reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnieszka 2 miesiące to i tak niedługo :-D moja mama jest przewlekle chora i żeby się dostac do specjalisty swojego co ją prowadzi to ma nieraz półroczne terminy więc jeżdzi prywatnie i płaci z tej swojej rentki mizernej:no::no::no: to jest dopiero paranoja

lepiej zmienić temat ..

reklama
:-(A, zgubiłam się, maluchy i obowiązki.......... Myślałam o Was ale nie miałam czasu tu zajrzeć:-:)-(Człowiek bez przerwy w domu, to ciągnie do ludzi, ale co zrobić jak dzieci wymagają uwagi;-)

no dokladnie ja czekalam 2 miesiace na termin u ortopedy i musialam meczyc sie tak dlugo z bolem a tacy to w ten sam dzien dostaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jeszcze sie upominaja jak musza czekac dluzej niz 5 min:wściekła/y::wściekła/y: szkoda slow
Ja na termin do kardiloga czekałam z dziewczynkami 4 miesiace:szok::szok::szok:A jak musialam isc z Klaudia do gastrologa(fakt faktem tam chodze prywatnie)to zadzwoniłam w srode w poludnie i na 15;30 miałam juz wizyte

dowikla do mnie na patronażową nie przyjechała nawet !!! z noworodkiem musiałam lecieć do przychodni zapomnij o wizytach domowych tutaj

:szok::szok::szok::no::no::no:Masakra:szok::szok::szok:
Moja pediatra przyjmuje co dzien dzieci zdrowe i chore a do tego co dzien chodzi do dzieci na wizyty domowe:tak::tak::tak:
Ja na pediatre tez nie moge narzekac bo zawsze dostane termin w ten sam dzien jak zadzwonie ze Emily cos jest:tak::tak::tak: oni maja normalnie do 18 otwarte a czasami siedza tam do 21 bo tyle chorych dziecie maja i wszystkie przyjmuja:tak::tak::tak: z pediatry jestem bardzo zadowolona nigdy nie mialam powodu zeby na niego narzekac bo jest bardzo mily wszystko dobrze wytlumaczy a co najwazniejsze ma czas zeby dziecko dobrze zbadac i wysluchac matki :tak::tak::tak:

dowikla do mnie na patronażową nie przyjechała nawet !!! z noworodkiem musiałam lecieć do przychodni zapomnij o wizytach domowych tutaj
MLENKA
Jestem w szoku:szok::szok::szok:Jak to jest mozliwe???
U mnie w rejestracji wiedza ze dziewczynki sa wczesniakami i takie malutkie i za kazdym razem jak byly chore i dzwonilam to jak przychodzilam to lekarka brala nas zawsze od razu i do tego drugiego gabinetu

reklama
dobrze ze ja nie mam takiego problemu.Oliwka sumie ładnie bierze lekarstwa a w szczególnosci uwielbia własnie leki przeciwbólowe-przeciwgoraczkowe.
ja podaje jej paracetamol czasami a najczęściej nurofen :tak::tak::tak::tak:
no moja na szczesci tez bierze bez problemu nawet jak paskudne , wystrczy jej powiedziec ze witaminki , to wszystko przelknie

:szok::szok::szok::no::no::no:Masakra:szok::szok::szok:
Moja pediatra przyjmuje co dzien dzieci zdrowe i chore a do tego co dzien chodzi do dzieci na wizyty domowe:tak::tak::tak:
u mnie to samo, fakt, kolejki do niej ogromne, bo jedna z lepszych w miescie, ale przylmie kazde dziecko jesli na prawde jest chre a nie tylko powiedzmy katarek lekki

Malinus, dobrej nocki

Do góry