz makaronu:-D) kroisz w kostkę większą do tego wyciskam duuuuuuuuuuuuuuuużo czosnku świeżego-ale jak kt woli-mniejwiecej wg uznania-sól,pieprz
i do tego śmietana-też wg uznania-ja czasem daję samą śmietanę, a czasem troszeczkę do tego mieszam majonezu-np na małą śmietanę daje 1-1,5 łyżki majonezu:tak::tak:

SMACZNEGO:tak::tak:

Do góry