reklama
szkoda słów na Tych facetówlekarka kazała kupić nurofen lub ibuprofen a ten rano mi w aptece kupił ibum którego mam całą butelkę a mała nim pluje zresztą to bardziej przeciwbólowe niż przeciwzapalne raczej
One wszystki sa przeciwzapalneA ibuprofen,nurofen i ibum to jest wszystko to samoWszystkie sa na ibuprofenielekarka kazała kupić nurofen lub ibuprofen a ten rano mi w aptece kupił ibum którego mam całą butelkę a mała nim pluje zresztą to bardziej przeciwbólowe niż przeciwzapalne raczej
Inny jest panadol i paracetamol ale działaja tak samo
LUNKA
No co Ty???Ja dopiero teraz jem a moje dzieci tez jeszcze nie spia
A&E
A ja myslałam ze tylko u nas jest tak u lekarzyNaprawde wsciec sie idzie patrzac na ta słuzbe zdrowia
bo to wszystko jest dla kasy a nie dla ludzi ja pracowałam w przychodni zdorwia , lekarze tez tam nie mieli za ciekawie wpierdzielali im pacjenta co 5 min. nawet zbadac dobrze się nie da w tym czasie więc siedzieli po godzinach za darmo a jak przepisali za dużo skierowań ludziom to pani kierownik ośrodka bluzgała od najgorszych i straszyła że im z pensji odciągnie jak beda szastać skierowaniami
paranoja normalnie za to domek letniskowy i nowe auto sobie kupiła na to było a na badania dla pacjentów to szkoda
dowikla ma racjęOne wszystki sa przeciwzapalneA ibuprofen,nurofen i ibum to jest wszystko to samoWszystkie sa na ibuprofenie
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No bo prywatni pacjeci maja pierwszenstwo wiec nawet jak ja bym tam 5 godzin siedziala a przyjdzie prywatny pacjet to wchodzi przedemna on nawet 2 min nie musi czekac bo oczywiscie wiecej kasy maja z niego dlatego dzisiaj tak dlugo czekalismy bo chyba z 6 prywatnych pacjentow sie przed nami wcisnelo m mial juz tak dosc ze powiedzial ze zmienia kase chorych i tez ubezpieczymy sie prywatnieLUNKA
No co Ty???Ja dopiero teraz jem a moje dzieci tez jeszcze nie spia
A&E
A ja myslałam ze tylko u nas jest tak u lekarzyNaprawde wsciec sie idzie patrzac na ta słuzbe zdrowia
One wszystki sa przeciwzapalneA ibuprofen,nurofen i ibum to jest wszystko to samoWszystkie sa na ibuprofenie
tyle ,że pandaol mała chętnie przyjmowała a tego ibum za cholerę nie chce zanim jej wcisnę to połowa ląduje na ubraniu
reklama
Podziel się: