reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

lekarka kazała kupić nurofen lub ibuprofen a ten rano mi w aptece kupił ibum którego mam całą butelkę a mała nim pluje :no: zresztą to bardziej przeciwbólowe niż przeciwzapalne raczej :no:

reklama
lekarka kazała kupić nurofen lub ibuprofen a ten rano mi w aptece kupił ibum którego mam całą butelkę a mała nim pluje :no: zresztą to bardziej przeciwbólowe niż przeciwzapalne raczej :no:
One wszystki sa przeciwzapalne:tak::tak::tak:A ibuprofen,nurofen i ibum to jest wszystko to samo:tak::tak::tak:Wszystkie sa na ibuprofenie:tak::tak::tak:
Inny jest panadol i paracetamol ale działaja tak samo

LUNKA
No co Ty:baffled:???Ja dopiero teraz jem a moje dzieci tez jeszcze nie spia:no::no::no:

A&E
A ja myslałam ze tylko u nas jest tak u lekarzy:szok::szok::szok:Naprawde wsciec sie idzie patrzac na ta słuzbe zdrowia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

bo to wszystko jest dla kasy a nie dla ludzi ja pracowałam w przychodni zdorwia , lekarze tez tam nie mieli za ciekawie wpierdzielali im pacjenta co 5 min. nawet zbadac dobrze się nie da w tym czasie więc siedzieli po godzinach za darmo a jak przepisali za dużo skierowań ludziom to pani kierownik ośrodka bluzgała od najgorszych i straszyła że im z pensji odciągnie jak beda szastać skierowaniami
paranoja normalnie za to domek letniskowy i nowe auto sobie kupiła na to było a na badania dla pacjentów to szkoda :baffled:

a swoja droga wiecie ze jeszcze kika lat temu byl "zakaz" uzywania paracetamolu do 14 roku zycia? jetsem ciekawa co sie zmienilo ze teraz niemowlakom juz kaza podawac???!!!

LUNKA
No co Ty:baffled:???Ja dopiero teraz jem a moje dzieci tez jeszcze nie spia:no::no::no:

A&E
A ja myslałam ze tylko u nas jest tak u lekarzy:szok::szok::szok:Naprawde wsciec sie idzie patrzac na ta słuzbe zdrowia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No bo prywatni pacjeci maja pierwszenstwo wiec nawet jak ja bym tam 5 godzin siedziala a przyjdzie prywatny pacjet to wchodzi przedemna on nawet 2 min nie musi czekac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo oczywiscie wiecej kasy maja z niego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dlatego dzisiaj tak dlugo czekalismy bo chyba z 6 prywatnych pacjentow sie przed nami wcisnelo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: m mial juz tak dosc ze powiedzial ze zmienia kase chorych i tez ubezpieczymy sie prywatnie:-D:-D:-D:-D

One wszystki sa przeciwzapalne:tak::tak::tak:A ibuprofen,nurofen i ibum to jest wszystko to samo:tak::tak::tak:Wszystkie sa na ibuprofenie:tak::tak::tak:
Inny jest panadol i paracetamol ale działaja tak samo

tyle ,że pandaol mała chętnie przyjmowała a tego ibum za cholerę nie chce zanim jej wcisnę to połowa ląduje na ubraniu :no:

reklama
Do góry