reklama
Ale przeciez Sewik mial wczoraj goraczkeNie powinnas isc z Nim do szczepieniaNiech Go lekarka porzadnie zbada i jakby co to Go nie szczepwitajcie
dziewczyny ja tak na szybko....
my juz pobudka maly wstal po 6 i stwierdzil ze juz spac nie pojdzie
wypil mleko - choc nie do konca
teraz pije kawke bo zaraz zbieramy sie na szczepienie
jestem nie wyspaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaa
Dołaczam sie do zyczenwszystkiego najlepszego w dniu imienin dla laury mleny córki
Buziaki
A ja własnie szykuje sie do prackiZjadłam sobie sniadanko i wlaczyłam laptopa:-)
M zaprowadzil Dominika do przedszkola,a dziewczynki jeszcze spia
Jak nie bedzie padac to przyjada po mnie do pracy i idziemy do media markt kupic pralke
Pogoda u nas całkiem,całkiem:-)
M zaprowadzil Dominika do przedszkola,a dziewczynki jeszcze spia
Jak nie bedzie padac to przyjada po mnie do pracy i idziemy do media markt kupic pralke
Pogoda u nas całkiem,całkiem:-)
rozumiem asiu kurcze musisz bardzo na siebie uwarzać....uświadomić to mężowi i dzieciakom że teraz potrzebujesz tego by ci pomagaliMalinka nie pierwszy i nie ostatni podejrzewam Kiedys juz tak mialm w nocy tylko jeszcze gorzej bo wogole zimno mi sie zrobiilo nic nie moglam powiedziec lezalam kolo meza i nawet nie moglam sturchnąc go ze cos sie dziej widzialm siebie ja leze bezradna tak jakbym nad soba byla rozumiesz?czesto mnie lewa reka boli drętwije nic nie moge utrzymac no i tchu czasmi brak a czasmi to serce mi tak wali jak by mialo za chwile wyskoczyc
medeuska
październikowa mama'09
Dolączam sie do życzeńwszystkiego najlepszego w dniu imienin dla laury mleny córki
no to super, gratulacjeoj kochana znam to za dobrze...trzymaj się jakoś i pomyśl sobie że coraz blirzej ich wyzdrowienia
mi mój synek dziś znów uświadomił że jeszcze 3 dni i wakacje........jakoś mnie to nie cieszy
a muszę wam pochwalić się adam olimpiade z anglika zaliczył na 3 miejscu na 80 możliwych punktów miał 71po wakacjach kolejny szczebel go czeka
Anabuba-dopiero teraz przecytalam, raczej już za poźn na sms...:-(
Ale pewnie pielęgniarka nie dała jej szczepienia skoro mial Sewek wczoraj gorączke
agunia-ln
Fanka BB :)
hej;-);-);-)
dobra poczytalłam i znów muszę znikać, wpadam tu jak po ogieńmoże dzisiaj wreszcie meble sobie doczyszczę, Mika ma manię na klejania wszystkiego co jej wpadnie w łapki na regale i swoim łóżeczku a potem zrywa i widok jest koszmarny a te meble muszę postawić w przedpokojuwięc zmykam do roboty
możliwe, ze w przyszłym tygodniuja się tak sukcesywnie przeprowadzam, za każdym raze jak jadę na wieś biorę jakieś pudło i szczerze mówiąc zostały tylko meble i ciuchyAGUNIA
A Ty kiedy sie wyprowadzasz???
tylko spokójzdrowie ważniejsze, nie możesz się tak denerwowaćMiałam koszmarne popołudnie. Rozkraczył mi się samochód. Po prostu stanął na skrzyżowaniu i tyle. Musiałam dzwonić po znajomych, żeby mnie odholowali do mechanika. A mechanik wstępnie wycenił robotę na 200zł - za części plus robocizna No kurczę, jakbyśmy za dużo kasy mieli!
Jutro rano lecę do tego mechanika i spróbuję coś wytargować. Może się uda!
Myślałam, że posiedzę trochę z wami, ale po tych przeżyciach nie mam siły, więc zmykam do łóżeczka!
Dobrej nocy! :-)
hej, jak fajnie, że już jesteświtam
My bezpiecznie i szczesliwie dotarlismy do domku:-)
Podroz byla spokojna i jechalismy 10h
mniam mnianPRZEPIS NA SAŁATKĘ TORTELLINI
prosty
kupujesz makaron tortellini z szynką lub mięsem mielonym-jaki wolisz
gotujesz
do paczki makaronu ja zawsze kupuje 2-3 ogórki
3-4 pomidory
i jeśli chcesz mozesz dac do tego szynke- ja daje tylko jak robie dla gości- do domu spokojnie mi wystarcza bez szynki
Wszystko (oprócz makaronu) kroisz w kostkę większą do tego wyciskam duuuuuuuuuuuuuuuużo czosnku świeżego-ale jak kt woli-mniejwiecej wg uznania-sól,pieprz
i do tego śmietana-też wg uznania-ja czasem daję samą śmietanę, a czasem troszeczkę do tego mieszam majonezu-np na małą śmietanę daje 1-1,5 łyżki majonezu
SMACZNEGO
ja teżsię dołączęnaj naj najlepszegowszystkiego najlepszego w dniu imienin dla laury mleny córki
super, wielkie gratkia muszę wam pochwalić się adam olimpiade z anglika zaliczył na 3 miejscu na 80 możliwych punktów miał 71po wakacjach kolejny szczebel go czeka
dziewczyno zadbaj o siebie,ja wiem że to jest trudne przy trójce dzieci ale nie jest niemożliwezresztą ja mam jedno i też na lekarzy brakuje mi czsu a już gin mi się kłania, nie byłam ponad rokaż wstydbylam w szpitalu w poniedzialek wieczorem bo cos mi sie dzialo maz poszedl ze mna tracilam świadomosc i lewa strona byla jak sparalizowana robili mi EKg mialma ponoc kiedys stan przedzawalowy lekarz mi dla na wzmocnienie jakies leki i kazal odpoczywac a najlepiej zeby ktos inny zajal sie dzicmi a ja zmezem powinnam jechac na wczasy Taki smieszny lekarz kroplowe dostalam i przyszlam do domu Tem stan przedzawałowy mnie robroił całkowicie powiem Wam ze patrzylam na lekarza jak na wariata ale mowi ze to moaliwe jak sam jestem z dziecmi i jak u mnei w rodzinie byli sercowce niezle co ?
dobra poczytalłam i znów muszę znikać, wpadam tu jak po ogieńmoże dzisiaj wreszcie meble sobie doczyszczę, Mika ma manię na klejania wszystkiego co jej wpadnie w łapki na regale i swoim łóżeczku a potem zrywa i widok jest koszmarny a te meble muszę postawić w przedpokojuwięc zmykam do roboty
agunia-ln
Fanka BB :)
aha jeszcze zapomniałam: wczoraj mieli do mnie dzwonić z pracy żeby się na dzisiaj umówić na rozmowę o finansach i nic, głuchoale mnie wkurzają, jak dzisiaj nikt się nie odezwie to sama tam zadzwonię i zapytam czy to wogóle aktualneniepoważni ludzie
teraz już naprawdę uciekam, pa pa
teraz już naprawdę uciekam, pa pa
reklama
hej . Miałam taki sam problem jak Ty i wiem jak się czujesz jest to naprawdę przykre że nie umieją tego zrozumieć ale moim zdaniem wychowywanie dziecka to też praca ale nie 8 godzinna tylko tutaj jesteś potrzebna 24 godziny . I kto pracuje więcej i też masz prawo być zmęczona . Spytaj się czy nie chce się zamienić z Tobą rolami . Pozdrawiamwłasnie przedchwilą mój mąż w swojej wypowiedzi zasugerował mi, że jak się siedzi w domu z dzieckiem to sie robi "NIC"
- zrobiło mi się bardzo przykro ....
czyli wychowanie dziecka - prowadzenie domu(gotowanie, pranie, sprzatanie, i usługiwanie to naprawde nic nie robienie - a ja myslalam ze cos robię ... )
a najbardziej jest mi przykro, że mąż nie rozumie mego zmęczenia po całym dniu bycia z 7 miesięczną córeczką .... i nie rozumie że mam ochote odskoczyć od tego wszytskiego ...
trudno
czy wasi mężowie też uważają podobnie
a może gdyby sie tak z nimi zamienić to wtedy by nas trochę docenili
<smutna>
Podziel się: