reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja na termin do kardiloga czekałam z dziewczynkami 4 miesiace:szok::szok::szok:A jak musialam isc z Klaudia do gastrologa(fakt faktem tam chodze prywatnie)to zadzwoniłam w srode w poludnie i na 15;30 miałam juz wizyte
No ja czekalam 3 miesiace na badanie EEG az w koncu poszlam prywatnie :tak::tak:

dziewczynki mykam lulu bo nocka nieprzespana i kolejna szykuje się tka sama :-:)-:)-(antoszka już się budzi:-:)-:)-(do jutra kochane:happy:
dobranoc kochana mam nadzieje ze nocke bedziesz miala lepsza niz wczorajsza:tak::tak::tak:

reklama
kochana tutaj jest taki syf że szkoda gadac dzieci zdrowe w tym samym gabinecie co chore i to po nich wchodziły na szczepienie więc ja powiedziałam że nie bede szczepic i wchodzić do gabinetu pełnego zarazków po chorych dzieciach i wyszłam
mała miała rota wirusa jak miała 3 tyg jednyne gdzie była to w tej przychodni i na pewno tam złapała :wściekła/y: bo im się z dupa do domu nie chciało przyjechać do noworodka

LUNKA
Do mojej nie ma wielkich kolejek:no:U mnie w przychodni przyjmuja cztery lekarki,po dwie na zmianie i kazda ma swoj rejon:tak::tak::tak:
A moja tez jest dobra bo jest najlepsza lekarka w Wielkopolsce:tak::tak::tak:A wybrałam Ja na chybił-trafił bo nie znałam zadnej pediatry z tej przychodni:-)

straszne, u nas do chorych i zdrowych sa osobne gabinety, wejscie i korytarze, tylko przez szybe widac

No ja pamietam jak Piotr na kolanach do niej prawie poszedl, bo mala koniec grudnia sie urodzila, my je nie zaklepalismy, bo nie wiedzielismy a ona juz wolnych miejsc czy jak to tam nie maila, za to do drugiej luzy, tylko ze ona kiepska jest i nikt do niej z dzieckem nie pojdzie

Agnes dobranoc, ale sie wykruszacie
jeszcze mi przyjdzie to g ogladac

mi tu polecali młodą lekarkę która do nich przyszła a wszyscy narzekali na taką starą że niemiła itp. a ja wole tę stara konkretna babka obada dziecko porzadnie i dla mnie jest ok a ta młoda to mnie wkurza i nie mam do niej zaufania dzisiaj ona była niestety ale na poniedziałek do tej starszej się zapisałam na wizytę kontrolną

mi tu polecali młodą lekarkę która do nich przyszła a wszyscy narzekali na taką starą że niemiła itp. a ja wole tę stara konkretna babka obada dziecko porzadnie i dla mnie jest ok a ta młoda to mnie wkurza i nie mam do niej zaufania dzisiaj ona była niestety ale na poniedziałek do tej starszej się zapisałam na wizytę kontrolną
To u Was nie jest tak ze dziecko ma jedengo swojego pediatre,ktory prowadzi Je od urodzenia:baffled:

reklama
tutaj jest remont od 2 lat i nie ma podziału na chore zdrowe non stop przerzucają ja już kiedys myslałam żeby to gdzieś zgłosić bo tak nei wolno!!
gabinet po chorych kilka godzin musi byc naświetlany zeby zabić zarazki a i tak wszystkie nie padną a tu mają to w d.. ciekawe czy chociaż na noc włączają te lampy

Do góry